baklagiller genelde çok iyi, ama mercimeğin yeşili daha proteinli sanırım
ama ben bi hafta birini bi hafta diğerini yapıyorum
Ben de Prag'a , bir de Küba'yapegasus ta baya indirim var uçak biletlerinde
ben amsterdama gitmek istiyom yaaaa
Bende Yengeç' im burclardan anlatan var mıkı ne analîzi yapıyonuz
Bende vermediğimi farkettim hemen suya islatayim bari yarın corbasina eklerim biraz..Yeşil mercimek veren var mı , blenderdan mı geçiriyosunuz ,kırmızı mercimek gibi dağılmıyo değil mi ?
Ben de Prag'a , bir de Küba'ya
Ya da insanın kendi ailesi nasıl olurda sahip çıkıp, koruyup kollamaz. Aksine herşeyi karıştırıp çekilirler evlerine.Oooooo , kötü haber varmış yahu
Hele bi gelsin biraz sakinleşsin , düzelir ilişkisi umarım ... Hadi analar kaynanalar karışıyo onu anlıyorum da bu herifler niye sahip çıkmıyo ailesine onu anlayamıyorum işte
Tatsız sorunlar var canım. Açmak istemiyorum okadar tatsız. Zaten baştan bu yana vardı -kv başlattı sorunları gerisi geldi, herkesin katkısı var. Bebek düşünmüyorlardı, oldu herseyde bir hayır var dedik. Ama zaten sorunlu evlilikte birşey düzeltemiyor bebek işte.öncelikle sen sakin ol canım zaten mantıklı da bi insansın onu biraz olsun rahatlatırsın. eğer içini döküp rahatlamak istersen az biraz bahset belki biz biraz yardımcı oluruz.
Çocuk yetiştirmek böyle durumlardan dolayı beni korkutuyor işte. Ben nekadar kadına saygı öğretebilirsem evliliği okadar düzgün olacak. İnsan sonradan birşey öğrenemiyor yada değişemiyor.Malesef çok oluyo bu konuda. Geldık demınkı konu gibi. Kadınlar çocuklara adıyo kendini. Erkeklerde bu sorumluluktan tırsıyo. Gece aglamalar gazlar vs. Atlatacaklrda ıste sabır sabır ya sabır.
Durup durup ağlıyor kucaktan inmiyor, yine sebep buldu kucaktan inmemek için.. yazık işte nasıl acıyordur canı diyorum bende.anaaa geçmiş olsun ben de seni soruyodum az önce
oğluşa geçmiş olsun, huysuzlukları var işte, yazık ya ağrıyodur tabi
arkadaşına da çok üzüldüm, sen gel burda rahatla biraz arada, yoksa bebeklerle nasıl ilgilenceksiniz
of ya ifritim zaten şu kv olayına,
bencil insanlar, azıcık akıllı olsalar bunun yarını da var derler, ama nerdeee, illa başlarına gelicek de pişman olucaklar
hayat hep bi mücadeleden ibaret, Allah sağlık versin de herşey yoluna girer papatyam, üzülmemeye çalış, geçicek bunlar da diye düşün emi?
çok öptüm
Minikcik büyüdü gitti maşallah 9.ayı bile bitecek :) İkinizede çok geçmiş olsun. Bende hep ciğerinden korkuyorum oğlumun erken doğması sebebiyle. Allah korusun hepsini.Gecmis olsun dileklerinde bulanan herkese tek tek tsklerimi sunarım..ne kendimi nede kızımı bı daha böyle bir duruma düşürmem zaten lafın altında kalmam diyeceğimi dedim kenara çekildim ne malın gözüdur o eltim anlar tasın geldigini...
iris 4 Mayıs'tan önce biz buluşalım yoksa sizin fotolarinizi görürsem cat diye çatlarım kıskançlıktan değil ama orda olmadıgından üzülürüm valla...papatyam ben veriyorum hemen herseyi yiyor artik(tabi patlıcan domates bal yok menümüzde) ama 8,5 aylik olduk bunu goz önünde bulundurmak lazım..
