Oğlum 2gündür çok huysuz, diş gözüktü daha beter oldu. Ona bunalırken sabah bir arkadaşımdan haber aldım. Evliliğinde çook tatsız sorunlar var. Okadar üzgünüm ki kelimelerle ifade edemem. Yeni bebekleri var birde... Bu kayınvalideler, anneler neden burnunu sokar ve sonra çekilip seyreder kargaşayı anlamıyorum. Umarım onun ve onun gibi sorun yaşayanların herşey gönlünce olur. Rabbim herkesin evine huzur versin.
Bir süre kafayı toplamak adına misafirim olacak- dilediği kadar- Yani evimizde 2bebek olacak. Keşke bebeğini daha güzel sebeplerle görseydim. Çok üzgünüm ya. Normalde üzüntümü içime atarım ama galiba o gelene kadar olayları sindireyim diye sizle paylaştım. Onun yanında güçlü durmalıyım.
benim hipo işe yaradı desene :) 1 tane lokum da gönderiyorlar ama sen yeme artık
kız daha yeni uyudu düşün yaa, bittim bittim. kek hüpletiyorum - kızma yemek yok evde
yarın için mercimek çorbası kuru fasülye pilav yapsam uçarlar mı ki gazdan?neyse derim eşime sen gazlarını çıkarıver diye
hepten yabancı dil yapmışsın sen de :111::111::111:Heee doğru diysin. Host uda hostesın erkek versiyonu anlamıs olabilirler.
Malesef çok oluyo bu konuda. Geldık demınkı konu gibi. Kadınlar çocuklara adıyo kendini. Erkeklerde bu sorumluluktan tırsıyo. Gece aglamalar gazlar vs. Atlatacaklrda ıste sabır sabır ya sabır.Oğlum 2gündür çok huysuz, diş gözüktü daha beter oldu. Ona bunalırken sabah bir arkadaşımdan haber aldım. Evliliğinde çook tatsız sorunlar var. Okadar üzgünüm ki kelimelerle ifade edemem. Yeni bebekleri var birde... Bu kayınvalideler, anneler neden burnunu sokar ve sonra çekilip seyreder kargaşayı anlamıyorum. Umarım onun ve onun gibi sorun yaşayanların herşey gönlünce olur. Rabbim herkesin evine huzur versin.
Bir süre kafayı toplamak adına misafirim olacak- dilediği kadar- Yani evimizde 2bebek olacak. Keşke bebeğini daha güzel sebeplerle görseydim. Çok üzgünüm ya. Normalde üzüntümü içime atarım ama galiba o gelene kadar olayları sindireyim diye sizle paylaştım. Onun yanında güçlü durmalıyım.
Kpeder bize kettle almisti homend marka. Mama ayari var direk mama sicakligina ayarliyor suyu biberon dugmesine basinca. Bi de sesli uyariyor mama suyunuz hazir diyehee ben sana sonucu bildirmedim değil mi wavy'mm , ayıp etmişim yahu
morhipodan aldım ama philips değil , homend aldım ...arkadaşım almış daha geçen hafta ,bu dahil birkaç küçük alet , o da girdi kanıma ,hem narenciye sıkması da varmış ,hem de yumuşak meyveleri de sıkıyomuş ... söylediklerine göre 1 nisanda gelicekmiş ,bekliyorummmm
Homend Markalı Ürünler
çok fena öksürüyorum sanırsam ya bronşit ya zatürre başlangıcı
bi doktora gitcem 3-3:30 gibi
Oğlum 2gündür çok huysuz, diş gözüktü daha beter oldu. Ona bunalırken sabah bir arkadaşımdan haber aldım. Evliliğinde çook tatsız sorunlar var. Okadar üzgünüm ki kelimelerle ifade edemem. Yeni bebekleri var birde... Bu kayınvalideler, anneler neden burnunu sokar ve sonra çekilip seyreder kargaşayı anlamıyorum. Umarım onun ve onun gibi sorun yaşayanların herşey gönlünce olur. Rabbim herkesin evine huzur versin.
