2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebeklerıme sutlu karnıbahar corbası yaptım aksam yemegı hosumada gıttı be kac yedım tarıfı yazayım havuc sogan karnıbahar hasladım, ayrı yerde az tereyag un ve 1 cb sut krema yaptım karısıma doktum cok az tuz blandır yapıp 5 dk pısırp ekmek dograyıp yarım kase verdım yanındada elma suyuna devacı armudunu pure yapıp bı kac kasık verdım sımdı sallaıyorum bende bıze hazırlıycam uyusunlarda

Canlar iyi aksamlarr.
Cipskola ben butun meyveleri deniyorum gun icinde benimkiler pure istemiyor kendileri yemek istiyolar dolayisiyla adam akilli meyve yediklerini zannetmiyorum .ne bulursam dilimleyip veriyom.bazen kakalarinda iri iri elma parcasi oluyo

Benimkilerde t tersi cok istahsiz ya

hanımlar naber
benımde camasır makınem bozulduuuuu
depresyona gırdım dunden buyana
servıs yarın gelecek
tahmınımce su dalan roxy den oldu.hanı yazıolardı topıklerde sabun tozları makıneyı bozuyo dıye valla basıma geldı...mi ne???
emırın temız camasırı kalmadı yaa
sızler nasılsınız??sabah bırsuru alıntı yapmıstım guzel guzel fotolar vardı sarjı bıttı pcnın...maasallah onları gorunce ınsanda sınır stres kalmıyor

Kahvemi nerdeee Benım işim bitmiyooo utu ye basladım. Tabanlarım ağrıyo. Kız benımde kucuk ev aletlerım bozuldum. Makinemde bozulsa oturur aglarım. İyiki servis yarın gelcek. Yarını dinlenme gunu ilan edıyorum

slm anneler nasılsınız
resimlerini gördüğüm bütün bebeklere maşallah
wavycim sayende organicare ürün sahibi oldum severek kullanıyorum Allah razı olsun
arkadaşlar size bi sorum olacak benim kızım kaç aydır gece beslenmezdi sabah uyandığında da sütünü içmek istemediği için şırıngayla yedirirdim. biberonuyla sadece suyunu içerdi. gündüz de çorbasını falan oyuncaklar göstere göstere şarkılar söyleye söyleye yedirirdim. 15 gün maşallah çok güzel yedi gece sütünü içti sabah uyandığında sütünü içti biberonu tuttu. yemeğini de hadi ver diye isteyerek yedi. şimdi ne olduysa gene başa döndük gece ağzına biberonu verince ağlamaya başlıyo sabah da aynı şekilde gündüz de yemeklerini yedirmek istemiyo. ne yapacam bilmiyorum
destan gibi oldu heralde kusura bakmayın içim daralmış.

bende bugunu ılan etmıstım ama nerdeee...dun temızlık bugun de yarın gelecek mısarler ıcın hazırlık pofff ben nasıl zayıflııım onca tatlı borek yapıp benımkı de can...ayy anamgıl bezlerımızı bıle yıkıyomus ben de aglıycam sınırden nıye bozuldukı.camasır bıttı dıye kapagı bı actım ıcınden foşşş su bosaldı.daha temızlık yenı bıttı.popom yer gorecektı cıldırdım vıledayla fayansları dovdum

Cocuk işte gunu gununu tutmuyoki. Acaba buyume atakları gıbı birsey okumustum olabilirmi acaba. Dr hanımcım sen ne dersın?

amanın bu ne fiyatı yaffff
süt annesi mi alıyos

Oldum bugun bisey yediremedim ciz ciz ciz.beynim durdu uyudular sukur her bi yanim agriyo.
dinlen sen hadi bi kahve de sen yap
bi tane de ben mi yapsam ki
ay canımmm, işallah çabuk tamir olur
ben de kullanıyom onu, ben napsam ki
getir kız emirin çamaşırlarını yıkıyım bizde
ilk okuduğumda anlamadım ha aklım gitmiş
ya ne yapcakları belli olmuyo ki
sıkmamaya çalış canını
belki de dişi ağrıyodur
ay kıyamam yazık
üzülme üzülme
Allah can sağlığı versin
uyursun dinlenirsin bu gece

Bol tuzlu cekirdeğimi aldım geldim hadi gari sohbet edelim. OTurduk kızla ödev yapıyoruz. Öğretmen çiçek tasarlayın demiş. Cok guzel tasarladım papatya p arca parca çizdim boyadım kuz kesıp yapıştırıyo. Ne yapıyım bu kadar oluyo

sevgili topikcanlarım

çay ımı içtim , ikinci bardağa geömek üzereyimgeçmiş ee baktım gün içnde ancak bu saatete size yetişebildim ....
haftasonu hastalalan arkideşlerr geçmiş olsun geçsin gitsin tezzzzzzzzz zamandaa

fotolardaki bebekleri itina ile alınlarından öperim

ayrıcaaaaaaaaaaaa ay bir haber yok işte aynı yız çoçuk büyütüyoruzz

Cekirdej bitti sen geldin. Cok gec geliyonuz yaa. Gunduz akşam ve gece vardıyası yapalım herkez :)

Cekirdej bitti sen geldin. Cok gec geliyonuz yaa. Gunduz akşam ve gece vardıyası yapalım herkez :)

kahvemi anca yaptım içiyom
başım aaarıyoooo
uykum geldiiiii

Aman gıt yat zaten uykulu uykulu yazdıgından ne hayr gelir ki. Ben diyorum size yazamadıktan sohbet edemedikten sonra gecmişi okumanın ne faydası var aglama demenın ne faydası var bende yoruldum galiba.

Aman gıt yat zaten uykulu uykulu yazdıgından ne hayr gelir ki. Ben diyorum size yazamadıktan sohbet edemedikten sonra gecmişi okumanın ne faydası var aglama demenın ne faydası var bende yoruldum galiba.

ay çok fenasın tatlışkom
ben de konuşalım diye yazdım, beğeni yapmayınca ben de bilemedim cvp yazdıını, yoksa şimdi yatcam daa
sen yatmışın galba
hadi ii geceler herkeseee
yarına görüşelim
rüyalarınız güsel olsuuun
bebeler ii uyusuuun

Benım full site bızuluyo mobil den giriyorum o zamanda begenemıyorum. Yoksa hepinizi gönulden begenıyorum. Uykum var dedım ya bende yatcan sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…