2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aa bi tek ayşem online mış hanfendi ayağımda da ben de o arada bi bakayım dedim
Yok bende syrekli burdayımda sanırım telefon tuşkilidine girince offline oluyo. Sız yazın ben okuyorum. Calışma odasını temizliyorum. Eşim braun u almaya gitti. Değiştiler

Yok bende syrekli burdayımda sanırım telefon tuşkilidine girince offline oluyo. Sız yazın ben okuyorum. Calışma odasını temizliyorum. Eşim braun u almaya gitti. Değiştiler

benm kı hastamıki ya uyuyo yere koyuyom bakıo öle uyuyp kalıo neden uykulu gibi acaba ttalışkom fikrn varmı

benm kı hastamıki ya uyuyo yere koyuyom bakıo öle uyuyp kalıo neden uykulu gibi acaba ttalışkom fikrn varmı
Cnm benım onlar Hergun buyuyo hergun degişiyo. Belki huyu değişiyodur. Belki oyle rahatlıyordur. Görerek izleyerek huylarını öğrencez. Huzursuz değil se ne ala kafa takma lütfen. Senı anlıyorum ama herseyden korkma
Bide bişey soylucem ben yagmura yapardım oglanada yaptım . Kaşıga yemegi alıyorum sonrada fıncandaki suya sokuyorum kaşıgın içine biraz su alıyorum. Yediriyorum. Hiç oyle denedinmi. Bugun öyle yaparken aklıma geldi bi denesene su sanıp yemeğide yer belki. Wavyde solicektim

Kesşke yağmurun resimlerını görsen bebekken yerlerde uyurdu cekyat altına girerdi. Surunurken uyuya kalırdı. Halada uykucu oldugu yerde olur. Oc den senın için bş ara yuklıcem inşallah sşlinmemiştir. Gecen format attı eşim çoğu silindi

niyeki amsterdam çok güzell
sen sevmiyomusun odtücanım
paris e de gitmedim bak
ben de doğumgünümde bi amsterdama gitsem çiçek tarlalarını gezsem le güsel olulduuuuu

ya benim de öyle bi niyetim var, peki bu yatılı bakıcı yabancı değilmi, temizlik yemek işlerinden pek anlamıyolarmış diye duymuştum, ama evde de bana yardım etcekse süper olur
ben bebişe bakarım o ortalığı toplar baya ii olur
öyle bütün gün bebeğe o bakcaksa zaten ne anladım ben o işten, ben özlerim ayol kızımı akşama kadar zor duruyom zaten
geçicidir ya, rahatsız ediyo tabi ağrısı oluyodur, bizde hasta olunca yemek istemiyoruz, o da öyledir, üzme kendini
İstanbula ewimize geri donduk. Esim olmasa ozlemem sanirimbu sehri

Selam canlar belkide burda duydum ama bebegi tarhana icmeyenler yarisini keci sutu koyfum baya yumusatti en azindan biri icti

tamam canm tamam haklısın amma pimpirikliym ha korkmuoyormhiç denemedm şekerim az önce yemekte denerdm önce okusaydm neyse yarn bi deniyim bakalım saol inşallah işe yarar
aşırı şekilde görmek isterim valla en kısa zamanda istiorum eminim lülecan çok tatlıdır aynı böle saçlımıydı
Al sana ispatı bak sacıyla oynayıp kendini uyutuyo Eki Görüntüle 669033
ne mutlu sana kız ne güzel manzara maşallah kardeşinin dibnde uyumuş
Elayshe. Kız nerdesın kendı kendimemi konusuyırum

burdayım hatun yemek hazırladm yedk falan geldm sen naıosun laflayalm artk

niyeki amsterdam çok güzell
sen sevmiyomusun odtücanım
paris e de gitmedim bak
ben de doğumgünümde bi amsterdama gitsem çiçek tarlalarını gezsem

Odtucanim amsterdama gencken cocuksuzken gidcktin diyecm de senin niyetin masum masum lale bahcelerini gormekmis
ben gece hayatin kastetmistim

Oğlumu yıkadım şimdi benim için üzülme vaktı. Eee anlatın bakalım kız sen nerden biliyon amsterdamın gece hayatını gıttınmı yoksa

ya kızlar size bişey soracam siz cancanları gün içerisinde nasıl oyalıyorsnuz?? benim kuzu bi dk durmuyo yerinde.. tüm enerjimi absorbe ediyor valla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…