Havuclu kek yapmayı dusunuyorumdaa havucları rendelıyorum biraz pısırmedenmı ekliyorum. Hiç yapmadım
Havuclu kek yapmayı dusunuyorumdaa havucları rendelıyorum biraz pısırmedenmı ekliyorum. Hiç yapmadım
az çok bakındım fiyatı çekle beraber iyi, ama çek vermezse 200 civarı birkaç yerde de var.
hediye çekini her yüksek fiyatlı ürüne mi veriyor canım?
süpürge hala muamma, kadın içerde ne biçim söyleniyordur kimbilir bıktım bunun haznesinden diyeacilen bakınıcam da canım istemedi hiç
Dido süt izninde cumaları...Elaayshe sende geldin sıra dıdo da. nerde acaba :26:
Elanın resmini koysana
Florya çok güzel evet , yıldız da çok güzel ( seherinde çok sevinecekMetrobüse atlayıp yenibosnaya kadar gelirsen devamında beraber gidebiriz canım.
Ben bekarken şirinevlrde oturuyordum, evlenince yenibosnaya geçtik. Burda da pek siteden dışarı çıkamıyoruz doğrusu, zaten eve geç gidiyoruz, haftasonu da başka yerlerdeyiz.. Etrafı tanımıyorum hiç.
Sosyal tesisler mantıklı bence de.. Güzel oluyor, herkesin gelebileceği ortada bir yer var mı ama? Biz hep florya ve küçükçekmeceye gidiyoruz, ama oralar diğer taraftakilere çok uzak kaçar.
Öğlene kadar hiç çalışmadım yaw.. Ben kaçayım artık, yemekten sonra sıkı çalışmama lazım.
Geçmiş olsun canım ,dişte genelde oluyomuş ishal ,aysre nin dediği gibi ,mesele diş değil ,diş kaşıma sürecinde herşeyi ağzına sokmaktan aldığı mikroplarmış... Patates de iyi gelir ishale ,çorbasına falan ekleyebilrisin...Kizlar nasilsiniz
Benim oglusum ishsl oldu dun sabahtan bu sabaha 8 kez yapti. Annem dis cikaracak diyor ama aklimda da soru isareti yok degil hani
En mantıklısı bence de , bizim sokakta da var ama sanırım 2 yaşından önce almıyolar ,aldığı gün vericem ...ya sekercanlar benim bebeleri sonbahara dogru yuvaya falan vericem galiba
bakalim nasil olucak
bakiciya guvenmiyorum cunku
arkadasimin iki cocugu birden ayni yuvaya gitti 6 ayliktan itibaren cok da memnun orasi olur herhalde
buarada kızlar yarın yarım gün öalışcam ve eşim bakcak nasıl anlaşcaklar yada onları evde nasıl bucam
Ben işimi cocuk uyurken yapıyorum. Yemegıde alıyorum mytfaga oto koltugunu oturtuyorum.
Bu varya bu kekı yıyo ama elmanın içindeki minnacık cevizlerı tükürüyo. Dalgamı geçiyo laa bu benle
200-499 arası 30 tl - 500 tl ye 100 tl veriyo canım ,alayım gitsin bi tane ,yoksa havuç mavuş veremiycm ben ,yeğenim 6 yaşını bitiriyo ,yengem hala kullanıyo ,ben de uzun zaman kullanırım heralde :44:
Senin süpürge torbasızdı değil mi , sulu alma sakın ama haaaaa
Dido süt izninde cumaları...
Florya çok güzel evet , yıldız da çok güzel ( seherinde çok sevinecek)... Topkapının oralarda da var sanki biyerler ,oraya ulaşım da kolay...Hatta zeytinburnu metro+metrobüs+tramvay kesişiminin orda da var bahçeli bi mekan ama güzel mdir bilmiyorum :44:
Bu ne tatlılık yahuuuuu , ısırmak istedimmmmmmm
Geçmiş olsun canım ,dişte genelde oluyomuş ishal ,aysre nin dediği gibi ,mesele diş değil ,diş kaşıma sürecinde herşeyi ağzına sokmaktan aldığı mikroplarmış... Patates de iyi gelir ishale ,çorbasına falan ekleyebilrisin...
