Selam canlar biz 9.aya ayak bastik bi haller oldu .yiyesi var yemez uykusu var uyumaz surekli miz miz ne bitmez derdi varmis bunlarin be ya .tam seviniyorum emekleyecekler diye daha da miz mizlar. Buyume atagimi geldi gene bunlarin
Napalim miziklar uyudu da beynimin icinde cinliyor hala sesleri
Sen napiyon is guc cocuklar geliyor mu soldan soldan
yaa ouzi gecen msjlarini gordum msjlarinda kendimi gordum
pislik mikroplara bayildimmmm
iriscan kim seni kizdirdi ayolll
bu arada bu bebeler siyirticak kafayi bana bu ara cok zelletliler zaten hunim vardi ikinciyi ucuncuyu de mi alsak
Su aralar bi mucadele halindeyiz . 2 3 disleriylen bana dis biliyolar.eskiden aglatmazdim hic sindi sallamiyorm .kumandayi ver diye ziril ziril agliyor inadina susunca veriyom
Selam canlar biz 9.aya ayak bastik bi haller oldu .yiyesi var yemez uykusu var uyumaz surekli miz miz ne bitmez derdi varmis bunlarin be ya .tam seviniyorum emekleyecekler diye daha da miz mizlar. Buyume atagimi geldi gene bunlarin
okudum evet dilin kızışmış herhalde
Cok pardon kızlar üstünüze afiyet temizlik yapıyorumda. Sonrada su yamulan esyaları servislere dagıtcam. Sonra gelir muhabbetın dibine vururuz.
Hoşgeldin hunilim , çifthunilim mi deseydimnaber sekercanlar ?
Az once trt birde bi amca cocuklari 22 derecede ve ustu acik yatirin uyanmazlar dedi usurler be oyle.
Bide pirinc unu vermeyin dedi
yaa ouzi gecen msjlarini gordum msjlarinda kendimi gordum
pislik mikroplara bayildimmmm
iriscan kim seni kizdirdi ayolll
bu arada bu bebeler siyirticak kafayi bana bu ara cok zelletliler zaten hunim vardi ikinciyi ucuncuyu de mi alsak
Su aralar bi mucadele halindeyiz . 2 3 disleriylen bana dis biliyolar.eskiden aglatmazdim hic sindi sallamiyorm .kumandayi ver diye ziril ziril agliyor inadina susunca veriyom
Bizdede var kumanda merakı. Bunlar telepati yoluylsmı anlaşıyolar acaba hepsi bi örnek. Bizimkinın arada gözü dalıyo o ara mesajmı gonderıyo dersınızbizimkilere eski kumandalari verdim
ama dedigin gibi bas bas bagiriyorlar sallamiyorum artik duyma yetimi yitiricem galiba
Bizdede var kumanda merakı. Bunlar telepati yoluylsmı anlaşıyolar acaba hepsi bi örnek. Bizimkinın arada gözü dalıyo o ara mesajmı gonderıyo dersınız
Wavy 2 mesaj attım ama geldimi bilmem. Geldiyse 2 kere el salla
Hamile degilssiiiiiin
hıc sorma meraktan oldum ama benım 1 ay gectı hala sut koruyo mu kı...ayyy canımm beni anlattınnnn bende cumartesiiii aynısını yaptımmm cumartesiii kosa koşa gittim aldım test yaptımmm
Kizlar bebeginize sabun kopugunden baloncuk yapin.baloncugu gormek ve dokunmak cok heyecan veriyor kisa da surse azcik mutlu oluyolar
Bende gorunmedı gonderdıgım mesajlar o yuzden sordumgelmiş gelmiş de bu 10 dk da bir msj atma ne sinir yaa, cevap yazamadım hemen 5 dk ya yazıyorum
Yok yokk demez bunlar bebekliklerınden ödün vermezler. O anne gecede 5 defa yanıma gelecek misaliulenn biri de adam gibi duralim uyuyalim analarimiz dinlensin diye msj yollasa yaa
kızlar, hemen wavysel bi tavsiye geliyor.
