2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bı sen sordugum soruyo cvp vermısın o kadar kısı var burda hatıcenın dedıgı gıbı eskısı gıbı degıl artık burası bende o yuzden pek gırmıycem artık senınle konusuruz eskı topıkte bende gun ıcınde 2 meyve vermeye calısıyorum catalla ezıp bı kac kasık yıyorlar ara ogunde oyun yaparak
Oldum bugun bisey yediremedim ciz ciz ciz.beynim durdu uyudular sukur her bi yanim agriyo.

yemek yemedıklerınde daha bı yoruluyo ınsan dımı uyu cnm zamanın varsa hemen ıyı geceler sana banada.

Gun boyu kosturmaca anca girebildim

iriscim bugun hello magazasina gittim hakkaten buyukmus O dedigin emzikleren ve emzik kordonlarindan cesit cesit var. Benim kolikcan da damaksiz emzik kullaniyor tatliskomunkine benziyor sanirim. Bizimki de avrnt ama degisme zamani geldi. Ben de baska hangi markalarda var bilmiyorum. Bilen varsa yardimci olabilir mi

wavycim kizn kuculenleri iccin ben de vakumlu poset dusunuyorum. Alakim beraber e. Bu arada camasir askim geldi ama taktiramadim daha sen de almis miydin

Ceyda ve ayse cok gecmis olsun

gozlerim kapaniyor herkese iyi geceler yarin sakin bi gun olsun daha cok goruselim

Aysecik gecmiş olsun nasılsın şimdi. Annen geldimi çocukla ilgilenmeye
evora sen ne ettın. Esim bana niye yardım etmiyo psikolojisinden cıktınmı?
saol canım benim iyiym valla saol geldi ilgilenmeye elayı yıkadı yemek falan yaptı kaldırmadı beni saolsun sen nasılsın şekerim

saol tatlım hadi ii geceler inşallah bakalım

Nolsu. Bende kızı yıkadım şimdi yattı enik. Beni beklerken uyudu sanurım. Sesi cıkmıyo
bende yataam iyi olacak dizlerım ağrıyo yaa. Yarın butun gun paso yazcam iş yapmıcam

Nolsu. Bende kızı yıkadım şimdi yattı enik. Beni beklerken uyudu sanurım. Sesi cıkmıyo
bende yataam iyi olacak dizlerım ağrıyo yaa. Yarın butun gun paso yazcam iş yapmıcam

mis gibi kokmuştur gariiii koklayıver yerimeediz ağrısı bendede var delircen valla yarın bende hep konuşcam inşallah dibine vuralım

Benim telefondada avatar profil ayari smiley filan hic biri gozukmuyor.
Kiiz cipis neden ole diyon alinma ya surda zar zor buyutuyoz bebeleri

Ac ac nasil uyurlarki en son ucte uyurken mama verdim guya emdiler.
6 bucukda kalktilar kahvalti hazirladim yemediler simdi gene uyudular acliktan sekerlerimi dusuyor acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…