2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

4 Mayista bulusuyor muyuz son durumda?? Yer konusunda karar verildi mi?? Acikhava ve park fikri cok guzel ama havanin kotu olma ihtimalini de dusunerek icinde kapali bir mekan da olan bir yer tercih edelim bence. Ha onerin var mi derseniz yok

ayyy aynı benm herif benmkide öle diyo diyetim bozuluyo o zaman

kaçmaz onlar daha çok kalırlar, "destek olmaya"

irisi okumak geçmişi okumak diye şiir yazasım geldi senin alıntıları okurken geçmişi de okumuş gibi oluyorum

aynen wavym iriss alıntının alasını yapıyo valla geçmişi bi gözden geçiriorum bende resmen

4 Mayista bulusuyor muyuz son durumda?? Yer konusunda karar verildi mi?? Acikhava ve park fikri cok guzel ama havanin kotu olma ihtimalini de dusunerek icinde kapali bir mekan da olan bir yer tercih edelim bence. Ha onerin var mi derseniz yok

KISKANDIMM yaa off keske bende istanbulda olsam yada hatay ekıbı kursak ne güzel olurdu

Sen ne yedin kız oburix ,hadi itiraf et
ben daha baslamadım hemso. Karalahana bitsın. Sız benı burakın yola devam edin ben yetişirim size

hayır buluşmuyorsunuz

günaydınnnn hatunlar irirss saol bebeğim geçti artık bişeyim yok

Bi daha da olmasın o zaman .... Yanakcanım naapıyo ,keyfi yerinde mi kuzumun

kaçmaz onlar daha çok kalırlar, "destek olmaya"

irisi okumak geçmişi okumak diye şiir yazasım geldi senin alıntıları okurken geçmişi de okumuş gibi oluyorum

O zaman başka bi çözüm bulalım kaynanasavar olarak :44:
Ya sorma geçmişi okumayınca eksik kalıyom , cevap da yazmak lazım ama gevezeyim

Önerin yoksa sus dermişim
4 mayısta anlaştık gibi , ben bi ara Topkapıdaki tesislerde araştırma yapıcam , yeni bi tesis vardı sanki orda :44:

ayyy aynı benm herif benmkide öle diyo diyetim bozuluyo o zaman
Ya bak senin herifi bana anlatma , çirkin ol kimse sana bakmasın diye öyle diyodur

senden bısey kacmaz zaten arada gelır okurup kacarım bole ıyı canım bu arada saol cvp yazdıgın ıcın canımcım

Yok öyle okuyup kaçmak Her gördüğümde afişe ederim bak

buluşmayın kıskanıyoruzz

KISKANDIMM yaa off keske bende istanbulda olsam yada hatay ekıbı kursak ne güzel olurdu
Evet evet buluşun , bize de biber salçası ve nar ekşisi yollayın :119:

ben daha baslamadım hemso. Karalahana bitsın. Sız benı burakın yola devam edin ben yetişirim size

hayır buluşmuyorsunuz

Kıskanma yaaaa ,geriatri nerde hakkaten yaaa ,sen de onla buluş da bizim organizasyonu köstekleme

olmaz bidaha bacım affet ii ya azcık kabız oldu mızıldıyo inşallah geçer umayım nasık bakemaynen doğru söledin herifin kafasından geççen o
Kız kadın resmen sayfa kapatıyo torpillimidşr nedir ? Irıss kaca kapatıyon sayfayı
heralde torpilli kaç paraysa bzde verelim yaaaa

olmaz bidaha bacım affet ii ya azcık kabız oldu mızıldıyo inşallah geçer umayım nasık bakemaynen doğru söledin herifin kafasından geççen o

heralde torpilli kaç paraysa bzde verelim yaaaa

Olmasın derken hastalığı kastettim Ayşemmm ,sana kızmadım
Umay'ım da iyi , bazen mızık bazen sevgi pıtırcığı ,yuvarlanıp gidiyoruz

Ne torpili kız ,emekçiyim ben ,pazartesi geliyom kaç saatimi alıyo geçmişi okumak sen biliyon muuu , öğlen oluyo beeee :126:

Elitcan doğursun da sen de onunla Manisa buluşması yaparsın kuzum
manisalı varmı die sordunmu hiç de bimanisalı varmı acep valla şaka maka sizle olmak çok isterdm keşke şöle özel uçağım falan olsaydı beni getirselerdi çokmu abartılı hayal kurdum
Olmasın derken hastalığı kastettim Ayşemmm ,sana kızmadım
Umay'ım da iyi , bazen mızık bazen sevgi pıtırcığı ,yuvarlanıp gidiyoruz

biliom canım sen bana kızmazsın aman ii olsun tatlı kızım napalım bzde aynıyız valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…