Kv ne vermisti ki bana:44: suyu 100 dereceye getirip sonra sogutuyor wavym. Memnunum cok hem cabuk hem de mama sicak mi oldu soguk mu derdim yok
Kızlar selam,
süt sağarken biraz size takılayım dedim.. Sıkıldım çalış çalış sabahtan beri...Herkes iyidir umarım. Bende herşey aynen devam ediyor. Dün bir avukat arkadaşla karşılaştım, evlerinde yabancı yatılı bakıı varmış. O kadar memnun olduklarını anlattı ki ben de heveslendim.. Eğer referans olabileceği birini bulursa bana da haber verecek. Benimkine annem bakıyor ama pek içim rahat değil ya.. Akşam gidiyorum annem pert olmuş, her aradığımda Ela huysuz yoruldum vs. diyor. Bir taraftan bakıcıya vermem ben bakacağım da diyor ama diğer taraftan yorgunluğundan bahsettiği için benim içim rahat etmiyor..
benden haberler böyle şimdilik. geçmiş yapamadım tabi.. önemli gelişmeler varsa haber verin bana:)
katı meyve sıkacağını vermiş ya sana, küçükken oğluna da sıkarmış ya hani
O ben degilim tatlim burdan biriydi ama hatirlayamadimkatı meyve sıkacağını vermiş ya sana, küçükken oğluna da sıkarmış ya hani
bak yaa neler hatırlıyosun , kendisi bile unutmuş baksana
ben açamıyorum ,konu nedir ?
bak yaa neler hatırlıyosun , kendisi bile unutmuş baksana
ben açamıyorum ,konu nedir ?
O ben degilim tatlim burdan biriydi ama hatirlayamadim
Slm kizlar nasilsiniz
benim afacan uykuda o arada yememek çamasır ışlerinı hallettimbirazda sıze takilayim dedım :126::126:
Yuh yaasayfayı çok meşgul etmesin, özetle
[h=2]Şırnak ve ilçelerinde bulaşıcı hastalıklarla mücadele ve hastalıkların yayılmasını önlemek amacıyla dağıtılan 5li karma aşının kullanım tarihinin geçtiği ortaya çıktı.[/h]
Sağlık görevlilerinin son anda fark edip, tutanakla iade ettiği aşılardan 9 kişiye uygulandığı belirlendi.
Benim kuzenimin de bir arkadaşı var yatılı bakıcısı olan ,üstelik 1+1 evde yaşıyolar ,onlar da çok memnunmuş ama bu yatılı bakma işi , çok tembelliğe kaçmak gibi geliyo bana , yani ; sürekli çocuğa o baksın biz sevelim modu ...Mantıksız mı düşünüyorum bilmiyorum ama evde yatılı bakıcı bana ters gibi , o kadar da tembel bi anneyim üstelik
4 mayısta buluşuyoruz bu arada ama henüz mekan kararlaştırmadık
şırnakta yapılan 5li karma aşının tarihi geçikmiş canım üstelik 9 kşiye yapılmış
sayfayı çok meşgul etmesin, özetle
[h=2]Şırnak ve ilçelerinde bulaşıcı hastalıklarla mücadele ve hastalıkların yayılmasını önlemek amacıyla dağıtılan 5li karma aşının kullanım tarihinin geçtiği ortaya çıktı.[/h]
Sağlık görevlilerinin son anda fark edip, tutanakla iade ettiği aşılardan 9 kişiye uygulandığı belirlendi.
kimdi yahu?
mutlusu muydu? evet evet oydu
ASEMB, hoşgeldin tekrar
hatırladın mı beni?
sayfayı çok meşgul etmesin, özetle
[h=2]Şırnak ve ilçelerinde bulaşıcı hastalıklarla mücadele ve hastalıkların yayılmasını önlemek amacıyla dağıtılan 5’li karma aşının kullanım tarihinin geçtiği ortaya çıktı.[/h]
Dediğin gibi çocuğu tamamen ona emanet edersen bayağı tembel işi. Dünkü arkadaşımın bakıcısı bebekle beraber aynı odada kalıyormuş. acıkınca getiriyormuş arkadaşın eşi emziriyormuş, geri kalan zamanda bakıcı bakıyormuş. sabaha kadar ayağında salladığını bilirim dedi.. çüş yani bu kadarı da fazla bence de. ama akşam eve gittiğimde yemek temizlik herşey hazır olsa süper olur. ben annem + yatılı yardımcı gibi düşündüm ama olmaz herhalde..
4 mayıs bana uygun..
Dediğin gibi çocuğu tamamen ona emanet edersen bayağı tembel işi. Dünkü arkadaşımın bakıcısı bebekle beraber aynı odada kalıyormuş. acıkınca getiriyormuş arkadaşın eşi emziriyormuş, geri kalan zamanda bakıcı bakıyormuş. sabaha kadar ayağında salladığını bilirim dedi.. çüş yani bu kadarı da fazla bence de. ama akşam eve gittiğimde yemek temizlik herşey hazır olsa süper olur. ben annem + yatılı yardımcı gibi düşündüm ama olmaz herhalde..
4 mayıs bana uygun..
Bu devlet bu memlekette bir tek şeyi düzgün yapsın ,dişimi kırıcam .....LANET OLSUN
nooluyo , ne var aranızda ,biz niye bilmiyoz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?