2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaa ouzi gecen msjlarini gordum msjlarinda kendimi gordum
pislik mikroplara bayildimmmm
Selam canlar biz 9.aya ayak bastik bi haller oldu .yiyesi var yemez uykusu var uyumaz surekli miz miz ne bitmez derdi varmis bunlarin be ya .tam seviniyorum emekleyecekler diye daha da miz mizlar. Buyume atagimi geldi gene bunlarin

iriscan kim seni kizdirdi ayolll

bu arada bu bebeler siyirticak kafayi bana bu ara cok zelletliler zaten hunim vardi ikinciyi ucuncuyu de mi alsak

bu arada bu bebeler siyirticak kafayi bana bu ara cok zelletliler zaten hunim vardi ikinciyi ucuncuyu de mi alsak

Su aralar bi mucadele halindeyiz . 2 3 disleriylen bana dis biliyolar.eskiden aglatmazdim hic sindi sallamiyorm .kumandayi ver diye ziril ziril agliyor inadina susunca veriyom

bizimkilere eski kumandalari verdim
ama dedigin gibi bas bas bagiriyorlar sallamiyorum artik duyma yetimi yitiricem galiba
Su aralar bi mucadele halindeyiz . 2 3 disleriylen bana dis biliyolar.eskiden aglatmazdim hic sindi sallamiyorm .kumandayi ver diye ziril ziril agliyor inadina susunca veriyom

Selam canlar biz 9.aya ayak bastik bi haller oldu .yiyesi var yemez uykusu var uyumaz surekli miz miz ne bitmez derdi varmis bunlarin be ya .tam seviniyorum emekleyecekler diye daha da miz mizlar. Buyume atagimi geldi gene bunlarin

O atakları ben hiç takip edemedim , arada sıyırınca " aha gene sıyırdı " diyom ,ortama uygun davranıyom ( large anne iriss )

okudum evet dilin kızışmış herhalde

Kızışmıştı da soğuttum

Cok pardon kızlar üstünüze afiyet temizlik yapıyorumda. Sonrada su yamulan esyaları servislere dagıtcam. Sonra gelir muhabbetın dibine vururuz.

Anam senin ki ev değil ki futbol sahası ,süpürge orgaın oldu nerdeyse

naber sekercanlar ?
Hoşgeldin hunilim , çifthunilim mi deseydim

Az once trt birde bi amca cocuklari 22 derecede ve ustu acik yatirin uyanmazlar dedi usurler be oyle.

Bide pirinc unu vermeyin dedi

Üstünü kendi açıyo zaten , uyku tulumu giydiriyorum mecburen ...
Pirinç unundan ne yapılır hala bilmiyorum ,pek gerekli bişey gibi görünmedi hiç gözüme zaten

Herifin anneannesi canım , onun sayesinde sülalenin kalanına da ayarı verdim tam süper oldu

Azıcık ağlamayla travma yaşamazlar heralde yahu

bizimkilere eski kumandalari verdim
ama dedigin gibi bas bas bagiriyorlar sallamiyorum artik duyma yetimi yitiricem galiba
Bizdede var kumanda merakı. Bunlar telepati yoluylsmı anlaşıyolar acaba hepsi bi örnek. Bizimkinın arada gözü dalıyo o ara mesajmı gonderıyo dersınız

Poooffff memurlarin mesai saati sabah 8 e alinmis ogle arasi bi bucuk saat .ben ise baslayana kadar gene degisir insallah

Simdi korku filmi gibi gozumde canlandi mesaj filan ...cakiler surusu....
Valla bunlar gitgide sevimliligini yitiriyor

Hamile degilssiiiiiin

evet cok sukur
ayyy canımm beni anlattınnnn bende cumartesiiii aynısını yaptımmm cumartesiii kosa koşa gittim aldım test yaptımmm
hıc sorma meraktan oldum ama benım 1 ay gectı hala sut koruyo mu kı...
Kizlar bebeginize sabun kopugunden baloncuk yapin.baloncugu gormek ve dokunmak cok heyecan veriyor kisa da surse azcik mutlu oluyolar

ınanırım cnm cunkı annemde sakızdan baloncuk yapıp gulduruyordu ben de alıyım

kızlar, hemen wavysel bi tavsiye geliyor.

