2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ice_daisy, didem, odtücanım, aslında bi de bi arkadaş daha vardı SeSel;

organicare den memnun musunuz?
didem foto eklemedin?

bunun bi de pütür nasıl yenir, azıcık pütür bile öğürülmeden nasıl yutuluru var mı?

Eki Görüntüle 667531

işe yaramaz mı?

Ah wavy'm ,olsa keşke Ama eninde sonunda yiyecek kokoşum sabret ,hayat boyu çorba içen brini görmedim henüz ben

O önlük ,o öpücük terörünü engellemez ,silahlı mücadele şart ( sözkonusu silah : çene )

didem foto eklemedin?

ben o organicumun yağını kullanıyorum doğduğundan beri ....bi ara kendim için şampuanını da kullandım ,hatta yine alıcam ,zira geçenlerde Kadıköyden başka bişey almıştım satıcının gazıyla ( normalde hiç gaza gelmem ama oldu bi kere ) hiç memnun değilim....

bunun bi de pütür nasıl yenir, azıcık pütür bile öğürülmeden nasıl yutuluru var mı?

Eki Görüntüle 667531

işe yaramaz mı?

yaramaz canım yaramaz

yeterince kavga ettim ses çıkardım ama olmuyor artık sabrım taşıyor bizzat kaba kuvvete başvurasım geliyor pata küte girişcem o olcak

evet evet ben kocama gösterdim bak böyle oluyor yayılma da yapıyor dedim ilk başlarda kabullendi tmm dedi sonra yine bıraktı babamız alerjik bebkte alerjikmiş ne yaparsam yapayım o olurmuş bunu savunuyorlar bana ne yapayım şimdik heee hadi söyleyin babamız bile böyle yaparken diğerleri ne yapsın

Hemen yazdım bir köşeye
Bu arada kıslar hafta sonu zıpırımda yeni bişey öğrendim.kaşıkla verdiğimde ağzını kilitliyor ama elimle verdiğimde yedi bugün tekrar denedim elimle verdim valla yedi sevinsemmi üzülsemmi:44:

şimdi senin evin dağınık ya, aklıma ne geldi
ne zamandır da düşünüyorum almayı da daha ona sıra gelemedi.

vakumlu hurçlar var bilmem biliyor musun
dolduruyorsun içine ıvırı zıvırı (tekstik tabii) elektrikli süpürgeyi ağzına dayayıp çektiriyorsun oluyor sana bi bebek yastığı kadar bişey.

bu kokoşun dolabı artık küçülenlerle doldu yazlıklara yer açmak gerek- hepsi de koca koca örgü hırkalar vermeye kıyamadığım...

sözün kısası, alsak mı birer vakumlu hurç?

didem foto eklemedin?

hafta sonu da aklımdan geçdin wavybaby bana kızacak şunun bir fotosunu çekeyim dedim ama unutmusum:18::18: walla ben daha dün kullanmaya başladım bişe söylemek için çok erken ama saydam diğer pişik kremleri gibi tabaka şeklinde kalmıor hemen emior totosu biz bir hata yaptık prima alıoduk hep ogün numarası kalmamışdı markette baska yerde gitmeye üşendik huggies aldık 1 haftadır kullanıyoruz pişik oldu ya

bu arada biraz tavsiye vereyim, işe yarayanları şunlar:
çocuğun yüzünü fazla yıkama, ıslak bırakma (o yüzden de öpmeyin diyolar)
ben sabahları bile yıkamadım aslancanımın yüzünü
sonraaa atopiclair krem var çok iyi geliyr, kortizonlu değil ve petrol içermiyor, parfüm de yok, ondan gerektiği kadar sür
cildin nemini kuruması lazım kurutmamaya çalış
deterjan diil de sabun tozu kullan
yastık kılıfını sık değiştir

ayy canım aynı bizimki yoğurdu bile yemio parmağımı daldırıp yalatıyorum şapur şupur yiyor dengesiz kızım walla bende hangi moda gireceğime karar weremedim

şöle yap, bıkmadan usanmadan konuş
o zaman sırf sen sus diye bırakıyolar
biraz eşinle aran bozulabilir ama bundan bozulcaksa da bozulsun yani
çocuum önce gelir

cnm ben kullanıyorum bebek yastığı kadar olmuyor ama küçülüyor baya yapıpı yapıp bazanın altına tıkdım walla bende ewe sığamayanlardayım lina hanıma oda yapınca döküntüm ortada kaldı 4+1 ew alalım diorum eşim 180 etrekare ewe sığamıyorsan at kendini aşağı dioo aman yani benmde derdim çok şöyle kiler odası gibi bişe olaydı iyidi

arkadaşlar kampanyadan kazandı canım soruları doğru cevaplayarak. biz de bu şekilde tanıştık, memnun kalırlarsa neden olmasın deneyebiliriz...

yüzü kremli de kimseyi yaklaştırma canım, bu böyle olmaz ki ya
birinin torunu birinin çocuğu, insan laftan anlar biraz da en çok vicdanı acır 2. yi öpmez.

ne güzel yemiş işte alsencim, biz de kahvaltıyı öyle yapıyoruz minik minik

önemli olan çıtırımın poposunu düzeltsin de koyarsın canım bi foto

Verin elinizle gitsin noolcak ,yesin de

Almıştım ben ondan bekarkene , 1+1 evde yaşarkene , amaaaa çok kırıştırıyo onlar kıyafetleri ya ,ütüle ütüle açamamıştım

ayy canım aynı bizimki yoğurdu bile yemio parmağımı daldırıp yalatıyorum şapur şupur yiyor dengesiz kızım walla bende hangi moda gireceğime karar weremedim

sen de ver parmağınla gitsin didom

organicum aynı mı organicare le
ben kıza kullanmadım odtücanım, eşim onun alerjisi yok şimdilik boşa bozma dengesini dedi,
oğluma kullandım banyodan çıkınca
ama parfüm gibi kokusu var ya, tuhaf geldi, lavnata özü baya yoğun kokuyo
daha faydasını göremedim, ama içeriğine baktım zararlı bişey yok gibi
kullanılabilir bi marka bence
fiyatı şüpheye düşürdü beni, 250 ml 20 tl diyo
normalleri 10 tl civarı ya, sanki daha pahalı olması gerek diye düşündüm:44:
bana da yaranılmıyo ya pahalı olsa ona da kulp takarım

aynı aynı , bebek zamazingoları organicare diye geçiyo ... çok kokulu değil sanki , ya da beni rahatsız etmedi ,kokulu şeyleri pek sevmem oysa ki :44:

Mesaim bitmiş söylemiyonuz
İriss kaçar , hoşçakalın , sabaha görüşmek üzere , yavruları öperim

veriyorum zatennn bende dün pilav bile yedikk..

ayyy bugün bu kv yi boğmazsam baska gün boğmam heralde cinlerimi tepeme çıkardıı sabahtan beri sewgili elitimin oğlunun doğum günüymüş de sabahtan beri beynimi yedi gelin die anne bakalım duruma göre siz geleceksiniz die pasta aldılar demezmi bide boğacam ya eşimi aramıs erken çık gel die ayıp yaa hediyesini aldm merk etmeyin gelmesem bile hediyesini gönderirim dedim hmm iyide gelin dio yarabbim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…