Nasil oldu citir iyilesti herhal fazla gosterme sen onu saga sola eskiler ole der naxara gelmesin gene
Ac ac nasil uyurlarki en son ucte uyurken mama verdim guya emdiler.
6 bucukda kalktilar kahvalti hazirladim yemediler simdi gene uyudular acliktan sekerlerimi dusuyor acep
ayyy bugün bu kv yi boğmazsam baska gün boğmam heralde cinlerimi tepeme çıkardıı sabahtan beri sewgili elitimin oğlunun doğum günüymüş de sabahtan beri beynimi yedi gelin die anne bakalım duruma göre siz geleceksiniz die pasta aldılar demezmi bide boğacam ya eşimi aramıs erken çık gel die ayıp yaa hediyesini aldm merk etmeyin gelmesem bile hediyesini gönderirim dedim hmm iyide gelin dio yarabbim yaaa
Bak onun limonlusu var ,ballısı varevet bu Olabilir.
yeşilcay ben saaymıyorum sunta sanki. Lezzetli olsa biraz. Ben onu bıraz ılıyınca kafama dıkıyorum
o gezsın gelsin bide hesap sorsun.
harbiden niye olmuyon sen kıtırcan gelirse yersin naneyi
bebe son 5 saattir ciyak ciyak agliyor kucaktan kucaga geziyor 2 dk susuyor tekrar basliyor
ulen dis mi cikarticak (galiba ustteki iki ayni anda geliyor) kus mu cikarticak biran once cikartsa
yoksa ben cinnet geciricem psikopat anne gibiyim ya sonra da icimden buyuyor offffffffffff
KIZLAR GUNDE KAC CESIT MEYVE VERIYOSUNUZ VE NE KADAR....
cnm hamıle olmadıgına sevındım bende kan tahlılı yapmadım ama ıdrar tahlılınde tek cızgı vardı guvendım valla:benım 1 ay olucak 27.de hayırır duzene gırıcek herhalde zamanla
geldim wavym geçmişi okudumda yeni bttikızlar kusura bakmayın hastaydım bugün midemi üşütmüşüm bide regl oldum üşüttüğümden çok ağrım oldu oda bulantı yaptı hastalık kız derken arada baktım ama yazamadım hiç bu arada bimde 2 biberon yedek 2 tane emziğide var 10 tl eşime aldırdm bebedorun aklınızda olsun
keşke orda olsam da yardım etsem ,en sevdiğim şeylerden ; müşteri temsilcisine yara vermekNarenciye yı parayla alıcam tuketıcı hatasıymış yarın fıyat vercekler zaten 25 tl kendısı
blenderıda genel müd. Ne derlerseymiş ona göre dedı. Bu arada braun un kucuk ev aletlerını delongı ye aktarılmıs. Oranın servisi aldı. Oda tuketıcı hatası derse bak sen kavgaya. Mersin mersin olalı böyle rezillik görmemiş olacak
Avent yeni ürün çıkarmış, fiyatlarına bakın
Philips - Doğal Biberonlar Biberon 2 Doğal 260 ml Yavaş Akışlı Emzik - SCF693/27 - Biberonlar - Biberonla besleme - Anne ve çocuk bakımı
Philips - Göğüs pompaları Konforlu Tekli elektrikli göğüs pompası Doğal 125 ml biberon içerir - SCF332/01 - Göğüs pompaları - Emzirme - Anne ve çocuk bakımı
şok oldum görünce, sizle de paylaşayım istedim... :111::111::111:
çok pahalı ya, neymiş pompa masaj yapıyomuş da eğilmiyormuşsun da :44:
tabi alan almak isteyene sözüm yok da Türkiye'ye mi bu kadar pahalı geliyor bu ürünler yoksa hakkaten bu mu piyasası.. dalga geçer gibi
uyut gel, bi de kahve yap ama köpüklüsünden
Becerikli anneyeKızlar bebeklerıme sutlu karnıbahar corbası yaptım aksam yemegı hosumada gıttı be kac yedımtarıfı yazayım havuc sogan karnıbahar hasladım, ayrı yerde az tereyag un ve 1 cb sut krema yaptım karısıma doktum cok az tuz blandır yapıp 5 dk pısırp ekmek dograyıp yarım kase verdım yanındada elma suyuna devacı armudunu pure yapıp bı kac kasık verdım sımdı sallaıyorum bende bıze hazırlıycam uyusunlarda
hanımlar naber
benımde camasır makınem bozulduuuuu
depresyona gırdım dunden buyana
servıs yarın gelecek
tahmınımce su dalan roxy den oldu.hanı yazıolardı topıklerde sabun tozları makıneyı bozuyo dıye valla basıma geldı...mi ne???
emırın temız camasırı kalmadı yaa
sızler nasılsınız??sabah bırsuru alıntı yapmıstım guzel guzel fotolar vardı sarjı bıttı pcnın...maasallah onları gorunce ınsanda sınır stres kalmıyor
Herkes aynı fikirde sanırım ; dişten.......... Umay da aynı , bigün yemediğini ertesi gün 1 kase yer , sabah biberon içmez akşam lıkır ıkır içer...slm anneler nasılsınız
resimlerini gördüğüm bütün bebeklere maşallah
wavycim sayende organicare ürün sahibi oldum severek kullanıyorum Allah razı olsun
arkadaşlar size bi sorum olacak benim kızım kaç aydır gece beslenmezdi sabah uyandığında da sütünü içmek istemediği için şırıngayla yedirirdim. biberonuyla sadece suyunu içerdi. gündüz de çorbasını falan oyuncaklar göstere göstere şarkılar söyleye söyleye yedirirdim. 15 gün maşallah çok güzel yedi gece sütünü içti sabah uyandığında sütünü içti biberonu tuttu. yemeğini de hadi ver diye isteyerek yedi. şimdi ne olduysa gene başa döndük gece ağzına biberonu verince ağlamaya başlıyo sabah da aynı şekilde gündüz de yemeklerini yedirmek istemiyo. ne yapacam bilmiyorum
destan gibi oldu heralde kusura bakmayın içim daralmış.
