herkese sıcak sıcak tünaydınlarrrr
herkese sıcak sıcak tünaydınlarrrr
Bişey sorucam ya ; şu emzik kordonları var ya , sapsız emziklerde de kullanılıyo mu ? ( sapsız emzik ne lan ,uyku emziği işte )
Arabada sürekli yere düşüyo bizim emzik
o neymiş ya uyku emziği çok cahil gördüm kendimi:))
yaaa bu foto çok güzel ama misssss
Oooo dünür hoşgeldin
Geldim haftasonu sizin memlekete ama uğrayamadım , Umay mırıltılıydı fazla da vaktimiz yoktu zaten...Havalr ısınınca pikniğe artık
Napıyo yavrular
sapını sen mi çıkardın:)))sapsız emzik kız , sapını tutup çekiyo hasbam
O dedugın emziğin takacak bi sapı varsa oluyo bende kullanıyorum ev neysede dısarda düşmesın diye. Bide emzik kutumuz var işi bitince icine koyup hoop cantayaBişey sorucam ya ; şu emzik kordonları var ya , sapsız emziklerde de kullanılıyo mu ? ( sapsız emzik ne lan ,uyku emziği işte )
Arabada sürekli yere düşüyo bizim emzik
coldmix hunilim
iilik odtücanım asıl senden naber
ben gıda zehirlenmesi ve kusmayı müteakip boğaz gıcıklanması ve ses kısıklııyla mücadele ediyom, sen nasılsın, bebikler nası?
hoşbuldum canım...
anammmm ben de önümüzdeki haftalarda geliceksin sanıyorum aşkolsun yaaaa..ee artık piknik farz odu söyleyim:))
napsınlar iyiler uykudalar ikisi de yıkanıp paklandılar:))) umayım nasıl güzel olmuş ya koklayasım geldi gelinim benimmmmm
Sen de benden cahil çıktın kız , sapsız emziklerden görmedin misapını sen mi çıkardın:)))
bizimki de gece eliyle çıkarıp aaaaa şarkı söylüyor:)
Yaaa ,o zaman araba için saplısından almak lazım ,tüh ya masraf çıktı geneO dedugın emziğin takacak bi sapı varsa oluyo bende kullanıyorum ev neysede dısarda düşmesın diye. Bide emzik kutumuz var işi bitince icine koyup hoop cantaya
Okul yok mu bugün naapıyon evde:44:
Hee ,büyüdü kaynanası , koklamalık ,ısırmalık bi model oldu
Sen de benden cahil çıktın kız , sapsız emziklerden görmedin mi
Yaaa ,o zaman araba için saplısından almak lazım ,tüh ya masraf çıktı gene
sagol iriscanim simcik bunu nereye nasil kullaniyorduk ??
canimmm cok gecmis olsun nazar degdi ayol
minigim nasil ?
bebikler bu ara kudurdular teyzesi canima okuyorlar hic sorma
Okul yok mu bugün naapıyon evde:44:
Hee ,büyüdü kaynanası , koklamalık ,ısırmalık bi model oldu
Sen de benden cahil çıktın kız , sapsız emziklerden görmedin mi
Yaaa ,o zaman araba için saplısından almak lazım ,tüh ya masraf çıktı gene
O neyse bulsam bizimkinden yedek alcam 4. Emzik denememizde bunu aldı. Suan agzında uyuyo. Bi ara cekip gostereyım. O emzikten internette arattım bulamıyorum. Eltım 4 yıl önce almış oonun cocuk almamış dur sunuda deneyelim dedım kaynattılk verdık ağzına cuk diye basladı emmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?