Günaydınn kız sen hasta değilmiydin çok yolmasaydın kendini
Bende zıpırlarımla beraber sınava girmeyi düşünüyorumonlar çalışırken benide çalıştırırlar bide bakmışın aynı ünv kazanmışız
Günaydın bizim kızda tutup tutup çekiyor elinden alamıyorum damacanaın ucunu
Eee sonuç:44:ya ben şaka yapmıştım ama hemen de söylemiştim anam bunlar benden beter çıktı tatlişkom artık kaçgün protesto edersin
Çatlamayın canım insanı
Ahhh canım o cinnet hepimize geliyor sonrada çok üzülüyoruz ama bizde insanız demi
Çokk geçmiş olsun doktora götür mutlaka ben ıhlamur içiriyordum iyi geliyordu
Kıpırcana elbise giydirmez bide önüne arabalar koymuşyavrum ya çok güzelsin
Kesin manken olacak bu kız
Aman ne böcek o bizi değil biz onu ısırırız ama
Misafirim vardı çok yorulmuştum akşama sızmışım
Ne oluyor ya bizden gizli ne konuşuyonuz bankada atın bir özel msj
Herkeslere merhabalar
bebelere maasallah pazartesi sndromundan cikardilar hepimizi
ben bu ara zombicanla yarisiyorum. Dort gecedir toplasaniz dort saat uyumamisimdir. Gunduz de misafir agirlamaktan dinlenemedim hic. Suratim duvar renginde. Kolikcan disleri de cikardi ama burun tikanikligindan mi ust disler hemen mi gelecek gaz mi bilmem he saniye sallanarak uyumak istiyor. Umarim uzun surmez
Haftasonu dis bugdayi yapicaz bu hafta da onun hazirliklariyla gecer. Haftaya da kvlere gidicez bes alti gun kalicaz:18:
hav hav diyorum arada çok sıkılırsa ayağa kalkıp yürüyorum havhavlar koşuyomuş kızım diyorum öyle öyle oyalanıyoya yoksa bu kızın gündüz uykusu 2 ye düştü pilim bitiyo baba gelene kadar...
çıksın bulayım da gidelim şu oburcanı siz yiyin ben de pastalarııııı
Yok kız ne darılıcam merak merakalsen sanada atacaktım 2 msj ama 10 dk engeline takıldım
bişe yok cnm yaa kimsenın aklına bisey gelmesin lutfen. Ben bi dargınlık daha kaldıramam
Cok azimli gördum senı ben bu betonu delerım diyosun. Beni rejım teğet geçti. Yıne 70 olmusumNeee pasta mııııxl elbise desem ,sana bişey hatırlatır mı wavyyyyyyyyy
Koskoca doğumgünüsünde 1 tane gülböreğiyle geceyi tamamladım beee ,hey gidi hey ,sardım marula kısırı yedim o kadar
Allahım benim kız emeklemeyi öğrendi hiç yerinde durmuyor ne yapıcak ben bununla ben mutfağa oda arkamdan gelmeye başlıyor
Ve gece gündüz uyumuyor acaba sütüm yetmiyormu ek gıda almıyor ne yapsam bilemedim gece mama versemmi rahat uyuması için çay falan varmı bildiğiniz yoksa ben sıyırıcam
Cok azimli gördum senı ben bu betonu delerım diyosun. Beni rejım teğet geçti. Yıne 70 olmusum
Gecen ben onu eczacıya sordum 10 dk düşündü ben bilmiyorum oyle sey dedi. Aaa dedım topikte kızlar damlatıyo. İyi oldugu sordugun banada tam adı lazımya burun tikanikligi icin yastiga yorgana bisi damlatiyordun ya neydi o be guzelim ?
ya burun tikanikligi icin yastiga yorgana bisi damlatiyordun ya neydi o be guzelim ?
