gerekırse uydururuz. bende yarın pazarda inşallah bulurda alırım. yanlız internette içeriği farklı lahana corbaları var. bunlardan hangisi.
birazdan özelden yollıycam hemşom
iyi yolculuklar canim kipircanima da yeni koltugunda iyi yolculuklar :)
Flaş flaş flaş ; kıpırcan arabada uyudu

Şoktayız

işin içine mevki girince fiyatlar da uçuyo tabi...
aahh ahh eskiden biz öğrenciyken oralar bataklıktı çalılık arsaydı (anam yaşlılar gibi konuştum

)
aslında küçük şeyler var üstün dökmenin okulları ama diyorum ya hiç aklımda olmadığından araştırmamıştım- bi de orası o kadar küçük alır mı bilmem.
bütün topic senden haber bekliyoruz şekerim.
yalnız düşünsenize alsen, sen 2 tane, ben, mepgvn versek bunlar kankican da olur

anaaam senin oğlan arada kalır kimi seçsem diye
Siz bi kreş açsanıza ,yana döne kreş arayacağınıza
maşallah maşallah, çok endişelerin vardı Allah yüzünü güldürdü bak
Talya'nın o işlerde gözü var mı onu bile bilmiyorum, kızcağız hiç bebek görmüyo anca AVMde filan. benim arkadaşlar anti-bebekçi olunca bi ben kaldım aralarında domestik
benim de haftaya misafirin kralı var: eşimin ailesi
tabii canım, ama ne kadar kalırlar bilmiyorum.
şimdiden haber veriyorum bu kadar sık giremem salıdan itibaren
Ev telefonunu versene gulyabani takliti yapalım ,korkup gitsinler :18::18::18:
O zaman hemen gitsinler

biz sensiz ne yaparız yada talya yı ver kv ye sen otur bizimle sohbete eeeee torun sevmeye gelmiyorlarmı
O modeller herif varken sever genelde ,diğer zamanlarda hizmet bekler

yemek yapmıyomusun diye sormuş oğlanın yemeğini kimyapıyo diye sıkıştırıyomuş su falan istiyomuş kadın kendiyle yaşıt kısacası bakıcı değil hizmetöi gibi davranıyomuş kadına
Darlansın dursun senin kv , sen bakıcına söylemişsin zaten , hiç ciddiye almasın ,onun davranışları hiç bağlamasın onu...

büyüyo da anası küçülüyo- çok yorgunum ayşe, inan kaçıp gidesim geldi bugün artık...
3 kere çekilmiş kıyma iyice kavrulup çorba yapılır blenderdan da geçirilir, yine de bi bebek öğürür mü yaaaa
bi de rica edicem dikkat edin azıcık, ben ne zaman böyle yazsam arkadan patır patır herkes yazmaya başlıyor kızım öyle bi yiyor ki ooh pütür mütür hak getire, versem karpuzu yicek isira isira vs vs

sözüm doğal bi biçimde yazdıklarına detay verenlere değil...
iyi niyetlidir herkes de, övme kardeşim bebeğini biri 2 mesaj önce serzenişte bulunurken. böyle söyleyince de alıngan oluyoruz...
Kıyamam ben size

Karpuzu da yiycek eninde sonunda elbet hepsi , aynı anda olmayacak tabii ki ,şimdiden yarış atına çeviriyolar bebekleri ,okul zamanlarında ne yapıcak bu model anneler acaba

wavym üzme annem kendni ela soytarılık peşinde bak gül bi neşen yerne getrsn hale bak
Eki Görüntüle 665473
Eki Görüntüle 665474

Benim de geldi neşem ,pazartesi pazartesi

yerim bennnnnnnn yerim onuuuuuuuuuu, böyle soytarı mı olurrr olsa olsa rengarenk bi çiçek olur kuzum benim
haksızsam haksızsın de
alıngansam da ben dert yanarken arkamdan başlama ya bi teselli ver halden anla- yemeyen çocuk zor zaten.
aynı emzirme işine benziyo bu canım. bi kere sen bi mesaj yazmıştın sütle ilgili çok üzülmüştüm çünkü o arada hep mevzu süttü. hatta öyle yer etti ki beynimizde süt vermek=annelik moduna girdik herkes. sen üzülme diye emzirme kelimesini bile kullanmamaya çalışıyorum ben ya
emzirme,süt konusunda ben de muzdaribim benim kayınpeder de emmedi diye bir sürü şey söyledi hatta bigün dr götürmüştü dr yanında dedi dr bile bu kadar bu konu üzerine gitmeyin dedi
töbeeeeeeeeeee töbeeeeeeeeeeeeeeee
ya her insan evladının bir anası olur, hiç mi bi damla gözyaşını görmedin de bi kadın ne hisseder ne kadar hassastır (hele evladı konusunda) bilmez misin be adam?
üzme canını- yavrun senin kanın. sütle değil önce kanla besleniyor evlatlar
O zaman hemen bir taze hikaye ; haftasonu gittik ya Düzceye , bizim herifin bi anneannesi var ,kıpırcan her mızıkladığında " damağı kızışmıştır meme ver geçsin" der , geçen hafta uyarmıştım sütle ilgili konuşma diye , yolda giderken arabada da uyardım ,ama dün sabah yine ,tam toparlanıyoruz İstanbula dönücez ,herkes orda bütün akrabalar , bizim kıpırcan da mızıklandı haliyle ,çorbasını hazırlıyodum , bu gene demesin mi "keşke meme emseydi ,kızışmıştır" diye , tepem attı haliyle açtım ağzımı yumdum gözümü ; " sen hafızanı mı kaybettin dedim ,kaç kere daha söyliycem , emmiyo , hatta sütüm var keyfimden vermiyorum , bi daha uyarmıycam ,süt lafı da duymak istemiyorum , bebeği sevecekseniz sevin , aklınızı da kendinize saklayın , istediğim gibi büyütürüm kendi çocuğumu dedim , ortamda bir kutup havası ,herkes bembeyaz :18::18::18:
Rahat ve huzurlu bir şekilde evime döndüm tabi...