evet bu Olabilir.kimseye mesaj atmadım ama 10 dk sonra diye uyarı verdi kk
tatlişkom mesajın yolda da geri sayıyor- o arada bi resim paylaşayım senle, çünkü buldum galiba.
seninkinin yenisi
Eki Görüntüle 667506
yeşilcay ben saaymıyorum sunta sanki. Lezzetli olsa biraz. Ben onu bıraz ılıyınca kafama dıkıyorumAma yaa baksana şu surata ,kaynanalık yapılır mı yaaa
Sen Govanınkine yaparsın , o pek gülmüyo zaten ( duymasın Muffinnn)
Etmişler zaten ; bol bol yeşil çay
Bağlamam lazım ,ağzından düşünce kendi alsın koysun ,yatakta alıyo koyuyo ağzına ama arabada yanında biri olmazsa ciyaklıyo ,herzaman hanımefendi değil yani ( fovfov duymasın)
Dur yaaa , tam gaz motiveyim şurda , yanına da salatalık
Aşüfteeeeeeeeeeeeeeeee
o gezsın gelsin bide hesap sorsun.Merak etmeyince kızıyo ama bak bugün hiç uğramadı , tam geçmiş de yapamadım ,işi mi vardı ki acep :44::44::44:
harbiden niye olmuyon sen kıtırcan gelirse yersin naneyibu arada benim tahlil de temiz çıkdı ben emzirmiyorum da neden hala olmadım. anlamadım
aynı aynı , bebek zamazingoları organicare diye geçiyo ... çok kokulu değil sanki , ya da beni rahatsız etmedi ,kokulu şeyleri pek sevmem oysa ki :44:
evet bu Olabilir.
yeşilcay ben saaymıyorum sunta sanki. Lezzetli olsa biraz. Ben onu bıraz ılıyınca kafama dıkıyorum
o gezsın gelsin bide hesap sorsun.
harbiden niye olmuyon sen kıtırcan gelirse yersin naneyi
bebe son 5 saattir ciyak ciyak agliyor kucaktan kucaga geziyor 2 dk susuyor tekrar basliyor
ulen dis mi cikarticak (galiba ustteki iki ayni anda geliyor) kus mu cikarticak biran once cikartsa
yoksa ben cinnet geciricem psikopat anne gibiyim ya sonra da icimden buyuyor offffffffffff
aç netten bi fön makinası sesi canım, bi de öyle deniyelim?
kıss beni daha çok derde koyma testte yaptm ama bilmiyorum sonum ne olacakkk
Narenciye yı parayla alıcam tuketıcı hatasıymış yarın fıyat vercekler zaten 25 tl kendısıtatlişkom naptın verdin mi servise?
geldim wavym geçmişi okudumda yeni bttikızlar kusura bakmayın hastaydım bugün midemi üşütmüşüm bide regl oldum üşüttüğümden çok ağrım oldu oda bulantı yaptı hastalık kız derken arada baktım ama yazamadım hiç bu arada bimde 2 biberon yedek 2 tane emziğide var 10 tl eşime aldırdm bebedorun aklınızda olsun
Narenciye yı parayla alıcam tuketıcı hatasıymış yarın fıyat vercekler zaten 25 tl kendısı
blenderıda genel müd. Ne derlerseymiş ona göre dedı. Bu arada braun un kucuk ev aletlerını delongı ye aktarılmıs. Oranın servisi aldı. Oda tuketıcı hatası derse bak sen kavgaya. Mersin mersin olalı böyle rezillik görmemiş olacak
Ucuzmu ki bana pahalı geldi. Su oglanı uyutup geleyım bunaldım valla basım beynım ağrıyo sesten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?