temizlik vardı ya ondan etkileniyorlar- evde dan dun ses, bi yandan koku, cam kapı açılıyo vs.
Heee kayıyorlar kayıyorlar. Okumuyonmu kız kaymıyorlar resim çekmek için oturttum diyor
Bakın ne dicemhani benim koca odun diyodumya bakın ona ne yaptım.salı günü ben doğmuşum onun hediye almasını beklemedim gittim hediyemi sipariş verdim sonrada ona parasını ödettim nasıl olmuş ama hiç kendimi üzmedim ohhh sefam olsun bundan sonra böle
Bakın ne dicemhani benim koca odun diyodumya bakın ona ne yaptım.salı günü ben doğmuşum onun hediye almasını beklemedim gittim hediyemi sipariş verdim sonrada ona parasını ödettim nasıl olmuş ama hiç kendimi üzmedim ohhh sefam olsun bundan sonra böle
sabah erken çıkıcaz.avente diğer emzikler uymuyo ağzı geniş çünkü..hazır pürelerden versem olur mu
ne sipariş verdin kız? ikinizin kullanacağı birşey olmasaydı bari
Kendime kolye yaptırdım biraz tuzlu oldu ama banane hahahahha oğlumla kızımın ismini yaZdırdım
Kendime kolye yaptırdım biraz tuzlu oldu ama banane hahahahha oğlumla kızımın ismini yaZdırdım
Eki Görüntüle 665767
ve işte gece gece kikirik çetesi:))
Eki Görüntüle 665766 bu da oğluma aldığım chicconun4 fonksiyonlu şeysi. sallanma fonksiyonunda şimdi ama pek sallandığı sölenemz, yarın kızakları çıkarcam ittirmeli bisiklet haline getircem. sanırım mutusuda da warmış aynısından. umarım rahat kullanırız:)
Çok güzel bişeymiş bu güle güle kullansın ne kadara aldınEki Görüntüle 665766 bu da oğluma aldığım chicconun4 fonksiyonlu şeysi. sallanma fonksiyonunda şimdi ama pek sallandığı sölenemz, yarın kızakları çıkarcam ittirmeli bisiklet haline getircem. sanırım mutusuda da warmış aynısından. umarım rahat kullanırız:)
Allah hep güldürsün tatlımEki Görüntüle 665767
güle güle kullan canım..ben de istiyorum ondan..ne kadara mal oldu??boşver hediye nasılsa alsınlar bahaneyle:))
güle güle kullanın canım çok güzel sevmiş gibi duruo maşallahEki Görüntüle 665766 bu da oğluma aldığım chicconun4 fonksiyonlu şeysi. sallanma fonksiyonunda şimdi ama pek sallandığı sölenemz, yarın kızakları çıkarcam ittirmeli bisiklet haline getircem. sanırım mutusuda da warmış aynısından. umarım rahat kullanırız:)
Eki Görüntüle 665767
amanıııın çok tatlılaaaaaar
oğlunun adı da Taylan mış, benim kokoşcanla da uyumlu- düşünürseniz sabah kızıma bi sorayım
Allah senibarı 22 ayar yaptırsaydın
Çok güzel bişeymiş bu güle güle kullansın ne kadara aldın
Allah hep güldürsün tatlım
Canım isim sayısına göre değişiyor ben 3 isim yazdırdım 300 tl ye tuttu gümüş olursa 150 tutuyor
güle güle kullanın canım çok güzel sevmiş gibi duruo maşallah
ayyy gece gece ne güzel oldu bu foto çok mutlu görünüolar allah arttırsınn
aynen canım uyumlular...valla benim oğlan hızlıdır baya..kabulünzse olabilir.gerçi ilk kertiğimiz umay ama biz hepsini idare ederiz yabancı değil:)
sağolun kızlar...allah hepsine sağlık versin de hep gülsün yüzleri..
çok değilmiş alsen ya 2 senede 2 bebek az bile hediye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?