Herkeslere günaydınnnn , iyi haftalar , acil iki yazışmam var hemen geliyorum , gelene kadar kıpırcanımla oyalanın
Eki Görüntüle 667277 Eki Görüntüle 667278
Günaydınnnnn dün öldüm yorgunluktan
Siz nasılsınız bakim
Ben şimdi kaçıyorum gelicek biraz sonra
hafta sonu çok gezdik çok eğlendik ama hasta olup eve döndük
Eki Görüntüle 667302
Eki Görüntüle 667312 Eki Görüntüle 667313
Eki Görüntüle 667301 Eki Görüntüle 667302
Eki Görüntüle 667313
Eki Görüntüle 667301 Eki Görüntüle 667302 Eki Görüntüle 667312
geçmişler olsuuuuuuun fıstığa, şu resme bayıldımmmm
Ayyy masallah ne eğlenmiş o yaa. Haftasonu ona yaramış.
Hastalıkta ufacık birşey olup nazar boncuğu olsun kuzuya, geçmiş olsun.
Hepsi birbirinden güzel çıkmış
Günaydın herkese
Geçmiş olsun canımcım. Senden başka kimsede birşey yok galiba. Bugün nasılsın?
Geçengünde benim midem bulandı sabaha kadar ama kızartma ağır geldi galiba dedim. Yaşlanıyorum galiba :)
Benden başkada 1ziyaretçi var. Tatlişkom ve Ouzi olurdu bu saatte normalde
okumanın sonu yokta bizimki başlar yarım bırakır heweslik girdi işde bide çıkdı herkes zor derken bizimki çok kolaydı demezmi dedim biri seni döwmeden evimize gidelim
olur öle şeyler, sıkma canınıBenım kitap okumaya vaktım yok. Bos vaktımde beynimi bışaltıyorum. Bşde kitap okursam error verırım. Dun kucuk çaplı cinnet geldi kapıdan dondu.kız O kadar bunalttı beni. Hırpaladım sonrada oturdum sarıldım ona ağladım.
di mi ya burası da trip atma yerine döndüGünaydın güzel anneler ve onlardan çok daha güzel bebişleri
Geçmiş yapmaya karar verdim ama yapamıyorum çok sayfa var, eklenen resimlere 41 kere maşşallahçok seviyorum hepsini
Benim kızım çok kötü öksürüyor ve burun akıntısı da var, akşam doktora götürcem ama siz annelerinde tavsiyesine ihtiyacım var:26:
buarada gebelik testi yaptıran arkadaşlar merak ediyorum ama....:18:
ehe yeme onları paşamı yeYanaklara bak yesinler
Yine bir Umay farkı hiç bebek yok oyuncaklar arasında
Sana nazar boncugu yapmayı unutmuşum Maşallah hepsine bebelerimizin
Çıtırık seni çıtır çıtır yemek gerek
Kahvaltı vaktim gelmiş bebelere sarıyorum yineGözüme nasıl gözüküyorlar bilemezsiniz
amamnın tombişko tatlışko seniiEki Görüntüle 667289 Bu iki çiçege bi böcek lazım diye düşündüm
üzülme papatyam sitede çok kız var, bi tanesini gösteriim mi?böcük bacaklarını yer kızlar ona göre
Tatlışkom yeter artık daa tüm kızlara yazıyorsunuz olmuyor ama
çok güzelsin maşallahhafta sonu çok gezdik çok eğlendik ama hasta olup eve döndük
teyzelerımmmm bız dedıkk:)
Eki Görüntüle 665538
Nuk diycektim demiş biri ,ama avent biberonda denemedim. Onun geniş ağızlı biberonu aynı emzik gibi damaklı.selam canların anneleri birkaç soru sormak istiyorum
pazartesi günü 6 saatlik bir yolculuk yapıcaz arabayla.oğluma ne yedirebilirim.emmiyo ek gıdalarla aramız idare eder.yolda ne yedireceğimi bilmiyorum...birde avent biberonumuz var fakat oğlum damaklı emziğe alıştığı için o biberon emziğini almıyor.aventin damaklı emziği varmı.araştırdım ama göremedim hiç.
Yok canım pişman olmazsın sende inşallah :) Bizim bi telefondan çektiklerimizin rengi güzel değil 2-3 tane, oda fotoğraf kalitesi ile ilgili. Gönderirkende belliydi zaten onlar. Yoksa bir fotograf makinesi ile çekindiklerimiz var kalitesi güzel olanlar gercekten şahane çıkmış. Yine telefondan da çok güzel çıkanlar var. Düzgün telefondan yani :) Kalitesi neyse onu aldık yani karışıktı bizim fotolar.
