2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Farkettiyseniz saat olmuş ; 16:07 , 7 dakika fazla mesai alacağım olsun kk dan

Kaçtım ben , hoşçakalınnnn , kuzularımı öperimmm kokulu kokuluuuuu

Bence de öyle.. o kadarı da çok abartı ama herkesin şartları farklı tabi..
Benimkine de sonunda annem bakmaya devam edecek büyük ihtimal de, arada geliyorlar işte bana.. Hem annemin yorulmasına üzülüyorum, hem yoruldum demesine kızıyorum içten içe.. Neyseki zaman çabuk geçiyor, ayşenin dediği gibi biraz büyüsün kreşe gider artık..

Ben de kaçıyorum kızlar, işler beni bekler. Sohbete doyum olmuyor ama.. Hoşçakalın.

kızlar yabancı bakıcı mevzusu geçmiş benimde evde yatılı var ve gerçekten çok memnunum, burdakilerden daha merhametle yaklaştıkları kesin,
gel gelelim 4 buçukta evde olduktan sonra kesinlikle yanından ayrılmam bebişimin gece boyu da bendedir,banyosudur,bakımıdır.. onun mızmızları olmadan bana uyku haram alışmışım zombiliğe zaten 8 aydır talimliyim
Ben biraz mecburiyetten aldım yatılı, ama şansımıza çok iyi biri denk geldi, hatta kaynanamgil kır dizini otur evde çocuğuna bak deyip karşı çıkmışlardı, geçen geldiler çok iyi yapmışsın, çok akıllıca falan filon takdir ettiler anlayacağınız.
ben eve gittikten sonra işleri yapar , gece 9 dan sonra da etrafta görünmez zaten minnoşum çok yoruyor onu tüm gün bende gece vardiyasına kalıyorum ama bebeğimle geçirdiğim her dakika çok değerlidir.
Olumsuz tarafları da yok değil bir yabancıya alışmak zor, helede bir kadına, ilk günden otoriteyi kurduğunda ve sınırları çizdiğinde bunada zamanla alışıyor insan.

eminim onu içten demiyodur canım o anane sonuçta o laf ağzındadır onun hadi görüşürz tatlm

kimdi yahu?
mutlusu muydu? evet evet oydu

ASEMB, hoşgeldin tekrar

hatırladın mı beni?
Hosbuldum cnm hatirladim tabiki nasilsin görusmeyeli kizin cok tatli olmus maşallah talip olasim geldi
Ankaradan eskisehire tasindik afacan uyandida geciktim cnm yazarken
Ohhh ,iyiymiş ... benim de evde günlerdir bekleyen ütü işim var , yaz gelmeden ütülerim inşallah da bi kere daha giyebiliriz kıyafetleri

hehe alem kizsin sen yaa
utuden nefret ediyorum ve karişmiyorum
kocişe yaptiriyorum

benmki ütüyü asla ama asla yapmaz helal olsun kız

Hosbuldum cnm hatirladim tabiki nasilsin görusmeyeli kizin cok tatli olmus maşallah talip olasim geldi
Ankaradan eskisehire tasindik afacan uyandida geciktim cnm yazarken

canım teşekkürler, ben de seni gördüğüme memnun oldum çok
taşınmanıza üzüldüm ama sizin için hayırlısı olmuştur umarım...

biz ASEMBle önceden Ankara topici vardı hamileyken oradan tanışıyoruz

Çağataycan da büyümüştür, bi resmi varsa koysan da maşallah desek yavruma.

kızlar merhaba size bir sorum olucaktı. kızımın iki hafta önce alttan iki dişi patladı. bi kaç gün sonrada üsteki dişlerden bir tanesi patladı diğeride çıkmak üzere iyice kabarmış. diş çıkarırken bi zorluk yaşamadık çok şükür keyfi yerinde ateşi falanda çıkmadı ama gel gelelim acayip iştahsızlaştı hiç birşey yediremiıyorum. biberon mamasını güzel içiyor ama diğer yediği çoğu ek gıdayı redediyor. kafasını çeviriyor, ağzını kapatıyor zorlarsamda bu sefer ağlamaya başlıyor ne yapıcağımı şaşırdım. sizce bu iştahsızlık geçicimidir yoksa psikolojik birsey mi çok üzülüyorum

benmki ütüyü asla ama asla yapmaz helal olsun kız
en bastan yiktım utu işini ona arada vızıklansada yapıyo napam hic sevmiyorum

Telden girdıgm icin yukleyemiyorum kuzum daha net baglanmadı eve baglansin hemen yuklycem cnm cagatay durmuyo simcik cikaym yine gelirim cnm optum kocamaaan

keşke Ankara'ya gelseniz de yanakcanımı bi koklasam o şeker yanaklarını ne de olsa isim anası benim ilk ben yicem
ah keşke canım ya eşim gtmiş bi kaç kere ama ben hiç gtmedim keşke geleblsem inan çok isterdm e tabi sen başkasın sonuçta kızımın adını koydun
ahh ah kelin ilacı olsa başına sürer canım aynı dert bizdede var sanırım ek gıdaya hazır olmadıklarından oluyo benmkide öle sabır denemeye devam zorlamadan napalım

bende sevmem ama ben alıştıramadm benmki dağınıklığnı toplasa yeter ama oda yok

belki o kabarmış dediğin diş rahatsız ediyordur canım kızını biraz daha sabret mutlaka düzelecektir biraz daha fazla biberon alıversin bu hafta sonra değişir bence geçicidir. baktın devam ediyor bi doktora gösteriver olmadı içini rahatlatırsın

bu arada ayşe mesaj gelmiş canım sana

oo şimdi baya gelişti cnm :) mühendislik fakültesinin tam karşısında açıldı avm ..tamam cnm mutlaka görüşelim benimde yengemler akbağlar tarafında oturuyor :) oleyy bee koskoca topikte bi hemşeri bualbildim

off kızlar ya kendşmden nefret ettim şidmdi 2 3 gündür ancak geziyorm ve baya kalabalık ortamlara girdim vee tabiki benim küçük hanımın uyku düzeni falan baya bozuldu...hergün düzenli uyyuan kız heder oldu yaa...bi kaç gün kendimi eve hapsedecem..az önce komsuya gittik baya kalabalıktı..bi kadın geldi kadın geldikten 2 3 dk sonra benim kız ne oldu anlamadım birden ağlama krizlerine girdi..zar zor sakinleştirdik..ilk defa böle oldu zaten kadın da hemen giitti valla çok üzüldüm yaa..gezsem olmuyo gezmesemde olmuyo havalarda değişken..Alllah'ım hepimizin bebişlerini nazarlardan korusunn

Benimkide öyle ortama gşrince kucaktan kucaga gezıyo bende dinlenuyorum. Şimdiye kadar 2 kişşiye hep ağlar her gırdugunde ama. Tanıyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…