2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kimseye mesaj atmadım ama 10 dk sonra diye uyarı verdi kk
tatlişkom mesajın yolda da geri sayıyor- o arada bi resim paylaşayım senle, çünkü buldum galiba.
seninkinin yenisi

Eki Görüntüle 667506
evet bu Olabilir.

yeşilcay ben saaymıyorum sunta sanki. Lezzetli olsa biraz. Ben onu bıraz ılıyınca kafama dıkıyorum

Merak etmeyince kızıyo ama bak bugün hiç uğramadı , tam geçmiş de yapamadım ,işi mi vardı ki acep :44::44::44:
o gezsın gelsin bide hesap sorsun.

bu arada benim tahlil de temiz çıkdı ben emzirmiyorum da neden hala olmadım. anlamadım
harbiden niye olmuyon sen kıtırcan gelirse yersin naneyi

aynı aynı , bebek zamazingoları organicare diye geçiyo ... çok kokulu değil sanki , ya da beni rahatsız etmedi ,kokulu şeyleri pek sevmem oysa ki :44:

belki de ben çok hassasım bana öle geldi
ben hiç kullanmam kokulu şeyler, yumuşatıcı felan
hatta bi de extra durulmama yaptırıyo iice çıksın deterjan kokusu diye

demekki bana çok geldi
ozman siz sallamayın kokusu az az

kıss beni daha çok derde koyma testte yaptm ama bilmiyorum sonum ne olacakkk

ben biraz daha çalışıyım kızlar
1 saate de çıkarım
sizi okucam diye yarım yamalak çalıştım bugün

bebe son 5 saattir ciyak ciyak agliyor kucaktan kucaga geziyor 2 dk susuyor tekrar basliyor
ulen dis mi cikarticak (galiba ustteki iki ayni anda geliyor) kus mu cikarticak biran once cikartsa
yoksa ben cinnet geciricem psikopat anne gibiyim ya sonra da icimden buyuyor offffffffffff

aç netten bi fön makinası sesi canım, bi de öyle deniyelim?

yok anam onu sabahtan denedim ki kucukken hep oyle uyurdu
daha beter aglamaya basladi eve gidince calpol sisesini agzina dayiycam artik
simdi bir 5 dk uyudu uyandi hanfendi kucagimda 3 dk dir sessiz duruyor bakalim
aç netten bi fön makinası sesi canım, bi de öyle deniyelim?

KIZLAR GUNDE KAC CESIT MEYVE VERIYOSUNUZ VE NE KADAR....
kıss beni daha çok derde koyma testte yaptm ama bilmiyorum sonum ne olacakkk

cnm hamıle olmadıgına sevındım bende kan tahlılı yapmadım ama ıdrar tahlılınde tek cızgı vardı guvendım valla: benım 1 ay olucak 27.de hayırır duzene gırıcek herhalde zamanla

geldim wavym geçmişi okudumda yeni bttikızlar kusura bakmayın hastaydım bugün midemi üşütmüşüm bide regl oldum üşüttüğümden çok ağrım oldu oda bulantı yaptı hastalık kız derken arada baktım ama yazamadım hiçbu arada bimde 2 biberon yedek 2 tane emziğide var 10 tl eşime aldırdm bebedorun aklınızda olsun

bu arada alıntı yapmayı unuttum iriss tatlışkom sehernde bebişler çok tatlı hepsini kokulu öptüm ceydacıma geçmiş olsun bide benim adet 25 günde 1e düştü arası az değilmi ya:44:

göktuğunda resm çok tatlıydı minik güreşci gibi bacaklar etli butlu maşallah tabi bugün kızlara asılmışız onuda gördük tatlışkom hanım kısakandık hıhhhh

tatlişkom naptın verdin mi servise?
Narenciye yı parayla alıcam tuketıcı hatasıymış yarın fıyat vercekler zaten 25 tl kendısı
blenderıda genel müd. Ne derlerseymiş ona göre dedı. Bu arada braun un kucuk ev aletlerını delongı ye aktarılmıs. Oranın servisi aldı. Oda tuketıcı hatası derse bak sen kavgaya. Mersin mersin olalı böyle rezillik görmemiş olacak

Aysecik gecmiş olsun nasılsın şimdi. Annen geldimi çocukla ilgilenmeye
evora sen ne ettın. Esim bana niye yardım etmiyo psikolojisinden cıktınmı?

geçmiş olsun ayşecim aman dikkat et kendine, termofor koy karnına çok ağrın olursa elam sana bişeyler kaynatsın hep bana hep bana olmaz ki

ben bugün küçük doğrayıcı aldım Tefal, bi bakayım dedim klavuzuna özellikle sana da söylerim diye.
motor hariç her parçası üst bölmede yıkanabilir yazıyor makinede.. e büyük ihtimalle senin de öyledir bunun neresi tüketici hatasıymış

Braun Dograyıcı bul. Mak. Yıkanır yazıyo ama servıstekı kız israrla yukarısı ne derse onu yapcaz diyo.
Kıng narenciye sıkacagı almıştım onda yazmıyo bende dıkkat etmedım o tam yamuldu uzuldum ya daha yenı almıştım

Ucuzmu ki bana pahalı geldi. Su oglanı uyutup geleyım bunaldım valla basım beynım ağrıyo sesten

Ucuzmu ki bana pahalı geldi. Su oglanı uyutup geleyım bunaldım valla basım beynım ağrıyo sesten

çok pahalı ya, neymiş pompa masaj yapıyomuş da eğilmiyormuşsun da :44:
tabi alan almak isteyene sözüm yok da Türkiye'ye mi bu kadar pahalı geliyor bu ürünler yoksa hakkaten bu mu piyasası.. dalga geçer gibi

uyut gel, bi de kahve yap ama köpüklüsünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…