2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla taylan babaya çekmiş gibi titiz olacak ama babsı gibi becerikli olursa kendi ütüsünü yapar:))
anammm kötüyüm falan diyorum kaynana olucam dıyodum ama bak bu umayıma hiç kaynanalık yapasım gelmiyo:))

Ama yaa baksana şu surata ,kaynanalık yapılır mı yaaa
Sen Govanınkine yaparsın , o pek gülmüyo zaten ( duymasın Muffinnn )

Etmişler zaten ; bol bol yeşil çay

irisspor, ben düşünce yıkama derdin olmasın- bi de bağlamaydı kordonuydu uğraşma diye sundum önerimi
Bağlamam lazım ,ağzından düşünce kendi alsın koysun ,yatakta alıyo koyuyo ağzına ama arabada yanında biri olmazsa ciyaklıyo ,herzaman hanımefendi değil yani ( fovfov duymasın )

Bu arada hamdi kusuda olsa yenırdı hee
Dur yaaa , tam gaz motiveyim şurda , yanına da salatalık

Aşüfteeeeeeeeeeeeeeeee

Merak etmeyince kızıyo ama bak bugün hiç uğramadı , tam geçmiş de yapamadım ,işi mi vardı ki acep :44::44::44:

üzülme papatyam sitede çok kız var, bi tanesini gösteriim mi?
Eki Görüntüle 667329
Nede güzel gülmüş öyle maşallah Yerim seni yerim
Aaa onu bizde oynuyoruz canım önermek aklıma gelmemişti :) ben inekli terliklerimi giyince ama yakalarsa yemeye çalışıyor galiba etçil olacak bizimki ilerde

Maşallah ona Yeni şeyler öğrenincede uyuyamıyorlar annesi belki ondan cozutmuştur, evet herzaman bir nedenleri var
Slm kizlar nasilsiniz firsat buldukca okuyorum ama yazamadim epey zamandir sanirsam enson dogum hikayemi yazmistim ev tasima isleri oldu daha net baglanmadi simdilik telden eslik etmeye caliscam sizlere
Daha yeni yazmışsın yani ne oldu ki şurda doğum yapalıSelam
kimseye mesaj atmadım ama 10 dk sonra diye uyarı verdi kk
tatlişkom mesajın yolda da geri sayıyor- o arada bi resim paylaşayım senle, çünkü buldum galiba.
seninkinin yenisi

Eki Görüntüle 667506

Bundan da aldık biz duruyor evde. 4ayı bitince, doktora sorduk ve araştırdık. Kauçuk emzik konusunu. 0 BDA yazanlardan güvenle kullanabilirsiniz dedi ama kısa sürede değiştirin dedi. En çok kabul edilen emziklerden-miş bu. Ama oğlum almadı, almayacağınıda biliyorduk boşuna 20lira verdik, duruyor

anaaam konuşcaklar az kaldııııı maşallah diyelim değmesin
geliriz tebiki, beraber oynasın onlar biz çay içelim
ii yapmışım di mi
ceyda yazıcam yazamadım bi türlü, çok geçmiş olsun
sağol odtücanım, sesim kısık sadece

Umay da 4.aydan sonra aldı emzik , ben de kauçukla alıştırdım ,sonra silikona geçtik...Bu emzik düz gibi biraz ,damaklıları daha kolay alıyolar sanki :44:

ewet sewdi canım saolsun sadece 20 dk müsade etti bana hafta sonu yürüteçde kalarak yoksa benim kızım mminibüscümü olacakkk

hanımlar kolay gelsin maşallah sohbet almış gitmiş yürümüş valla bebişler iyidir inşallah sizler de öyle tabi

çoooookkk uzun zamndır yoktum buralar da şimdilerde de bebişim sağolsn "hayatının tek gerçeği benim benden başka birşeyle ya da biriyle ilgilenemezsin" politikasını sürdürmekte ve canımı okumakta:18:

geldim ama ne kadar merak etsemde geçmişe bakamadan geri gideceğim sizlere merhaba demek istedim....

bebişleri öpüyorum kocaman kocaman (Sanal öpücük doktorumuz bizim bebişi öpmeyi yasakladı. yüzünde tekrarlayan atopik dermatit çıktı. öpmek sakallı bıyıklı sürünmek yok. ama kimse takmıyor kimseye laf anlatamıyorumsinir oluyorum kuduruyorum. dayısı diyo ben dayıyım öperim halası diyor benim sakalım yok öperim babası diyo ben sürünmedn öpüyom. tam geçti derken yeniden alevleniyor. aaannnaaaam yine kızdım kendi kendimeoffffff offffff)

Bak sen çıtırığa artık yürüteçe boyuda yetermiş
Bu görüşü yazmıstım birkere ve katılıyorum gercekten. Sonucta biz hiçbirsey öğretemiyoruz, zamanı gelince onlar yapıyor yapacagını. Tabi ozamana kadar stres oldugumuz kalıyor sadece
Umay da 4.aydan sonra aldı emzik , ben de kauçukla alıştırdım ,sonra silikona geçtik...Bu emzik düz gibi biraz ,damaklıları daha kolay alıyolar sanki :44:
Damaklı,damaksız,silikon,kaucuk hiçbirini almadı sıpa

Geçmiş olsun canım. Allah başka dert vermesin. Haklısın kızmakta ama işte elden birşey gelmiyor uf

geçmiş olsuuun
benim aslancanımda var atopik dermatit, hep kızarıyo hala
izin verme ne babasına ne halasına ne dayısına
ben bi bebekte görmüştüm yanakları çatlamıştı sulanmıştı yavrum, herkes öpüyomuş şapur şupur
hem bebek öpülmez, bi de alerjikmiş
sen bi kaç foto bul internetten onları göster
hastalanınca ben bakıyorum de izin verme
yoksa işin zor
ben çok atıştım kv kp ama dediimi yaptırdım
yazık diil mi ya
herkes bencil, onlar hevesini alcak diye Allah Allaaaah
ben bile sinirlendim bak
i-zin ver-me

Geçmiş olsun komşum
O politika bebeklerin genelinde var , aynı partiye üye hepsi
Sen hala kibar annelerimizden misin yahu , kavga etmek ne kadar rahatlatıcı bişey oysa ki, hem de bebeğin yanakları için faydalı

henüz parmak uçlarımız değiyor teyzesi ama azimliyiz değecek

bunun bi de pütür nasıl yenir, azıcık pütür bile öğürülmeden nasıl yutuluru var mı?

işe yaramaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…