Geldim irisim geldim sorma hastalık bitirdi beni yahu...tatliskom haklı ne buluşması
Ayyy benimde en merak ettiğim ve gitmek istediğim yer Urla kavak yelleri çok izledim ordan görüp beğendim oraları bide Kıbrıs ama oraya çoluk çocuk gıdemeyız
Slm minnoslaslarim ve guzel anaciklari...
ozledinizmi anacim minyatürümle beni..
yaklaşık 20 gündür yazamadim ara ara okudum ilk bir hafta yatılı misafirim geldi kalabaliklardi sonraki 15 gunde şifayı kaptık kızımla ikimiz ama kızımın cigerleri enfekte oldu( erken doğumdan dolayı gelişmemiş olmasının verdigin yenilgiyle az kalsın yatış yapılacaktı hastaneye...şükürki iki uç gündür iyi atlattık artık...bende hastaydim ama kızımın hastalığı beni mahvetti...
eltime gitmiştik misafirliğe oda annesinide çağırmış bı gittik KADIN salya sumuk hasta evde uzak çıkıp gelemedim bide eltim kırk yıl lafımı ederdi kalksaydım..ama pazar gunu denk geldik lafı attım dedim kim gücenirse gucensin fizandada olsam hasta olan bir ortamda asla bulundurmayacağım kızımı çünkü olan bana ve kızıma oldu...
ben dün aldım nihayet katı meyve sıkacağını ,narenciye de sıkıyomuş , memnun kalırım inşallah...
Sagol irisim gecmek üzere henüz tam iyileşmedik ama zoru atlattık bu arada hasta olan herkese ve bebelerine gecmis olsunGeçmiş olsun canım yaa ,merak etmez miyiz dünden beri soruyoz nerde bu diye
Atlatmanıza sevindim ama keşke ilk başta kalkıp gitseydin eltin de konuşup dursun , minyatürümden önemli miNeyse lafını da söylemişsin artık ....
Biz İstanbul takımı buluşucaz da ,senin komşu gıcıklık yapıyo ,siz de buluşun da biz de rahat edelim
Çok geçmiş olsun sen ne düşünüyorsunuz eltının afkurmasını bırak afkursun host der gecersın. O ne dıcek bu dıcek çocuklar hastamı olsun. Sen dusunmezsen kimse düşünmez yavrunu.Slm minnoslaslarim ve guzel anaciklari...
yaklaşık 20 gündür yazamadim ara ara okudum ilk bir hafta yatılı misafirim geldi kalabaliklardi sonraki 15 gunde şifayı kaptık kızımla ikimiz ama kızımın cigerleri enfekte oldu( erken doğumdan dolayı gelişmemiş olmasının verdigin yenilgiyle az kalsın yatış yapılacaktı hastaneye...şükürki iki uç gündür iyi atlattık artık...bende hastaydim ama kızımın hastalığı beni mahvetti...
eltime gitmiştik misafirliğe oda annesinide çağırmış bı gittik KADIN salya sumuk hasta evde uzak çıkıp gelemedim bide eltim kırk yıl lafımı ederdi kalksaydım..ama pazar gunu denk geldik lafı attım dedim kim gücenirse gucensin fizandada olsam hasta olan bir ortamda asla bulundurmayacağım kızımı çünkü olan bana ve kızıma oldu...
Slm minnoslaslarim ve guzel anaciklari...
Cok gecmis olsun sana da minige de. Tatliskom gozun aydinSlm minnoslaslarim ve guzel anaciklari...
Ben hala diyorum esime izmire yerleselim diye. İlk bulduum firsata giderim yasanacak sehircnm bende kavak yellerinden sonra gidesim geldi bir önceki yaz hamile olmadığım yaz yanikalktık gittik urla çok güzel ben çok beğendim dizinin çekildiği yerleri falan gezdim hep ama ben çeşmeye aşık oldumm ya eşime buraya tayin isteyelim die çok dediydim ozamnlar.. kıbrısa da gittim ama ben hiç beğenmedim gece hayatı bol fln ama biz çoluklu çocuklu insanlara göre değil.. bide ben ölüdenizi çok beğenirim bak.. benimde en çok gitmek istediğim yer karadeniz bir orada keşif yapamadım
oku oku bitmiyor dün geceden beri ne kaynatmışsınız yahuuu topikcanlarımmm
BULUŞUCAZZZZZZ İŞTEE
hatta yazın çeşitli şehirlere de tur düzenliyces
cipskolam yahu sen bari yapma sen en eskilerdensin bilirsin buranın nasıl olduğunu cık cık cık ,
geriatri geçmişolsun çok çok çok
didem ben 55 im ama bana bişi almıyor kocam ne etcesss :26::26:
hepinisii tek tek tek öperimmmmmmm ,bebişleri de alınlarından öperim
Cok gecmis olsun sana da minige de. Tatliskom gozun aydin
Ben hala diyorum esime izmire yerleselim diye. İlk bulduum firsata giderim yasanacak sehir
çok geçmiş olsun canım
o ortamda madem sen gidemiyorsun o kadının gitmesi ya da çok çok uzak durması gerekirdi- ama olan olmuş.
