2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

burada nasılsınız kızlar gecmıs yapamdım malum yarın artık evıme donuyorum cokk rahattık bee:)

Boşver be wavy im benim kızda bırak pütürü normalide yemiyor aman ne yapım eninde sonunda yiyecek hiç üzme sen canını

Cok yoruldum hic bi is yapmadan oturcam valla biri yanimda uyuyo digerini de esime sattim
Bendw aynı yaa cıcukra sureklı aglıyo esim uyuttu daha kafam ses kaldırmıyo
İlk park fotomuzda sizden çok hızlısınız pekse yakışmışlar maşallah
Aboovvv Kız benım sürekli koydugum park fotolarını sen ne fotosu sanıyordun ???salıncakta sallanurken hemde kac kere

Benimkilerde surekli agliyo mutsuz anlamadim biseyde yediremiyorum.gecici bi durumdur insallah

selam canların anneleri birkaç soru sormak istiyorum
pazartesi günü 6 saatlik bir yolculuk yapıcaz arabayla.oğluma ne yedirebilirim.emmiyo ek gıdalarla aramız idare eder.yolda ne yedireceğimi bilmiyorum...birde avent biberonumuz var fakat oğlum damaklı emziğe alıştığı için o biberon emziğini almıyor.aventin damaklı emziği varmı.araştırdım ama göremedim hiç.

Bence hic dokunmayacak haz yapmayacak biseler ver 6 saat cpk uzun degil gece mi gideceksiniz.gece ise bi biberon mama en iyisi bence.
baska marka emzikde olabilir uyan varsa onlara da bak derim.

Bence hic dokunmayacak haz yapmayacak biseler ver 6 saat cpk uzun degil gece mi gideceksiniz.gece ise bi biberon mama en iyisi bence.
baska marka emzikde olabilir uyan varsa onlara da bak derim.

sabah erken çıkıcaz.avente diğer emzikler uymuyo ağzı geniş çünkü..hazır pürelerden versem olur mu

Selamm ya pixo benim kızlar da acayip huysuz yemiyolar hep kucak istiyolar uyumuyolar doyurmak üzereyim yaa noolcak böyle bilmiyorum

Nasilsin iyilesmis beben en son hasta idi.buyudukce uyaniklasiyo mikroolar ogrendiler aglamayi koz olarak kullaniyilar ne yapip edip aglamakla bi yere varilmayacagini ogreemiz gerek.

sabah erken çıkıcaz.avente diğer emzikler uymuyo ağzı geniş çünkü..hazır pürelerden versem olur mu

Olabilir aslinda ne katiyolar icone bilmem onlar i daha cok seviyolar ve dokunmuyorda.
Ben gecen gun kendi yaptigim corbayi yediremedim.daha once almistik milupanin organik tavuklusunu yediler mesela pislikler

Nasilsin iyilesmis beben en son hasta idi.buyudukce uyaniklasiyo mikroolar ogrendiler aglamayi koz olarak kullaniyilar ne yapip edip aglamakla bi yere varilmayacagini ogreemiz gerek.

Olabilir aslinda ne katiyolar icone bilmem onlar i daha cok seviyolar ve dokunmuyorda.
Ben gecen gun kendi yaptigim corbayi yediremedim.daha once almistik milupanin organik tavuklusunu yediler mesela pislikler
Aaaa sen bayağ psikopata bağlamışın. Saydırıyon îkizlere pislik mikrolar

Birşey yememeyi başarmak değilde daha ziyade oğlumun yapışıklığından hazır yemeği bile yiyememe durumu var canım bende
Annemgilde bile oturup yiyemem genelde ayağıma geleni :)
Buluşmada birdahakine aksilik çıkmazsa :) Buna zor, ondan sizin planları etkilemeyim en iyisi :)
yagmurlu kasvetli bi gün içim karardı herkese merhaba geçmişi çok okuyamadım
ıce daisy o foto.kampanyasını bende aldım senin fotolar geldi mi? geldiyse nasıl fotolar memnunmusun?

Geldi canım, dün 3buçuk gibi elimde oldu. Çokta hızlı geldi gercekten. Ben begendim tavsiye ederim. 200tane daha ayarlıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…