2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kııızz giydirdim aslında elbise ama yavrum dayanamadı ,uykusu gelince pijama moduna geçtik , arabalar da bizim değil yahu , doğumgünü evinin çocuğunun , ama kıpırcanım pek sevdi , alsam mı ki kamyon falan

[o]

Bizi kimse geçemez canim benim eşimle nöbetleşe uyuyoz durumun vahimliligini sen dusun ben artık çok yoruldum uykusuzluktan pedogog mi gotursem hergün 3saatten fazla uyumuyoruz

Neee pasta mıııı xl elbise desem ,sana bişey hatırlatır mı wavyyyyyyyyy

Koskoca doğumgünüsünde 1 tane gülböreğiyle geceyi tamamladım beee ,hey gidi hey ,sardım marula kısırı yedim o kadar

Allahım benim kız emeklemeyi öğrendi hiç yerinde durmuyor ne yapıcak ben bununla ben mutfağa oda arkamdan gelmeye başlıyor
Ve gece gündüz uyumuyor acaba sütüm yetmiyormu ek gıda almıyor ne yapsam bilemedim gece mama versemmi rahat uyuması için çay falan varmı bildiğiniz yoksa ben sıyırıcam

alsen sanada atacaktım 2 msj ama 10 dk engeline takıldım
bişe yok cnm yaa kimsenın aklına bisey gelmesin lutfen. Ben bi dargınlık daha kaldıramam

Cok azimli gördum senı ben bu betonu delerım diyosun. Beni rejım teğet geçti. Yıne 70 olmusum

Belli bi aydan sonra süt azalıyor zaten hem de içeriği değişiyor , benimki 5.aydan sonra sulanmıştı ,yağı azalmıştı hepten .Senin de öyledir belki doymuyodur :44:
Papatya ,rezene falan veriliyor , humananın kimyonlu rezene çayı vardı onu da kullananlar var , ben kullanmadım ama hiç burdan duydum ,dene istersen...
Ben memeyi bıraktığından beri gece devam sütü veriyorum...

Cok azimli gördum senı ben bu betonu delerım diyosun. Beni rejım teğet geçti. Yıne 70 olmusum

Ben de 69 dan döndüm hemşom ,sen de dön , bikaç gün tutunca boğazını ,gerisi daha kolay...
Hem yaz geliyo yaa , o kadar yazlık kıyafet alamam yeni ,eskilere sığmam lazım

Slm kizlar nasilsiniz firsat buldukca okuyorum ama yazamadim epey zamandir sanirsam enson dogum hikayemi yazmistim ev tasima isleri oldu daha net baglanmadi simdilik telden eslik etmeye caliscam sizlere

evet düşün düşün ..... işin
ben çok severim fazla düşünmek ii diil, sal gitsin :44:
Selam canlar biz 9.aya ayak bastik bi haller oldu .yiyesi var yemez uykusu var uyumaz surekli miz miz ne bitmez derdi varmis bunlarin be ya .tam seviniyorum emekleyecekler diye daha da miz mizlar. Buyume atagimi geldi gene bunlarin
ay hiç heveslenmeyin anacım, yani beklenti içine girmeyin
bence büyüyünce daha ii oluyo, en azından ufak tefek şeyleri kendileri yapıyolar ama
1- bu kadar sevimli olmuyolar
2- herşeyi kurcalıyolr diye bi başlarna bırakamıyosun
naber sekercanlar ?
iilik odtücanım asıl senden naber
ben gıda zehirlenmesi ve kusmayı müteakip boğaz gıcıklanması ve ses kısıklııyla mücadele ediyom, sen nasılsın, bebikler nası?
ay tatlışkom 69.5 diye başlamadınmıydı sen rejime
yarım kilo almışın kız
ben de 2 kilo verdim ama yürüyüş yapamayınca hala o kilodayım
almadım ama daha en az bi 15 vermem lazımmm

Slm kizlar nasilsiniz firsat buldukca okuyorum ama yazamadim epey zamandir sanirsam enson dogum hikayemi yazmistim ev tasima isleri oldu daha net baglanmadi simdilik telden eslik etmeye caliscam sizlere

Hoşgeldinnnnn ,yeni evin de hayırlı olsun mutlu mutlu günleriniz olsun , çağatay bol bol uyusun ,yesin ,içsin ,mızıklamasın

Bende telden girıyorum cok zor oluyo. Hikayeyı yazıp kaçtın yani. Geçmişte okumamışındır sen

Kız sende ne hafıza var ahahaa dogru valla sende ye benim gibı çikolataları ne yarımlar alırsın. Başlıcam başlıcam.

Hoşgeldinnnnn ,yeni evin de hayırlı olsun mutlu mutlu günleriniz olsun , çağatay bol bol uyusun ,yesin ,içsin ,mızıklamasın
hosbuldummm ne guzel bi karsilama oldu bu böyle sevindim valla tşk ederm guzel dileklerin icin ama nerdee uyku olayimiz berbat nezaman bu bebisler uyur diye google da arama yapmaya kadar vardi iş

Bende telden girıyorum cok zor oluyo. Hikayeyı yazıp kaçtın yani. Geçmişte okumamışındır sen
İmm kem kum seyy ) cok zor oluyo cidden bu arada senin şu karalahana olayina epey gulmustum

Ceyda'cım geçmiş olsunnn , ne yedin de zehirlendin yahu :44:

Bişey sorucam ya ; şu emzik kordonları var ya , sapsız emziklerde de kullanılıyo mu ? ( sapsız emzik ne lan ,uyku emziği işte )
Arabada sürekli yere düşüyo bizim emzik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…