2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese sıcak sıcak tünaydınlarrrr

Oooo dünür hoşgeldin

Geldim haftasonu sizin memlekete ama uğrayamadım , Umay mırıltılıydı fazla da vaktimiz yoktu zaten...Havalr ısınınca pikniğe artık
Napıyo yavrular

Oooo dünür hoşgeldin

Geldim haftasonu sizin memlekete ama uğrayamadım , Umay mırıltılıydı fazla da vaktimiz yoktu zaten...Havalr ısınınca pikniğe artık
Napıyo yavrular

hoşbuldum canım...
anammmm ben de önümüzdeki haftalarda geliceksin sanıyorum aşkolsun yaaaa..ee artık piknik farz odu söyleyim:))
napsınlar iyiler uykudalar ikisi de yıkanıp paklandılar:))) umayım nasıl güzel olmuş ya koklayasım geldi gelinim benimmmmm

Bişey sorucam ya ; şu emzik kordonları var ya , sapsız emziklerde de kullanılıyo mu ? ( sapsız emzik ne lan ,uyku emziği işte )
Arabada sürekli yere düşüyo bizim emzik
O dedugın emziğin takacak bi sapı varsa oluyo bende kullanıyorum ev neysede dısarda düşmesın diye. Bide emzik kutumuz var işi bitince icine koyup hoop cantaya

kilo vermek isteyenler...arkadan hemen 2.yi yapın.araları az olunca ızdırap fazla oluyor.onlara koşmaktan yemeğe fırsat kalmıyor haliyle kilolar da gidiyor

kızlar geçmişin tamamını bitiremedim hemen konuya dalıcam, kız uyuyor uyanmadan bişeyler atıştırıp ütü yapmam gerek .ankarada kreş konuşmuştuk. c.tesi arkadaşımla görüştük, 2 yaşında oğlu var, balgatta sgk binasının arkasında küçük akademi diye bir kreşe gönderecek, çok beğenmiş uzun araştırmalardan sonra oraya karar vermiş, ücret 1000 tl montessoriu tarzında. balgat yakın olanlar isterseniz araştırın derim. ben kaçtım:))

sagol iriscanim simcik bunu nereye nasil kullaniyorduk ??

canimmm cok gecmis olsun nazar degdi ayol
minigim nasil ?
bebikler bu ara kudurdular teyzesi canima okuyorlar hic sorma
iilik odtücanım asıl senden naber
ben gıda zehirlenmesi ve kusmayı müteakip boğaz gıcıklanması ve ses kısıklııyla mücadele ediyom, sen nasılsın, bebikler nası?

Okul yok mu bugün naapıyon evde:44:
Hee ,büyüdü kaynanası , koklamalık ,ısırmalık bi model oldu

sapını sen mi çıkardın:)))
bizimki de gece eliyle çıkarıp aaaaa şarkı söylüyor:)
Sen de benden cahil çıktın kız , sapsız emziklerden görmedin mi

O dedugın emziğin takacak bi sapı varsa oluyo bende kullanıyorum ev neysede dısarda düşmesın diye. Bide emzik kutumuz var işi bitince icine koyup hoop cantaya
Yaaa ,o zaman araba için saplısından almak lazım ,tüh ya masraf çıktı gene

valla taylan emzik almadı ora da ne versem alıyo saplı aldım gitti:))i bakim merak ettim :))
okul 1 saati bugün gittim geldim evdeyim:))ben alırım gelinimin çeyizine bitane:))

kız ayağımda çok detaylı yazamıcam
bende yere düşünce kendinden kapanan emzik var Raz baby diye birşey
emzik almıyoruz ama var işte

şu yaptığın lahana diyetini enine boyuna anlat bi bacım?mesela meyve günü diyo ya istediğimiz kadar meyve mi, çatlayana kadar:) yada sebze gününde ne kadar sebze?nasıl?aralardamı yiyeceğiz?anlamadım yaw!açlıktan beynimde iflas şuan zaten

sagol iriscanim simcik bunu nereye nasil kullaniyorduk ??

canimmm cok gecmis olsun nazar degdi ayol
minigim nasil ?
bebikler bu ara kudurdular teyzesi canima okuyorlar hic sorma

Bir -iki damla damlatıyon ,yorganına ,yastığına yada çarşafa ,ağzının değmeyeceği bi yer olsun yeter ,leke falan yapmıyo merka etme... gecede bikaç kere damlatılıyo ama biz o kadar hasta olmadığımız için yatarken 1 kez damlatıyorum.

O neyse bulsam bizimkinden yedek alcam 4. Emzik denememizde bunu aldı. Suan agzında uyuyo. Bi ara cekip gostereyım. O emzikten internette arattım bulamıyorum. Eltım 4 yıl önce almış oonun cocuk almamış dur sunuda deneyelim dedım kaynattılk verdık ağzına cuk diye basladı emmeye

bu arada tüm annelere ve bebişlere selam..iyi haftalar olsun herkese...sağlıklı, neşeli, bol gülücüklü,yemeli içmeli:))))

marka model ver bana bi canım, mesaj at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…