2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya bize şöyle temiz ve orta halli bikaç otel tavsiye ediverin tatil için.kaç gündür bakyoruz ama bi karar veremedik ne yere ne de otele

KISKANDIMM yaa off keske bende istanbulda olsam yada hatay ekıbı kursak ne güzel olurdu

siz de akdeniz bölgesi buluşası yapın ortada bir yerlerde buluşup. didem- tatlişkom- geriatri- sen.. başka var mıydı acaba??

ben daha baslamadım hemso. Karalahana bitsın. Sız benı burakın yola devam edin ben yetişirim size

hayır buluşmuyorsunuz
buluşuyoruuuzzzzzz
Önerin yoksa sus dermişim
4 mayısta anlaştık gibi , ben bi ara Topkapıdaki tesislerde araştırma yapıcam , yeni bi tesis vardı sanki orda :44:

eh hadi bakalım bekliyoruz heyecanla
buluşmayın kıskanıyoruzz
buluşuyoruuuuzzzzz
kız sana arkdaş da bulamadım yok mu izmirde oturan falan :44:

kızlar ya bize şöyle temiz ve orta halli bikaç otel tavsiye ediverin tatil için.kaç gündür bakyoruz ama bi karar veremedik ne yere ne de otele
çocuklarla gidilebilecek yerleri düşünmek lazım.. eğer yaz içinse denizi sığ ve sıcak olan side olabilir, didim olabilir.. sakin bir yer istiyorsanız datça olabilir ama rüzgarlı olur. ya da daha yakın cunda olabilir..

ya da en iyisi mersine gidin tatlişkomun evi otel gibi sürekli sıcak yemek poğaça falan da çıkıyor deniz de harika.. akdeniz buuşmasına dahil olursun sen de

cnm kesinlikle mersin susanoğlu yapraklıkoyu tercih ederim...10 num bi yer.biz eşinmle orda tatil yapıorz.bu yazda gidecez kısmet olursa.denizi süper yat turları falanda düzenleniyor 10 num bi yer.özellikle yapraklı koy

Nerdesin kız , alışveriş poşetlerini görünce herif kapıya mı attı yoksa

Herkese günaydın tatil planları başlamış biz bebekle zor olur diye ancak annemlerin yanına gidebilcea seneye artık planlar otellerde çok pahalı olmus buarada cipskolam ne olur kırılma kimseye bazen benimde yazdıklarıma yanıt gelmiyo sanal ortam sonuçta burası kişisel bisi yoktur bizi prensrslerden mahrum etme

Ne torpili kız ,emekçiyim ben ,pazartesi geliyom kaç saatimi alıyo geçmişi okumak sen biliyon muuu , öğlen oluyo beeee :126:

Elitcan doğursun da sen de onunla Manisa buluşması yaparsın kuzum
oyy koptum buna

Ayy evet cok abartilisin. Ben isinlanma araci ciksin istanbula servis cekcem. Senide alicam soz.
Apart 24 saat acik mutfak mevcut. Sohbet sinirsiz. En onemlisi bedava
cnm kesinlikle mersin susanoğlu yapraklıkoyu tercih ederim...10 num bi yer.biz eşinmle orda tatil yapıorz.bu yazda gidecez kısmet olursa.denizi süper yat turları falanda düzenleniyor 10 num bi yer.özellikle yapraklı koy
Aklima yazdim yaprakli koy ne tarafta erdemlimi

Nerdesin kız , alışveriş poşetlerini görünce herif kapıya mı attı yoksa

burdayım canım bur4da misafirim gelmişdi giremediimm şimdide geçmiş yapayım bi dedim yok kıs atamaz o beni alışık diyorum hatta söz werdi dün aksam 57 kilo olursam 250 tl lik kıyafet hediye çeki verecek de ben olurmuyum onu bilmiorum 3 gündür diyeti bozdum çünkü

oyy koptum buna

Ayy evet cok abartilisin. Ben isinlanma araci ciksin istanbula servis cekcem. Senide alicam soz.

yok cnm silifkeye yakın susanoğlunda kzı kalesine yakın

tatil muabbeti dönmüşşş deniz kum güneş havuz istiyorum ya gelsin artık yazzzz kızıma da bikini alıp sahillerde boy gösterelim artık biz bu yaz hatayda arsuz diye biryer war çok güzel oraya gidicez hem adanaya 2 saat uzak değil hemde sakin biryer

Bana da versin kız hediye çeki 55 kilo olayım

Aranızdaki iletişim de iyimiş ha , beleş iş yapmıyon aferin

yok yok çok yalnız kaldm ne bahtsız kadınmışım neyse sz buluşun fotolar çekn koyun avunurz ama dedikodumuzu yapmayn bak
oyy koptum buna

yaşa tatlşkom inşalla tez zamnda çıkarda alır götürürsün beni

anaaaammm BERFENUR da buluşmaya adam arıyodu ,hemen yapın bi organizasyon

Wavy skom yarin gelcekler diye evimi 40 liyon. Bugun yayilma gunu ilan etmistik ( bu arda 2 oda supurdum sildim 3. Girecektimki offf yeter dedim biraktim) kahve aldim geldi esim kahveme kaynak oldu gidim bare cay salliyim

evet cnm arsuzz cok guzell ..fuarlar falan da var..bizede çok yakın arsuz.karaağaç plajı da güzel aklında bulunsun cnm

hortlak kızım uyudu sonunda da ben bittim sabah daha sözde..

off off hayat ne zor be, yoksa bize mi zor...

şu tv de 2 çocuk annesiiiiiii flaş flaaş diye gösterdikleri kadınlardan tek farkımız hakkaten imkanlar mı kızlar ya? ben mi çok saldım yoksa bu işin bi püf noktası mı var böyle hayat dolu enerjik bakımlı ve hayatında birşey değişmemiş gibi görünmek için? yarın gelecekler kim bilir ne düşünecekler hakkımda- şimdiden çökmüş bu kız bi de çok kilo almış acaba bizim oğlan için evlilik nasıl gidiyo diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…