2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hemen hemen herkes 4 mayıs cumareside hem fikir galiba, sıra mekan seçiminde
ikiz annelerine ve çok uzaktan geleceklere göre düşünmek iyi olur sanırım
Tekrar söylüyorum bana hııcc mi hiç uygun degıl
Imunıfortıs gibi bişey aklıma gelmiyor adı

hemen hemen herkes 4 mayıs cumareside hem fikir galiba, sıra mekan seçiminde
ikiz annelerine ve çok uzaktan geleceklere göre düşünmek iyi olur sanırım

En iyisi ben bu bulaşmaya gelmeyim, Temmuzdakine geleyim canlarım. Cumartesi bana uygun değil ama geneline uygun. Birde çok dipte kalıyorum. Kaç kişiyi etkileyecek yer seçimi. Siz bir deneyim yaşayın, yer mekan bulunması falan derken :) Ben hazır denenmiş konsepteki buluşmaya geleyim.
Haa birde gelmeyim deme sebebim; eşim getirecek beni. Pazara ayarlarsınız benim yüzümden, eşimde bu aralar çok yoğun bazen birden Pazar işe gitmesi gerekiyor. Sonra beni forumdan banlatırsınız gelemem falan

Lahanamı yemeye gidiyom ,bugün yanında et de var

Geldikten sonra alayım şu sıkacağı

Son düzenleme:

az çok bakındım fiyatı çekle beraber iyi, ama çek vermezse 200 civarı birkaç yerde de var.
hediye çekini her yüksek fiyatlı ürüne mi veriyor canım?
süpürge hala muamma, kadın içerde ne biçim söyleniyordur kimbilir bıktım bunun haznesinden diye acilen bakınıcam da canım istemedi hiç

alsen ve wavym hamiş olmadığnza çok sevndm aklım çıktı wavymin temzlği varmış kolay gelsin ouzim sanada kolay gelsn komşular bizyaparız demş zaten atlatırsın merak etme

Ayşeciğim ben dün sabahtan girdim, sonra misafir hazırlığı yaptım pek bakamadım. Haa baksaydım farkederdim ama kesin gezmelerde derdim Annengil yakın ya canım senin arada gitmen onların gelmesi oluyor biliyoruz durumu yani :)

Bu arada hala Ceyda yok gelmedi

tamam canım işim şaka ya biliorum tahmin ettiğinizievet canım anneyle çok haşır neşirm hakket ya nie yok bu kız bende çok merak ettm ve çok üzülüyorum

alsen ve wavym hamiş olmadığnza çok sevndm aklım çıktı wavymin temzlği varmış kolay gelsin ouzim sanada kolay gelsn komşular bizyaparız demş zaten atlatırsın merak etme

o alsen yok mu o alsen, tatlişkomla ikimiz vardık dan diye yazdı biz de atladık tabi. iyi niyetimizi süistimal etti :129

yok hayatım bende pek şüphe yoktu da ne bileyim hala gelmeyince kafam karışmıştı. geldi dediğime de bakma, eskisi gibi değil- galiba olmadım

Metrobüse atlayıp yenibosnaya kadar gelirsen devamında beraber gidebiriz canım.
Koskoca 2 okul var yenıbosnada
Super muh: ben ı bg store forumdaki mağazasına girmemke cıkmam bir oldu. Bidahada önünden bike gecmedim
Ben bekarken şirinevlrde oturuyordum, evlenince yenibosnaya geçtik. Burda da pek siteden dışarı çıkamıyoruz doğrusu, zaten eve geç gidiyoruz, haftasonu da başka yerlerdeyiz.. Etrafı tanımıyorum hiç.
Evet tarihe itiraz eden yok ...
Ben çok yer mekan bilmem aslında tek bildiğim büyükşehirin sosyal tesisleri , geniş yeşillikli falan...
Mekan konusunda öneriler olursa iyi olur ...

Sosyal tesisler mantıklı bence de.. Güzel oluyor, herkesin gelebileceği ortada bir yer var mı ama? Biz hep florya ve küçükçekmeceye gidiyoruz, ama oralar diğer taraftakilere çok uzak kaçar.

Öğlene kadar hiç çalışmadım yaw.. Ben kaçayım artık, yemekten sonra sıkı çalışmama lazım.

bende dün gece bi bakaym dedim bi şok yaşadım ardından gerçeği gördüm tabi siz tatlı sazanlarm atlamışsınız ben olsamda atlardmkuzum anca düzene grer ya bakalım öbür aya nasıl olcak

Kizlar nasilsiniz
Benim oglusum ishsl oldu dun sabahtan bu sabaha 8 kez yapti. Annem dis cikaracak diyor ama aklimda da soru isareti yok degil hani

Kizlar nasilsiniz
Benim oglusum ishsl oldu dun sabahtan bu sabaha 8 kez yapti. Annem dis cikaracak diyor ama aklimda da soru isareti yok degil hani

geçmiş olsun canım olablir diş çıkarıcakken ishal benmkide oldu çoksa muz falan yedir bari braz kıyamam kucakcanma

wavy anlarım tabi halinden hatta sırf senin için (tabiki diğer arkadaşlarda mutlaka baksın) spormarketim diye bi site var bebiş nike ayakkabıları 19.90 biz yaz için kaö numara ayakkabı alsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…