Kaynana geliyo ya , wavym nasıl olumlu bi kadın olmuş , tadından yenmez
Heee olabilir , severim ama egeyi yaaa ,mistir misss o havası
Urlaya da gitmişliğim var haa ,oranın da denizi güzelll , ordayken evlenme teklifi etmişti herif
Anammm evlenme dönümüsümüz de geliyo
Ayyy benimde en merak ettiğim ve gitmek istediğim yer Urla kavak yelleri çok izledim ordan görüp beğendim oraları bide Kıbrıs ama oraya çoluk çocuk gıdemeyız
Aynen hafta sonu fön çektirdi. bende her cuma fon çektirmek karar verdim bir güzel oldumkıçok severim kız kalesi tarafını
hepimiz aynıyız be wavycim. valla arada fön çektiriyorum da aaaa ben böyle bir kadındım doğru ya diyorum. eğer imkanın varsa sen de bi fön çektir bi oje falan sürdür bu günden, talyam durmaz mı acaba beraber gitseniz kuaföre:44:
sen de kendini iyi hissedersin onlara karşı
ayvalıkta denize giremediysen asosta parmağını sokamazsın iriscan
Banada olmuştu yağmurda hayatını adıyoorsun sonra kocan bir sallıyo Seni kendine gelıyorsun. Git saçını basınıfonlet makyaj yap sen salla kendini. Şişmanlık önemli değil. Yuzuunun rengi önemli.
akcayı ve Bozcaada çok severim ben mersini geç çok pis nem oluyo nefes alamıyorum. bide burda görünmeyen serefsız bir sınek mi bocekm ne b.ok olduğu belli olmayan yakarca diye bişey var ısırıyo. sürekli caatt caatt koluna bacağını tokatlıyorsu.
Cocukdamı streslendı acaba kim bilir nasıl negatif enerji yayıyorsun eve
Kaynana geliyo ya , wavym nasıl olumlu bi kadın olmuş , tadından yenmez
hepimiz aynıyız be wavycim. valla arada fön çektiriyorum da aaaa ben böyle bir kadındım doğru ya diyorum. eğer imkanın varsa sen de bi fön çektir bi oje falan sürdür bu günden, talyam durmaz mı acaba beraber gitseniz kuaföre:44:
sen de kendini iyi hissedersin onlara karşı
nasıl salladı kız, laf mı etti yoksa başka bişey mi?:44:
gelecekler diye mi? yok güzelim benim moralimi anca Talya bozar bundan sonra
geliyo diye olumlu mu gördün kız?
önemli olan kendime karşı iyi hissetmek güzelim, ama onun için kuaför değil bi aşka gelmeye ihtiyacım var galiba
Kizar ice_daisyden haberi olan var mi? Gozukmedi bugun hic:44:
Wavy'mmm , ne yemek yapıyon kaynanangillere
yapmam lazım di mi
eskiden olsa donatırdım şimdilik birşey yapmadım
Narenciye cı 10 tl istediğiniz parçalara. Elimizde mahkum alcaz almasınada. Zaten 10 tl fazla verseydım bunun makinede yıkanabilirını alırdım. keşke sınbo alsaydımm evden alıp eve teslim ediyorlardı 2 gün de
Geldim irisim geldim sorma hastalık bitirdi beni yahu...tatliskom haklı ne buluşmasıaşağıya bak ,senin komşu gelmiş
geriatriiiii ,nerelerdesin kız , tatlişkom bunalıma girdi yalnızlıktan , buluşmamızı baltalıyo
ben iskenderunda oturuyorm cnm
primall avm biliyomusun oraya yakın oturuyorm
Slm minnoslaslarim ve guzel anaciklari...
ozledinizmi anacim minyatürümle beni..
yaklaşık 20 gündür yazamadim ara ara okudum ilk bir hafta yatılı misafirim geldi kalabaliklardi sonraki 15 gunde şifayı kaptık kızımla ikimiz ama kızımın cigerleri enfekte oldu( erken doğumdan dolayı gelişmemiş olmasının verdigin yenilgiyle az kalsın yatış yapılacaktı hastaneye...şükürki iki uç gündür iyi atlattık artık...bende hastaydim ama kızımın hastalığı beni mahvetti...
eltime gitmiştik misafirliğe oda annesinide çağırmış bı gittik KADIN salya sumuk hasta evde uzak çıkıp gelemedim bide eltim kırk yıl lafımı ederdi kalksaydım..ama pazar gunu denk geldik lafı attım dedim kim gücenirse gucensin fizandada olsam hasta olan bir ortamda asla bulundurmayacağım kızımı çünkü olan bana ve kızıma oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?