arkadasın icinde cok üzüldüm İns hersey yoluna girer kendiside cok üzgündur(
Mercimeğin yeşili daha faydaliymis hatta bı iki gece suda bekleyip cok az cimlenmesi sağlanıp sonra pişirilirse cocukların beyin gelişimi icin cok faydaliymis protein deposuymus(hep mis mus dedim çünkü beslenme hocamız oyle derdi onun yalancısıyim yani)
Anamm komsu cagırrıyo neler yaptım neler dıyo napsam ki? :26:
Bende vermediğimi farkettim hemen suya islatayim bari yarın corbasina eklerim biraz..
Minikcanimda yengeç oluyor sanırsam :)) aram pek yokturda burclarla...kıpırcanımın burcuuuu
aslan burcu değiliz biz topiğin geneli gibi....
analiz yapmıyoz da , detaylara takılınca ,wavy mi başak burcu sandım
bende istiyom ya prag, ben zaten heryere gitmek isityomYeşil mercimek veren var mı , blenderdan mı geçiriyosunuz ,kırmızı mercimek gibi dağılmıyo değil mi ?
Ben de Prag'a , bir de Küba'ya
Ya da insanın kendi ailesi nasıl olurda sahip çıkıp, koruyup kollamaz. Aksine herşeyi karıştırıp çekilirler evlerine.
Tatsız sorunlar var canım. Açmak istemiyorum okadar tatsız. Zaten baştan bu yana vardı -kv başlattı sorunları gerisi geldi, herkesin katkısı var. Bebek düşünmüyorlardı, oldu herseyde bir hayır var dedik. Ama zaten sorunlu evlilikte birşey düzeltemiyor bebek işte.
Çocuk yetiştirmek böyle durumlardan dolayı beni korkutuyor işte. Ben nekadar kadına saygı öğretebilirsem evliliği okadar düzgün olacak. İnsan sonradan birşey öğrenemiyor yada değişemiyor.
Durup durup ağlıyor kucaktan inmiyor, yine sebep buldu kucaktan inmemek için.. yazık işte nasıl acıyordur canı diyorum bende.
Mutlaka sakinleşecek taraflar ama sonradan herşey unutuluyor mu hayır. Bebek için unutmaya çalışırsın ama kaçgün..
Minikcik büyüdü gitti maşallah 9.ayı bile bitecek :) İkinizede çok geçmiş olsun. Bende hep ciğerinden korkuyorum oğlumun erken doğması sebebiyle. Allah korusun hepsini.
Ceydacım geçmiş olsun bu sıralar rahatsızlık peşini bırakmıyor, hepsi hafif olsun olacaksada inşallah.
Kabukluya ezsende pütürlü kalıyo mide bulandırıyo yağmura yapmıştım iyi hatırlıyorum kusmuştu yavvrıımbol bol suyun içinde mi bekleticez , yapayım ben de ama nasıl parçalıycaz ,yutabilir mi ki :44:
Gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee .....
iyice pişince ezeriz mi acaba , fikrim geldi
ya çok pişiriyorum ben, eziliyo zaten mama gibi oluyo, belki pütürlü sevmeyen xxcanlar için gerekebilir ama bilemiyorum kibol bol suyun içinde mi bekleticez , yapayım ben de ama nasıl parçalıycaz ,yutabilir mi ki :44:
He be güzelim suyun icinde beklet kurufasulye gibi hani suyu fazla olsun çeker icine şişerler mercimekler ertesi günde dok suyu yeni suda bes dk hasla onuda dok sadece mercimeklerini al kullan çorbasında isladigin ve hasladigin suyu kullanma gaz yapar çünkübol bol suyun içinde mi bekleticez , yapayım ben de ama nasıl parçalıycaz ,yutabilir mi ki :44:
Kızz cok iyi olacak he biz yengecler cok iyiyi bide evcımenız sadece ikisini biliyorumMinikcanimda yengeç oluyor sanırsam :)) aram pek yokturda burclarla...
