bunun bi de pütür nasıl yenir, azıcık pütür bile öğürülmeden nasıl yutuluru var mı?
Eki Görüntüle 667531
işe yaramaz mı?
ice_daisy, didem, odtücanım, aslında bi de bi arkadaş daha vardı SeSel;
organicare den memnun musunuz?
didem foto eklemedin?
bunun bi de pütür nasıl yenir, azıcık pütür bile öğürülmeden nasıl yutuluru var mı?
Eki Görüntüle 667531
işe yaramaz mı?
yeterince kavga ettim ses çıkardım ama olmuyor artık sabrım taşıyor bizzat kaba kuvvete başvurasım geliyor pata küte girişcem o olcakGeçmiş olsun komşum
O politika bebeklerin genelinde var , aynı partiye üye hepsi
Sen hala kibar annelerimizden misin yahu , kavga etmek ne kadar rahatlatıcı bişey oysa ki, hem de bebeğin yanakları için faydalı
geçmiş olsuuun
benim aslancanımda var atopik dermatit, hep kızarıyo hala
izin verme ne babasına ne halasına ne dayısına
ben bi bebekte görmüştüm yanakları çatlamıştı sulanmıştı yavrum, herkes öpüyomuş şapur şupur
hem bebek öpülmez, bi de alerjikmiş
sen bi kaç foto bul internetten onları göster
hastalanınca ben bakıyorum de izin verme
yoksa işin zor
ben çok atıştım kv kp ama dediimi yaptırdım
yazık diil mi ya
herkes bencil, onlar hevesini alcak diye Allah Allaaaah
ben bile sinirlendim bak
i-zin ver-me
Hemen yazdım bir köşeyecoldmix hunilim
Ah wavy'm ,olsa keşkeAma eninde sonunda yiyecek kokoşum sabret ,hayat boyu çorba içen brini görmedim henüz ben
O önlük ,o öpücük terörünü engellemez ,silahlı mücadele şart ( sözkonusu silah : çene)
didem foto eklemedin?
bu arada biraz tavsiye vereyim, işe yarayanları şunlar:hanımlar kolay gelsin maşallah sohbet almış gitmiş yürümüş valla bebişler iyidir inşallah sizler de öyle tabi
çoooookkk uzun zamndır yoktum buralar da şimdilerde de bebişim sağolsn "hayatının tek gerçeği benim benden başka birşeyle ya da biriyle ilgilenemezsin" politikasını sürdürmekte ve canımı okumakta:18:
geldim ama ne kadar merak etsemde geçmişe bakamadan geri gideceğim sizlere merhaba demek istedim....
bebişleri öpüyorum kocaman kocaman (Sanal öpücükdoktorumuz bizim bebişi öpmeyi yasakladı. yüzünde tekrarlayan atopik dermatit çıktı. öpmek sakallı bıyıklı sürünmek yok. ama kimse takmıyor kimseye laf anlatamıyorumsinir oluyorum kuduruyorum. dayısı diyo ben dayıyım öperim halası diyor benim sakalım yok öperim babası diyo ben sürünmedn öpüyom. tam geçti derken yeniden alevleniyor. aaannnaaaam yine kızdım kendi kendimeoffffff offffff)
Hemen yazdım bir köşeye
Bu arada kıslar hafta sonu zıpırımda yeni bişey öğrendim.kaşıkla verdiğimde ağzını kilitliyor ama elimle verdiğimde yedi bugün tekrar denedim elimle verdim valla yedi sevinsemmi üzülsemmi:44:
yaramaz canım yaramaz
yeterince kavga ettim ses çıkardım ama olmuyor artık sabrım taşıyor bizzat kaba kuvvete başvurasım geliyor pata küte girişcem o olcak
evet evet ben kocama gösterdim bak böyle oluyor yayılma da yapıyor dedim ilk başlarda kabullendi tmm dedi sonra yine bıraktı babamız alerjik bebkte alerjikmiş ne yaparsam yapayım o olurmuş bunu savunuyorlar bana ne yapayım şimdik heee hadi söyleyin babamız bile böyle yaparken diğerleri ne yapsın
didem foto eklemedin?