En mantıklısı bence de , bizim sokakta da var ama sanırım 2 yaşından önce almıyolar ,aldığı gün vericem ...
Sizin ev şu şekilde olabilir ; :122::122::122::124::124::124::119::119::118::118::124::125::125::111::111::118::118::113::113::95::95::95::92::92::84::84::84::84::84::119::119::118::118::118:
portakal ağacı: havuçlu kek
test edilip onaylanmıştır ,yağsız ve de hafif ,speciyallerimden
sabah kıza zar zor 2 -3 kaşık kahvaltı yaptırdm yemedi bende biraz mamaya karıştırdm yumurta peynr falan yemş olsun die ii yapmışmıyım sizce:44:
Bulamaç gibi mi yaptın Ayşemm , yediyse problem yok ,yesin de nasıl olursa olsun yaa
evet kuzum öle yaptım mamaya karıştırınca çakmadı allahtan götürdü kandırdm onu kandırdımmm
Aaaa bebelerımızin bi ortak yanları daha var ya bizimsin ya bizim elaaaa
super muh un evi ancak bu kadar güzel anlatılabilirditarif gerçekten çok güzel datlım benm tarifte üstne muhallebi gibi sos dökülüo ölede güzel oluo
evet kuzum öle yaptım mamaya karıştırınca çakmadı allahtan götürdü kandırdm onu kandırdımmm
Ben hep bulamac yapıyorum
Onlamı ugrascam yaaa
neresi canım orası, detayları özelden bi yazabilir misin
Birkaç yerde okumuştum canım butür hizmetleri. Gerçekten içinize sinen çalışanları olan biryer olursa bencede çok güzel olur. Zaten 2bebekle evde 1bakıcı çok zor idare eder ve kimbilir ne kadar ister. Hadi istediğini verdin 2sinede yetebilecek mi.
doğru diosun canım o zaman en mantıklısı bakıcı çıldırır allah korusun bağırır falan çocuklara memnun kalırsan daha güzel işte bi zorluğu hergün hazırlayp götrmek olur eh idare ederdi işte canım çok ii sayılmazdı en son
Ben işimi cocuk uyurken yapıyorum. Yemegıde alıyorum mytfaga oto koltugunu oturtuyorum.
Bu varya bu kekı yıyo ama elmanın içindeki minnacık cevizlerı tükürüyo. Dalgamı geçiyo laa bu benle
sabah kıza zar zor 2 -3 kaşık kahvaltı yaptırdm yemedi bende biraz mamaya karıştırdm yumurta peynr falan yemş olsun die ii yapmışmıyım sizce:44:
En mantıklısı bence de , bizim sokakta da var ama sanırım 2 yaşından önce almıyolar ,aldığı gün vericem ...
Sizin ev şu şekilde olabilir ; :122::122::122::124::124::124::119::119::118::118::124::125::125::111::111::118::118::113::113::95::95::95::92::92::84::84::84::84::84::119::119::118::118::118:
Ben diyom yağsız kek ,sen diyon üstüne muhallebi
ayyyy çok güldüm ben bu iştahla bile kilo alırımm
Kandırma yanakcanımı ama yaaa ,psikolojisi bozulmasın
Kandırma yanakcanımı ama yaaa ,psikolojisi bozulmasın
ya bizim bozulan psikolojiler nolcakkk teyzesi hiiii
anasini satiyim sacimdaki beyazlar artti lennn
Anaammm , topikcanlarım depresyon sınırındaymış lan , seni biliyoduk gerçi ,huni takalı çok oldu sana :111::111::111:
Verin gitsin nasıl yiyolarsa yaaa ,gelmeyin üstüme ,küserim haaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?