anlamadım desem:):)
günaydınlar herkeseeeee cmaları süt iznimi kullandığımdan bugün evdeyim ve takibinizdeyim yani demir izin verirse bütün gece uyumadı ve sürekli ağladı artık çıksın şu dişler ya yoksa ben yicem kafayı hazır evdeykenbende oşluşumun fotolarını ekliim ilk doğduğunda aynı maymuna benziyodu resmen evrimleşti kuzumEki Görüntüle 665091 Eki Görüntüle 665092 Eki Görüntüle 665093 mleşti kuzum
Katı meyve sıkacağı kullanan var mı arkadaşlar , havuç falan sıkmak lazım , alıcam bi tane , var mı kullandığınız/önereceğiniz ?
Biraz bakındım , philips en iyisi gibi görünüyor ,dün de essede vardı bitane ama pahalı biraz ,kararsız kaldım :44:
Yenibosnalısın ya ,o okul da sanırım orda ,doğru anladıysam :44:
Çok sevimli bi maymunmuş ama yaaaaa
oyyy zombicanimi ozlemisimgünaydınlar herkeseeeee cmaları süt iznimi kullandığımdan bugün evdeyim ve takibinizdeyim yani demir izin verirse bütün gece uyumadı ve sürekli ağladı artık çıksın şu dişler ya yoksa ben yicem kafayı hazır evdeykenbende oşluşumun fotolarını ekliim ilk doğduğunda aynı maymuna benziyodu resmen evrimleşti kuzumEki Görüntüle 665091 Eki Görüntüle 665092 Eki Görüntüle 665093 mleşti kuzum
Bizde de philips var iriscan biraz buyuk veparcalari yikamak eziyetli ama usenmeyip sıkınca cok lezzetli oluyorKatı meyve sıkacağı kullanan var mı arkadaşlar , havuç falan sıkmak lazım , alıcam bi tane , var mı kullandığınız/önereceğiniz ?
Biraz bakındım , philips en iyisi gibi görünüyor ,dün de essede vardı bitane ama pahalı biraz ,kararsız kaldım :44:
benim annem de philips var çok memnun
oyyy zombicanimi ozlemisim
Bizde de philips var iriscan biraz buyuk veparcalari yikamak eziyetli ama usenmeyip sıkınca cok lezzetli oluyor
Gunaydın evinin direği :)gunaydin sekercanlar
anlamadım desem:):)
oyyy zombicanimi ozlemisim
Bizde de philips var iriscan biraz buyuk veparcalari yikamak eziyetli ama usenmeyip sıkınca cok lezzetli oluyor
Katı meyve sıkacağı kullanan var mı arkadaşlar , havuç falan sıkmak lazım , alıcam bi tane , var mı kullandığınız/önereceğiniz ?
saol iricim hadi kız anneleri bg store internet mağazasında çok güzel kıyafetler var kaçırmayın erkek bebişlerede var tabi wawye yardımcı olayım biraz
22-25 Mart Kampanya | Bebek Giyim, ocuk Giyim, Bebek Giyimi, ocuk Giyimi, Bebek Hediye, Yeni Doan
hepsiburada da kampanya da var ,hediye çeki falan da veriyo ,alsam mı ki yaaa...
wavy'mmm nerelerdesin yaaa , şurda alışveriş yapıcam ,hiç fikir vermiyosun ,nerden alayım
:
günaydınlar herkeseeeee cmaları süt iznimi kullandığımdan bugün evdeyim ve takibinizdeyim yani demir izin verirse bütün gece uyumadı ve sürekli ağladı artık çıksın şu dişler ya yoksa ben yicem kafayı hazır evdeykenbende oşluşumun fotolarını ekliim ilk doğduğunda aynı maymuna benziyodu resmen evrimleşti kuzumEki Görüntüle 665091 Eki Görüntüle 665092 Eki Görüntüle 665093 mleşti kuzum
kız seni yerler yerler....seni ham yapar bu zilliler...
