2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hee buldum buldum bebedor ve nuk un var.sap değil de ortası top şeklinde olanmış yaa:))ben de sapsız nası olur dyorum tokmaklıymış bunlar da :)))

sağol canım...ben okudum bunlarıda sebze meyve acaba sınırsızmı diye sordum?ya tatlişkom sende yapacağım demiştin ya, vala ha ne yalan söyleyeyim çorbanın tadı pek iç açıcı değil, ki normalde ben lahanayı çok severim. ama napayım mecbur,olmuşum66.4 boy 1.65 yani az daha beklersem top gibi yuvarlanacağım yerlerde

benimkiler nuk un sapsiz memelerini de cikariyorlar zamkla yapistirmayi dusunuyorum agizlarina

o kapananlardan bende de var canim ama gece uykusu icin degilde daha cok disarda isime yariyor
kız ayağımda çok detaylı yazamıcam
bende yere düşünce kendinden kapanan emzik var Raz baby diye birşey
emzik almıyoruz ama var işte

Aaaa sen yine ıyısın dua et. O lahana benı gorse asıl top lahanası senmişin der. Bayırdan bırakasan benı asagıya kadar yuvarlanırım.

kilo vermek isteyenler...arkadan hemen 2.yi yapın.araları az olunca ızdırap fazla oluyor.onlara koşmaktan yemeğe fırsat kalmıyor haliyle kilolar da gidiyor

Doğru diyo ,gördüm ben ,dal gibi maşallah

valla taylan emzik almadı ora da ne versem alıyo saplı aldım gitti:))i bakim merak ettim :))
okul 1 saati bugün gittim geldim evdeyim:))ben alırım gelinimin çeyizine bitane:))
Gelin olana kadar emziği bırakır diye ümit ediyorum , sen ütü mütü al kız çeyize ,Taylanın gömlekleri ütülesin

kız ayağımda çok detaylı yazamıcam
bende yere düşünce kendinden kapanan emzik var Raz baby diye birşey
emzik almıyoruz ama var işte
Benim derdim düşmesin wavy'm , yani tek başıma seyahat anında düşünce hem araba kullanıp hem de emziği yıkayıp ağzına vermem zor olur zira

hee buldum buldum bebedor ve nuk un var.sap değil de ortası top şeklinde olanmış yaa:))ben de sapsız nası olur dyorum tokmaklıymış bunlar da :)))

Tokmaklı mı , güzel tabir

Çorbanın tadı kötü değil ,sadece sürekli yemek sıkıyo... + bir ipucu ; baharat katabilirsiniz ,acı seviyosanız güzel oluyo ,en önemlisi de bol limon sıkınca tadı bayağı bayağı iyi oluyo...

Aaaa sen yine ıyısın dua et. O lahana benı gorse asıl top lahanası senmişin der. Bayırdan bırakasan benı asagıya kadar yuvarlanırım.

Ne demiş çinli atalarımız ; binlerce kilometrelik yollar tek bir adımla başlar ....
Yeter kendine hakaret ettiğin , al bi top lahana kurtulmaya başla hemşom , karalahanaları sar ama önce kız yazık olmasın

o zaman wavy nin dedigi emzik cok iyi
cunku dusunce otomatik olarak kapaniyor
yikamadan da verebiliyorsun onun benim montun cebinde bir cift var

Kız sende ne hafıza var ahahaa dogru valla sende ye benim gibı çikolataları ne yarımlar alırsın. Başlıcam başlıcam.
aynı zamanda başladık ya ondan biliyom
sen diyosun ya 70 kiloyum ay şişkoyum diye
benim hedef kilom 70 kız
ondan aklımda kalmış
Ceyda'cım geçmiş olsunnn , ne yedin de zehirlendin yahu :44:
balık ya, mafetti beni, dün bütün gün başım döndü ve de ağrıdı

sagol iriscanim simcik bunu nereye nasil kullaniyorduk ??

canimmm cok gecmis olsun nazar degdi ayol
minigim nasil ?
bebikler bu ara kudurdular teyzesi canima okuyorlar hic sorma
sağol canım
minnoşum ii çok şükür onlara bişi olmadı
birbirlerini kudurtuyolar desene, az daa büyüyünce onlar birbiriyle oynar sen çay içersin, biz de evcilik oynarız kızla, bi de böle düşün

hahaha
kızlar az önce burda işyerinde çok ama çokk kıskannç bi arkadaş vardı
kıskançlıını bi nebze daha attırdım oleyyyyyy
geçen hafta bütün bi günümü berbat geçirmiştim onun katkısıyla
habire laf sokuyodu, suratıma suratıma, kızım sana sölüyom gelinim sen anla misali
ben de gittim iki nispet yaptım geldim,
rövanşını lana kadar çatlar artıkkkk

Ne demiş çinli atalarımız ; binlerce kilometrelik yollar tek bir adımla başlar ....
Yeter kendine hakaret ettiğin , al bi top lahana kurtulmaya başla hemşom , karalahanaları sar ama önce kız yazık olmasın
kızz o lahanaları ben karaborsada buldum yemeden bırakmam bide soyle o çînli atalarına zayıflama cayı bulsunlar. Yok beyaa fena degilimde ben eahatsızım kilolardan. Kız sende benı okadar kötumu sandın. Latıfe ediyom

valla taylan babaya çekmiş gibi titiz olacak ama babsı gibi becerikli olursa kendi ütüsünü yapar:))
anammm kötüyüm falan diyorum kaynana olucam dıyodum ama bak bu umayıma hiç kaynanalık yapasım gelmiyo:))

ODTUcanim onla gecmis olsun dikkat et kendine
Allahtan minnoslar iyiymis
walla bunlarin boyle bir sakinlemeleri icin konusmalari gerekiyor galiba
ha babam soyleniyorlar ben anlamayinca da daha beter asabilesiyor sipalar
ama dun guldum yahu kizcemin karni acikmis mutfaktayim ben de
yurutecle pacamdan cekerek mama mama diye dolasti arkamda
hem buyuyunce sizi de oyuna cagiririz teyzesi olur mu
nispete de eline saglik ohh olsun

ben geldim öğle arası ne kadar konusmussunz geçmiş yap yap bitmediii inş herkes zayıflar ya ama lahana diyetinin çorbası çok kötü ya ben içememişdimm bu arada iris koca beni böyle kabul etti borç yiğidin kamçısıdır misali dün 2 kıvırttım kredi kartını kaptm bgndfe hemen uygulamaya geçdim

kimseye mesaj atmadım ama 10 dk sonra diye uyarı verdi kk
tatlişkom mesajın yolda da geri sayıyor- o arada bi resim paylaşayım senle, çünkü buldum galiba.
seninkinin yenisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…