Yok bende syrekli burdayımda sanırım telefon tuşkilidine girince offline oluyo. Sız yazın ben okuyorum. Calışma odasını temizliyorum. Eşim braun u almaya gitti. Değiştileraa bi tek ayşem online mışhanfendi ayağımda da ben de o arada bi bakayım dedim
Yok bende syrekli burdayımda sanırım telefon tuşkilidine girince offline oluyo. Sız yazın ben okuyorum. Calışma odasını temizliyorum. Eşim braun u almaya gitti. Değiştiler
Cnm benım onlar Hergun buyuyo hergun degişiyo. Belki huyu değişiyodur. Belki oyle rahatlıyordur. Görerek izleyerek huylarını öğrencez. Huzursuz değil se ne ala kafa takma lütfen. Senı anlıyorum ama herseyden korkmabenm kı hastamıki ya uyuyo yere koyuyom bakıo öle uyuyp kalıo neden uykulu gibi acaba ttalışkom fikrn varmı
Niyeki cammı sildin yoksa kucakcan isminin hakkınımı verıyoOkadar yorulmusum ki anlatamam. Kol kaslarim titriyor oldugu yerde.
niyeki amsterdam çok güzellCanim cok uzuldum insan yakin arkadasi olunca sorunlari cok icsellestiriyor haklisin. Umarim cozulebilir sorunlari yoksa olan bebeklere oluyor.
Kv ne vermisti ki bana:44: suyu 100 dereceye getirip sonra sogutuyor wavym. Memnunum cok hem cabuk hem de mama sicak mi oldu soguk mu derdim yok
Benim kizin lakabi malum hala veremedim korkudan:18:
Napcan canim amsterdamda??Bizim bi paris plani var bakalim nisanda
Kızlar selam,
süt sağarken biraz size takılayım dedim.. Sıkıldım çalış çalış sabahtan beri...Herkes iyidir umarım. Bende herşey aynen devam ediyor. Dün bir avukat arkadaşla karşılaştım, evlerinde yabancı yatılı bakıı varmış. O kadar memnun olduklarını anlattı ki ben de heveslendim.. Eğer referans olabileceği birini bulursa bana da haber verecek. Benimkine annem bakıyor ama pek içim rahat değil ya.. Akşam gidiyorum annem pert olmuş, her aradığımda Ela huysuz yoruldum vs. diyor. Bir taraftan bakıcıya vermem ben bakacağım da diyor ama diğer taraftan yorgunluğundan bahsettiği için benim içim rahat etmiyor..
benden haberler böyle şimdilik. geçmiş yapamadım tabi.. önemli gelişmeler varsa haber verin bana:)
Benim kuzenimin de bir arkadaşı var yatılı bakıcısı olan ,üstelik 1+1 evde yaşıyolar ,onlar da çok memnunmuş ama bu yatılı bakma işi , çok tembelliğe kaçmak gibi geliyo bana , yani ; sürekli çocuğa o baksın biz sevelim modu ...Mantıksız mı düşünüyorum bilmiyorum ama evde yatılı bakıcı bana ters gibi , o kadar da tembel bi anneyim üstelik
4 mayısta buluşuyoruz bu arada ama henüz mekan kararlaştırmadık
Dediğin gibi çocuğu tamamen ona emanet edersen bayağı tembel işi. Dünkü arkadaşımın bakıcısı bebekle beraber aynı odada kalıyormuş. acıkınca getiriyormuş arkadaşın eşi emziriyormuş, geri kalan zamanda bakıcı bakıyormuş. sabaha kadar ayağında salladığını bilirim dedi.. çüş yani bu kadarı da fazla bence de. ama akşam eve gittiğimde yemek temizlik herşey hazır olsa süper olur. ben annem + yatılı yardımcı gibi düşündüm ama olmaz herhalde..