daha ne dıyım cok güZell
Seni de alıntıladım ama sana da yazmamışım ;
kızın da sen de çok tatlısınız ,sabah sabah içim açıldı şekerim
Ne yapayım hemşo , sabah geliyom ,geçmişi okuyom ,ilk mesaj hayli uzun oluyor şekerim
Telefondan smile yok mu lan , o kadar para veriyonuz bi gülmüyo yani
Çalış çalış anca eritirsin sen onları
Karatay teyzem ne diyor , akşam geç saatte yersen sabaha daha çok acıkırsın diyooo ,doğru diyooooo
Haklıymış karatay teyze, ama ben emziriyorum hala ve gerçekten insan dışı acıkıyorumama yavaş yavaş hazırladım psikolojimi burda herkesler zayıflayacak ben mi kalayım yaneee
maşallah çoook tatlı amaaaa
ben mutfak robotumla sıkıyorum canım, sadece sürahisi ve posasını temizliyorum. ama katı meyve sıkacağı ailecek bir alışkanlığınız varsa alınacak birşey bence. yani şurda 2-3 ay kullanırım raf bekler diyorsan gereksiz pahalı bazı modeller..
ahhhh ahh halden anlayan empati yapan insan bi başkadır, candırkaydı itinayla alınır, yüreğe sokulur
sen marka model karar ver en ucuzunu bulcam sanaama ilk yazdığımı hesaba kat, sadece Umay için istiyosan çok pahalı modellere girme- sonra koyacak dolap bulunmuyo (benim ev küçük ev aletleri dükkanı gibi de )
Aslında çok da para vermeye gerek yok hakkaten ama benim de takntım bu , süse püse pek önem vermem ama elektronik aletlerde bi kere alayım iyisi olsun takıntım var :44:anladım şimdi:) Bizim oralarda öyle bir okulun varlığından habersizim, o yüzden hiçbirşey ifade etmedi:)
Katı meyve sıkacağı bana kayınvalidem verdi, eşme onunla sıkıyormuş, bu kadar sene saklamış:) Arzum markası, pek eziyetli değil çok az yeri kirleniyor.. 30 sene önceki teknoloji ama güzel.. Güncel sıkacaklardan haberim yok malesef.
Pratik yemekler ile ilgili pek deneyimim olmadığı için es geçtim canım soruyu :) Pratik yemek deyince aklıma makarna gelir oda sana uymazevet iris ya nasıl verdin?bende gram erime yok.napcez bilmem.bu arada hala menü önerilerinizi bekliyorum
Günaydın wavycimalıntı yapamadım
fatom, olmadı kızarmış bütün piliçlerden al koy önlerine
çirkinördekyavrusu, kullanmadığım için bilmiyorum ama piyasada en iyi sanki Aptamil ve Hipp :44:
iriscan tebrikler kilo konusunda, öptüm
seherinde ouzi MSOE ve ice_daisy günaydın
BU işe yavaştan hatta hızlıdan bir çözüm bulman gerek :)tşk ederim cnm tavsiyelerin için evet çalışıyorum , çalışınca zor oluyor maalesef bi de kızım gece deliksiz uyumaz
İçinde ne varmış? İçinde bir tane varmış anlamında mı yazdın tam anlayamadım mesajı :)Bana gecen ülker hedıye göndermişti onu içirdim içtı. Onunda içinde bişe varmış (
Bende çok susuyorum emzirince. Acıkıyorum da ama yemeye fırsat kalmayınca bünye alıştı, midem bulanıyor açlıktan :) Su içe içe bastırıyorum :) Belkide ondan çabuk gitti benim kilolarım:44: Gerçi ben uykusuzluğa dayanamam zayıflardım oda etkiledi tabi.Haklıymış karatay teyze, ama ben emziriyorum hala ve gerçekten insan dışı acıkıyorumama yavaş yavaş hazırladım psikolojimi burda herkesler zayıflayacak ben mi kalayım yaneee
hemen hemen herkes 4 mayıs cumareside hem fikir galiba, sıra mekan seçiminde
ikiz annelerine ve çok uzaktan geleceklere göre düşünmek iyi olur sanırım
saol kuzum benimmm görmemşim yazdğını kusura bakmaben dedim kesin annesigildedir ya da biri gelmiştir, bak tutmuş bebeğimözlenmez misin kız, yokluğu farkedilenlerdensin sen unutma
canım saol çok güzel ya ne kadar sevmli mutlu öle oooGünaydın kızlar, buu gece kızı kucağımda uyutunca sadece 2 kez uyandı emdi geri yattı(normalede 10dan fazla)
