2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

daha ne dıyım cok güZell

iriss yedim hepsini ama sabah kalkınca çoook açtım

tüm beğenilere teşekkür ederiz ayrıca

Eşleri yardım eden anneler kıymetini bilin, benimki bakıcıdan sonra hiç yanaşmıyor bir tek öpmeye alıyor(önceden ederdi ama)

Fatom tavuklu ve kıymalı yemekler hızlı oluyor, tavuk pilav çorba güzel bir de hazır yufka kıymalı bir harç börek yap at fırına daha ne olsun

Benim biraz çalışmam lazım, görüşürüz sonra.

kız seni yerler yerler....seni ham yapar bu zilliler...

günaydın hoşgeldin :) bu işin sıırrını banada söyler misin çünkü bende başşladım bugün an itibariyle :)

evet iris ya nasıl verdin?bende gram erime yok.napcez bilmem.bu arada hala menü önerilerinizi bekliyorum

Lahana diyeti topikcanlarımmmm , netten ratın hemen bulursunuz ama harfiyen uymak lazım , hamile kalmadan önce de yapmıştım bayağı iyi gidiyo ama sonrası önemli ,yoksa hemen geri alınabilir...

Yok bidaha XL kıyafettttt

iriss

msjj kutuna bak canım önemli

Sen de bak

Telden degil kuzucum kk nın mobil sürümünde smile yok. Digerıde cok yavas calışıyo aha bu işte

Kızlar selam,
Cuma olduğu için çook mutluyum. İşlerimi de bayağı bir toparladım. Gün içinde acil bir iş patlamazsa haftasonuna kafam rahat gireceğim.
Ela dün 10 gibi uyudu. Gündüz de eve temizlikçi gelmişti, ev temizdi yani.. İşim de yoktu.. ve uzun zaman sonra uzanıp televizyon seyrettim:) öylece uzanıp yayılmayı özlemişim gerçekten.
Sonra Ela gece yine 3 defa uyandı tabi...
Dün televizyon izlerken bir taraftan da geçmişi okudum biraz ama bitiremedim. İstanbul buluşması için en son 4 mayıs cumartesi önerisini gördüm, hala geçerli ise bana uyar. Cumartesi olmasını tercih ederim zaten. Ben Yenibosna'da oturuyorum ama ortada bir yerlere gelirim. Aslında metrobüs güzergahında bir yer olsa daha iyi olur herhalde, hem karşıdan gelenler hem de beylikdüzü tarafındakiler rahat gelir. Ben büyük ihtimal arabayla gelirim. Yenibosya kadar gelebilecek olan olursa, ordan birilerini de alabilirim hatta.

Bende yapsammı o lahanayı zaten cok severım. AmA azda olaa emıyo bebem gazdan ucarmıyız acepp

Nazar değdirmeyim herifime ama benimki de emzirmek dışında herşeyi yaptı ,hatta bi ara süt bile gelecek sandım memelerinden
Fenerli benim herif , tribün grupları da var ,ilk defa bu sene kombine almadı ,kıpırcanı bırakıp gidemem diye ...
Ama tabi kötü bi yanı yok mu ,var ; bilen bilir ,benimki herbokolog ,herşeyi bilir ,dırdırdırdır konuşur

en azından senin yapıp söylüyor benim ki hem kendi pek yapmaz hem de karışır

4 Mayısa itiraz eden olmadı henüz , arabasız olanlara uygun biyer ayarlayabilirisek daha iyi olur...Ben de alabilirim birilerini ...

Bende yapsammı o lahanayı zaten cok severım. AmA azda olaa emıyo bebem gazdan ucarmıyız acepp
Emiyoken yapma bence hemşom , bitince yaparsın ,tatlıyı ekmeği falan kes şimdilik...

Bi yolunu bulup işin içine ortak edemiyo musun ya , olmadı ver kucağına bak işine...Ya da her zaman dediğim gibi " bir cinnet herşeyi çözer "

günaydınlar herkeseeeee cmaları süt iznimi kullandığımdan bugün evdeyim ve takibinizdeyim yani demir izin verirse bütün gece uyumadı ve sürekli ağladı artık çıksın şu dişler ya yoksa ben yicem kafayı hazır evdeykenbende oşluşumun fotolarını ekliim ilk doğduğunda aynı maymuna benziyodu resmen evrimleşti kuzum mleşti kuzum

Katı meyve sıkacağı kullanan var mı arkadaşlar , havuç falan sıkmak lazım , alıcam bi tane , var mı kullandığınız/önereceğiniz ?
Biraz bakındım , philips en iyisi gibi görünüyor ,dün de essede vardı bitane ama pahalı biraz ,kararsız kaldım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…