şimdi marka vermeyeyim de çeşitli markalardan var
gidin kendinize şu kocaman terlikler var ya önü ayı inek kedi olan- benimki twi..y onda çok çeşit var.
resmen Talya 1 saattir bön bön bakıyo mırıldanıyo ayağımdaki kedicikle
kukla görevi görüyor ama o yerde yatıyor sen bacak bacak üstüne atıyorsun ayağını sallıyorsun- bebe de 1saat avunuyor
Kızzz keske hepimiz aynı sehurde yasasaydık bugun bende topplanırdık. İnşallah ışınlanma makinesi biz ölmeden cıkar ucuzada satılırsa alırım sonra hepinize servis cekerım
Günaydınn kız sen hasta değilmiydin çok yolmasaydın kendiniherkese günaydın bu cuma da çalışdım ya çok yoğundum anam ağladı bu hafta rahatım ama bizim üst düzeyler kıbrısa seminere gitti yatışşcumarteside dısardaydık çıtırcan ve babası ile.. dünde eşim ünw sınawına girdi sabah kızımla onu bıraktık okuluna annemlere kahwaltıya gittik sonrada temizliğin dibine wurdum yani yine yine çok yoğundum hafta sonu fotoları birazdannn
Bende zıpırlarımla beraber sınava girmeyi düşünüyorumtaktir ettim valla şekerim, okumanın sonu yok
Günaydın bizim kızda tutup tutup çekiyor elinden alamıyorum damacanaın ucunuGunaydin guzeller
Calisanlara iyi mesailer calismayanlara hadi cocuklarla kaliteli zaman. zira hafta sonu cocuklari sadece opup kokladim azcik oynayi.su aralar damacanaya sardik biz
Eee sonuç:44:ya ben şaka yapmıştım ama hemen de söylemiştim anam bunlar benden beter çıktı tatlişkom artık kaçgün protesto edersinGunaydınn annıslerr.. Hafta sonu kosa kosa gıttım gebelık testtı aldım kosa kosa vc gırdım testtı uyguladım ama nasıl karkuyorum nasıl nasıl aaa ne goreyımmm...
Çatlamayın canım insanıayyy canımm beni anlattınnnn bende cumartesiiii aynısını yaptımmm cumartesiii kosa koşa gittim aldım test yaptımmm
Ahhh canım o cinnet hepimize geliyor sonrada çok üzülüyoruz ama bizde insanız demiBenım kitap okumaya vaktım yok. Bos vaktımde beynimi bışaltıyorum. Bşde kitap okursam error verırım. Dun kucuk çaplı cinnet geldi kapıdan dondu.kız O kadar bunalttı beni. Hırpaladım sonrada oturdum sarıldım ona ağladım.
Çokk geçmiş olsun doktora götür mutlaka ben ıhlamur içiriyordum iyi geliyorduGünaydın güzel anneler ve onlardan çok daha güzel bebişleri
Geçmiş yapmaya karar verdim ama yapamıyorum çok sayfa var, eklenen resimlere 41 kere maşşallahçok seviyorum hepsini
Benim kızım çok kötü öksürüyor ve burun akıntısı da var, akşam doktora götürcem ama siz annelerinde tavsiyesine ihtiyacım var:26:
buarada gebelik testi yaptıran arkadaşlar merak ediyorum ama....:18:
Kıpırcana elbise giydirmez bide önüne arabalar koymuşHerkeslere günaydınnnn , iyi haftalar , acil iki yazışmam var hemen geliyorum , gelene kadar kıpırcanımla oyalanın
Eki Görüntüle 667277 Eki Görüntüle 667278
Kesin manken olacak bu kız
Eki Görüntüle 667289 Bu iki çiçege bi böcek lazım diye düşündüm
Misafirim vardı çok yorulmuştum akşama sızmışımNoldu arkadaşım işmi yaptın yoksa. Gezmektenmi yorgun düştün
Wavy 2 mesaj attım ama geldimi bilmem. Geldiyse 2 kere el salla
Çok mantıklı geldi birden
Çıksın makine hele ,wavy'm bulur bize ucuzunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?