evet düşün düşün ..... işinkolay gelsin wavy'cim. yatılı misafir ağırlamak zaten zor bi de seninkiler ağır misafir... ka gün kalacakları belli mi? biz de haftaya salı gidip pazara kadar kalıcaz sanırım ve bunun 2-3 gününde eşim seyahatte olacak ben kızımla misafir olucam kv.lere.. ama napıyoruz olumlu düşüüyoruz, herşey çok güzel olacak, evet
ay hiç heveslenmeyin anacım, yani beklenti içine girmeyinSelam canlar biz 9.aya ayak bastik bi haller oldu .yiyesi var yemez uykusu var uyumaz surekli miz miz ne bitmez derdi varmis bunlarin be ya .tam seviniyorum emekleyecekler diye daha da miz mizlar. Buyume atagimi geldi gene bunlarin
iilik odtücanım asıl senden nabernaber sekercanlar ?
ay tatlışkom 69.5 diye başlamadınmıydı sen rejimeCok azimli gördum senı ben bu betonu delerım diyosun. Beni rejım teğet geçti. Yıne 70 olmusum
Slm kizlar nasilsiniz firsat buldukca okuyorum ama yazamadim epey zamandir sanirsam enson dogum hikayemi yazmistimev tasima isleri oldu daha net baglanmadi simdilik telden eslik etmeye caliscam sizlere
Bende telden girıyorum cok zor oluyo. Hikayeyı yazıp kaçtın yani. Geçmişte okumamışındır senSlm kizlar nasilsiniz firsat buldukca okuyorum ama yazamadim epey zamandir sanirsam enson dogum hikayemi yazmistimev tasima isleri oldu daha net baglanmadi simdilik telden eslik etmeye caliscam sizlere
Kız sende ne hafıza var ahahaa dogru valla sende ye benim gibı çikolataları ne yarımlar alırsın. Başlıcam başlıcam.evet düşün düşün ..... işin
ben çok severim fazla düşünmek ii diil, sal gitsin :44:
ay hiç heveslenmeyin anacım, yani beklenti içine girmeyin
bence büyüyünce daha ii oluyo, en azından ufak tefek şeyleri kendileri yapıyolar ama
1- bu kadar sevimli olmuyolar
2- herşeyi kurcalıyolr diye bi başlarna bırakamıyosun
iilik odtücanım asıl senden naber
ben gıda zehirlenmesi ve kusmayı müteakip boğaz gıcıklanması ve ses kısıklııyla mücadele ediyom, sen nasılsın, bebikler nası?
ay tatlışkom 69.5 diye başlamadınmıydı sen rejime
yarım kilo almışın kız
ben de 2 kilo verdim ama yürüyüş yapamayınca hala o kilodayım
almadım ama daha en az bi 15 vermem lazımmm
hosbuldummm ne guzel bi karsilama oldu bu böyle sevindim vallaHoşgeldinnnnn ,yeni evin de hayırlı olsun mutlu mutlu günleriniz olsun , çağatay bol bol uyusun ,yesin ,içsin ,mızıklamasın
İmm kem kum seyyBende telden girıyorum cok zor oluyo. Hikayeyı yazıp kaçtın yani. Geçmişte okumamışındır sen
evet düşün düşün ..... işin
ben çok severim fazla düşünmek ii diil, sal gitsin :44:
ay hiç heveslenmeyin anacım, yani beklenti içine girmeyin
bence büyüyünce daha ii oluyo, en azından ufak tefek şeyleri kendileri yapıyolar ama
1- bu kadar sevimli olmuyolar
2- herşeyi kurcalıyolr diye bi başlarna bırakamıyosun
iilik odtücanım asıl senden naber
ben gıda zehirlenmesi ve kusmayı müteakip boğaz gıcıklanması ve ses kısıklııyla mücadele ediyom, sen nasılsın, bebikler nası?
ay tatlışkom 69.5 diye başlamadınmıydı sen rejime
yarım kilo almışın kız
ben de 2 kilo verdim ama yürüyüş yapamayınca hala o kilodayım
almadım ama daha en az bi 15 vermem lazımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?