Canlar iyi aksamlarr.
Cipskola ben butun meyveleri deniyorum gun icinde benimkiler pure istemiyor kendileri yemek istiyolar dolayisiyla adam akilli meyve yediklerini zannetmiyorum .ne bulursam dilimleyip veriyom.bazen kakalarinda iri iri elma parcasi oluyo
Oldum bugun bisey yediremedim ciz ciz ciz.beynim durdu uyudular sukur her bi yanim agriyo.
saol canım benim iyiym valla saol geldi ilgilenmeye elayı yıkadı yemek falan yaptı kaldırmadı beni saolsun sen nasılsın şekerimAysecik gecmiş olsun nasılsın şimdi. Annen geldimi çocukla ilgilenmeye
evora sen ne ettın. Esim bana niye yardım etmiyo psikolojisinden cıktınmı?
geçmiş olsun ayşecim aman dikkat et kendine, termofor koy karnına çok ağrın olursaelam sana bişeyler kaynatsın hep bana hep bana olmaz ki
saol tatlı guzum koydum zaten o rahatlattı canım dimi ama ya hçbişi kaynatvermedi inan
ben bugün küçük doğrayıcı aldım Tefal, bi bakayım dedim klavuzuna özellikle sana da söylerim diye.
motor hariç her parçası üst bölmede yıkanabilir yazıyor makinede.. e büyük ihtimalle senin de öyledir bunun neresi tüketici hatasıymış
saol tatlım hadi ii geceler inşallah bakalımGun boyu kosturmaca anca girebildim
iriscim bugun hello magazasina gittim hakkaten buyukmus O dedigin emzikleren ve emzik kordonlarindan cesit cesit var. Benim kolikcan da damaksiz emzik kullaniyor tatliskomunkine benziyor sanirim. Bizimki de avrnt ama degisme zamani geldi. Ben de baska hangi markalarda var bilmiyorum. Bilen varsa yardimci olabilir mi
wavycim kizn kuculenleri iccin ben de vakumlu poset dusunuyorum. Alakim beraber e. Bu arada camasir askim geldi ama taktiramadim daha sen de almis miydin
Ceyda ve ayse cok gecmis olsun
gozlerim kapaniyor herkese iyi geceler yarin sakin bi gun olsun daha cok goruselim
Nolsu. Bende kızı yıkadım şimdi yattı enik. Beni beklerken uyudu sanurım. Sesi cıkmıyo
bende yataam iyi olacak dizlerım ağrıyo yaa. Yarın butun gun paso yazcam iş yapmıcam
Haydi hepinize bol okumalı iyi geceler.
Resmen ben kapatmışım topiği bide açayımda sevap olsun gunaydınnnn
Gününüz aydın olsun kızlaaarr
Gunaydin gunaydin
günaydın güzellerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?