Bende diyorum erkek oldu yırttım diye hepÖyle deme kızzz , en büyük kabusum heralde kokoş bi kız anası olmak , beğenmez de hasbam beni ozaman
Naturna baby benimki ,unnadodan almıştım 50 mi 60 mıydı tam hatırlayamadım...
aynısı ; belime bağladığım kısım klipsli .
Mei Tai Sling Burberry-Burberry Mei Tai Sling Tuniko.com
Fincan,fincanbu arada ice daisy seninki ne ...candı? yazmamışsın da unutmuşum
BÜYÜK İSTANBUL BULUŞMASI İÇİN ÖNERİLER ;
Buluşma tarihi = 27 veya 28 Nisan olabilir mi ?
Buluşma yeri = Herkes oturduğu yeri belirtsin ,en uygun yeri bulalım ,ya da bildiğiniz biyer varsa önerin.
Bende diyorum erkek oldu yırttım diye hep
Fincan,fincanBirara keltoşcan oldu ama çıktı artık saçları Çimadam gibi saçlar
Tekirdağ tarafındayım ben
BÜYÜK İSTANBUL BULUŞMASI İÇİN ÖNERİLER ;
Buluşma tarihi = 27 veya 28 Nisan olabilir mi ?
Buluşma yeri = Herkes oturduğu yeri belirtsin ,en uygun yeri bulalım ,ya da bildiğiniz biyer varsa önerin.
Bende diyorum erkek oldu yırttım diye hep
Fincan,fincanBirara keltoşcan oldu ama çıktı artık saçları Çimadam gibi saçlar
Tekirdağ tarafındayım ben
Seni biliyom canım ,dün öğrendim ...Senin yüzünden fazla boğaza yaklaşamıycaz sanırım :44:
Çoğunluğa göre ayarlayın canım ben olmazsa Tekirdağ buluşmasına katılırım
Sırasıyla ; -7 aylık , 1 saatlik , 2 günlük , 1 aylık ve 2,5 aylık kıpırcan
Eki Görüntüle 664026 Eki Görüntüle 664027 Eki Görüntüle 664028 Eki Görüntüle 664030 Eki Görüntüle 664029
Yeşillik mi dedin , ormanda oturuyorum ben beeee ( sarıyer -tarabya ), balkondan kiraz yiyorumBeşiktaşta oturuyorum, havalar güzel olursa yeşillikli bir alanda toplaşmak iyi olur(bize yakınlığından demiyorum vallahi ama yıldız parkı bir alternatif olabilir)
Yok kız metrobüs gidiyo artık oralaraSana bilet almak lazım otobüs biletı.
:))
Olmaz , henüz ordan bağlanan kimse yokÇoğunluğa göre ayarlayın canım ben olmazsa Tekirdağ buluşmasına katılırım
Siz en iyisi otogarda bulusun :)
doğumdan sonra özlersin diyordu arkadaşlarım- gerçi Talya bildiğin tekmeyi sokuyordu karnıma ama- ilk zamanlardaki o kayma ve hafif kıpırtılar ne heyecanlıydı... işin kötü tarafı 2. hamilelikte erken hissediyormussun kıpırtıları
neyse hamilelik demeyelim, iriscanım üzülsün istemem
kıss benim kıprcanım nasıl değişmiş ya walla değişiolar ama farkında deiliz baksana güzelleşio gün geçdikçe walla bide az kilo amıssın benimkini görsen korkarsın walla
Tekirdağa metrobüsmü gidiyo ki ?? O kadar uzadımı yaValla benım bi gerıatrım vardı oda kayıp. Sen merak etme tango olur facetıme olur bende canlı baglanırım topluluga
Kız dido sen ne zamam düşcen mersine at kendini bi ara buraya
Yok ,Beylikdüzü'ne kadar şimdilik...
tango facetime ne kız ?
Tekirdağa metrobüsmü gidiyo ki ?? O kadar uzadımı yaValla benım bi gerıatrım vardı oda kayıp. Sen merak etme tango olur facetıme olur bende canlı baglanırım topluluga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?