4 mayıs bana uygun..
ya benim de öyle bi niyetim var, peki bu yatılı bakıcı yabancı değilmi, temizlik yemek işlerinden pek anlamıyolarmış diye duymuştum, ama evde de bana yardım etcekse süper olurkızlar yabancı bakıcı mevzusu geçmiş benimde evde yatılı var ve gerçekten çok memnunum, burdakilerden daha merhametle yaklaştıkları kesin,
gel gelelim 4 buçukta evde olduktan sonra kesinlikle yanından ayrılmam bebişimin gece boyu da bendedir,banyosudur,bakımıdır.. onun mızmızları olmadan bana uyku haram alışmışım zombiliğe zaten 8 aydır talimliyim
Ben biraz mecburiyetten aldım yatılı, ama şansımıza çok iyi biri denk geldi, hatta kaynanamgil kır dizini otur evde çocuğuna bak deyip karşı çıkmışlardı, geçen geldiler çok iyi yapmışsın, çok akıllıca falan filon takdir ettiler anlayacağınız.
ben eve gittikten sonra işleri yapar , gece 9 dan sonra da etrafta görünmez zaten minnoşum çok yoruyor onu tüm gün bende gece vardiyasına kalıyorum ama bebeğimle geçirdiğim her dakika çok değerlidir.
Olumsuz tarafları da yok değil bir yabancıya alışmak zor, helede bir kadına,ilk günden otoriteyi kurduğunda ve sınırları çizdiğinde bunada zamanla alışıyor insan.
geçicidir ya, rahatsız ediyo tabi ağrısı oluyodur, bizde hasta olunca yemek istemiyoruz, o da öyledir, üzme kendinikızlar merhaba size bir sorum olucaktı. kızımın iki hafta önce alttan iki dişi patladı. bi kaç gün sonrada üsteki dişlerden bir tanesi patladı diğeride çıkmak üzere iyice kabarmış. diş çıkarırken bi zorluk yaşamadık çok şükür keyfi yerinde ateşi falanda çıkmadı ama gel gelelim acayip iştahsızlaştı hiç birşey yediremiıyorum. biberon mamasını güzel içiyor ama diğer yediği çoğu ek gıdayı redediyor. kafasını çeviriyor, ağzını kapatıyor zorlarsamda bu sefer ağlamaya başlıyor ne yapıcağımı şaşırdım. sizce bu iştahsızlık geçicimidir yoksa psikolojik birsey mi çok üzülüyorum
İstanbula ewimize geri donduk. Esim olmasa ozlemem sanirimbu sehri
tamam canm tamam haklısın amma pimpirikliym ha korkmuoyormCnm benım onlar Hergun buyuyo hergun degişiyo. Belki huyu değişiyodur. Belki oyle rahatlıyordur. Görerek izleyerek huylarını öğrencez. Huzursuz değil se ne ala kafa takma lütfen. Senı anlıyorum ama herseyden korkma
Bide bişey soylucem ben yagmura yapardım oglanada yaptım . Kaşıga yemegi alıyorum sonrada fıncandaki suya sokuyorum kaşıgın içine biraz su alıyorum. Yediriyorum. Hiç oyle denedinmi. Bugun öyle yaparken aklıma geldi bi denesene su sanıp yemeğide yer belki. Wavyde solicektim
aşırı şekilde görmek isterim valla en kısa zamanda istiorum eminim lülecan çok tatlıdır aynı böle saçlımıydıKesşke yağmurun resimlerını görsen bebekken yerlerde uyurdu cekyat altına girerdi. Surunurken uyuya kalırdı. Halada uykucu oldugu yerde olur. Oc den senın için bş ara yuklıcem inşallah sşlinmemiştir. Gecen format attı eşim çoğu silindi
ne mutlu sana kız ne güzel manzara maşallah kardeşinin dibnde uyumuşAl sana ispatı bak sacıyla oynayıp kendini uyutuyoEki Görüntüle 669033
Elayshe. Kız nerdesın kendı kendimemi konusuyırum
Odtucanim amsterdama gencken cocuksuzken gidcktin diyecm de senin niyetin masum masum lale bahcelerini gormekmisniyeki amsterdam çok güzell
sen sevmiyomusun odtücanım
paris e de gitmedim bak
ben de doğumgünümde bi amsterdama gitsem çiçek tarlalarını gezsem
Okadar yorulmusum ki anlatamam. Kol kaslarim titriyor oldugu yerde.
Oğlumu yıkadım şimdi benim için üzülme vaktı. Eee anlatın bakalım kız sen nerden biliyon amsterdamın gece hayatını gıttınmı yoksa
Kız atv de dizi da. Gıttım yedım içtım cok şükür. Ama naptım aksam yemeği yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?