2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Elaayshe sende geldin sıra dıdo da. nerde acaba :26:
Elanın resmini koysana
Dido bugun izinli
Kizlar nasilsiniz
Benim oglusum ishsl oldu dun sabahtan bu sabaha 8 kez yapti. Annem dis cikaracak diyor ama aklimda da soru isareti yok degil hani
gecmis olsun canim insallah distendir

elaayshe29484467 .!.:
Aysecim sen bizi cildirtmak mi istiyosun bu nasil bi sirinlik boyle

ya sekercanlar benim bebeleri sonbahara dogru yuvaya falan vericem galiba
bakalim nasil olucak
bakiciya guvenmiyorum cunku
arkadasimin iki cocugu birden ayni yuvaya gitti 6 ayliktan itibaren cok da memnun orasi olur herhalde

Selam canlarim ya tam okuyamadim ama cevap vermem gereken yerler vardi da veremedim alinmayin lutfen.cocuklar deli etti beni bi banyo yaptirayim dedim banyo guzelde cikinca cok agladilar

oyyyy şaşkın selocannnn dişlerim kaşındı ama kıyamamki prensese
çok şaşkın ya tepemden ne sarkıo die bakıo çocuk
bakalim nasil olucak
arkadasimin iki cocugu birden ayni yuvaya gitti 6 ayliktan itibaren cok da memnun orasi olur herhalde
mecbursan denicen canım yani istiosan küçükler ama belkide memnun kalırsın tatlım
Dido bugun izinli

bnde diorum nie yok bu kız saol canım malum hastalıkla uğraştılar ya merak edio insan
yerim yanakselocannni

kızımın adı değişti

Kizlar nasilsiniz
Benim oglusum ishsl oldu dun sabahtan bu sabaha 8 kez yapti. Annem dis cikaracak diyor ama aklimda da soru isareti yok degil hani
Dıstendır merak etme bencede muz yedır
yerim yanakselocannni

oyyyy şaşkın selocannnn dişlerim kaşındı ama kıyamamki prensese

Dido bugun izinli

Noluyokı size yanakcan bızım

tünaydınnnnnnnnnn topikcanlar
eşime biz buluşuyoruz topikcanlar la dedim :) sadece si mi eşler gelmiyormu dedi
bir de cin can lakabını beğenmemiş yakışıklıcan olsunmuş kargaya yavrusu kartal görünürmüş misali ...

bennnn hem de ne acıkmak hatta susamak....
Herkeslere günaydın ,

bugün hem yaşasın cuma ,

hem de 1,5 kilo vermişim laaannnnnnnnn

o zaman bende de var bir eksiklik :26::26: :26:ama bu kadar uzmanmış doğruymuş gibi davranmasınlar , bir ok kişiyi belki de yanlış yönlendiriyorlar,

Bana gecen ülker hedıye göndermişti onu içirdim içtı. Onunda içinde bişe varmış (

bana da geldi ülkerden ,milupadan hepside pirinçli , bende pirinçli bir şey vermek istemedim ...

ben kullanıyorum ama sevmedim köpük köpük oluyorr , ama sonraki sayfalarda gördüm çok içiyoruz meyve suyu demişsin o zaman olur herhalde

katılıyorum..........

şu içinde ne varmışı bende anlamadımtatlişkomm
ıcedays bende bende susuyorum hatta aynı saniyede su içesim geliyor

olmazzzzz geliceksin cık cık cıkk

bu sefer birisi daha hamileyim derse inamıcas sanırımona göre
Kizlar nasilsiniz

geçmiş olsun , gözünü korkutmak olmasın ama bir diş hekimliği sitesinde okudğum kadarı ile diş çıkarmanın aslında normal bir süreç olduğu , öyle ateş isha vb. rahatsızlıklar vermemmesi gerektiği söyleniyordu ki, ishal bence çoçuklar için epey tehlikeli bir durum ...sen en azından aile hekimliğine git derim...

