2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar size bişey soracam siz cancanları gün içerisinde nasıl oyalıyorsnuz?? benim kuzu bi dk durmuyo yerinde.. tüm enerjimi absorbe ediyor valla :))

Bizde periyot su sekilde uyaniyoruz yemek yiyoruz halinin ustunde ve binumum oyuncaklarla oynayarak surunmece sarki soylemece el cirpmaca sonra skilmaca hadi hoppala yatak odasina gidiklamaca.sonra sikilmaca biri yurutecte biri arabada mutfaga gelmece.ellerine tabak canak iki pat pat.sonra ellerine meyve kemirmece.sonra sikilmaca biri arabada biri sirtimda salon mutfak ve iki oda arasinda sarki soyleyerek gezmece iki saat geciyor tekrar uyumaca.annesi yorgunluktan gebermece

Bacilar bu lahananin tarifini bana da verin 1 ay sonra memlekete tasincam koydekiler arkamdan anaaas nolmus buna diyecekler acilen 10 kilo vermem lazim

valla bizde de öyle periyod ama yetmiyor benim cadıya :):) ben bi tanesi ile gebermece sen iyi dayanmaca ben seni tebrik etmece :):)

Niyeki cammı sildin yoksa kucakcan isminin hakkınımı verıyo

Yol yorgunlugu mu canim

Yol yorgunlugu kizlar yaa sabahin korunde kalk valiz hazirla yedir icir dus yola havaalaninda bisuru is kucakcani indir bindir valizler bebe arabasi oofff basim dondu. Tum gun okadar yuk bide hic uyumayan kucakcan mahvoldum.) guya ucak 1 saat yalaaannnn.

Millet cocuk uyuyunca ne guzel bir suru is yapiyor ben cocuklarla ilgili acil bisey varsa onu yapip bacaklari dikiyorum sonraki musabakaya dinc olayim diye

valla bende öyle canım çoğu zaman yemek bile yapamıyorum :)

Eee tuz serbesmi oho tuz varsa ben bu sebzelerin haslamasini zaten cok severim hatta limonda siksam ohhh daha guzel olur

tuz serbest ama abartmadan.. ama tüm sebzeler karışınca pek hoş olmuyor tadı :)

bu arada benim sütüm tamamen gitti.. artık sağmayı da bıraktım.. sende durumlar nasıl?

Kardes sut isi bitmese bu diyet lahana olaylarina girmezdim he babam yerdim.zaten dogurduktan sonra on kilo aldim

Cok uzuntu verici bi durum bari bi yasina kadar sut verebilseydik ne diyelim bunada sukur .elimizden geleni yaptik ben 6 7 ay iyi sut verdim sonra ne oldu bilmem hizlica azaldi bitti bebelerimiz saglikli olsunda

Oğlumu yıkadım şimdi benim için üzülme vaktı. Eee anlatın bakalım kız sen nerden biliyon amsterdamın gece hayatını gıttınmı yoksa
Yok kiizzz lisede folklor yarismasi icin gitmistik ogretmenler nefes aldirmadi. Donunce ogrendim ki gece hayati cok renkliymis
ya kızlar size bişey soracam siz cancanları gün içerisinde nasıl oyalıyorsnuz?? benim kuzu bi dk durmuyo yerinde.. tüm enerjimi absorbe ediyor valla :))
ayni benimki. Disarda olmaya calisiyorum hava iyi oldukca. En azindan etrafa bakip oyalaniyor

Evdeki halimiz bunun aynisi ama -1 bebek cok sukur yalniz bu yaptiklarimiz yaziya dokulunce vay be biz neymisiz dedim Hele sana tam helal olsun ouzicim
yaa ucak daha beter hakkaten. Bi d yolculuktan gelip valiz bosalt camasir yika kismi cok kotu. Kucakcan ucakta sorun cikarmadi insallah??

Lahana Çorbası Diyeti : 1 Haftada 5 - 8 kilo garanti

burada var canım :):) bakalım bende iişe yarayacak mı en az 15 kilo vermem lazım :)
Ben de 15 kg versem super olur ama az da olsa sut veriyorum simdi bu lahanayla falan ondan da olmayayim diye baslayamiyorum. Once ekmek hamurisi tatli vs kesecem. Ama tarihe karar veremiyorum
Bende atıyorum oyuncakları onune bazen tv iZliyo bazen salıncakta oturuyo oyle geciyo gunlerrrr
Ooohhh oburcanim uslu o zaman aferin ona. Benim kiz kendi kendine hicbiryerde durmaz

bu eğer lahana diyetine ilişkin birşeyse benim bugün ikinci günümdü :):) umarım sazan gibi başka bişeye atlamadım :)
nasıl gıdıyo gunde kac kere içiyosun
bi tarafın beyaz lahanayı bulmamak istio dimi hadi hadi itiraf etttttttttt
öyle ni şansım yokki karsıda carrefourda var yarın pazarda. Var bulayım cok fenayım

valla bizde de öyle periyod ama yetmiyor benim cadıya :):) ben bi tanesi ile gebermece sen iyi dayanmaca ben seni tebrik etmece :):)
cok güldüm yaaa.

evet yaa yolculugun kısası bile yorucu.

Eee tuz serbesmi oho tuz varsa ben bu sebzelerin haslamasini zaten cok severim hatta limonda siksam ohhh daha guzel olur
tuz varmıymıs ben sadece ne sebze var dıye bakmıştım. Kız bakın belkı kıymada vardır :) oooo o zaman kabuska olur ben bayılırım hıç bıkmam

eveet wavy aklandı paklandı yarına hazır :118:

kıza bugün bişey oldu anlamadım 4 ten sonra hiç uyumadı, babadan direk uyarı geldi "onun da benim de pilimi bitiriyorsun inat etme artık" diye. şimdi kendisi oynuyor kızıyla, ama artık sallamaya başlasam kızı iyi olacak bu saate kadar nasıl dayanıyor anlamıyorum

Valla geberiyorum yorgunluktan .ama eskisi gibi degil bende egleniyorum aralarinda ki diyaloglara iletisime sahit olmak muhtesem bisey.onlara bisey ogretmek bana birbirlerine bakislari muziplikleri cok hosuma gidiyor biz artik iyi bir takim olduk .zor ama mutluyum parazitlerimlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…