Benım yola cıktıgım yoldasa bak dakka 1 gol 1 tutamadın yanı. Benden beter
Ver diyom ev telefonunu yapalım bi gulyabani takliti kaçsınlar
günaydın.........tüm annişler ve bebişler.....
biz bugün 9 da kalktık:)mete beyin kahvaltısını yaptırdım şimdi abiyle oynuyorlar.bende size dün akşam yediğim haltı yazayım dedim.evet arkadaşlar büyük heveslerle başladığım lahana diyetim dün akşam tereyeğlı bulgur pilavı ve cacık karşısında bozulmuştur, bilginize:)yaw açtım napayım, ben öyle açlığa gelemem. hem zaten benim herifte ne kilosu, senin kilon iyi böyle dedi verdi gazı,bende yaktım romayı.boşverdim gitti.
Gördüm gördüm , burdasın
kaçmaz onlar daha çok kalırlar, "destek olmaya"
irisi okumak geçmişi okumak diye şiir yazasım geldisenin alıntıları okurken geçmişi de okumuş gibi oluyorum
4 Mayista bulusuyor muyuz son durumda?? Yer konusunda karar verildi mi?? Acikhava ve park fikri cok guzel ama havanin kotu olma ihtimalini de dusunerek icinde kapali bir mekan da olan bir yer tercih edelim bence. Ha onerin var mi derseniz yok
ben daha baslamadım hemso. Karalahana bitsın. Sız benı burakın yola devam edin ben yetişirim sizeSen ne yedin kız oburix ,hadi itiraf et
hayır buluşmuyorsunuz4 Mayista bulusuyor muyuz son durumda?? Yer konusunda karar verildi mi?? Acikhava ve park fikri cok guzel ama havanin kotu olma ihtimalini de dusunerek icinde kapali bir mekan da olan bir yer tercih edelim bence. Ha onerin var mi derseniz yok
günaydınnnn hatunlar irirss saol bebeğim geçti artık bişeyim yok
kaçmaz onlar daha çok kalırlar, "destek olmaya"
irisi okumak geçmişi okumak diye şiir yazasım geldisenin alıntıları okurken geçmişi de okumuş gibi oluyorum
4 Mayista bulusuyor muyuz son durumda?? Yer konusunda karar verildi mi?? Acikhava ve park fikri cok guzel ama havanin kotu olma ihtimalini de dusunerek icinde kapali bir mekan da olan bir yer tercih edelim bence. Ha onerin var mi derseniz yok
Ya bak senin herifi bana anlatma , çirkin ol kimse sana bakmasın diye öyle diyodurayyy aynı benm herif benmkide öle diyo diyetim bozuluyo o zaman
senden bısey kacmaz zaten arada gelır okurup kacarım bole ıyı canım bu arada saol cvp yazdıgın ıcın canımcım
Kız kadın resmen sayfa kapatıyo torpillimidşr nedir ? Irıss kaca kapatıyon sayfayıaynen wavym iriss alıntının alasını yapıyo valla geçmişi bi gözden geçiriorum bende resmen
Evet evet buluşun , bize de biber salçası ve nar ekşisi yollayın :119:KISKANDIMM yaa off keske bende istanbulda olsam yada hatay ekıbı kursak ne güzel olurdu
ben daha baslamadım hemso. Karalahana bitsın. Sız benı burakın yola devam edin ben yetişirim size
hayır buluşmuyorsunuz
olmaz bidaha bacım affet ii ya azcık kabız oldu mızıldıyo inşallah geçer umayım nasık bakemBi daha da olmasın o zaman .... Yanakcanım naapıyo ,keyfi yerinde mi kuzumun
O zaman başka bi çözüm bulalım kaynanasavar olarak :44:
Ya sorma geçmişi okumayınca eksik kalıyom , cevap da yazmak lazım ama gevezeyim
Önerin yoksa sus dermişim
4 mayısta anlaştık gibi , ben bi ara Topkapıdaki tesislerde araştırma yapıcam , yeni bi tesis vardı sanki orda :44:
Ya bak senin herifi bana anlatma , çirkin ol kimse sana bakmasın diye öyle diyodur
Yok öyle okuyup kaçmakHer gördüğümde afişe ederim bak
heralde torpilli kaç paraysa bzde verelim yaaaaKız kadın resmen sayfa kapatıyo torpillimidşr nedir ? Irıss kaca kapatıyon sayfayı
Kız kadın resmen sayfa kapatıyo torpillimidşr nedir ? Irıss kaca kapatıyon sayfayı
Elitcan doğursun da sen de onunla Manisa buluşması yaparsın kuzumbuluşmayın kıskanıyoruzz
olmaz bidaha bacım affet ii ya azcık kabız oldu mızıldıyo inşallah geçer umayım nasık bakemaynen doğru söledin herifin kafasından geççen o
heralde torpilli kaç paraysa bzde verelim yaaaa
manisalı varmı die sordunmu hiç de biNe torpili kız ,emekçiyim ben ,pazartesi geliyom kaç saatimi alıyo geçmişi okumak sen biliyon muuu , öğlen oluyo beeee :126:
Elitcan doğursun da sen de onunla Manisa buluşması yaparsın kuzum
Olmasın derken hastalığı kastettim Ayşemmm ,sana kızmadım
Umay'ım da iyi , bazen mızık bazen sevgi pıtırcığı ,yuvarlanıp gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?