2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy benimde en merak ettiğim ve gitmek istediğim yer Urla kavak yelleri çok izledim ordan görüp beğendim oraları bide Kıbrıs ama oraya çoluk çocuk gıdemeyız

cnm bende kavak yellerinden sonra gidesim geldi bir önceki yaz hamile olmadığım yaz yani kalktık gittik urla çok güzel ben çok beğendim dizinin çekildiği yerleri falan gezdim hep ama ben çeşmeye aşık oldumm ya eşime buraya tayin isteyelim die çok dediydim ozamnlar.. kıbrısa da gittim ama ben hiç beğenmedim gece hayatı bol fln ama biz çoluklu çocuklu insanlara göre değil.. bide ben ölüdenizi çok beğenirim bak.. benimde en çok gitmek istediğim yer karadeniz bir orada keşif yapamadım

çok geçmiş olsun canım
o ortamda madem sen gidemiyorsun o kadının gitmesi ya da çok çok uzak durması gerekirdi- ama olan olmuş.
Allah herkese vicdan versin ne diyim, bununla gelmiş geçmiş olsun inşallah

ben dün aldım nihayet katı meyve sıkacağını ,narenciye de sıkıyomuş , memnun kalırım inşallah...

ne aldın ne kadara aldın nerden aldın

Sagol irisim gecmek üzere henüz tam iyileşmedik ama zoru atlattık bu arada hasta olan herkese ve bebelerine gecmis olsun
zaten benim elti konuşur durur her bir b.ka..o yüzden esim tarafında kimse sevmez onu..aldı o msji zaten :))
tatliskom benim minik biraz daha toparlasinda bizde buluşalım hemde 4 mayısdan önce olsun olmamı kiz

Çok geçmiş olsun sen ne düşünüyorsunuz eltının afkurmasını bırak afkursun host der gecersın. O ne dıcek bu dıcek çocuklar hastamı olsun. Sen dusunmezsen kimse düşünmez yavrunu.

oku oku bitmiyor dün geceden beri ne kaynatmışsınız yahuuu topikcanlarımmm

BULUŞUCAZZZZZZ İŞTEE

hatta yazın çeşitli şehirlere de tur düzenliyces

cipskolam yahu sen bari yapma sen en eskilerdensin bilirsin buranın nasıl olduğunu cık cık cık ,

geriatri geçmişolsun çok çok çok

didem ben 55 im ama bana bişi almıyor kocam ne etcesss :26::26:

hepinisii tek tek tek öperimmmmmmm ,bebişleri de alınlarından öperim

çok çok geçmiş olsun canım yaa çok üzüldüm atlattığınıza sewindimm

Cok gecmis olsun sana da minige de. Tatliskom gozun aydin
Ben hala diyorum esime izmire yerleselim diye. İlk bulduum firsata giderim yasanacak sehir

walla canım bizimkine hayal gibi geldiği için olamıyacağım die bol keseden söyledi sen kocişe söyle böyle fit kalabildim die bana hediye al de

Cok gecmis olsun sana da minige de. Tatliskom gozun aydin

Ben hala diyorum esime izmire yerleselim diye. İlk bulduum firsata giderim yasanacak sehir

sorma canım kardeşim izmirde okuyor bornova da Allahım oraları görünce hiç yaşayasım gelmior buralarda yaa

hee ben sana sonucu bildirmedim değil mi wavy'mm , ayıp etmişim yahu

morhipodan aldım ama philips değil , homend aldım ...arkadaşım almış daha geçen hafta ,bu dahil birkaç küçük alet , o da girdi kanıma ,hem narenciye sıkması da varmış ,hem de yumuşak meyveleri de sıkıyomuş ... söylediklerine göre 1 nisanda gelicekmiş ,bekliyorummmm

Homend Markalı Ürünler

hayırlı olsun cnm güle güle kullan bnde aldım katı meyve sıkacağı ama en fazla 7 8 kere kullanmışımdır

Görmediğiniz delik kalmamış yani. Bu senede karadeniz turu yap bare orayı görmedim demesin
Heee oldu oldu bulusursunuz. Sen zaten oku oku 2 mesaj yaz cık. cık cık cık.

Karadenizi hala görmedin mi didommm ,çok şey kaybediyosun ,git biranönce....Bizim ev müsait ,otele de para verme

Niye 4 mayıstan önceymiş ,buluşup nispet mi yapacaksınız

Çok geçmiş olsun sen ne düşünüyorsunuz eltının afkurmasını bırak afkursun host der gecersın. O ne dıcek bu dıcek çocuklar hastamı olsun. Sen dusunmezsen kimse düşünmez yavrunu.

Kııızzz ,bunlar ne bilsin afkurmayı

Kizar ice_daisyden haberi olan var mi? Gozukmedi bugun hic:44:

Oğlum 2gündür çok huysuz, diş gözüktü daha beter oldu. Ona bunalırken sabah bir arkadaşımdan haber aldım. Evliliğinde çook tatsız sorunlar var. Okadar üzgünüm ki kelimelerle ifade edemem. Yeni bebekleri var birde... Bu kayınvalideler, anneler neden burnunu sokar ve sonra çekilip seyreder kargaşayı anlamıyorum. Umarım onun ve onun gibi sorun yaşayanların herşey gönlünce olur. Rabbim herkesin evine huzur versin.
Bir süre kafayı toplamak adına misafirim olacak- dilediği kadar- Yani evimizde 2bebek olacak. Keşke bebeğini daha güzel sebeplerle görseydim. Çok üzgünüm ya. Normalde üzüntümü içime atarım ama galiba o gelene kadar olayları sindireyim diye sizle paylaştım. Onun yanında güçlü durmalıyım.

benim hipo işe yaradı desene :) 1 tane lokum da gönderiyorlar ama sen yeme artık

kız daha yeni uyudu düşün yaa, bittim bittim. kek hüpletiyorum - kızma yemek yok evde
yarın için mercimek çorbası kuru fasülye pilav yapsam uçarlar mı ki gazdan? neyse derim eşime sen gazlarını çıkarıver diye

Heee doğru diysin. Host uda hostesın erkek versiyonu anlamıs olabilirler.

Oooooo , kötü haber varmış yahu
Hele bi gelsin biraz sakinleşsin , düzelir ilişkisi umarım ... Hadi analar kaynanalar karışıyo onu anlıyorum da bu herifler niye sahip çıkmıyo ailesine onu anlayamıyorum işte

anaam okumaya güç yetmez, yanımda birini çalıştırmam lazım size yetişmek için
hello bacılar
çok fena öksürüyorum sanırsam ya bronşit ya zatürre başlangıcı
bi doktora gitcem 3-3:30 gibi

geriatri geçmiş olsun

cipskolam gitme bi dur yaa

papatyam da yok noldukine :44:
işallah iyidir atakanımla beraber işallah amin

araları okuyamadım topikcanlarım, yetişemiyom sizeeee
hadi ben gidiyim çok iş varrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…