sevgili topikcanlarım
çay ımı içtim , ikinci bardağa geömek üzereyimgeçmiş ee baktım gün içnde ancak bu saatete size yetişebildim ....
haftasonu hastalalan arkideşlerr geçmiş olsun geçsin gitsin tezzzzzzzzz zamandaa
fotolardaki bebekleri itina ile alınlarından öperim
ayrıcaaaaaaaaaaaa ay bir haber yok işte aynı yız çoçuk büyütüyoruzz
Cekirdej bitti sen geldin. Cok gec geliyonuz yaa. Gunduz akşam ve gece vardıyası yapalım herkez :)
kaçmayın lyav gündüz az dinlenn biraz yahu sonra gece oku oku bitmiyorr sohbete nereden giriceğimi bilemiyorum yahu
bı sen sordugum soruyo cvp vermısın o kadar kısı var burda hatıcenın dedıgı gıbı eskısı gıbı degıl artık burası bende o yuzden pek gırmıycem artık senınle konusuruz eskı topıkte bende gun ıcınde 2 meyve vermeye calısıyorum catalla ezıp bı kac kasık yıyorlar ara ogunde oyun yaparak
yemek yemedıklerınde daha bı yoruluyo ınsan dımı uyu cnm zamanın varsa hemen ıyı geceler sana banada.
Gun boyu kosturmaca anca girebildim
iriscim bugun hello magazasina gittim hakkaten buyukmus O dedigin emzikleren ve emzik kordonlarindan cesit cesit var. Benim kolikcan da damaksiz emzik kullaniyor tatliskomunkine benziyor sanirim. Bizimki de avrnt ama degisme zamani geldi. Ben de baska hangi markalarda var bilmiyorum. Bilen varsa yardimci olabilir mi
wavycim kizn kuculenleri iccin ben de vakumlu poset dusunuyorum. Alakim beraber e. Bu arada camasir askim geldi ama taktiramadim daha sen de almis miydin
Ceyda ve ayse cok gecmis olsun
gozlerim kapaniyor herkese iyi geceler yarin sakin bi gun olsun daha cok goruselim
Biyere gitmeyin beSorması ayıp eski topik nere ben orayada gelirim
kızıma bi abisi yapmış resmiiiiEki Görüntüle 667953
Bende şimdi hepsinin kahvaltısını yaptırdım. Kızı okula goturdum. Mutfağı toplamadım size koştum. Gunaydın anladık gunaydın eeee
Benım full site bızuluyo mobil den giriyorum o zamanda begenemıyorum. Yoksa hepinizi gönulden begenıyorum. Uykum var dedım ya bende yatcan sandım
günaydın.........tüm annişler ve bebişler.....
biz bugün 9 da kalktık:)mete beyin kahvaltısını yaptırdım şimdi abiyle oynuyorlar.bende size dün akşam yediğim haltı yazayım dedim.evet arkadaşlar büyük heveslerle başladığım lahana diyetim dün akşam tereyeğlı bulgur pilavı ve cacık karşısında bozulmuştur, bilginize:)yaw açtım napayım, ben öyle açlığa gelemem. hem zaten benim herifte ne kilosu, senin kilon iyi böyle dedi verdi gazı,bende yaktım romayı.boşverdim gitti.
selam
kız erkenden uyandı onu tekrar uyutmaya çalışayım dedim olmadı, şimdi birşeyler yedirmeye çalışıcam. azıcık müsaade
MSOEcim alalım bi ara bakayım bulayım ben en kaliteli ve ucuzunu- ama haftaya filan olar mı?
tatlişkom, yarın sabah 6 gibi burda olurlar herhalde. ben de bugün kendimi aylaklığa adayacam
herifimin gözleri bozuk heral...ya ilk günü atlatıyordum işte ama atlatamadık, neyse bir iki güne gene gaza gelirim belki:)cemil cümleye yemek yapıp içinden hiç yememek koyuyor insana ya, ben hiç mutfağa girmesem olur o iş ama malasefDuymamış olayım
İlk günü atlatsaydın ne gaza gelecektin oysa ki , herif çok biliyo , o kendi menüsü hafifliycek diye öyle demiştir
O göbeğindeki yağlar ne ,ben burdan görüyom ,herif görmüyo mu
günaydın herkeseee
herifimin gözleri bozuk heral...ya ilk günü atlatıyordum işte ama atlatamadık, neyse bir iki güne gene gaza gelirim belki:)cemil cümleye yemek yapıp içinden hiç yememek koyuyor insana ya, ben hiç mutfağa girmesem olur o iş ama malasef
Benım yola cıktıgım yoldasa bak dakka 1 gol 1 tutamadın yanı. Benden betergünaydın.........tüm annişler ve bebişler.....
biz bugün 9 da kalktık:)mete beyin kahvaltısını yaptırdım şimdi abiyle oynuyorlar.bende size dün akşam yediğim haltı yazayım dedim.evet arkadaşlar büyük heveslerle başladığım lahana diyetim dün akşam tereyeğlı bulgur pilavı ve cacık karşısında bozulmuştur, bilginize:)yaw açtım napayım, ben öyle açlığa gelemem. hem zaten benim herifte ne kilosu, senin kilon iyi böyle dedi verdi gazı,bende yaktım romayı.boşverdim gitti.
herkese günaydın...
ayrıca kucağımdaki tayloşumdan yukardaki haber spikeri kılıklı periye ayrıca öpücüklü günaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?