Aldım cnm sagol kesın yapıcam
ooo işten beter yoruluyorsun ha canım?
benim de çarşamba sabahın 7sinde başlıyor maraton- kv ler geliyorlar.
Kaç gün kalıcaklar ki wavy'm yaa, özleriz ama biz
tatlişkom + wavy 'mm mesajınız var
kolay gelsin wavy'cim. yatılı misafir ağırlamak zaten zor bi de seninkiler ağır misafir... ka gün kalacakları belli mi? biz de haftaya salı gidip pazara kadar kalıcaz sanırım ve bunun 2-3 gününde eşim seyahatte olacak ben kızımla misafir olucam kv.lere.. ama napıyoruz olumlu düşüüyoruz, herşey çok güzel olacak, evet
Bu ara bütün bebeler mi böyle anlamadım , bizimki de geceleri çok ağlamaya başladı , hastalığı atlattık dedim , dişi diyorum ama bilmiyorum yaaa ...Üst dişler daha zor çıkıyomuş , bana öyle bi bilgi geldi ,sanırım ondan çok zorlanıyo yavrular
Ev hanımı olunca pek bi organizsayon olmuşsun kız , ne çok plan program bu böyle
Kaç gün kalıcaklar ki wavy'm yaa, özleriz ama biz
Kııııızzzz herif boşayacak bak ,demedi deme
kolay gelsin wavy'cim. yatılı misafir ağırlamak zaten zor bi de seninkiler ağır misafir... ka gün kalacakları belli mi? biz de haftaya salı gidip pazara kadar kalıcaz sanırım ve bunun 2-3 gününde eşim seyahatte olacak ben kızımla misafir olucam kv.lere.. ama napıyoruz olumlu düşüüyoruz, herşey çok güzel olacak, evet
muamma canım, ama 1 haftadan fazla kalmazlar galiba.
tam okudum sms geldi banabakıyorum canım
sorma sorma nisan ayı planımı duysan yuhhh dersin.. şimdiden yaz planlarımı da yaptım
Olumlu düşünüyoruzzzz , olumsuz durum oluştuğunda açıyoruz bayramlık ağzımızı ,ortalık bayram yerine dönüyor
Bebekli olduğumuza göre misafirin kralı gibi yayılıyoruz şekerim
O arada cillop gibi bi iş bulursan ,planlara yüzme öğretirsin artık .... Kıskandım mı ne lan , şom ağzımı da açtım sonuna kadar
idolümsün iriscim
En son dün bayram yerine çevirdim geldim ortamı
naber sekercanlar ?
Demek o amcanın anası onun ustunu cok açık bıraktı. Bu kadar kafayı üşüttğüne göreAz once trt birde bi amca cocuklari 22 derecede ve ustu acik yatirin uyanmazlar dedi usurler be oyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?