2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam,
süt sağarken biraz size takılayım dedim.. Sıkıldım çalış çalış sabahtan beri...Herkes iyidir umarım. Bende herşey aynen devam ediyor. Dün bir avukat arkadaşla karşılaştım, evlerinde yabancı yatılı bakıı varmış. O kadar memnun olduklarını anlattı ki ben de heveslendim.. Eğer referans olabileceği birini bulursa bana da haber verecek. Benimkine annem bakıyor ama pek içim rahat değil ya.. Akşam gidiyorum annem pert olmuş, her aradığımda Ela huysuz yoruldum vs. diyor. Bir taraftan bakıcıya vermem ben bakacağım da diyor ama diğer taraftan yorgunluğundan bahsettiği için benim içim rahat etmiyor..
benden haberler böyle şimdilik. geçmiş yapamadım tabi.. önemli gelişmeler varsa haber verin bana:)

Benim kuzenimin de bir arkadaşı var yatılı bakıcısı olan ,üstelik 1+1 evde yaşıyolar ,onlar da çok memnunmuş ama bu yatılı bakma işi , çok tembelliğe kaçmak gibi geliyo bana , yani ; sürekli çocuğa o baksın biz sevelim modu ...Mantıksız mı düşünüyorum bilmiyorum ama evde yatılı bakıcı bana ters gibi , o kadar da tembel bi anneyim üstelik

4 mayısta buluşuyoruz bu arada ama henüz mekan kararlaştırmadık

Slm kizlar nasilsiniz
benim afacan uykuda o arada yememek çamasır ışlerinı hallettim birazda sıze takilayim dedım :126::126:

bak yaa neler hatırlıyosun , kendisi bile unutmuş baksana

ben açamıyorum ,konu nedir ?

sayfayı çok meşgul etmesin, özetle

[h=2]Şırnak ve ilçelerinde bulaşıcı hastalıklarla mücadele ve hastalıkların yayılmasını önlemek amacıyla dağıtılan 5’li karma aşının kullanım tarihinin geçtiği ortaya çıktı.[/h]

Sağlık
görevlilerinin son anda fark edip, tutanakla iade ettiği aşılardan 9 kişiye uygulandığı belirlendi.

Slm kizlar nasilsiniz
benim afacan uykuda o arada yememek çamasır ışlerinı hallettim birazda sıze takilayim dedım :126::126:

Ohhh ,iyiymiş ... benim de evde günlerdir bekleyen ütü işim var , yaz gelmeden ütülerim inşallah da bi kere daha giyebiliriz kıyafetleri

Y Yuh yaa

Dediğin gibi çocuğu tamamen ona emanet edersen bayağı tembel işi. Dünkü arkadaşımın bakıcısı bebekle beraber aynı odada kalıyormuş. acıkınca getiriyormuş arkadaşın eşi emziriyormuş, geri kalan zamanda bakıcı bakıyormuş. sabaha kadar ayağında salladığını bilirim dedi.. çüş yani bu kadarı da fazla bence de. ama akşam eve gittiğimde yemek temizlik herşey hazır olsa süper olur. ben annem + yatılı yardımcı gibi düşündüm ama olmaz herhalde..
4 mayıs bana uygun..

şırnakta yapılan 5li karma aşının tarihi geçikmiş canım üstelik 9 kşiye yapılmış

Bu devlet bu memlekette bir tek şeyi düzgün yapsın ,dişimi kırıcam .....LANET OLSUN

kimdi yahu?
mutlusu muydu? evet evet oydu

ASEMB, hoşgeldin tekrar

hatırladın mı beni?

nooluyo , ne var aranızda ,biz niye bilmiyoz ?

Çok sinir bir durum tabi ama paniğe gerek yok. İlaçların sk tarihleri 1-2 ay opsiyonlu zaten. İlaç firmaları başlarına birşey gelmesin diye gerçek sk tarihini yazmıyorlar hiç bir zaman.

ay o kadarıda çok fazla abatmış canm ya yarn bgün çocuğum bana diil bakıcısına anne diyo derse hiç şaşırmam hem evde başka biri olması beni rahatsız ederdi annen bakarım diyomuş canım ya zaten az byüdümü kreş falan düşünürsün

Yani değil mi , o zaman niye doğurduk ki , tutaydık bi taşııyıcı anne O kadar tembellik de fazla , her ne kadar 8 aydır kesintisiz uyumamış olsam da , sırtım belim g.tüm başım heryerim ağrımış olsa da en azından akşam gidince çocuğuma da bakarım yahu

Bu devlet bu memlekette bir tek şeyi düzgün yapsın ,dişimi kırıcam .....LANET OLSUN

nooluyo , ne var aranızda ,biz niye bilmiyoz ?

canım her bişeyi geçtm bu insan sağlığı ya can bundada hata yapılırmıbende merak ettim var bunlarda bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…