2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ooo işten beter yoruluyorsun ha canım?
benim de çarşamba sabahın 7sinde başlıyor maraton- kv ler geliyorlar.

kolay gelsin wavy'cim. yatılı misafir ağırlamak zaten zor bi de seninkiler ağır misafir... ka gün kalacakları belli mi? biz de haftaya salı gidip pazara kadar kalıcaz sanırım ve bunun 2-3 gününde eşim seyahatte olacak ben kızımla misafir olucam kv.lere.. ama napıyoruz olumlu düşüüyoruz, herşey çok güzel olacak, evet

bizimki de çok farklı değil canım, sabahtan akşama kadar onlarla olucam ben yalnız dediğin gibi olumlu düşünelim.

sorma sorma nisan ayı planımı duysan yuhhh dersin.. şimdiden yaz planlarımı da yaptım

Olumlu düşünüyoruzzzz , olumsuz durum oluştuğunda açıyoruz bayramlık ağzımızı ,ortalık bayram yerine dönüyor
Bebekli olduğumuza göre misafirin kralı gibi yayılıyoruz şekerim

muamma canım, ama 1 haftadan fazla kalmazlar galiba.

tam okudum sms geldi bana bakıyorum canım

Mübarek kadınım ben , aynı anda yollarım

sorma sorma nisan ayı planımı duysan yuhhh dersin.. şimdiden yaz planlarımı da yaptım

O arada cillop gibi bi iş bulursan ,planlara yüzme öğretirsin artık .... Kıskandım mı ne lan , şom ağzımı da açtım sonuna kadar

O arada cillop gibi bi iş bulursan ,planlara yüzme öğretirsin artık .... Kıskandım mı ne lan , şom ağzımı da açtım sonuna kadar

yoooo hayııırrrr:84::84:

ben bu yaz bronzlaşmak
kendimle uzlaşmak istiyoruuummmmm

geçen yaz ayağım suya değmedi valla. işe de girsem peşin peşin iznimi kullanırım diyecem

Selam canlar biz 9.aya ayak bastik bi haller oldu .yiyesi var yemez uykusu var uyumaz surekli miz miz ne bitmez derdi varmis bunlarin be ya .tam seviniyorum emekleyecekler diye daha da miz mizlar. Buyume atagimi geldi gene bunlarin

Kizlar bebeginize sabun kopugunden baloncuk yapin.baloncugu gormek ve dokunmak cok heyecan veriyor kisa da surse azcik mutlu oluyolar

Cok pardon kızlar üstünüze afiyet temizlik yapıyorumda. Sonrada su yamulan esyaları servislere dagıtcam. Sonra gelir muhabbetın dibine vururuz.

Az once trt birde bi amca cocuklari 22 derecede ve ustu acik yatirin uyanmazlar dedi usurler be oyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…