Dido bugun izinliElaayshe sende geldin sıra dıdo da. nerde acaba :26:
Elanın resmini koysana
gecmis olsun canim insallah distendirKizlar nasilsiniz
Benim oglusum ishsl oldu dun sabahtan bu sabaha 8 kez yapti. Annem dis cikaracak diyor ama aklimda da soru isareti yok degil hani
Aysecim sen bizi cildirtmak mi istiyosun bu nasil bi sirinlik boyleelaayshe29484467 .!.:
çok şaşkın ya tepemden ne sarkıo die bakıo çocukoyyyy şaşkın selocannnn dişlerim kaşındı ama kıyamamki prensese
mecbursan denicen canım yani istiosan küçükler ama belkide memnun kalırsın tatlımya sekercanlar benim bebeleri sonbahara dogru yuvaya falan vericem galiba
bakalim nasil olucak
bakiciya guvenmiyorum cunku
arkadasimin iki cocugu birden ayni yuvaya gitti 6 ayliktan itibaren cok da memnun orasi olur herhalde
bnde diorum nie yok bu kız saol canım malum hastalıkla uğraştılar ya merak edio insanDido bugun izinli
gecmis olsun canim insallah distendir
Aysecim sen bizi cildirtmak mi istiyosun bu nasil bi sirinlik boyle
yerim yanakselocannni
Dıstendır merak etme bencede muz yedırKizlar nasilsiniz
Benim oglusum ishsl oldu dun sabahtan bu sabaha 8 kez yapti. Annem dis cikaracak diyor ama aklimda da soru isareti yok degil hani
yerim yanakselocannni
oyyyy şaşkın selocannnn dişlerim kaşındı ama kıyamamki prensese
Noluyokı size yanakcan bızımDido bugun izinli
gecmis olsun canim insallah distendir
Aysecim sen bizi cildirtmak mi istiyosun bu nasil bi sirinlik boyle
hayırlı olsun o zaman, umarım hemencecik gider kilolar,
ben öyle hemen başlıyamıyorum önce bu fikre alışmam lazı
bu arada emziren arkadaşlar var mı, beni çooook acıktıryor bu durum, aynısını yaşayan var mı:26:
Herkeslere günaydın ,
bugün hem yaşasın cuma ,
hem de 1,5 kilo vermişim laaannnnnnnnn
Hamileyken okuyodum da bi b.k sanıyodum lan onları ben
Amaaaannnn kızım şöyle döndü , böyle s.çtı , ona bir mama yaptım biberonu yedi ...........................
Bi de ben şeyi anlamıyom ; sanırım bende bi gariplik var ; tamam doğurduk ettik Allaha şükür büyüyolar da ,ama yani herbirimiz de bir sanat eseri falan yapmadık ki , ya da nobel falan mı aldık da benim haberim yok
Sanki çocuk doğurmadan önce hiç yaşamamışlar , hayatlarında başka bir değer yokmuş gibi koymuşlar çocuğu ortaya ,öyle yedirdim böyle giydirdim amaannnn şarkı söyledim ,ulan başka kayda değer bişey yapmıyo musun sen , önemli başka bişey yok mu hayatında ,yok
Benim analık hormonlarım eksik sanırım lan
Bana gecen ülker hedıye göndermişti onu içirdim içtı. Onunda içinde bişe varmış (
ben kullanıyorum ama sevmedim köpük köpük oluyorr , ama sonraki sayfalarda gördüm çok içiyoruz meyve suyu demişsin o zaman olur herhaldeKatı meyve sıkacağı kullanan var mı arkadaşlar , havuç falan sıkmak lazım , alıcam bi tane , var mı kullandığınız/önereceğiniz ?
Biraz bakındım , philips en iyisi gibi görünüyor ,dün de essede vardı bitane ama pahalı biraz ,kararsız kaldım :44:
katılıyorum..........ben mutfak robotumla sıkıyorum canım, sadece sürahisi ve posasını temizliyorum. ama katı meyve sıkacağı ailecek bir alışkanlığınız varsa alınacak birşey bence. yani şurda 2-3 ay kullanırım raf bekler diyorsan gereksiz pahalı bazı modeller..
sen marka model karar ver en ucuzunu bulcam sanaama ilk yazdığımı hesaba kat, sadece Umay için istiyosan çok pahalı modellere girme- sonra koyacak dolap bulunmuyo (benim ev küçük ev aletleri dükkanı gibi de )
şu içinde ne varmışı bende anlamadımtatlişkommPratik yemekler ile ilgili pek deneyimim olmadığı için es geçtim canım soruyu :) Pratik yemek deyince aklıma makarna gelir oda sana uymaz
İçinde ne varmış? İçinde bir tane varmış anlamında mı yazdın tam anlayamadım mesajı :)
Bende çok susuyorum emzirince. Acıkıyorum da ama yemeye fırsat kalmayınca bünye alıştı, midem bulanıyor açlıktan :) Su içe içe bastırıyorum :) Belkide ondan çabuk gitti benim kilolarım:44: Gerçi ben uykusuzluğa dayanamam zayıflardım oda etkiledi tabi.
olmazzzzz geliceksin cık cık cıkkEn iyisi ben bu bulaşmaya gelmeyim, Temmuzdakine geleyim canlarım. Cumartesi bana uygun değil ama geneline uygun. Birde çok dipte kalıyorum. Kaç kişiyi etkileyecek yer seçimi. Siz bir deneyim yaşayın, yer mekan bulunması falan derken :) Ben hazır denenmiş konsepteki buluşmaya geleyim.
