2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anlamadım desem:):)

Yenibosnalısın ya ,o okul da sanırım orda ,doğru anladıysam :44:

Çok sevimli bi maymunmuş ama yaaaaa

benim annem de philips var çok memnun

Son düzenleme:
oyyy zombicanimi ozlemisim

Bizde de philips var iriscan biraz buyuk veparcalari yikamak eziyetli ama usenmeyip sıkınca cok lezzetli oluyor

benim annem de philips var çok memnun

hepsiburada da kampanya da var ,hediye çeki falan da veriyo ,alsam mı ki yaaa...

wavy'mmm nerelerdesin yaaa , şurda alışveriş yapıcam ,hiç fikir vermiyosun ,nerden alayım

oyyy zombicanimi ozlemisim

Bizde de philips var iriscan biraz buyuk veparcalari yikamak eziyetli ama usenmeyip sıkınca cok lezzetli oluyor

Uğraşırım kıpırım için yaa , alayım o zaman hepsiburadadan , fiyatı da iyi ,hediye çeki de var ...

ben mutfak robotumla sıkıyorum canım, sadece sürahisi ve posasını temizliyorum. ama katı meyve sıkacağı ailecek bir alışkanlığınız varsa alınacak birşey bence. yani şurda 2-3 ay kullanırım raf bekler diyorsan gereksiz pahalı bazı modeller..

ahhhh ahh halden anlayan empati yapan insan bi başkadır, candır kaydı itinayla alınır, yüreğe sokulur

hepsiburada da kampanya da var ,hediye çeki falan da veriyo ,alsam mı ki yaaa...

wavy'mmm nerelerdesin yaaa , şurda alışveriş yapıcam ,hiç fikir vermiyosun ,nerden alayım

sen marka model karar ver en ucuzunu bulcam sana ama ilk yazdığımı hesaba kat, sadece Umay için istiyosan çok pahalı modellere girme- sonra koyacak dolap bulunmuyo (benim ev küçük ev aletleri dükkanı gibi de )

Yenibosnalısın ya ,o okul da sanırım orda ,doğru anladıysam :44:
:

anladım şimdi:) Bizim oralarda öyle bir okulun varlığından habersizim, o yüzden hiçbirşey ifade etmedi:)
Katı meyve sıkacağı bana kayınvalidem verdi, eşme onunla sıkıyormuş, bu kadar sene saklamış:) Arzum markası, pek eziyetli değil çok az yeri kirleniyor.. 30 sene önceki teknoloji ama güzel.. Güncel sıkacaklardan haberim yok malesef.

Maşallah kuzuyailk doğduklarında hepsi maymun gibiydi ama bize ne kadar sevimli geliyordu:)

bağımlılık yapıyor burada kaynatılanlar, çok işim var ama kaytarayım biraz

teşekkürler teyzoşlar
kız seni yerler yerler....seni ham yapar bu zilliler...

daha ne dıyım cok güZell

Seni de alıntıladım ama sana da yazmamışım ;

kızın da sen de çok tatlısınız ,sabah sabah içim açıldı şekerim

Koskoca 2 okul var yenıbosnada
Super muh: ben ı bg store forumdaki mağazasına girmemke cıkmam bir oldu. Bidahada önünden bike gecmedim

hemen hemen herkes 4 mayıs cumareside hem fikir galiba, sıra mekan seçiminde
ikiz annelerine ve çok uzaktan geleceklere göre düşünmek iyi olur sanırım

Meyve suyu tüketiyoruz fazlaca ,hatta hamileliğimden beri hazır olanlardan almıyoruz , elimizle de zor oluyo ,o da sadece elma portakal falan işte ...Hem kıpırcanıma da içiririz ,kullanırım diye düşünüyorum :44:
Philips HR1861/00 Alu Katı Meyve Sıkacağı - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
bak bu model iyi gibi , 30 tl de hediye çeki ...
500 tl üzerine 100 tl veriyo ,alsana sen de süpürgeni ,kara verdin mi modele

Aslında çok da para vermeye gerek yok hakkaten ama benim de takntım bu , süse püse pek önem vermem ama elektronik aletlerde bi kere alayım iyisi olsun takıntım var :44:

evet iris ya nasıl verdin?bende gram erime yok.napcez bilmem.bu arada hala menü önerilerinizi bekliyorum
Pratik yemekler ile ilgili pek deneyimim olmadığı için es geçtim canım soruyu :) Pratik yemek deyince aklıma makarna gelir oda sana uymaz
Günaydın wavycim Geç mi oldu biraz sanki pardon :)
Ev temizliğinde içine sinsin inşallah

tşk ederim cnm tavsiyelerin için evet çalışıyorum , çalışınca zor oluyor maalesef bi de kızım gece deliksiz uyumaz
BU işe yavaştan hatta hızlıdan bir çözüm bulman gerek :)
O anlasın diye beklersen çok beklersin ama canım :)
Ne güzel bakmış öyle Kocaman kız olmuş maşallah :)
Bana gecen ülker hedıye göndermişti onu içirdim içtı. Onunda içinde bişe varmış (
İçinde ne varmış? İçinde bir tane varmış anlamında mı yazdın tam anlayamadım mesajı :)

Bende sırf yıkama temizleme zor diyorlar diye tereddutteyim canım. Ben bırakırım çünkü hemen temizlemem. İyice içinden çıkamam sonra Yeni çıkan bir ürün vardı sanırım philips 60saniyede temizlik diyordu. Tam araştırmadım henüz fiyatları.
Haklıymış karatay teyze, ama ben emziriyorum hala ve gerçekten insan dışı acıkıyorum ama yavaş yavaş hazırladım psikolojimi burda herkesler zayıflayacak ben mi kalayım yaneee
Bende çok susuyorum emzirince. Acıkıyorum da ama yemeye fırsat kalmayınca bünye alıştı, midem bulanıyor açlıktan :) Su içe içe bastırıyorum :) Belkide ondan çabuk gitti benim kilolarım:44: Gerçi ben uykusuzluğa dayanamam zayıflardım oda etkiledi tabi.

hemen hemen herkes 4 mayıs cumareside hem fikir galiba, sıra mekan seçiminde
ikiz annelerine ve çok uzaktan geleceklere göre düşünmek iyi olur sanırım

Evet tarihe itiraz eden yok ...
Ben çok yer mekan bilmem aslında tek bildiğim büyükşehirin sosyal tesisleri , geniş yeşillikli falan...
Mekan konusunda öneriler olursa iyi olur ...

ben dedim kesin annesigildedir ya da biri gelmiştir, bak tutmuş bebeğim özlenmez misin kız, yokluğu farkedilenlerdensin sen unutma
saol kuzum benimmm görmemşim yazdğını kusura bakma
canım saol çok güzel ya ne kadar sevmli mutlu öle ooo
iriss beni iyce tanımışın len ama insan nerde bu kadın der kız tamam bişi demedim kilo vermenede çok sevndim maşallah sana

maşallahhh ne kadarda değişmiş yaaaa

ahanda bizim meyve sıkacağı.. biz de iki senedir kışları bununla geçiriyoruz benim eşim meraklı meyve suyuna. o sıkıyor sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…