2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınnnn güzel anneler ve cancanları bugün Ankara çok bulanık yaaa insanın içi daralıyor bakayım neler kaynattınız ama hangi sayfada kalmıştım en son:44:

evet cnm arsuzz cok guzell ..fuarlar falan da var..bizede çok yakın arsuz.karaağaç plajı da güzel aklında bulunsun cnm

kıs sen nerde oturuosun iskenderunu avcumun içi gibi bilirim karağaç gülcahan altınözü gezmediğim toprağı yoktur ünw orda okudum da sosyal mesya gibiydim anam gençlik yıllarımı hatırladımmm

evet farkımız imkanlarımız ; onların gündüz ayrı gece ayrı bakıcıları var ,temizlik yapmaz,yemek yapmaz ,sadece kendine bakar...arada belki çocuğunu kucağına alır ,paparazziler foto çekerken belki sadece ...

ben işe gelmesem tırnaklarımı bile kesemem heralde , biraz büyümesi lazım kendimize vakit ayırabilmek için..az daha sabır wavymmmm.

ne düşünürlerse düşünsünler , hatta daha iyi ,bizim gelinin iyice şaftı kaymış fazla yük olmayıp gidelim derler belki

evet iriscim yaz için düşünüyoruz ama düşüne düşüne bi hal olduk:))
taylanı anneanneye bırakıcaz sanırım ilk ayrılmam olacak dayanır mıyım bilemem:))eşime kalsa bora sütten kesilirse onu da bırakma derdinde:))adam 2.balayı hayalinde:))
ya mersin falan güzeldir de anaaam bize çok uzak kalabilir sanki bebekle 10 saatlik yol sıcakta bilmiyorum ki hiç...
bi de asıl bana önemli olan otel ismi lazım.ordan çıkmam büyük ihtimal nasılsa:))zar zor kapağı atarsam geris kolay:))

Wavy skom yarin gelcekler diye evimi 40 liyon. Bugun yayilma gunu ilan etmistik ( bu arda 2 oda supurdum sildim 3. Girecektimki offf yeter dedim biraktim) kahve aldim geldi esim kahveme kaynak oldu gidim bare cay salliyim

yok güzelim elimi bile sürmüyorum bugün hiçbişeye kızımla ilgili şeyler dışında- akşam beraber hallederiz dedi eşim sağolsun.

cevabımı yazıyorum sonra size kampanya araştırıyorum indirime giren ürünlere vs bakıyorum- ne yapayım hayatım kızım oldu hep ona hep ona

o zaman ege tarafı daha mı mantıklı ki , ama suyu soğuk oluyo biliyosun , ben temmuzda ayvalıkta denize giremedim lan
bozcaada çok güzel ama oteller deniz kenarına uzak , çocukla rahat olmaz... assos tarafı da güzel ,hiç gitmedim ama benim bi arkadaşlar var hersene aynı otele gidiyolar çok seviyolar hemen sorayım istersen

al uyandı işte, bugün noluyosa bu kıza
ama olumlu bakalım ögleden sonra kestirir artık bi 2 saat herhalde

kıs sen nerde oturuosun iskenderunu avcumun içi gibi bilirim karağaç gülcahan altınözü gezmediğim toprağı yoktur ünw orda okudum da sosyal mesya gibiydim anam gençlik yıllarımı hatırladımmm

ben iskenderunda oturuyorm cnm
primall avm biliyomusun oraya yakın oturuyorm

ilk okuduğumda anlamadım ha aklım gitmiş
ya ne yapcakları belli olmuyo ki
sıkmamaya çalış canını
belki de dişi ağrıyodur

Galiba cnm inş çabuk geçer bu günler

Banada olmuştu yağmurda hayatını adıyoorsun sonra kocan bir sallıyo Seni kendine gelıyorsun. Git saçını basınıfonlet makyaj yap sen salla kendini. Şişmanlık önemli değil. Yuzuunun rengi önemli.
akcayı ve Bozcaada çok severim ben mersini geç çok pis nem oluyo nefes alamıyorum. bide burda görünmeyen serefsız bir sınek mi bocekm ne b.ok olduğu belli olmayan yakarca diye bişey var ısırıyo. sürekli caatt caatt koluna bacağını tokatlıyorsu.

Kızın biz aynı yerlerde mi tatil yaptıkları acep zaten yüzünde yabancı gelmiyor dermısım

al uyandı işte, bugün noluyosa bu kıza
ama olumlu bakalım ögleden sonra kestirir artık bi 2 saat herhalde

Kaynana geliyo ya , wavym nasıl olumlu bi kadın olmuş , tadından yenmez

Kızın biz aynı yerlerde mi tatil yaptıkları acep zaten yüzünde yabancı gelmiyor dermısım

Heee olabilir , severim ama egeyi yaaa ,mistir misss o havası
Urlaya da gitmişliğim var haa ,oranın da denizi güzelll , ordayken evlenme teklifi etmişti herif
Anammm evlenme dönümüsümüz de geliyo

Ayyy benimde en merak ettiğim ve gitmek istediğim yer Urla kavak yelleri çok izledim ordan görüp beğendim oraları bide Kıbrıs ama oraya çoluk çocuk gıdemeyız

yok cnm silifkeye yakın susanoğlunda kzı kalesine yakın

çok severim kız kalesi tarafını

hepimiz aynıyız be wavycim. valla arada fön çektiriyorum da aaaa ben böyle bir kadındım doğru ya diyorum. eğer imkanın varsa sen de bi fön çektir bi oje falan sürdür bu günden, talyam durmaz mı acaba beraber gitseniz kuaföre:44:
sen de kendini iyi hissedersin onlara karşı

ayvalıkta denize giremediysen asosta parmağını sokamazsın iriscan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…