Allah herkese vicdan versin ne diyim, bununla gelmiş geçmiş olsun inşallah
ne aldın ne kadara aldın nerden aldın
hee ben sana sonucu bildirmedim değil mi wavy'mm , ayıp etmişim yahu
morhipodan aldım ama philips değil , homend aldım ...arkadaşım almış daha geçen hafta ,bu dahil birkaç küçük alet , o da girdi kanıma ,hem narenciye sıkması da varmış ,hem de yumuşak meyveleri de sıkıyomuş ... söylediklerine göre 1 nisanda gelicekmiş ,bekliyorummmm
Homend Markalı Ürünler
Görmediğiniz delik kalmamış yani. Bu senede karadeniz turu yap bare orayı görmedim demesincnm bende kavak yellerinden sonra gidesim geldi bir önceki yaz hamile olmadığım yaz yanikalktık gittik urla çok güzel ben çok beğendim dizinin çekildiği yerleri falan gezdim hep ama ben çeşmeye aşık oldumm ya eşime buraya tayin isteyelim die çok dediydim ozamnlar.. kıbrısa da gittim ama ben hiç beğenmedim gece hayatı bol fln ama biz çoluklu çocuklu insanlara göre değil.. bide ben ölüdenizi çok beğenirim bak.. benimde en çok gitmek istediğim yer karadeniz bir orada keşif yapamadım
Heee oldu oldu bulusursunuz. Sen zaten oku oku 2 mesaj yaz cık. cık cık cık.oku oku bitmiyor dün geceden beri ne kaynatmışsınız yahuuu topikcanlarımmm
BULUŞUCAZZZZZZ İŞTEE
hatta yazın çeşitli şehirlere de tur düzenliyces
cipskolam yahu sen bari yapma sen en eskilerdensin bilirsin buranın nasıl olduğunu cık cık cık ,
geriatri geçmişolsun çok çok çok
didem ben 55 im ama bana bişi almıyor kocam ne etcesss :26::26:
hepinisii tek tek tek öperimmmmmmm ,bebişleri de alınlarından öperim
cnm bende kavak yellerinden sonra gidesim geldi bir önceki yaz hamile olmadığım yaz yanikalktık gittik urla çok güzel ben çok beğendim dizinin çekildiği yerleri falan gezdim hep ama ben çeşmeye aşık oldumm ya eşime buraya tayin isteyelim die çok dediydim ozamnlar.. kıbrısa da gittim ama ben hiç beğenmedim gece hayatı bol fln ama biz çoluklu çocuklu insanlara göre değil.. bide ben ölüdenizi çok beğenirim bak.. benimde en çok gitmek istediğim yer karadeniz bir orada keşif yapamadım
Sagol irisim gecmek üzere henüz tam iyileşmedik ama zoru atlattık bu arada hasta olan herkese ve bebelerine gecmis olsun
zaten benim elti konuşur durur her bir b.ka..o yüzden esim tarafında kimse sevmez onu..aldı o msji zaten :))
tatliskom benim minik biraz daha toparlasinda bizde buluşalım hemde 4 mayısdan önce olsun olmamı kiz
Çok geçmiş olsun sen ne düşünüyorsunuz eltının afkurmasını bırak afkursun host der gecersın. O ne dıcek bu dıcek çocuklar hastamı olsun. Sen dusunmezsen kimse düşünmez yavrunu.
Kizar ice_daisyden haberi olan var mi? Gozukmedi bugun hic:44:
hee ben sana sonucu bildirmedim değil mi wavy'mm , ayıp etmişim yahu
morhipodan aldım ama philips değil , homend aldım ...arkadaşım almış daha geçen hafta ,bu dahil birkaç küçük alet , o da girdi kanıma ,hem narenciye sıkması da varmış ,hem de yumuşak meyveleri de sıkıyomuş ... söylediklerine göre 1 nisanda gelicekmiş ,bekliyorummmm
Homend Markalı Ürünler
Heee doğru diysin. Host uda hostesın erkek versiyonu anlamıs olabilirler.Karadenizi hala görmedin mi didommm ,çok şey kaybediyosun ,git biranönce....Bizim ev müsait ,otele de para verme
Niye 4 mayıstan önceymiş ,buluşup nispet mi yapacaksınız
Kııızzz ,bunlar ne bilsin afkurmayı
Oğlum 2gündür çok huysuz, diş gözüktü daha beter oldu. Ona bunalırken sabah bir arkadaşımdan haber aldım. Evliliğinde çook tatsız sorunlar var. Okadar üzgünüm ki kelimelerle ifade edemem. Yeni bebekleri var birde... Bu kayınvalideler, anneler neden burnunu sokar ve sonra çekilip seyreder kargaşayı anlamıyorum. Umarım onun ve onun gibi sorun yaşayanların herşey gönlünce olur. Rabbim herkesin evine huzur versin.
Bir süre kafayı toplamak adına misafirim olacak- dilediği kadar- Yani evimizde 2bebek olacak. Keşke bebeğini daha güzel sebeplerle görseydim. Çok üzgünüm ya. Normalde üzüntümü içime atarım ama galiba o gelene kadar olayları sindireyim diye sizle paylaştım. Onun yanında güçlü durmalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?