ben merak ettim valla, ama geçmişi okumadığım için muhakak yazıp çıkmışsındır diye düşündüm
tebrik ederim canım
bende başlamayı isitiyorum, işe başladım ve kıyafet konusunda çok zorlanıyorum(motivasyon dönemindeyim nisan gibi başlarım, beraber götürürüz)
ilk adetin hayırlı olsun canım, ben o nasıl bir duyguydu unuttum
buda ben ve minnoşum
Eki Görüntüle 664830 Eki Görüntüle 664831 Eki Görüntüle 664832 Eki Görüntüle 664833 Eki Görüntüle 664834
iriss beni iyce tanımışın len ama insan nerde bu kadın der kız tamam bişi demedim kilo vermenede çok sevndim maşallah sanaYaaa ,neden ki , bekliyoduk ama ikizlerimizi
Yedin mi kız hepsini merak ettim
Gelsin wavy'mm bekliyozzzzz
Doğduğunda da güzel geliyodu da çirkinmiş lannnnn
Ooohhhhh ,gez dolaş ,ye iç ,sonra da kimse beni merak etmiyo de
Biliyoz ki biz senin anangille fink attığını
Laaaaannnn böyle şaka mı olur , cuma cuma , gelmişim işe ,kilo vermişim motive olmuşum yeşil çayımı içiyorum , boğazımda kaldı lan ,yanıyodum nerdeyse
Hamileyken okuyodum da bi b.k sanıyodum lan onları ben
Amaaaannnn kızım şöyle döndü , böyle s.çtı , ona bir mama yaptım biberonu yedi ...........................
Bi de ben şeyi anlamıyom ; sanırım bende bi gariplik var ; tamam doğurduk ettik Allaha şükür büyüyolar da ,ama yani herbirimiz de bir sanat eseri falan yapmadık ki , ya da nobel falan mı aldık da benim haberim yok
Sanki çocuk doğurmadan önce hiç yaşamamışlar , hayatlarında başka bir değer yokmuş gibi koymuşlar çocuğu ortaya ,öyle yedirdim böyle giydirdim amaannnn şarkı söyledim ,ulan başka kayda değer bişey yapmıyo musun sen , önemli başka bişey yok mu hayatında ,yok
Benim analık hormonlarım eksik sanırım lan
Benimki de çok eneteresan değil ama yazarım uzunca bişey
Çok hafifmiş ,epey süzülmüştür bunları yiyince
Nazar değdirmeyim herifime ama benimki de emzirmek dışında herşeyi yaptı ,hatta bi ara süt bile gelecek sandım memelerinden
Fenerli benim herif , tribün grupları da var ,ilk defa bu sene kombine almadı ,kıpırcanı bırakıp gidemem diye ...
Ama tabi kötü bi yanı yok mu ,var ; bilen bilir ,benimki herbokolog ,herşeyi bilir ,dırdırdırdır konuşur
Gevezeyim desene şuna
Ben valla bitek burdayım ,akşama kadar da yazıyom anca işte ...
Evimin direği diyosun
Benimki 2 gecedir gelmiyo lan , Anadolu yakasında çalışıyo , geç çıkıyo 2 gündür ,gelme dedim ,teyzesinde kalıyo...
Hemen tavsiye ; lahana çorbası diyeti.... 5. günüm , 1,5 kilo gitmiş
Alınganlık yapanları dövüyoruz ama haberin olsun
Eşine de
Ben seni motive ederim wavy'mmmmm canımın içi
Temizliği kim yapıcak var mı gelen biri :44:
Kokoşuma kardeş gelmiyomuş ,sevindim ,zamanında inşallah
Sorma MSOE'm yaa , benim kıpırcan da gazman döneminden daha çok zorladı beni bu ara..Sanırım diş işleri ....:44::44::44:
Yapma o zaman , gevşeklik iyidir
Fırında yemekler çok kolay oluyo ,tavuğu patatesle falan atıver fırına ...Zeytinyağlı barbunya falan da kolay olabilir...Patates salatası ..Hatta mantı al dışardan ,güzel yapan biyerden ,ben acil durumda yaparım genelde...
Meyve suyu tüketiyoruz fazlaca ,hatta hamileliğimden beri hazır olanlardan almıyoruz , elimizle de zor oluyo ,o da sadece elma portakal falan işte ...Hem kıpırcanıma da içiririz ,kullanırım diye düşünüyorum :44:
Philips HR1861/00 Alu Katı Meyve Sıkacağı - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
bak bu model iyi gibi , 30 tl de hediye çeki ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?