sağol canım...ben okudum bunlarıda sebze meyve acaba sınırsızmı diye sordum?ya tatlişkom sende yapacağım demiştin ya, vala ha ne yalan söyleyeyim çorbanın tadı pek iç açıcı değil, ki normalde ben lahanayı çok severim. ama napayım mecbur,olmuşum66.4 boy 1.65 yani az daha beklersem top gibi yuvarlanacağım yerlerdeLahana Çorbası Diyeti : 1 Haftada 5 - 8 kilo garanti
Bu sıtede var. Sık kullanılanlara ekle
kız ayağımda çok detaylı yazamıcam
bende yere düşünce kendinden kapanan emzik var Raz baby diye birşey
emzik almıyoruz ama var işte
Aaaa sen yine ıyısın dua et. O lahana benı gorse asıl top lahanası senmişin der. Bayırdan bırakasan benı asagıya kadar yuvarlanırım.sağol canım...ben okudum bunlarıda sebze meyve acaba sınırsızmı diye sordum?ya tatlişkom sende yapacağım demiştin ya, vala ha ne yalan söyleyeyim çorbanın tadı pek iç açıcı değil, ki normalde ben lahanayı çok severim. ama napayım mecbur,olmuşum66.4 boy 1.65 yani az daha beklersem top gibi yuvarlanacağım yerlerde
Aaaa sen yine ıyısın dua et. O lahana benı gorse asıl top lahanası senmişin der. Bayırdan bırakasan benı asagıya kadar yuvarlanırım.
kilo vermek isteyenler...arkadan hemen 2.yi yapın.araları az olunca ızdırap fazla oluyor.onlara koşmaktan yemeğe fırsat kalmıyor haliyle kilolar da gidiyor
Gelin olana kadar emziği bırakır diye ümit ediyorum , sen ütü mütü al kız çeyize ,Taylanın gömlekleri ütülesinvalla taylan emzik almadı ora da ne versem alıyo saplı aldım gitti:))i bakim merak ettim :))
okul 1 saati bugün gittim geldim evdeyim:))ben alırım gelinimin çeyizine bitane:))
Benim derdim düşmesin wavy'm , yani tek başıma seyahat anında düşünce hem araba kullanıp hem de emziği yıkayıp ağzına vermem zor olur zirakız ayağımda çok detaylı yazamıcam
bende yere düşünce kendinden kapanan emzik var Raz baby diye birşey
emzik almıyoruz ama var işte
hee buldum buldum bebedor ve nuk un var.sap değil de ortası top şeklinde olanmış yaa:))ben de sapsız nası olur dyorum tokmaklıymış bunlar da :)))
sağol canım...ben okudum bunlarıda sebze meyve acaba sınırsızmı diye sordum?ya tatlişkom sende yapacağım demiştin ya, vala ha ne yalan söyleyeyim çorbanın tadı pek iç açıcı değil, ki normalde ben lahanayı çok severim. ama napayım mecbur,olmuşum66.4 boy 1.65 yani az daha beklersem top gibi yuvarlanacağım yerlerde
Aaaa sen yine ıyısın dua et. O lahana benı gorse asıl top lahanası senmişin der. Bayırdan bırakasan benı asagıya kadar yuvarlanırım.
Hııı o dusundugun balığın cınsinide soyle ballim. Balinada balık turudur.yokk bee ben seni hep ince dusunuyorum nedense hadi bilemedin balik etli
Doğru diyo ,gördüm ben ,dal gibi maşallah
Gelin olana kadar emziği bırakır diye ümit ediyorum , sen ütü mütü al kız çeyize ,Taylanın gömlekleri ütülesin
Benim derdim düşmesin wavy'm , yani tek başıma seyahat anında düşünce hem araba kullanıp hem de emziği yıkayıp ağzına vermem zor olur zira
Tokmaklı mı , güzel tabir
Çorbanın tadı kötü değil ,sadece sürekli yemek sıkıyo... + bir ipucu ; baharat katabilirsiniz ,acı seviyosanız güzel oluyo ,en önemlisi de bol limon sıkınca tadı bayağı bayağı iyi oluyo...
Ne demiş çinli atalarımız ; binlerce kilometrelik yollar tek bir adımla başlar ....
Yeter kendine hakaret ettiğin , al bi top lahana kurtulmaya başla hemşom , karalahanaları sar ama önce kız yazık olmasın
aynı zamanda başladık ya ondan biliyomKız sende ne hafıza var ahahaa dogru valla sende ye benim gibı çikolataları ne yarımlar alırsın. Başlıcam başlıcam.
balık ya, mafetti beni, dün bütün gün başım döndü ve de ağrıdıCeyda'cım geçmiş olsunnn , ne yedin de zehirlendin yahu :44:
sağol canımsagol iriscanim simcik bunu nereye nasil kullaniyorduk ??
canimmm cok gecmis olsun nazar degdi ayol
minigim nasil ?
bebikler bu ara kudurdular teyzesi canima okuyorlar hic sorma
Hııı o dusundugun balığın cınsinide soyle ballim. Balinada balık turudur.
o zaman wavy nin dedigi emzik cok iyi
cunku dusunce otomatik olarak kapaniyor
yikamadan da verebiliyorsun onun benim montun cebinde bir cift var
kızz o lahanaları ben karaborsada buldum yemeden bırakmam bide soyle o çînli atalarına zayıflama cayı bulsunlar. Yok beyaa fena degilimde ben eahatsızım kilolardan. Kız sende benı okadar kötumu sandın. Latıfe ediyomNe demiş çinli atalarımız ; binlerce kilometrelik yollar tek bir adımla başlar ....
Yeter kendine hakaret ettiğin , al bi top lahana kurtulmaya başla hemşom , karalahanaları sar ama önce kız yazık olmasın
Doğru diyo ,gördüm ben ,dal gibi maşallah
Gelin olana kadar emziği bırakır diye ümit ediyorum , sen ütü mütü al kız çeyize ,Taylanın gömlekleri ütülesin
Benim derdim düşmesin wavy'm , yani tek başıma seyahat anında düşünce hem araba kullanıp hem de emziği yıkayıp ağzına vermem zor olur zira
Tokmaklı mı , güzel tabir
ne yapayım tokmak gibiiii:))
Çorbanın tadı kötü değil ,sadece sürekli yemek sıkıyo... + bir ipucu ; baharat katabilirsiniz ,acı seviyosanız güzel oluyo ,en önemlisi de bol limon sıkınca tadı bayağı bayağı iyi oluyo...
Ne demiş çinli atalarımız ; binlerce kilometrelik yollar tek bir adımla başlar ....
yok yok olsa olsa hamsidir o balik
hamsi kusum benim
sağol canım
minnoşum ii çok şükür onlara bişi olmadı
birbirlerini kudurtuyolar desene, az daa büyüyünce onlar birbiriyle oynar sen çay içersin, biz de evcilik oynarız kızla, bi de böle düşün
hahaha
kızlar az önce burda işyerinde çok ama çokk kıskannç bi arkadaş vardı
kıskançlıını bi nebze daha attırdım oleyyyyyy
geçen hafta bütün bi günümü berbat geçirmiştim onun katkısıyla
habire laf sokuyodu, suratıma suratıma, kızım sana sölüyom gelinim sen anla misali
ben de gittim iki nispet yaptım geldim,
rövanşını lana kadar çatlar artıkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?