Minikcanimda yengeç oluyor sanırsam :)) aram pek yokturda burclarla...
Kızz cok iyi olacak he biz yengecler cok iyiyi bide evcımenız sadece ikisini biliyorum
Benim minikcan 28 Ağustoslu olacaktı ya güya babamiz 21 teyzemizde 20 Ağustoslu bana baskı yapıyorlardı normal dogumu bekleme sezeryan gunu al diye bende iki Aslan burcu yeter üçüncüyü cekemem dıyordum kızımda agustosu ucundan bile yakalamadı aslandan sonraki burç yerine önceki burç oldu :)) ama bende normal yerine sezaryen dogum yaptım yine istediklerinin biri oldu :))Kızz cok iyi olacak he biz yengecler cok iyiyi bide evcımenız sadece ikisini biliyorum
He ya koyduydum ama minikcanima koyamadim tickersen de kocanla evlenme tickeri koymuşsun anacım yaa , kaç temmuzdu minyatürüm :44:
nasıl bir mütevaziliktir bu hemşom
He ya koyduydum ama minikcanima koyamadim ticker
12 Temmuz'da geldi aceleci kizim ılgınım...
Canim cok uzuldum insan yakin arkadasi olunca sorunlari cok icsellestiriyor haklisin. Umarim cozulebilir sorunlari yoksa olan bebeklere oluyor.Oğlum 2gündür çok huysuz, diş gözüktü daha beter oldu. Ona bunalırken sabah bir arkadaşımdan haber aldım. Evliliğinde çook tatsız sorunlar var. Okadar üzgünüm ki kelimelerle ifade edemem. Yeni bebekleri var birde... Bu kayınvalideler, anneler neden burnunu sokar ve sonra çekilip seyreder kargaşayı anlamıyorum. Umarım onun ve onun gibi sorun yaşayanların herşey gönlünce olur. Rabbim herkesin evine huzur versin.
Bir süre kafayı toplamak adına misafirim olacak- dilediği kadar- Yani evimizde 2bebek olacak. Keşke bebeğini daha güzel sebeplerle görseydim. Çok üzgünüm ya. Normalde üzüntümü içime atarım ama galiba o gelene kadar olayları sindireyim diye sizle paylaştım. Onun yanında güçlü durmalıyım.
Kv ne vermisti ki bana:44: suyu 100 dereceye getirip sonra sogutuyor wavym. Memnunum cok hem cabuk hem de mama sicak mi oldu soguk mu derdim yokohhh valla anası sıkacak verir babası ısıtıcı alır
suyu 100 dereceye getirip mi soğutuyo yoksa gereken sıcaklığa kadar mı ısıtıyo?
bence eger öyle değilse sen bi kaynat sonra o suyunu hazırlasın istediği gibi. burası Türkiye anacım
Benim kizin lakabi malum hala veremedim korkudan:18:Ya kızlar bugün oğlan benim kız benimevde şenlik var sizi okuyorum ama yazamıyorum idare edin artık
Kızlar mercimek çorbası veren varmı versem nolurki:44:
Napcan canim amsterdamda??pegasus ta baya indirim var uçak biletlerinde
ben amsterdama gitmek istiyom yaaaa
Canim cok uzuldum insan yakin arkadasi olunca sorunlari cok icsellestiriyor haklisin. Umarim cozulebilir sorunlari yoksa olan bebeklere oluyor.
Kv ne vermisti ki bana:44: suyu 100 dereceye getirip sonra sogutuyor wavym. Memnunum cok hem cabuk hem de mama sicak mi oldu soguk mu derdim yok
Benim kizin lakabi malum hala veremedim korkudan:18:
Napcan canim amsterdamda??Bizim bi paris plani var bakalim nisanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?