Tekrar söylüyorum bana hııcc mi hiç uygun degılhemen hemen herkes 4 mayıs cumareside hem fikir galiba, sıra mekan seçiminde
ikiz annelerine ve çok uzaktan geleceklere göre düşünmek iyi olur sanırım
Imunıfortıs gibi bişey aklıma gelmiyor adıPratik yemekler ile ilgili pek deneyimim olmadığı için es geçtim canım soruyu :) Pratik yemek deyince aklıma makarna gelir oda sana uymaz
Günaydın wavycimGeç mi oldu biraz sanki pardon :)
Ev temizliğinde içine sinsin inşallah
BU işe yavaştan hatta hızlıdan bir çözüm bulman gerek :)
O anlasın diye beklersen çok beklersin ama canım :)
Ne güzel bakmış öyle Kocaman kız olmuş maşallah :)
İçinde ne varmış? İçinde bir tane varmış anlamında mı yazdın tam anlayamadım mesajı :)
Bende sırf yıkama temizleme zor diyorlar diye tereddutteyim canım. Ben bırakırım çünkü hemen temizlemem. İyice içinden çıkamam sonraYeni çıkan bir ürün vardı sanırım philips 60saniyede temizlik diyordu. Tam araştırmadım henüz fiyatları.
Bende çok susuyorum emzirince. Acıkıyorum da ama yemeye fırsat kalmayınca bünye alıştı, midem bulanıyor açlıktan :) Su içe içe bastırıyorum :) Belkide ondan çabuk gitti benim kilolarım:44: Gerçi ben uykusuzluğa dayanamam zayıflardım oda etkiledi tabi.
hemen hemen herkes 4 mayıs cumareside hem fikir galiba, sıra mekan seçiminde
ikiz annelerine ve çok uzaktan geleceklere göre düşünmek iyi olur sanırım
Meyve suyu tüketiyoruz fazlaca ,hatta hamileliğimden beri hazır olanlardan almıyoruz , elimizle de zor oluyo ,o da sadece elma portakal falan işte ...Hem kıpırcanıma da içiririz ,kullanırım diye düşünüyorum :44:
Philips HR1861/00 Alu Katı Meyve Sıkacağı - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
bak bu model iyi gibi , 30 tl de hediye çeki ...
500 tl üzerine 100 tl veriyo ,alsana sen de süpürgeni ,kara verdin mi modele
Aslında çok da para vermeye gerek yok hakkaten ama benim de takntım bu , süse püse pek önem vermem ama elektronik aletlerde bi kere alayım iyisi olsun takıntım var :44:
saol kuzum benimmm görmemşim yazdğını kusura bakma
canım saol çok güzel ya ne kadar sevmli mutlu öle ooo
iriss beni iyce tanımışın len ama insan nerde bu kadın der kız tamam bişi demedim kilo vermenede çok sevndim maşallah sana
Ayşeciğim ben dün sabahtan girdim, sonra misafir hazırlığı yaptım pek bakamadım. Haa baksaydım farkederdim ama kesin gezmelerde derdimAnnengil yakın ya canım senin arada gitmen onların gelmesi oluyor biliyoruz durumu yani :)
Bu arada hala Ceyda yok gelmedi
alsen ve wavym hamiş olmadığnza çok sevndm aklım çıktı wavymin temzlği varmış kolay gelsin ouzim sanada kolay gelsn komşular bizyaparız demş zaten atlatırsın merak etme
Maşallah kuzuyailk doğduklarında hepsi maymun gibiydi ama bize ne kadar sevimli geliyordu:)
Koskoca 2 okul var yenıbosnada
Super muh: ben ı bg store forumdaki mağazasına girmemke cıkmam bir oldu. Bidahada önünden bike gecmedim
Elaayshe sende geldin sıra dıdo da. nerde acaba :26:
Elanın resmini koysana
Metrobüse atlayıp yenibosnaya kadar gelirsen devamında beraber gidebiriz canım.En iyisi ben bu bulaşmaya gelmeyim, Temmuzdakine geleyim canlarım. Cumartesi bana uygun değil ama geneline uygun. Birde çok dipte kalıyorum. Kaç kişiyi etkileyecek yer seçimi. Siz bir deneyim yaşayın, yer mekan bulunması falan derken :) Ben hazır denenmiş konsepteki buluşmaya geleyim.
Haa birde gelmeyim deme sebebim; eşim getirecek beni. Pazara ayarlarsınız benim yüzümden, eşimde bu aralar çok yoğun bazen birden Pazar işe gitmesi gerekiyor. Sonra beni forumdan banlatırsınız gelemem falan
Ben bekarken şirinevlrde oturuyordum, evlenince yenibosnaya geçtik. Burda da pek siteden dışarı çıkamıyoruz doğrusu, zaten eve geç gidiyoruz, haftasonu da başka yerlerdeyiz.. Etrafı tanımıyorum hiç.Koskoca 2 okul var yenıbosnada
Super muh: ben ı bg store forumdaki mağazasına girmemke cıkmam bir oldu. Bidahada önünden bike gecmedim
Evet tarihe itiraz eden yok ...
Ben çok yer mekan bilmem aslında tek bildiğim büyükşehirin sosyal tesisleri , geniş yeşillikli falan...
Mekan konusunda öneriler olursa iyi olur ...
o alsen yok mu o alsen, tatlişkomla ikimiz vardık dan diye yazdı biz de atladık tabi. iyi niyetimizi süistimal etti :129
yok hayatım bende pek şüphe yoktu da ne bileyim hala gelmeyince kafam karışmıştı. geldi dediğime de bakma, eskisi gibi değil- galiba olmadım
Kizlar nasilsiniz
Benim oglusum ishsl oldu dun sabahtan bu sabaha 8 kez yapti. Annem dis cikaracak diyor ama aklimda da soru isareti yok degil hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?