2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar size helal olsun öocukla nasıl yapabiliyosun okadar işi ben afedersiniz lavobaya bile gidemiyorum doğru dürüst yemek yiyemiyorum ekmek arasıgöbeğim sırf buyüzden oldu 10 kat

Ben işimi cocuk uyurken yapıyorum. Yemegıde alıyorum mytfaga oto koltugunu oturtuyorum.
Bu varya bu kekı yıyo ama elmanın içindeki minnacık cevizlerı tükürüyo. Dalgamı geçiyo laa bu benle

sabah kıza zar zor 2 -3 kaşık kahvaltı yaptırdm yemedi bende biraz mamaya karıştırdm yumurta peynr falan yemş olsun die ii yapmışmıyım sizce:44:

200-499 arası 30 tl - 500 tl ye 100 tl veriyo canım ,alayım gitsin bi tane ,yoksa havuç mavuş veremiycm ben ,yeğenim 6 yaşını bitiriyo ,yengem hala kullanıyo ,ben de uzun zaman kullanırım heralde :44:
Senin süpürge torbasızdı değil mi , sulu alma sakın ama haaaaa

Elaayshe sende geldin sıra dıdo da. nerde acaba :26:
Elanın resmini koysana
Dido süt izninde cumaları...

Florya çok güzel evet , yıldız da çok güzel ( seherinde çok sevinecek )... Topkapının oralarda da var sanki biyerler ,oraya ulaşım da kolay...Hatta zeytinburnu metro+metrobüs+tramvay kesişiminin orda da var bahçeli bi mekan ama güzel mdir bilmiyorum :44:

Bu ne tatlılık yahuuuuu , ısırmak istedimmmmmmm

Kizlar nasilsiniz
Benim oglusum ishsl oldu dun sabahtan bu sabaha 8 kez yapti. Annem dis cikaracak diyor ama aklimda da soru isareti yok degil hani
Geçmiş olsun canım ,dişte genelde oluyomuş ishal ,aysre nin dediği gibi ,mesele diş değil ,diş kaşıma sürecinde herşeyi ağzına sokmaktan aldığı mikroplarmış... Patates de iyi gelir ishale ,çorbasına falan ekleyebilrisin...

ya sekercanlar benim bebeleri sonbahara dogru yuvaya falan vericem galiba
bakalim nasil olucak
bakiciya guvenmiyorum cunku
arkadasimin iki cocugu birden ayni yuvaya gitti 6 ayliktan itibaren cok da memnun orasi olur herhalde
En mantıklısı bence de , bizim sokakta da var ama sanırım 2 yaşından önce almıyolar ,aldığı gün vericem ...

buarada kızlar yarın yarım gün öalışcam ve eşim bakcak nasıl anlaşcaklar yada onları evde nasıl bucam

Sizin ev şu şekilde olabilir ; :122::122::122::124::124::124::119::119::118::118::124::125::125::111::111::118::118::113::113::95::95::95::92::92::84::84::84::84::84::119::119::118::118::118:

Havuclu kek yapmayı dusunuyorumdaa havucları rendelıyorum biraz pısırmedenmı ekliyorum. Hiç yapmadım

portakal ağacı: havuçlu kek

test edilip onaylanmıştır ,yağsız ve de hafif ,speciyallerimden

Ben işimi cocuk uyurken yapıyorum. Yemegıde alıyorum mytfaga oto koltugunu oturtuyorum.
Bu varya bu kekı yıyo ama elmanın içindeki minnacık cevizlerı tükürüyo. Dalgamı geçiyo laa bu benle

ay bu çocuklar hep aynı o zamn aynısını elada yapıo çnkü

super muh un evi ancak bu kadar güzel anlatılabilirditarif gerçekten çok güzel datlım benm tarifte üstne muhallebi gibi sos dökülüo ölede güzel oluo

sabah kıza zar zor 2 -3 kaşık kahvaltı yaptırdm yemedi bende biraz mamaya karıştırdm yumurta peynr falan yemş olsun die ii yapmışmıyım sizce:44:

Bulamaç gibi mi yaptın Ayşemm , yediyse problem yok ,yesin de nasıl olursa olsun yaa

super muh un evi ancak bu kadar güzel anlatılabilirditarif gerçekten çok güzel datlım benm tarifte üstne muhallebi gibi sos dökülüo ölede güzel oluo

Ben diyom yağsız kek ,sen diyon üstüne muhallebi

evet kuzum öle yaptım mamaya karıştırınca çakmadı allahtan götürdü kandırdm onu kandırdımmm

Kandırma yanakcanımı ama yaaa ,psikolojisi bozulmasın

turan gunesin orda canim tam detaylarini bir ogreniyim yazarim hatta servis gelip aliyor kapidan fiyati da uygundu ama tam ogreniyim bir
neresi canım orası, detayları özelden bi yazabilir misin

walla ben bile bazen evde tek basima yetemiyorum cildiriyorum bakici allaha emanet olur gibi
bir de dedigin dogru ne kadar ister orasi mechul

ona aliskinim canim 20 gunlukten beri hergun ikisini de ise goturmek icin hazirliyorum zaten
kiyamam didoya ya iyilessinler insallah en kisa zamanda

bu bebelerin hepsi bizimle dalga geciyooooo

aman yesin de nasil yerse yesin guzelim

evet bir de arkadasin bebelerini denek olarak kullanmis olduk ondan icim rahat biraz da
bu arada super_muh un ev tanimina bayildimmm

Ben diyom yağsız kek ,sen diyon üstüne muhallebi

ayyyy çok güldüm ben bu iştahla bile kilo alırımm
Kandırma yanakcanımı ama yaaa ,psikolojisi bozulmasın

bişi olmaaaz o yemiyerek benmkini bozuo ödeşiyoruz şekerim annesi onun iyilği için kandırıo

ya bizim bozulan psikolojiler nolcakkk teyzesi hiiii
anasini satiyim sacimdaki beyazlar artti lennn

Anaammm , topikcanlarım depresyon sınırındaymış lan , seni biliyoduk gerçi ,huni takalı çok oldu sana :111::111::111:

Verin gitsin nasıl yiyolarsa yaaa ,gelmeyin üstüme ,küserim haaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…