2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çeşme urla alaçatı hepsini çoooookkk severim

Ayyy benimde en merak ettiğim ve gitmek istediğim yer Urla kavak yelleri çok izledim ordan görüp beğendim oraları bide Kıbrıs ama oraya çoluk çocuk gıdemeyız

kıbrısa feribot var ya taşucundan. biner gidersiniz işte çoluk çocuk.. ama kıbrısta bi numara yok boşa gidersin ben hiç beğenmedim

Aynen hafta sonu fön çektirdi. bende her cuma fon çektirmek karar verdim bir güzel oldumkı kendime güven geldi yaw. Kızda şaşırdı anneee ne güzel olmussun dedı.

nasıl salladı kız, laf mı etti yoksa başka bişey mi?:44:

Cocukdamı streslendı acaba kim bilir nasıl negatif enerji yayıyorsun eve

gelecekler diye mi? yok güzelim benim moralimi anca Talya bozar bundan sonra
Kaynana geliyo ya , wavym nasıl olumlu bi kadın olmuş , tadından yenmez

geliyo diye olumlu mu gördün kız?

önemli olan kendime karşı iyi hissetmek güzelim, ama onun için kuaför değil bi aşka gelmeye ihtiyacım var galiba

Konusarak salladı yeter artık dedi valla kendine gel hep çocuk hep cocuk nereye kadar banada ilgili ol dedi. Iyıde gelmiştir açıkçası. Kuaför sen şişman dediğin için söyledim ben bk nebze iyi geliyor. Aynada sadece omuzdan yukarıya bakıyorum. Aşağıya bakmıyorum

olumlu derken ; fazla gerilmeyeyim ,mümkün olduğunca sabrımı üst sınırda tutayım gibi bir olumlama ciğerim

Kizar ice_daisyden haberi olan var mi? Gozukmedi bugun hic:44:

Görmedimmmm

Wavy'mmm , ne yemek yapıyon kaynanangillere

Yoğurt yemeyen ogluma meyveli yoğurt. Yaptım muz ve elma kattım. Muzu rendeleyemeyınce barış çatalla ezeyım dedim oda olmadı. Zaten vıtamını gitti bare topunu blender yapayım dedim yaptım oldu

Narenciye cı 10 tl istediğiniz parçalara. Elimizde mahkum alcaz almasınada. Zaten 10 tl fazla verseydım bunun makinede yıkanabilirını alırdım. keşke sınbo alsaydımm evden alıp eve teslim ediyorlardı 2 gün de

aşağıya bak ,senin komşu gelmiş

geriatriiiii ,nerelerdesin kız , tatlişkom bunalıma girdi yalnızlıktan , buluşmamızı baltalıyo

Slm minnoslaslarim ve guzel anaciklari...
ozledinizmi anacim minyatürümle beni..
yaklaşık 20 gündür yazamadim ara ara okudum ilk bir hafta yatılı misafirim geldi kalabaliklardi sonraki 15 gunde şifayı kaptık kızımla ikimiz ama kızımın cigerleri enfekte oldu ( erken doğumdan dolayı gelişmemiş olmasının verdigin yenilgiyle az kalsın yatış yapılacaktı hastaneye...şükürki iki uç gündür iyi atlattık artık...bende hastaydim ama kızımın hastalığı beni mahvetti...
eltime gitmiştik misafirliğe oda annesinide çağırmış bı gittik KADIN salya sumuk hasta evde uzak çıkıp gelemedim bide eltim kırk yıl lafımı ederdi kalksaydım..ama pazar gunu denk geldik lafı attım dedim kim gücenirse gucensin fizandada olsam hasta olan bir ortamda asla bulundurmayacağım kızımı çünkü olan bana ve kızıma oldu...

ben dün aldım nihayet katı meyve sıkacağını ,narenciye de sıkıyomuş , memnun kalırım inşallah...

ben iskenderunda oturuyorm cnm
primall avm biliyomusun oraya yakın oturuyorm

ben okurken yoktu canım olsa iskenderun bir kalkınırdı ki sorma gitsin ama yerini biliyorum kıs yazın biz geliriz mutlaka babaannemde iskenderunda akbağalarda oturuyor bayramda gelmişdi geçen sene en son haberleşelim gelince ya.. ben okurken en son mado açılmışdı nasıl süslenip açılışa gitmişdik ya aklıma geldi şimdi bak güldüm çok güzelleşmiş bizim zamanımızdan bu yana ya ben 2007 2008 meznuyum

Geçmiş olsun canım yaa ,merak etmez miyiz dünden beri soruyoz nerde bu diye
Atlatmanıza sevindim ama keşke ilk başta kalkıp gitseydin eltin de konuşup dursun , minyatürümden önemli mi Neyse lafını da söylemişsin artık ....
Biz İstanbul takımı buluşucaz da ,senin komşu gıcıklık yapıyo ,siz de buluşun da biz de rahat edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…