şimdi marka vermeyeyim de çeşitli markalardan var
gidin kendinize şu kocaman terlikler var ya önü ayı inek kedi olan- benimki twi..y onda çok çeşit var.
resmen Talya 1 saattir bön bön bakıyo mırıldanıyo ayağımdaki kedicikle
kukla görevi görüyor ama o yerde yatıyor sen bacak bacak üstüne atıyorsun ayağını sallıyorsun- bebe de 1saat avunuyor

Kızzz keske hepimiz aynı sehurde yasasaydık bugun bende topplanırdık. İnşallah ışınlanma makinesi biz ölmeden cıkar ucuzada satılırsa alırım sonra hepinize servis cekerım

Burdan kokulu opucukler masallah hepınızın bebelere cook gulecler.. Irıskoo park kı cok sevdıler yaa havalar ısınınca hemen kopucam parka

Çok mantıklı geldi birden

Kızzz keske hepimiz aynı sehurde yasasaydık bugun bende topplanırdık. İnşallah ışınlanma makinesi biz ölmeden cıkar ucuzada satılırsa alırım sonra hepinize servis cekerım

Çıksın makine hele ,wavy'm bulur bize ucuzunu

Günaydınn kız sen hasta değilmiydin çok yolmasaydın kendini
taktir ettim valla şekerim, okumanın sonu yok
Bende zıpırlarımla beraber sınava girmeyi düşünüyorumonlar çalışırken benide çalıştırırlar bide bakmışın aynı ünv kazanmışız

Gunaydin guzeller
Calisanlara iyi mesailer calismayanlara hadi cocuklarla kaliteli zaman. zira hafta sonu cocuklari sadece opup kokladim azcik oynayi.su aralar damacanaya sardik biz
Günaydın bizim kızda tutup tutup çekiyor elinden alamıyorum damacanaın ucunu
Gunaydınn annıslerr.. Hafta sonu kosa kosa gıttım gebelık testtı aldım kosa kosa vc gırdım testtı uyguladım ama nasıl karkuyorum nasıl nasıl aaa ne goreyımmm...
Eee sonuç:44:ya ben şaka yapmıştım ama hemen de söylemiştim anam bunlar benden beter çıktı tatlişkom artık kaçgün protesto edersin

ayyy canımm beni anlattınnnn bende cumartesiiii aynısını yaptımmm cumartesiii kosa koşa gittim aldım test yaptımmm
Çatlamayın canım insanı
Ahhh canım o cinnet hepimize geliyor sonrada çok üzülüyoruz ama bizde insanız demi

Çokk geçmiş olsun doktora götür mutlaka ben ıhlamur içiriyordum iyi geliyordu

Herkeslere günaydınnnn , iyi haftalar , acil iki yazışmam var hemen geliyorum , gelene kadar kıpırcanımla oyalanın

Eki Görüntüle 667277 Eki Görüntüle 667278
Kıpırcana elbise giydirmez bide önüne arabalar koymuş yavrum ya çok güzelsin

Kesin manken olacak bu kız
Eki Görüntüle 667289 Bu iki çiçege bi böcek lazım diye düşündüm

Aman ne böcek o bizi değil biz onu ısırırız ama
Noldu arkadaşım işmi yaptın yoksa. Gezmektenmi yorgun düştün
Misafirim vardı çok yorulmuştum akşama sızmışım

Wavy 2 mesaj attım ama geldimi bilmem. Geldiyse 2 kere el salla

Ne oluyor ya bizden gizli ne konuşuyonuz bankada atın bir özel msj

Çok mantıklı geldi birden

Çıksın makine hele ,wavy'm bulur bize ucuzunu

hav hav diyorum arada çok sıkılırsa ayağa kalkıp yürüyorum havhavlar koşuyomuş kızım diyorum öyle öyle oyalanıyo ya yoksa bu kızın gündüz uykusu 2 ye düştü pilim bitiyo baba gelene kadar...

çıksın bulayım da gidelim şu oburcanı siz yiyin ben de pastalarııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…