şimdi senin evin dağınık ya, aklıma ne geldi
ne zamandır da düşünüyorum almayı da daha ona sıra gelemedi.
vakumlu hurçlar var bilmem biliyor musun
dolduruyorsun içine ıvırı zıvırı (tekstik tabii) elektrikli süpürgeyi ağzına dayayıp çektiriyorsun oluyor sana bi bebek yastığı kadar bişey.
bu kokoşun dolabı artık küçülenlerle doldu yazlıklara yer açmak gerek- hepsi de koca koca örgü hırkalar vermeye kıyamadığım...
sözün kısası, alsak mı birer vakumlu hurç?
ben o organicumun yağını kullanıyorum doğduğundan beri ....bi ara kendim için şampuanını da kullandım ,hatta yine alıcam ,zira geçenlerde Kadıköyden başka bişey almıştım satıcının gazıyla ( normalde hiç gaza gelmem ama oldu bi kere ) hiç memnun değilim....
yaramaz canım yaramaz
yeterince kavga ettim ses çıkardım ama olmuyor artık sabrım taşıyor bizzat kaba kuvvete başvurasım geliyor pata küte girişcem o olcak
evet evet ben kocama gösterdim bak böyle oluyor yayılma da yapıyor dedim ilk başlarda kabullendi tmm dedi sonra yine bıraktı babamız alerjik bebkte alerjikmiş ne yaparsam yapayım o olurmuş bunu savunuyorlar bana ne yapayım şimdik heee hadi söyleyin babamız bile böyle yaparken diğerleri ne yapsın
Hemen yazdım bir köşeye
Bu arada kıslar hafta sonu zıpırımda yeni bişey öğrendim.kaşıkla verdiğimde ağzını kilitliyor ama elimle verdiğimde yedi bugün tekrar denedim elimle verdim valla yedi sevinsemmi üzülsemmi:44:
hafta sonu da aklımdan geçdin wavybaby bana kızacak şunun bir fotosunu çekeyim dedim ama unutmusum:18::18: walla ben daha dün kullanmaya başladım bişe söylemek için çok erken ama saydam diğer pişik kremleri gibi tabaka şeklinde kalmıor hemen emior totosu biz bir hata yaptık prima alıoduk hep ogün numarası kalmamışdı markette baska yerde gitmeye üşendik huggies aldık 1 haftadır kullanıyoruz pişik oldu ya
Hemen yazdım bir köşeye
şimdi senin evin dağınık ya, aklıma ne geldi
ne zamandır da düşünüyorum almayı da daha ona sıra gelemedi.
vakumlu hurçlar var bilmem biliyor musun
dolduruyorsun içine ıvırı zıvırı (tekstik tabii) elektrikli süpürgeyi ağzına dayayıp çektiriyorsun oluyor sana bi bebek yastığı kadar bişey.
bu kokoşun dolabı artık küçülenlerle doldu yazlıklara yer açmak gerek- hepsi de koca koca örgü hırkalar vermeye kıyamadığım...
sözün kısası, alsak mı birer vakumlu hurç?
ayy canım aynı bizimki yoğurdu bile yemio parmağımı daldırıp yalatıyorum şapur şupur yiyor dengesiz kızım walla bende hangi moda gireceğime karar weremedim
ben o organicumun yağını kullanıyorum doğduğundan beri ....bi ara kendim için şampuanını da kullandım ,hatta yine alıcam ,zira geçenlerde Kadıköyden başka bişey almıştım satıcının gazıyla ( normalde hiç gaza gelmem ama oldu bi kere ) hiç memnun değilim....
organicum aynı mı organicare le
ben kıza kullanmadım odtücanım, eşim onun alerjisi yok şimdilik boşa bozma dengesini dedi,
oğluma kullandım banyodan çıkınca
ama parfüm gibi kokusu var ya, tuhaf geldi, lavnata özü baya yoğun kokuyo
daha faydasını göremedim, ama içeriğine baktım zararlı bişey yok gibi
kullanılabilir bi marka bence
fiyatı şüpheye düşürdü beni, 250 ml 20 tl diyo
normalleri 10 tl civarı ya, sanki daha pahalı olması gerek diye düşündüm:44:
bana da yaranılmıyo ya pahalı olsa ona da kulp takarım
Verin elinizle gitsin noolcak ,yesin de
Almıştım ben ondan bekarkene , 1+1 evde yaşarkene , amaaaa çok kırıştırıyo onlar kıyafetleri ya ,ütüle ütüle açamamıştım
sen de ver parmağınla gitsin didom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?