2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende diyorum erkek oldu yırttım diye hep
bu arada ice daisy seninki ne ...candı? yazmamışsın da unutmuşum
Fincan,fincan Birara keltoşcan oldu ama çıktı artık saçlarıÇimadam gibi saçlar
BÜYÜK İSTANBUL BULUŞMASI İÇİN ÖNERİLER ;

Buluşma tarihi = 27 veya 28 Nisan olabilir mi ?
Buluşma yeri = Herkes oturduğu yeri belirtsin ,en uygun yeri bulalım ,ya da bildiğiniz biyer varsa önerin.

Tekirdağ tarafındayım ben

Bende diyorum erkek oldu yırttım diye hep

Fincan,fincan Birara keltoşcan oldu ama çıktı artık saçlarıÇimadam gibi saçlar

Tekirdağ tarafındayım ben

Seni biliyom canım ,dün öğrendim ...Senin yüzünden fazla boğaza yaklaşamıycaz sanırım :44:

BÜYÜK İSTANBUL BULUŞMASI İÇİN ÖNERİLER ;

Buluşma tarihi = 27 veya 28 Nisan olabilir mi ?
Buluşma yeri = Herkes oturduğu yeri belirtsin ,en uygun yeri bulalım ,ya da bildiğiniz biyer varsa önerin.

Beşiktaşta oturuyorum, havalar güzel olursa yeşillikli bir alanda toplaşmak iyi olur(bize yakınlığından demiyorum vallahi ama yıldız parkı bir alternatif olabilir)

yıldız parkını geri alıyorum ortada biryerlerde buluşmak gerekir

Tekirdağ tarafındayım ben [/QUOTE]

Beşiktaşta oturuyorum, havalar güzel olursa yeşillikli bir alanda toplaşmak iyi olur(bize yakınlığından demiyorum vallahi ama yıldız parkı bir alternatif olabilir)
Yeşillik mi dedin , ormanda oturuyorum ben beeee ( sarıyer -tarabya ), balkondan kiraz yiyorum
Aslında benim eve ulaşım çok kolay ,metroda son durakta iniyosun ,ahanda evimdesiniz ,olmaz mı ki :44:
Daha önce de söylemiştim aslında büyükşehir belediyesinin tesisleri çok güzel ,geniş yeşillikli ,oralar olabilir...

Sana bilet almak lazım otobüs biletı.
:))
Yok kız metrobüs gidiyo artık oralara

Çoğunluğa göre ayarlayın canım ben olmazsa Tekirdağ buluşmasına katılırım
Olmaz , henüz ordan bağlanan kimse yok

Siz en iyisi otogarda bulusun :)

Nooldu ,kıskandın da baltalamaya mı çalışıyon
Sen gelince de toplaşırız tatlişkom ,kıskanma

tamam kapatalım walla ben özlemedim daha ya böyle iyiyim

kıss benim kıprcanım nasıl değişmiş ya walla değişiolar ama farkında deiliz baksana güzelleşio gün geçdikçe walla bide az kilo amıssın benimkini görsen korkarsın walla

Hamileliğin yarısını hastanede geçirdim didom yaa ,su bile içmedim ,nasıl kilo alsaydım
Ben de süt verecem diye aldım , eninde sonunda alınıyo yani :125::125::125:

Tekirdağa metrobüsmü gidiyo ki ?? O kadar uzadımı yaValla benım bi gerıatrım vardı oda kayıp. Sen merak etme tango olur facetıme olur bende canlı baglanırım topluluga

Tekirdağa metrobüsmü gidiyo ki ?? O kadar uzadımı yaValla benım bi gerıatrım vardı oda kayıp. Sen merak etme tango olur facetıme olur bende canlı baglanırım topluluga

Yok ,Beylikdüzü'ne kadar şimdilik...
tango facetime ne kız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…