2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ac ac nasil uyurlarki en son ucte uyurken mama verdim guya emdiler.
6 bucukda kalktilar kahvalti hazirladim yemediler simdi gene uyudular acliktan sekerlerimi dusuyor acep

cnm bizimkide aynı bak 12 de mama içiyor sabah 7 8 ben werene kadar baska bişe almıor gece 12 de 120 ml içiyor sabah anca 90 ml yani uyurken acıkmıolar heralde artık

cipskolam neden alındın sen ya cewap wermez olurmuyuz arada kaynamışdır ki akşam yoktum ama herkes cewap werir olurmu öyle şey.. kıs bende kan tahlili yaptrmadım ama hala tırsmıyorum desem yalan olur:18::18: bakalım ne olacak sonumunz

Selam topikcanlarımmmm ,
güzel geçmiştir geceniz inşallah...Az konuşmuşsunuz aferin , hemen bakıp geliyom

Bende şimdi hepsinin kahvaltısını yaptırdım. Kızı okula goturdum. Mutfağı toplamadım size koştum. Gunaydın anladık gunaydın eeee

günaydın.........tüm annişler ve bebişler.....
biz bugün 9 da kalktık:)mete beyin kahvaltısını yaptırdım şimdi abiyle oynuyorlar.bende size dün akşam yediğim haltı yazayım dedim.evet arkadaşlar büyük heveslerle başladığım lahana diyetim dün akşam tereyeğlı bulgur pilavı ve cacık karşısında bozulmuştur, bilginize:)yaw açtım napayım, ben öyle açlığa gelemem. hem zaten benim herifte ne kilosu, senin kilon iyi böyle dedi verdi gazı,bende yaktım romayı.boşverdim gitti.

Günaydın kızlar, benim işler yoğun bugün, ara ara okurum anca size bol sohpetler

selam

kız erkenden uyandı onu tekrar uyutmaya çalışayım dedim olmadı, şimdi birşeyler yedirmeye çalışıcam. azıcık müsaade

MSOEcim alalım bi ara bakayım bulayım ben en kaliteli ve ucuzunu- ama haftaya filan olar mı?
tatlişkom, yarın sabah 6 gibi burda olurlar herhalde. ben de bugün kendimi aylaklığa adayacam

Siz gitmeseydiniz pastasız mı olacakmış doğumgünüsü

Bak onun limonlusu var ,ballısı var

Ben bile geliyom psikopat sınırına hunilim ,hiç üzülme

Alıntı yaptım cevaplıycam ama kimse cevap yazmıyo diye küsmüşün
Küsme işini ciddiye almayaraktan cevaplıyorum ; sabah elma suyu , akşamüstü cam rendeden geçmiş armut...Muzu sevmedi , bazen armutla karıştırıp hüplettiriyoz , meyve sıkacağım gelince havuç falan da vericem ,hatta nar da vermeyi planlıyorum...
Alınganlığını yorgunluğuna veriyorum , kalkar gelirim Bayrampaşaya bak beni uğraştırma

Kıyamam Ayşeme Geçmiş olsun ,inşallah sabah geçmiştir canımmmm ...Merak ettik ama günahını almadık bu sefer , bi ara tatlişkom demiş , gezip gezip gelir diye ama

keşke orda olsam da yardım etsem ,en sevdiğim şeylerden ; müşteri temsilcisine yara vermek

Nihayet geniş ağızlı biberon çıkarmış ama fiyatlara da çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş....Eskileri satamaz yoksa bu kadar pahalı olmazsa .... Almanya'da yarı fiyatına bunlar canım , benim herifin bi arkadaşı var orda yaşıyo ,o söylemişti .Hatta benim pompa da aventti , aldıktan sonra olmuştu bu muhabbet

Becerikli anneye

Kaç derecede yıkıyodun bebek çamaşırlarını canım , düşük sıcaklıkta çözünmüyomuş o sabun tozları :44:

Herkes aynı fikirde sanırım ; dişten.......... Umay da aynı , bigün yemediğini ertesi gün 1 kase yer , sabah biberon içmez akşam lıkır ıkır içer...

Madem öyle koy bakalım bi Poyraz oğlan fotosu

Cekirdej bitti sen geldin. Cok gec geliyonuz yaa. Gunduz akşam ve gece vardıyası yapalım herkez :)

Beni gündüz ekibine yazın

kaçmayın l yav gündüz az dinlenn biraz yahu sonra gece oku oku bitmiyorr sohbete nereden giriceğimi bilemiyorum yahu

Ben de pazartesi öyle oluyom yaa , ortadan dalayım diyorum ama merakk da var işin içinde

Bunu okumamış olayım cipis

Büyük di mi mağaza ,herşey bi arada , fiyatlar da fena değil...
Benim derdim , sapsız emzikleri bi şekilde tutturmak , kıpırım arkada yalnızken emzik düşünce alsın eliyle koysun ağzına...
Nukun damaklı emziğini kullanıyoruz biz , biberonu da nuk geniş ağızlı ,o da damaklı çok güzel , onlara da bak bi canım

Sorması ayıp eski topik nere ben orayada gelirim
Biyere gitmeyin be

kızıma bi abisi yapmış resmiiiiEki Görüntüle 667953

Kara böcüğümmmmm , yanakccanımmmmm

Bende şimdi hepsinin kahvaltısını yaptırdım. Kızı okula goturdum. Mutfağı toplamadım size koştum. Gunaydın anladık gunaydın eeee

Başlayalım diyosun muhabbete

Benım full site bızuluyo mobil den giriyorum o zamanda begenemıyorum. Yoksa hepinizi gönulden begenıyorum. Uykum var dedım ya bende yatcan sandım

ben de seni beğeniyom tatlışkom
kave içiyodum uyudum bekledim biraz, baktım sen de ofline sın yatıyım dedim kız uyandı bi de
dişimi fırçalamyı unutmuşum yafff

Duymamış olayım
İlk günü atlatsaydın ne gaza gelecektin oysa ki , herif çok biliyo , o kendi menüsü hafifliycek diye öyle demiştir
O göbeğindeki yağlar ne ,ben burdan görüyom ,herif görmüyo mu

Ver diyom ev telefonunu yapalım bi gulyabani takliti kaçsınlar

herifimin gözleri bozuk heral...ya ilk günü atlatıyordum işte ama atlatamadık, neyse bir iki güne gene gaza gelirim belki:)cemil cümleye yemek yapıp içinden hiç yememek koyuyor insana ya, ben hiç mutfağa girmesem olur o iş ama malasef

günaydın herkeseee

Günaydın şekerim

Ben haftasonu yaklaşık 30 çeşit doğumgünü menüsünde yemedim ama , sadece 1 adet gül börek o kadar ...İnanmak başarmanın yarısıdır ,hemen motivasyon

Wavycim sen bi gonder misafirlerini bakariz sonra beraber vakumlu posetlere
iris senin nuk sapsiz emzigin kordonu var ama boyu kisa biraz. Diger markalarda da var ama bulursun

herkese günaydın...
ayrıca kucağımdaki tayloşumdan yukardaki haber spikeri kılıklı periye ayrıca öpücüklü günaydınnn

Benım yola cıktıgım yoldasa bak dakka 1 gol 1 tutamadın yanı. Benden beter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…