Aynı sıralama bizde de var sadece hamak yerine anakucağı koy
Ama sonunda bugün oğlumun dişi göründü çok şükür:119::119::119:
Hah şöyle işte , tribe ne gerek var değil miBakın ne dicemhani benim koca odun diyodumya bakın ona ne yaptım.salı günü ben doğmuşum onun hediye almasını beklemedim gittim hediyemi sipariş verdim sonrada ona parasını ödettim nasıl olmuş ama hiç kendimi üzmedim ohhh sefam olsun bundan sonra böle
Hayırlı olsun ,çok sever inşallah oyuncağınıEki Görüntüle 665766 bu da oğluma aldığım chicconun4 fonksiyonlu şeysi. sallanma fonksiyonunda şimdi ama pek sallandığı sölenemz, yarın kızakları çıkarcam ittirmeli bisiklet haline getircem. sanırım mutusuda da warmış aynısından. umarım rahat kullanırız:)
Eki Görüntüle 665767
ve işte gece gece kikirik çetesi:))
amanıııın çok tatlılaaaaaar
oğlunun adı da Taylan mış, benim kokoşcanla da uyumlu- düşünürseniz sabah kızıma bi sorayım
aynen canım uyumlular...valla benim oğlan hızlıdır baya..kabulünzse olabilir.gerçi ilk kertiğimiz umay ama biz hepsini idare ederiz yabancı değil:)
aaa olmaz olamazzzzzzzzz
neyse elektrik tutmadı, taliplerimizi arıyoruz deyip locaya geçiyoruz
Akşam goktug çok kötüydü uyanıp uyanıp çok agladı calpol dd verdim.etkı etmedi. Enson artık gittim onunla yattım. Uyudu yavrum çok acı. Aglıyordu. Şimdi bababaa diyerek uyandıçok şükür.
of iris of, kızım msj kutunu bi temizle gali, gali de gali :97:
anammmm yerim ben seni kısssmaşallah kıss iriss bu prenses gün geçdikçe daha da güzelleşioo
Bi tane var evde , onun da kafasını ısırıyo diş kaşımak içinYanaklara bak yesinler
Yine bir Umay farkı hiç bebek yok oyuncaklar arasında
Sana nazar boncugu yapmayı unutmuşum Maşallah hepsine bebelerimizin
Çıtırık seni çıtır çıtır yemek gerek
Kahvaltı vaktim gelmiş bebelere sarıyorum yineGözüme nasıl gözüküyorlar bilemezsiniz
Eki Görüntüle 667289 Bu iki çiçege bi böcek lazım diye düşündüm
böcük bacaklarını yer kızlar ona göre
Tatlışkom yeter artık daa tüm kızlara yazıyorsunuz olmuyor ama
Yaz hemşo yaz. Daha erken yazasaydın simdiye ne yapacagımı bilmediğim 3 bağ karalahanam olmazdı. Bide onu aramamda cabası. Neyse bakcaz artık bi sarma yapıyım eski gunlerı yadedıyım
Herkeslere merhabalar
bebelere maasallah pazartesi sndromundan cikardilar hepimizi
ben bu ara zombicanla yarisiyorum. Dort gecedir toplasaniz dort saat uyumamisimdir. Gunduz de misafir agirlamaktan dinlenemedim hic. Suratim duvar renginde. Kolikcan disleri de cikardi ama burun tikanikligindan mi ust disler hemen mi gelecek gaz mi bilmem he saniye sallanarak uyumak istiyor. Umarim uzun surmez
Haftasonu dis bugdayi yapicaz bu hafta da onun hazirliklariyla gecer. Haftaya da kvlere gidicez bes alti gun kalicaz:18:
Herkeslere merhabalar
bebelere maasallah pazartesi sndromundan cikardilar hepimizi
ben bu ara zombicanla yarisiyorum. Dort gecedir toplasaniz dort saat uyumamisimdir. Gunduz de misafir agirlamaktan dinlenemedim hic. Suratim duvar renginde. Kolikcan disleri de cikardi ama burun tikanikligindan mi ust disler hemen mi gelecek gaz mi bilmem he saniye sallanarak uyumak istiyor. Umarim uzun surmez
Haftasonu dis bugdayi yapicaz bu hafta da onun hazirliklariyla gecer. Haftaya da kvlere gidicez bes alti gun kalicaz:18:
Kaç gün kalıcaklar ki wavy'm yaa, özleriz ama bizooo işten beter yoruluyorsun ha canım?
benim de çarşamba sabahın 7sinde başlıyor maraton- kv ler geliyorlar.
ben alışverişin dibine wurmaya gidiyorum öğleden sonra gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?