Günaydın kızlar, buu gece kızı kucağımda uyutunca sadece 2 kez uyandı emdi geri yattı(normalede 10dan fazla)
ben merak ettim valla, ama geçmişi okumadığım için muhakak yazıp çıkmışsındır diye düşündüm
tebrik ederim canım
bende başlamayı isitiyorum, işe başladım ve kıyafet konusunda çok zorlanıyorum(motivasyon dönemindeyim nisan gibi başlarım, beraber götürürüz)
ilk adetin hayırlı olsun canım, ben o nasıl bir duyguydu unuttum
buda ben ve minnoşum
Eki Görüntüle 664830 Eki Görüntüle 664831 Eki Görüntüle 664832 Eki Görüntüle 664833 Eki Görüntüle 664834
Alıntılamışım ama yazmamışım ;
aptamil 2 aldım ,ondan önce hipp almıştım ama sanırım aptamili daha çok sevdi ,hem de onun içeriği daha iyi sanırım , imunofortis falan ...[/QUOTE
]
Kız sayfayı kaça kapattın bi senın yazıları okuyabıldım. :)
Off bu mobildensw gulucuk olmuyo. Gülüyom he yerlere yatıyırum oyle smile taptım sayy. Bide öpücük , göz kırpması
aptamil 2 aldım ,ondan önce hipp almıştım ama sanırım aptamili daha çok sevdi ,hem de onun içeriği daha iyi sanırım , imunofortis falan ...
kız seni yerler yerler....seni ham yapar bu zilliler...Günaydın kızlar, buu gece kızı kucağımda uyutunca sadece 2 kez uyandı emdi geri yattı(normalede 10dan fazla)
ben merak ettim valla, ama geçmişi okumadığım için muhakak yazıp çıkmışsındır diye düşündüm
tebrik ederim canım
bende başlamayı isitiyorum, işe başladım ve kıyafet konusunda çok zorlanıyorum(motivasyon dönemindeyim nisan gibi başlarım, beraber götürürüz)
ilk adetin hayırlı olsun canım, ben o nasıl bir duyguydu unuttum
buda ben ve minnoşum
Eki Görüntüle 664830 Eki Görüntüle 664831 Eki Görüntüle 664832 Eki Görüntüle 664833 Eki Görüntüle 664834
Bana gecen ülker hedıye göndermişti onu içirdim içtı. Onunda içinde bişe varmış (bende aptamil alayım o zaman canım... teşekkür ederim :)
günaydın hoşgeldin :) bu işin sıırrını banada söyler misin çünkü bende başşladım bugün an itibariyle :)
evet iris ya nasıl verdin?bende gram erime yok.napcez bilmem.bu arada hala menü önerilerinizi bekliyorum
alıntı yapamadım
fatom, olmadı kızarmış bütün piliçlerden al koy önlerine
çirkinördekyavrusu, kullanmadığım için bilmiyorum ama piyasada en iyi sanki Aptamil ve Hipp :44:
iriscan tebrikler kilo konusunda, öptüm
seherinde ouzi MSOE ve ice_daisy günaydın
iriss
msjj kutuna bak canım önemli
aptamil 2 aldım ,ondan önce hipp almıştım ama sanırım aptamili daha çok sevdi ,hem de onun içeriği daha iyi sanırım , imunofortis falan ...[/QUOTE
]
Kız sayfayı kaça kapattın bi senın yazıları okuyabıldım. :)
Off bu mobildensw gulucuk olmuyo. Gülüyom he yerlere yatıyırum oyle smile taptım sayy. Bide öpücük , göz kırpması
Ne yapayım hemşo , sabah geliyom ,geçmişi okuyom ,ilk mesaj hayli uzun oluyor şekerim
Telefondan smile yok mu lan , o kadar para veriyonuz bi gülmüyo yani
iriss yedim hepsini ama sabah kalkınca çoook açtım
tüm beğenilere teşekkür ederiz ayrıca
Eşleri yardım eden anneler kıymetini bilin, benimki bakıcıdan sonra hiç yanaşmıyor bir tek öpmeye alıyor(önceden ederdi ama)
Fatom tavuklu ve kıymalı yemekler hızlı oluyor, tavuk pilav çorba güzel bir de hazır yufka kıymalı bir harç börek yap at fırına daha ne olsun
Benim biraz çalışmam lazım, görüşürüz sonra.
Çalış çalış anca eritirsin sen onları
Karatay teyzem ne diyor , akşam geç saatte yersen sabaha daha çok acıkırsın diyooo ,doğru diyooooo
Kızlar selam,
Cuma olduğu için çook mutluyum. İşlerimi de bayağı bir toparladım. Gün içinde acil bir iş patlamazsa haftasonuna kafam rahat gireceğim.
Ela dün 10 gibi uyudu. Gündüz de eve temizlikçi gelmişti, ev temizdi yani.. İşim de yoktu.. ve uzun zaman sonra uzanıp televizyon seyrettim:) öylece uzanıp yayılmayı özlemişim gerçekten.
Sonra Ela gece yine 3 defa uyandı tabi...
Dün televizyon izlerken bir taraftan da geçmişi okudum biraz ama bitiremedim. İstanbul buluşması için en son 4 mayıs cumartesi önerisini gördüm, hala geçerli ise bana uyar. Cumartesi olmasını tercih ederim zaten. Ben Yenibosna'da oturuyorum ama ortada bir yerlere gelirim. Aslında metrobüs güzergahında bir yer olsa daha iyi olur herhalde, hem karşıdan gelenler hem de beylikdüzü tarafındakiler rahat gelir. Ben büyük ihtimal arabayla gelirim. Yenibosya kadar gelebilecek olan olursa, ordan birilerini de alabilirim hatta.
Emiyoken yapma bence hemşom , bitince yaparsın ,tatlıyı ekmeği falan kes şimdilik...Bende yapsammı o lahanayı zaten cok severım. AmA azda olaa emıyo bebem gazdan ucarmıyız acepp
Nazar değdirmeyim herifime ama benimki de emzirmek dışında herşeyi yaptı ,hatta bi ara süt bile gelecek sandım memelerinden
Fenerli benim herif , tribün grupları da var ,ilk defa bu sene kombine almadı ,kıpırcanı bırakıp gidemem diye ...
Ama tabi kötü bi yanı yok mu ,var ; bilen bilir ,benimki herbokolog ,herşeyi bilir ,dırdırdırdır konuşur
en azından senin yapıp söylüyor benim ki hem kendi pek yapmaz hem de karışır
Bi yolunu bulup işin içine ortak edemiyo musun ya , olmadı ver kucağına bak işine...Ya da her zaman dediğim gibi " bir cinnet herşeyi çözer "
Mutlulusu necıp fazıl mezunuyum benn g
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?