2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

baklagiller genelde çok iyi, ama mercimeğin yeşili daha proteinli sanırım
ama ben bi hafta birini bi hafta diğerini yapıyorum

Yeşil mercimek veren var mı , blenderdan mı geçiriyosunuz ,kırmızı mercimek gibi dağılmıyo değil mi ?

pegasus ta baya indirim var uçak biletlerinde
ben amsterdama gitmek istiyom yaaaa
Ben de Prag'a , bir de Küba'ya

Mercimeğin yeşili daha faydaliymis hatta bı iki gece suda bekleyip cok az cimlenmesi sağlanıp sonra pişirilirse cocukların beyin gelişimi icin cok faydaliymis protein deposuymus(hep mis mus dedim çünkü beslenme hocamız oyle derdi onun yalancısıyim yani)

Bende Yengeç' im burclardan anlatan var mıkı ne analîzi yapıyonuz

kıpırcanımın burcuuuu
aslan burcu değiliz biz topiğin geneli gibi....

analiz yapmıyoz da , detaylara takılınca ,wavy mi başak burcu sandım

Ya da insanın kendi ailesi nasıl olurda sahip çıkıp, koruyup kollamaz. Aksine herşeyi karıştırıp çekilirler evlerine.

öncelikle sen sakin ol canım zaten mantıklı da bi insansın onu biraz olsun rahatlatırsın. eğer içini döküp rahatlamak istersen az biraz bahset belki biz biraz yardımcı oluruz.
Tatsız sorunlar var canım. Açmak istemiyorum okadar tatsız. Zaten baştan bu yana vardı -kv başlattı sorunları gerisi geldi, herkesin katkısı var. Bebek düşünmüyorlardı, oldu herseyde bir hayır var dedik. Ama zaten sorunlu evlilikte birşey düzeltemiyor bebek işte.
Malesef çok oluyo bu konuda. Geldık demınkı konu gibi. Kadınlar çocuklara adıyo kendini. Erkeklerde bu sorumluluktan tırsıyo. Gece aglamalar gazlar vs. Atlatacaklrda ıste sabır sabır ya sabır.
Çocuk yetiştirmek böyle durumlardan dolayı beni korkutuyor işte. Ben nekadar kadına saygı öğretebilirsem evliliği okadar düzgün olacak. İnsan sonradan birşey öğrenemiyor yada değişemiyor.
Durup durup ağlıyor kucaktan inmiyor, yine sebep buldu kucaktan inmemek için.. yazık işte nasıl acıyordur canı diyorum bende.
Mutlaka sakinleşecek taraflar ama sonradan herşey unutuluyor mu hayır. Bebek için unutmaya çalışırsın ama kaçgün..
Minikcik büyüdü gitti maşallah 9.ayı bile bitecek :) İkinizede çok geçmiş olsun. Bende hep ciğerinden korkuyorum oğlumun erken doğması sebebiyle. Allah korusun hepsini.

Ceydacım geçmiş olsun bu sıralar rahatsızlık peşini bırakmıyor, hepsi hafif olsun olacaksada inşallah.

bol bol suyun içinde mi bekleticez , yapayım ben de ama nasıl parçalıycaz ,yutabilir mi ki :44:

Anamm komsu cagırrıyo neler yaptım neler dıyo napsam ki? :26:

Gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee .....

Bende vermediğimi farkettim hemen suya islatayim bari yarın corbasina eklerim biraz..

iyice pişince ezeriz mi acaba , fikrim geldi

Yeşil mercimek veren var mı , blenderdan mı geçiriyosunuz ,kırmızı mercimek gibi dağılmıyo değil mi ?

Ben de Prag'a , bir de Küba'ya
bende istiyom ya prag, ben zaten heryere gitmek isityom
beraber gidek mi prag a
herberaber bebeleri alalım gidelim
alem türk anası görsün

evet zor bi durum canım, ooof offf, içim daraldı valla

iyileşirim ben ya bebeler ii olsun da

bol bol suyun içinde mi bekleticez , yapayım ben de ama nasıl parçalıycaz ,yutabilir mi ki :44:

Kabukluya ezsende pütürlü kalıyo mide bulandırıyo yağmura yapmıştım iyi hatırlıyorum kusmuştu yavvrıım

ya çok pişiriyorum ben, eziliyo zaten mama gibi oluyo, belki pütürlü sevmeyen xxcanlar için gerekebilir ama bilemiyorum ki

He be güzelim suyun icinde beklet kurufasulye gibi hani suyu fazla olsun çeker icine şişerler mercimekler ertesi günde dok suyu yeni suda bes dk hasla onuda dok sadece mercimeklerini al kullan çorbasında isladigin ve hasladigin suyu kullanma gaz yapar çünkü

Verdim gitti mercimek çorbasını 1kaşıkta bulgur pilavı zaten uyumuyor bakalım bu gece ne olcakayyy kıza ayrı oğlana ayrı çorba yapamıcam şimdi ikiside bacaklarıma yapıştı ne bulduysa onu yesin

Kızz cok iyi olacak he biz yengecler cok iyiyi bide evcımenız sadece ikisini biliyorum
Benim minikcan 28 Ağustoslu olacaktı ya güya babamiz 21 teyzemizde 20 Ağustoslu bana baskı yapıyorlardı normal dogumu bekleme sezeryan gunu al diye bende iki Aslan burcu yeter üçüncüyü cekemem dıyordum kızımda agustosu ucundan bile yakalamadı aslandan sonraki burç yerine önceki burç oldu :)) ama bende normal yerine sezaryen dogum yaptım yine istediklerinin biri oldu :))
yengecler iyidir CANIM sende yengecmissin madem..ay evcimen olsun bende oyleyim teraziyim..

He ya koyduydum ama minikcanima koyamadim ticker
12 Temmuz'da geldi aceleci kizim ılgınım...

tam 1 hafta var o zaman aramızda ; 19 temmuzda da benim acele etmeyen kızım , gerçi 1 hafta erken geldi ama minyatürüm kadar değil

Canim cok uzuldum insan yakin arkadasi olunca sorunlari cok icsellestiriyor haklisin. Umarim cozulebilir sorunlari yoksa olan bebeklere oluyor.
Kv ne vermisti ki bana:44: suyu 100 dereceye getirip sonra sogutuyor wavym. Memnunum cok hem cabuk hem de mama sicak mi oldu soguk mu derdim yok
Ya kızlar bugün oğlan benim kız benimevde şenlik var sizi okuyorum ama yazamıyorum idare edin artık
Kızlar mercimek çorbası veren varmı versem nolurki:44:
Benim kizin lakabi malum hala veremedim korkudan:18:
pegasus ta baya indirim var uçak biletlerinde
ben amsterdama gitmek istiyom yaaaa
Napcan canim amsterdamda?? Bizim bi paris plani var bakalim nisanda

oğlunu vermiş ya daha ne istiyon
senin anneni kastetti sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…