Kpeder bize kettle almisti homend marka. Mama ayari var direk mama sicakligina ayarliyor suyu biberon dugmesine basinca. Bi de sesli uyariyor mama suyunuz hazir diye
dur güzelim hemen aklına olumsuzu getirme, doktora bi git bakalım da sonuçtan da haberdar et bizi, çok geçmiş olsun ceydacım
anaam okumaya güç yetmez, yanımda birini çalıştırmam lazım size yetişmek için
hello bacılar
çok fena öksürüyorum sanırsam ya bronşit ya zatürre başlangıcı
bi doktora gitcem 3-3:30 gibi
geriatri geçmiş olsun
cipskolam gitme bi dur yaa
papatyam da yok noldukine :44:
işallah iyidir atakanımla beraber işallah amin
araları okuyamadım topikcanlarım, yetişemiyom sizeeee
hadi ben gidiyim çok iş varrrrr
Kpeder bize kettle almisti homend marka. Mama ayari var direk mama sicakligina ayarliyor suyu biberon dugmesine basinca. Bi de sesli uyariyor mama suyunuz hazir diye
ohhh valla anası sıkacak verir babası ısıtıcı alır
suyu 100 dereceye getirip mi soğutuyo yoksa gereken sıcaklığa kadar mı ısıtıyo?
bence eger öyle değilse sen bi kaynat sonra o suyunu hazırlasın istediği gibi. burası Türkiye anacım
getirmiyim dimi
ama çok hırılıt var ya şerefs.z
üstelik nefesim de daralıyo
ben zatürre geçirmiştim 5 sene önce, bu o kadar kötü diil tabi, ama olabilir gitmezsem
bronşit sanırsam
Bak bak akademisyenime bak neleri düşünüyo , kesin mühendislik okudun sen ,ya da başak burcu muydun kız neydi senin burç
Ya kızlar bugün oğlan benim kız benimevde şenlik var sizi okuyorum ama yazamıyorum idare edin artık
Kızlar mercimek çorbası veren varmı versem nolurki:44:
Ya kızlar bugün oğlan benim kız benimevde şenlik var sizi okuyorum ama yazamıyorum idare edin artık
zaten hep idare hep idare nere kadar. Ben verdim kuzu tuzsuz olarak.Ya kızlar bugün oğlan benim kız benimevde şenlik var sizi okuyorum ama yazamıyorum idare edin artık
Komsumunkıde konuşuyor valla çay makinesi. Çok akıllı cnm.Kpeder bize kettle almisti homend marka. Mama ayari var direk mama sicakligina ayarliyor suyu biberon dugmesine basinca. Bi de sesli uyariyor mama suyunuz hazir diye
Geçmiş olsun ceyda'mmBen okurum ,kaç para veriyon
Benim aldığım konuşmuyo sanırsam , geri mi versem :111::111::111:
Bak bak akademisyenime bak neleri düşünüyo , kesin mühendislik okudun sen ,ya da başak burcu muydun kız neydi senin burç
bi paket bez parasına okurum ,zaten okuyom sana özet geçerimkaç istiyon
alsencim ben verdim gaz da yapmadı pırtladı gitti
ver gitsin ya bişi olmaz
çok vitaminli mercimek
Gecmis olsun dileklerinde bulanan herkese tek tek tsklerimi sunarım..ne kendimi nede kızımı bı daha böyle bir duruma düşürmem zaten lafın altında kalmam diyeceğimi dedim kenara çekildim ne malın gözüdur o eltim anlar tasın geldigini...
iris 4 Mayıs'tan önce biz buluşalım yoksa sizin fotolarinizi görürsem cat diye çatlarım kıskançlıktan değil ama orda olmadıgından üzülürüm valla...papatyam ben veriyorum hemen herseyi yiyor artik(tabi patlıcan domates bal yok menümüzde) ama 8,5 aylik olduk bunu goz önünde bulundurmak lazım..
arkadasın icinde cok üzüldüm İns hersey yoluna girer kendiside cok üzgündur(
baklagiller genelde çok iyi, ama mercimeğin yeşili daha proteinli sanırımbi paket bez parasına okurum ,zaten okuyom sana özet geçerim
Mercimeğin de sarısı iyi diyolar değil mi
Tamam tamam izin veriyom ,buluşabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?