2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay canım Allah yardımcın olsun iki çocukla senin işin zor ikisinin de yaşına inmek zorundasın bide ew di eşdi derken iyice bunalıousdur ama lülecanımı hırpalama canm ya o senin en büyük yardımcın aslında

Çok geçmiş olsun geçip gitmiştir şimdiye inşallah

tatlişkom benimde kocam trabzonlu, kaynanam sağolsun dondurucuda bir dolu karalahana sarması var bende mi başlasam kara lahana diyetine

Herkeslere günaydınnnn , iyi haftalar , acil iki yazışmam var hemen geliyorum , gelene kadar kıpırcanımla oyalanın

Çok geçmiş olsun geçip gitmiştir şimdiye inşallah

tatlişkom benimde kocam trabzonlu, kaynanam sağolsun dondurucuda bir dolu karalahana sarması var bende mi başlasam kara lahana diyetine
yok yavrum beyaz lahanaymış megersem. Sen onları sarma yap ye sonra dıyete baslarız
didoo aslında bunalmadım Ama geldi iste bi anda.

Gunaydin herkeslere
Yarin evimize donuyoruz. Kalabaliga cok alisti yaramaz oglum. Ewde basbasa napacaz gun nasil aksam olucak bakalim. Acil araba almam lazim kendime gezmeye giderizde oyalarim biraz. Okadar insan icindeyiz 15 gundur yine bana yapisik cok anneci oldu. Surekli birileri oyun oynuyor onunla diye cok memnun evde butun gun oyun isticek benden.:/))) yine pasakli pis gunlerime geri donmeye hazirliyorun bugun kendimi. Yine tek yolculuk yapicam oglusumla aglarda susturamazsam butun ucak bizi dinler.

Herkeslere günaydınnnn , iyi haftalar , acil iki yazışmam var hemen geliyorum , gelene kadar kıpırcanımla oyalanın

Eki Görüntüle 667277 Eki Görüntüle 667278
Yanaklara bak yesinler
Yine bir Umay farkı hiç bebek yok oyuncaklar arasında
Sana nazar boncugu yapmayı unutmuşum Maşallah hepsine bebelerimizin
Çıtırık seni çıtır çıtır yemek gerek
Kahvaltı vaktim gelmiş bebelere sarıyorum yine Gözüme nasıl gözüküyorlar bilemezsiniz

Son düzenleme:
Günaydınnnnn dün öldüm yorgunluktan
Siz nasılsınız bakim
Ben şimdi kaçıyorum gelicek biraz sonra

git kahvaltını yap canım bizimki ancak çerezlik olur doyurmaz

gerekırse uydururuz. bende yarın pazarda inşallah bulurda alırım. yanlız internette içeriği farklı lahana corbaları var. bunlardan hangisi.

birazdan özelden yollıycam hemşom

iyi yolculuklar canim kipircanima da yeni koltugunda iyi yolculuklar :)

Flaş flaş flaş ; kıpırcan arabada uyudu Şoktayız

Siz bi kreş açsanıza ,yana döne kreş arayacağınıza

tabii canım, ama ne kadar kalırlar bilmiyorum.
şimdiden haber veriyorum bu kadar sık giremem salıdan itibaren

Ev telefonunu versene gulyabani takliti yapalım ,korkup gitsinler :18::18::18:

O zaman hemen gitsinlerbiz sensiz ne yaparız yada talya yı ver kv ye sen otur bizimle sohbete eeeee torun sevmeye gelmiyorlarmı
O modeller herif varken sever genelde ,diğer zamanlarda hizmet bekler

yemek yapmıyomusun diye sormuş oğlanın yemeğini kimyapıyo diye sıkıştırıyomuş su falan istiyomuş kadın kendiyle yaşıt kısacası bakıcı değil hizmetöi gibi davranıyomuş kadına
Darlansın dursun senin kv , sen bakıcına söylemişsin zaten , hiç ciddiye almasın ,onun davranışları hiç bağlamasın onu...

Kıyamam ben size
Karpuzu da yiycek eninde sonunda elbet hepsi , aynı anda olmayacak tabii ki ,şimdiden yarış atına çeviriyolar bebekleri ,okul zamanlarında ne yapıcak bu model anneler acaba

wavym üzme annem kendni ela soytarılık peşinde bak gül bi neşen yerne getrsn hale bakEki Görüntüle 665473 Eki Görüntüle 665474

Benim de geldi neşem ,pazartesi pazartesi

emzirme,süt konusunda ben de muzdaribim benim kayınpeder de emmedi diye bir sürü şey söyledi hatta bigün dr götürmüştü dr yanında dedi dr bile bu kadar bu konu üzerine gitmeyin dedi

O zaman hemen bir taze hikaye ; haftasonu gittik ya Düzceye , bizim herifin bi anneannesi var ,kıpırcan her mızıkladığında " damağı kızışmıştır meme ver geçsin" der , geçen hafta uyarmıştım sütle ilgili konuşma diye , yolda giderken arabada da uyardım ,ama dün sabah yine ,tam toparlanıyoruz İstanbula dönücez ,herkes orda bütün akrabalar , bizim kıpırcan da mızıklandı haliyle ,çorbasını hazırlıyodum , bu gene demesin mi "keşke meme emseydi ,kızışmıştır" diye , tepem attı haliyle açtım ağzımı yumdum gözümü ; " sen hafızanı mı kaybettin dedim ,kaç kere daha söyliycem , emmiyo , hatta sütüm var keyfimden vermiyorum , bi daha uyarmıycam ,süt lafı da duymak istemiyorum , bebeği sevecekseniz sevin , aklınızı da kendinize saklayın , istediğim gibi büyütürüm kendi çocuğumu dedim , ortamda bir kutup havası ,herkes bembeyaz :18::18::18:

Rahat ve huzurlu bir şekilde evime döndüm tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…