ay o kadarıda çok fazla abatmış canm ya yarn bgün çocuğum bana diil bakıcısına anne diyo derse hiç şaşırmam hem evde başka biri olması beni rahatsız ederdi annen bakarım diyomuş canım ya zaten az byüdümü kreş falan düşünürsün
Yani değil mi , o zaman niye doğurduk ki , tutaydık bi taşııyıcı anneO kadar tembellik de fazla , her ne kadar 8 aydır kesintisiz uyumamış olsam da , sırtım belim g.tüm başım heryerim ağrımış olsa da en azından akşam gidince çocuğuma da bakarım yahu
Bence de öyle.. o kadarı da çok abartı ama herkesin şartları farklı tabi..
Benimkine de sonunda annem bakmaya devam edecek büyük ihtimal de, arada geliyorlar işte bana.. Hem annemin yorulmasına üzülüyorum, hem yoruldum demesine kızıyorum içten içe.. Neyseki zaman çabuk geçiyor, ayşenin dediği gibi biraz büyüsün kreşe gider artık..
Ben de kaçıyorum kızlar, işler beni bekler. Sohbete doyum olmuyor ama.. Hoşçakalın.
Hosbuldum cnm hatirladim tabiki nasilsin görusmeyelikimdi yahu?
mutlusu muydu? evet evet oydu
ASEMB, hoşgeldin tekrar
hatırladın mı beni?
Ohhh ,iyiymiş ... benim de evde günlerdir bekleyen ütü işim var , yaz gelmeden ütülerim inşallah da bi kere daha giyebiliriz kıyafetleri
Hosbuldum cnm hatirladim tabiki nasilsin görusmeyelikizin cok tatli olmus maşallah talip olasim geldi
Ankaradan eskisehire tasindik afacan uyandida geciktim cnm yazarken
hehe alem kizsin sen yaa
utuden nefret ediyorum ve karişmiyorum
kocişe yaptiriyorum
Hosbuldum cnm hatirladim tabiki nasilsin görusmeyelikizin cok tatli olmus maşallah talip olasim geldi
Ankaradan eskisehire tasindik afacan uyandida geciktim cnm yazarken
benmki ütüyü asla ama asla yapmaz helal olsun kız
en bastan yiktım utu işini ona arada vızıklansada yapıyobenmki ütüyü asla ama asla yapmaz helal olsun kız
canımteşekkürler, ben de seni gördüğüme memnun oldum çok
taşınmanıza üzüldüm ama sizin için hayırlısı olmuştur umarım...
biz ASEMBle önceden Ankara topici vardı hamileyken oradan tanışıyoruz :kk ı:
Çağataycan da büyümüştür, bi resmi varsa koysan da maşallah desek yavruma.
ah keşke canım ya eşim gtmiş bi kaç kere ama ben hiç gtmedim keşke geleblsem inan çok isterdm e tabi sen başkasın sonuçta kızımın adını koydunkeşke Ankara'ya gelseniz de yanakcanımı bi koklasam o şeker yanaklarınıne de olsa isim anası benim ilk ben yicem
ahh ah kelin ilacı olsa başına sürer canım aynı dert bizdede var sanırım ek gıdaya hazır olmadıklarından oluyo benmkide öle sabır denemeye devam zorlamadan napalımkızlar merhaba size bir sorum olucaktı. kızımın iki hafta önce alttan iki dişi patladı. bi kaç gün sonrada üsteki dişlerden bir tanesi patladı diğeride çıkmak üzere iyice kabarmış. diş çıkarırken bi zorluk yaşamadık çok şükür keyfi yerinde ateşi falanda çıkmadı ama gel gelelim acayip iştahsızlaştı hiç birşey yediremiıyorum. biberon mamasını güzel içiyor ama diğer yediği çoğu ek gıdayı redediyor. kafasını çeviriyor, ağzını kapatıyor zorlarsamda bu sefer ağlamaya başlıyor ne yapıcağımı şaşırdım. sizce bu iştahsızlık geçicimidir yoksa psikolojik birsey mi çok üzülüyorum
en bastan yiktım utu işini ona arada vızıklansada yapıyonapam hic sevmiy
Telden girdıgm icin yukleyemiyorum kuzum daha net baglanmadı eve baglansin hemen yuklycem cnm cagatay durmuyo simcik cikaym yine gelirim cnm optum kocamaaan
kızlar merhaba size bir sorum olucaktı. kızımın iki hafta önce alttan iki dişi patladı. bi kaç gün sonrada üsteki dişlerden bir tanesi patladı diğeride çıkmak üzere iyice kabarmış. diş çıkarırken bi zorluk yaşamadık çok şükür keyfi yerinde ateşi falanda çıkmadı ama gel gelelim acayip iştahsızlaştı hiç birşey yediremiıyorum. biberon mamasını güzel içiyor ama diğer yediği çoğu ek gıdayı redediyor. kafasını çeviriyor, ağzını kapatıyor zorlarsamda bu sefer ağlamaya başlıyor ne yapıcağımı şaşırdım. sizce bu iştahsızlık geçicimidir yoksa psikolojik birsey mi çok üzülüyorum
ben okurken yoktu canım olsa iskenderun bir kalkınırdı ki sorma gitsinama yerini biliyorum kıs yazın biz geliriz mutlaka babaannemde iskenderunda akbağalarda oturuyor bayramda gelmişdi geçen sene en son haberleşelim gelince ya.. ben okurken en son mado açılmışdı nasıl süslenip açılışa gitmişdik ya aklıma geldi şimdi bak güldüm çok güzelleşmiş bizim zamanımızdan bu yana ya ben 2007 2008 meznuyum
hiç mutevazi olamıcam şekerım cok iyi kadınım ben yaaa.sen de kocanla evlenme tickeri koymuşsun anacım yaa , kaç temmuzdu minyatürüm :44:
nasıl bir mütevaziliktir bu hemşom
Anam olmasa adımımı atmam inanki.İstanbula ewimize geri donduk. Esim olmasa ozlemem sanirimbu sehri
Benimkide öyle ortama gşrince kucaktan kucaga gezıyo bende dinlenuyorum. Şimdiye kadar 2 kişşiye hep ağlar her gırdugunde ama. Tanıyo sankioff kızlar ya kendşmden nefret ettim şidmdi2 3 gündür ancak geziyorm ve baya kalabalık ortamlara girdim vee tabiki benim küçük hanımın uyku düzeni falan baya bozuldu...hergün düzenli uyyuan kız heder oldu yaa...bi kaç gün kendimi eve hapsedecem..az önce komsuya gittik baya kalabalıktı..bi kadın geldi kadın geldikten 2 3 dk sonra benim kız ne oldu anlamadım birden ağlama krizlerine girdi..zar zor sakinleştirdik..ilk defa böle oldu zaten kadın da hemen giitti valla çok üzüldüm yaa..gezsem olmuyo gezmesemde olmuyo havalarda değişken..Alllah'ım hepimizin bebişlerini nazarlardan korusunn
aa bi tek ayşem online mışhanfendi ayağımda da ben de o arada bi bakayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?