seherinde super muh.o bebişleri ısıırırımmm

fatom sağolasın sayende akşama ne yemek yapsam diye düşümüyorm :)) tavuk sote kerevizsalatasını kopya çektim

benimki iyi oynar baska da bisi yapamaz (ya da isine gelmez yapmaz)
seninki de mecburiyetten becerecek artik tatlim bosver
buarada kızlar yarın yarım gün öalışcam ve eşim bakcak nasıl anlaşcaklar yada onları evde nasıl bucam

walla oyle de tatlim ailede bakacak kimse yok beraber calisiyoruz cunku
zaten esimin ailesi evlere senlik
bakici iki bebekle evde cildirir
onun icin herhalde deniycem
didom nasil oldu ya ? iyilesti mi ?

bakalim nasil olucak

neresi canım orası, detayları özelden bi yazabilir misin

Selam canlarim ya tam okuyamadim ama cevap vermem gereken yerler vardi da veremedim alinmayin lutfen.cocuklar deli etti beni bi banyo yaptirayim dedim banyo guzelde cikinca cok agladilar
çıkmak istemediklerndenmi ağlıolar kıyamam ya
Dıstendır merak etme bencede muz yedır

Noluyokı size yanakcan bızım

kıskandın dimi bacım göktuğum napıo benm hadi sende bi ara foto koy nolur nolur

Çok düşüncelisin canım çok teşekkürler
Ya aslında gelirim gelmeye öyle ama eşimin zaten toplu taşıma araçlarına gıcığı var. Bebekle onları kullanırsan kafayı yer. Yine diyorum bakmam sözüne gelirimde kesin çok takar kafaya kaçgün öncesinden kaç gün sonrası çenesiyle yorar beni. OLmadı kardeşimin arkadaşlarına bıraktırmak ister, heryeri ayağa kaldırır anlıyacağın. Normalde daha 1-2hafta öncesi konuşmuştuk kendisi bırakacaktı ne güzel demişti ama biz Temmuz gibi diye konuştuk. Bu sıralar yoğun ve bir süre böyle olacak onu hesaba katmadık :) Kısmet bakalım siz karar verin ben yokmuşum gibi şimdilk :)
wavy anlarım tabi halinden hatta sırf senin için (tabiki diğer arkadaşlarda mutlaka baksın) spormarketim diye bi site var bebiş nike ayakkabıları 19.90 biz yaz için kaö numara ayakkabı alsak

Bu yaza olur mu dersin spor ayakkabı ay benimki hala bana ufak gibi geliyor Patikli alttan kurtulamadık hala
Kizlar nasilsiniz
Diş olma ihtimali yüksek canım takip et bakalım. Su içiyorsa suyu, içmiyorsada meyve suyunu falan daya ağzına
bakalim nasil olucak

Birkaç yerde okumuştum canım butür hizmetleri. Gerçekten içinize sinen çalışanları olan biryer olursa bencede çok güzel olur. Zaten 2bebekle evde 1bakıcı çok zor idare eder ve kimbilir ne kadar ister. Hadi istediğini verdin 2sinede yetebilecek mi.

buarada kızlar yarın yarım gün öalışcam ve eşim bakcak nasıl anlaşcaklar yada onları evde nasıl bucam
ayyyyy gözümde bi an canlandıev çok dağılır bence ama ii bakar ababsı sonuçta dimi

doğru diosun canım o zaman en mantıklısı bakıcı çıldırır allah korusun bağırır falan çocuklara memnun kalırsan daha güzel işte bi zorluğu hergün hazırlayp götrmek olur eh idare ederdi işte canım çok ii sayılmazdı en son

çok güzel maşallahhh

bakalim nasil olucak

hımmm zor bişi bir durum

ooovv şenlik var desene gerçi olur ya bakar neden bakmasın o da babası değil mi sonuçta 3 gün alışma süreleri olursonra mis gibioda öğrenir hem hatta daha iyi olur bence akşam veya diğer saatlerde de halden anlamış olur belki

eylülde falan yürümeye başlarlar bence geröi bizimki tembel o konularda ama heves benimkiside işteşimdi 17 falan biraz büyük oluyo 19-20 olur herhalde

kesin ev harebeye döncek de nasıl yedircek en çok onu merak ediyorum bizimki sürekli elini daldırıyo tabağa sonra onu açına gözüne sürüp gülüyor

canım saolsun eşim hep yardımcıda hiç tek kalmadılar neyse olmadı kv yi çağırır artık

Havuclu kek yapmayı dusunuyorumdaa havucları rendelıyorum biraz pısırmedenmı ekliyorum. Hiç yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…