2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

öncelikle sen sakin ol canım zaten mantıklı da bi insansın onu biraz olsun rahatlatırsın. eğer içini döküp rahatlamak istersen az biraz bahset belki biz biraz yardımcı oluruz.

heee yaramaz mı şekerim ,denk geldi , philipse niyet ,homende kısmet ,lokumu da benim herif yer artık
kimyon at bişey olmaz

Heee doğru diysin. Host uda hostesın erkek versiyonu anlamıs olabilirler.
hepten yabancı dil yapmışsın sen de :111::111::111:

Malesef çok oluyo bu konuda. Geldık demınkı konu gibi. Kadınlar çocuklara adıyo kendini. Erkeklerde bu sorumluluktan tırsıyo. Gece aglamalar gazlar vs. Atlatacaklrda ıste sabır sabır ya sabır.

Kpeder bize kettle almisti homend marka. Mama ayari var direk mama sicakligina ayarliyor suyu biberon dugmesine basinca. Bi de sesli uyariyor mama suyunuz hazir diye

anaaa geçmiş olsun ben de seni soruyodum az önce
oğluşa geçmiş olsun, huysuzlukları var işte, yazık ya ağrıyodur tabi
arkadaşına da çok üzüldüm, sen gel burda rahatla biraz arada, yoksa bebeklerle nasıl ilgilenceksiniz
of ya ifritim zaten şu kv olayına,
bencil insanlar, azıcık akıllı olsalar bunun yarını da var derler, ama nerdeee, illa başlarına gelicek de pişman olucaklar
hayat hep bi mücadeleden ibaret, Allah sağlık versin de herşey yoluna girer papatyam, üzülmemeye çalış, geçicek bunlar da diye düşün emi?
çok öptüm

Kpeder bize kettle almisti homend marka. Mama ayari var direk mama sicakligina ayarliyor suyu biberon dugmesine basinca. Bi de sesli uyariyor mama suyunuz hazir diye

ohhh valla anası sıkacak verir babası ısıtıcı alır

suyu 100 dereceye getirip mi soğutuyo yoksa gereken sıcaklığa kadar mı ısıtıyo?
bence eger öyle değilse sen bi kaynat sonra o suyunu hazırlasın istediği gibi. burası Türkiye anacım

dur güzelim hemen aklına olumsuzu getirme, doktora bi git bakalım da sonuçtan da haberdar et bizi, çok geçmiş olsun ceydacım

getirmiyim dimi
ama çok hırılıt var ya şerefs.z
üstelik nefesim de daralıyo
ben zatürre geçirmiştim 5 sene önce, bu o kadar kötü diil tabi, ama olabilir gitmezsem
bronşit sanırsam

Geçmiş olsun ceyda'mm Ben okurum ,kaç para veriyon

Benim aldığım konuşmuyo sanırsam , geri mi versem :111::111::111:

Bak bak akademisyenime bak neleri düşünüyo , kesin mühendislik okudun sen ,ya da başak burcu muydun kız neydi senin burç

Ya kızlar bugün oğlan benim kız benimevde şenlik var sizi okuyorum ama yazamıyorum idare edin artık
Kızlar mercimek çorbası veren varmı versem nolurki:44:

getirmiyim dimi
ama çok hırılıt var ya şerefs.z
üstelik nefesim de daralıyo
ben zatürre geçirmiştim 5 sene önce, bu o kadar kötü diil tabi, ama olabilir gitmezsem
bronşit sanırsam

git doktora tabii canım, ama dur bakalım belki balgam söktürücü vs ile geçecek birşeydir.
havalar da pis insanın ciğerine işliyo duman

Bak bak akademisyenime bak neleri düşünüyo , kesin mühendislik okudun sen ,ya da başak burcu muydun kız neydi senin burç

terazi

Ya kızlar bugün oğlan benim kız benimevde şenlik var sizi okuyorum ama yazamıyorum idare edin artık

kolay gelsin canım işin zor ben vermedim cesaret edemedim henüz

Veriyom ben epeydir ,henüz bişey olmadı Uzun bir aradan sonra bugün de kıymalı tarhana yiycek bakalım gece nolucak :44:

zaten hep idare hep idare nere kadar. Ben verdim kuzu tuzsuz olarak.

Komsumunkıde konuşuyor valla çay makinesi. Çok akıllı cnm.

kaç istiyon

alsencim ben verdim gaz da yapmadı pırtladı gitti
ver gitsin ya bişi olmaz
çok vitaminli mercimek

Gecmis olsun dileklerinde bulanan herkese tek tek tsklerimi sunarım..ne kendimi nede kızımı bı daha böyle bir duruma düşürmem zaten lafın altında kalmam diyeceğimi dedim kenara çekildim ne malın gözüdur o eltim anlar tasın geldigini...
iris 4 Mayıs'tan önce biz buluşalım yoksa sizin fotolarinizi görürsem cat diye çatlarım kıskançlıktan değil ama orda olmadıgından üzülürüm valla...papatyam ben veriyorum hemen herseyi yiyor artik(tabi patlıcan domates bal yok menümüzde) ama 8,5 aylik olduk bunu goz önünde bulundurmak lazım..
arkadasın icinde cok üzüldüm İns hersey yoluna girer kendiside cok üzgündur(

kaç istiyon

alsencim ben verdim gaz da yapmadı pırtladı gitti
ver gitsin ya bişi olmaz
çok vitaminli mercimek
bi paket bez parasına okurum ,zaten okuyom sana özet geçerim
Mercimeğin de sarısı iyi diyolar değil mi

Tamam tamam izin veriyom ,buluşabilirsiniz

bi paket bez parasına okurum ,zaten okuyom sana özet geçerim
Mercimeğin de sarısı iyi diyolar değil mi

Tamam tamam izin veriyom ,buluşabilirsiniz
baklagiller genelde çok iyi, ama mercimeğin yeşili daha proteinli sanırım
ama ben bi hafta birini bi hafta diğerini yapıyorum

pegasus ta baya indirim var uçak biletlerinde
ben amsterdama gitmek istiyom yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…