Haa birde gelmeyim deme sebebim; eşim getirecek beni. Pazara ayarlarsınız benim yüzümden, eşimde bu aralar çok yoğun bazen birden Pazar işe gitmesi gerekiyor. Sonra beni forumdan banlatırsınız gelemem falan
o alsen yok mu o alsen, tatlişkomla ikimiz vardık dan diye yazdı biz de atladık tabi. iyi niyetimizi süistimal etti :129
yok hayatım bende pek şüphe yoktu da ne bileyim hala gelmeyince kafam karışmıştı. geldi dediğime de bakma, eskisi gibi değil- galiba olmadım
Kizlar nasilsiniz
buarada kızlar yarın yarım gün öalışcam ve eşim bakcak nasıl anlaşcaklar yada onları evde nasıl bucam
mecbursan denicen canım yani istiosan küçükler ama belkide memnun kalırsın tatlım
bnde diorum nie yok bu kız saol canım malum hastalıkla uğraştılar ya merak edio insan
kızımın adı değişti
ya sekercanlar benim bebeleri sonbahara dogru yuvaya falan vericem galiba
bakalim nasil olucak
arkadasimin iki cocugu birden ayni yuvaya gitti 6 ayliktan itibaren cok da memnun orasi olur herhalde
çıkmak istemediklerndenmi ağlıolar kıyamam yaSelam canlarim ya tam okuyamadim ama cevap vermem gereken yerler vardi da veremedim alinmayin lutfen.cocuklar deli etti beni bi banyo yaptirayim dedim banyo guzelde cikinca cok agladilar
Dıstendır merak etme bencede muz yedır
Noluyokı size yanakcan bızım
Çok düşüncelisin canım çok teşekkürlerMetrobüse atlayıp yenibosnaya kadar gelirsen devamında beraber gidebiriz canım.
Sosyal tesisler mantıklı bence de.. Güzel oluyor, herkesin gelebileceği ortada bir yer var mı ama? Biz hep florya ve küçükçekmeceye gidiyoruz, ama oralar diğer taraftakilere çok uzak kaçar.
wavy anlarım tabi halinden hatta sırf senin için (tabiki diğer arkadaşlarda mutlaka baksın) spormarketim diye bi site var bebiş nike ayakkabıları 19.90 biz yaz için kaö numara ayakkabı alsak
Diş olma ihtimali yüksek canım takip et bakalım. Su içiyorsa suyu, içmiyorsada meyve suyunu falan daya ağzınaKizlar nasilsiniz
bakalim nasil olucak
ayyyyy gözümde bi an canlandıbuarada kızlar yarın yarım gün öalışcam ve eşim bakcak nasıl anlaşcaklar yada onları evde nasıl bucam
benimki iyi oynar baska da bisi yapamaz (ya da isine gelmez yapmaz)
seninki de mecburiyetten becerecek artik tatlim bosver
walla oyle de tatlim ailede bakacak kimse yok beraber calisiyoruz cunku
zaten esimin ailesi evlere senlik
bakici iki bebekle evde cildirir
onun icin herhalde deniycem
didom nasil oldu ya ? iyilesti mi ?
bakalim nasil olucak
buarada kızlar yarın yarım gün öalışcam ve eşim bakcak nasıl anlaşcaklar yada onları evde nasıl bucam
Çok düşüncelisin canım çok teşekkürler
Ya aslında gelirim gelmeye öyle ama eşimin zaten toplu taşıma araçlarına gıcığı var. Bebekle onları kullanırsan kafayı yer. Yine diyorum bakmam sözüne gelirimde kesin çok takar kafaya kaçgün öncesinden kaç gün sonrası çenesiyle yorar beni. OLmadı kardeşimin arkadaşlarına bıraktırmak ister, heryeri ayağa kaldırır anlıyacağın. Normalde daha 1-2hafta öncesi konuşmuştuk kendisi bırakacaktı ne güzel demişti ama biz Temmuz gibi diye konuştuk. Bu sıralar yoğun ve bir süre böyle olacak onu hesaba katmadık :) Kısmet bakalım siz karar verin ben yokmuşum gibi şimdilk :)
Bu yaza olur mu dersin spor ayakkabı ay benimki hala bana ufak gibi geliyorPatikli alttan kurtulamadık hala
Diş olma ihtimali yüksek canım takip et bakalım. Su içiyorsa suyu, içmiyorsada meyve suyunu falan daya ağzına
Birkaç yerde okumuştum canım butür hizmetleri. Gerçekten içinize sinen çalışanları olan biryer olursa bencede çok güzel olur. Zaten 2bebekle evde 1bakıcı çok zor idare eder ve kimbilir ne kadar ister. Hadi istediğini verdin 2sinede yetebilecek mi.
ayyyyy gözümde bi an canlandıev çok dağılır bence ama ii bakar ababsı sonuçta dimi
doğru diosun canım o zaman en mantıklısı bakıcı çıldırır allah korusun bağırır falan çocuklara memnun kalırsan daha güzel işte bi zorluğu hergün hazırlayp götrmek olur eh idare ederdi işte canım çok ii sayılmazdı en son
çok güzel maşallahhh
hımmm zor bişi bir durum
ooovv şenlik var desenegerçi olur ya bakar neden bakmasın o da babası değil mi sonuçta 3 gün alışma süreleri olursonra mis gibioda öğrenir hem hatta daha iyi olur bence akşam veya diğer saatlerde de halden anlamış olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?