yerim bennnnnnnn yerim onuuuuuuuuuu, böyle soytarı mı olurrr olsa olsa rengarenk bi çiçek olur kuzum benim
haksızsam haksızsın de
alıngansam da ben dert yanarken arkamdan başlama ya bi teselli ver halden anla- yemeyen çocuk zor zaten.
aynı emzirme işine benziyo bu canım. bi kere sen bi mesaj yazmıştın sütle ilgili çok üzülmüştüm çünkü o arada hep mevzu süttü. hatta öyle yer etti ki beynimizde süt vermek=annelik moduna girdik herkes. sen üzülme diye emzirme kelimesini bile kullanmamaya çalışıyorum ben ya
teyzelerımmmm bız dedıkk:)
Eki Görüntüle 665538
Bendw aynı yaa cıcukra sureklı aglıyo esim uyuttu daha kafam ses kaldırmıyoCok yoruldum hic bi is yapmadan oturcam valla biri yanimda uyuyo digerini de esime sattim
Aboovvv Kız benım sürekli koydugum park fotolarını sen ne fotosu sanıyordun ???salıncakta sallanurken hemde kac kereİlk park fotomuzda sizden çok hızlısınız pekse yakışmışlar maşallah
selam canların anneleri birkaç soru sormak istiyorum
pazartesi günü 6 saatlik bir yolculuk yapıcaz arabayla.oğluma ne yedirebilirim.emmiyo ek gıdalarla aramız idare eder.yolda ne yedireceğimi bilmiyorum...birde avent biberonumuz var fakat oğlum damaklı emziğe alıştığı için o biberon emziğini almıyor.aventin damaklı emziği varmı.araştırdım ama göremedim hiç.
Benimkilerde surekli agliyo mutsuz anlamadim biseyde yediremiyorum.gecici bi durumdur insallah
Bence hic dokunmayacak haz yapmayacak biseler ver 6 saat cpk uzun degil gece mi gideceksiniz.gece ise bi biberon mama en iyisi bence.
baska marka emzikde olabilir uyan varsa onlara da bak derim.
teyzelerımmmm bız dedıkk:)
Eki Görüntüle 665538
Selamm ya pixo benim kızlar da acayip huysuz yemiyolar hep kucak istiyolar uyumuyolar doyurmak üzereyim yaa noolcak böyle bilmiyorum
sabah erken çıkıcaz.avente diğer emzikler uymuyo ağzı geniş çünkü..hazır pürelerden versem olur mu
Ama otobus tutar sallanır felan kusarmı acaba bencede en iyisi sütsabah erken çıkıcaz.avente diğer emzikler uymuyo ağzı geniş çünkü..hazır pürelerden versem olur mu
Nasilsin iyilesmis beben en son hasta idi.buyudukce uyaniklasiyo mikroolar ogrendiler aglamayi koz olarak kullaniyilar ne yapip edip aglamakla bi yere varilmayacagini ogreemiz gerek.
Aaaa sen bayağ psikopata bağlamışın. Saydırıyon îkizlere pislik mikrolarOlabilir aslinda ne katiyolar icone bilmem onlar i daha cok seviyolar ve dokunmuyorda.
Ben gecen gun kendi yaptigim corbayi yediremedim.daha once almistik milupanin organik tavuklusunu yediler mesela pislikler
Aaaa sen bayağ psikopata bağlamışın. Saydırıyon îkizlere pislik mikrolar
dencek çok şey var da seni dinleyip klavyemi daha fazla yıpratmayayım
Birşey yememeyi başarmak değilde daha ziyade oğlumun yapışıklığından hazır yemeği bile yiyememe durumu var canım bendekızlar sayfalar uçup gidiyor resmen,(hızlı okuma kursuna bende mi katılsam)
çok işim var çıkışada az kaldı, ama aklımda sizde kalıyor, arada kaçamak yapıyorum
temizlik yaptıran arkadaşlara geçmiş olsun bende çooook sinir oluyom o duruma
ne güzel acıkıp birşey yememeyi başarmak,bende full uykusuzum benim kız gecede en az 3 defa uyanırneyse burdan ilham alarak diyete başlicam yakında.
gelsen çok güzel olur aslında, bir şekilde ayarlanır belki:26:
çoook tatlı maşşallah, en güzel selocan ilan ettim yanakcanı
allah kolaylık versin,kıyamam onlara , ikiz annelerine helal olsun
yagmurlu kasvetli bi gün içim karardı herkese merhaba geçmişi çok okuyamadım
ıce daisy o foto.kampanyasını bende aldım senin fotolar geldi mi? geldiyse nasıl fotolar memnunmusun?
Buraya kimse olumlu bise yazmasin lan uzuluyo herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?