- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
ayni benimki. Disarda olmaya calisiyorum hava iyi oldukca. En azindan etrafa bakip oyalaniyor
Ben de 15 kg versem super olur ama az da olsa sut veriyorum simdi bu lahanayla falan ondan da olmayayim diye baslayamiyorum. Once ekmek hamurisi tatli vs kesecem. Ama tarihe karar veremiyorum
nasıl gıdıyo gunde kac kere içiyosun
nasıl gıdıyo gunde kac kere içiyosun
öyle ni şansım yokki karsıda carrefourda var yarın pazarda. Var bulayım cok fenayım
cok güldüm yaaa.
evet yaa yolculugun kısası bile yorucu.
tuz varmıymıs ben sadece ne sebze var dıye bakmıştım. Kız bakın belkı kıymada vardır :) oooo o zaman kabuska olur ben bayılırım hıç bıkmam
nasıl da biliyohiç gelememezlik yapmam herhalde ya ben de sizi özlerim de umarım hayallerim gerçek olur
Valla geberiyorum yorgunluktan .ama eskisi gibi degil bende egleniyorum aralarinda ki diyaloglara iletisime sahit olmak muhtesem bisey.onlara bisey ogretmek bana birbirlerine bakislari muziplikleri cok hosuma gidiyor biz artik iyi bir takim olduk .zor ama mutluyum parazitlerimlen
eveet wavy aklandı paklandı yarına hazır :118:
kıza bugün bişey oldu anlamadım 4 ten sonra hiç uyumadı, babadan direk uyarı geldi "onun da benim de pilimi bitiriyorsun inat etme artık" diye. şimdi kendisi oynuyor kızıyla, ama artık sallamaya başlasam kızı iyi olacak bu saate kadar nasıl dayanıyor anlamıyorum
ya sütün varsa ertele bence diyet olaylarını minnoşlar ne kadar anne sütü alsalar kardır :)
günde dört kase içiyorum zoraki de olsa :) bugün sebze günümdü ıspanağı soğanla azcık yağda çevirdim üzerinede yoğurt döküp yedim.. sonra bi marul yedim iki salatalık bolca da su içtim.. bakalım 7 gün dayanabilecek miyim :)
Bende emxiriyırum ara ara senın gibi düşündüm ama aslında gayet iti bi diyet bence sebze var atnı gun meyvede var istediğin kadar yıyosun. Etıde var ekmek yok ne guzel illa pilav ustu kurymu olcak. :)
Wavy mı burda ben yıne mıbil surum deyım göremıyorum beğenemiyorum gulüp ağlayamıyorumda
eveet wavy aklandı paklandı yarına hazır :118:
kıza bugün bişey oldu anlamadım 4 ten sonra hiç uyumadı, babadan direk uyarı geldi "onun da benim de pilimi bitiriyorsun inat etme artık" diye. şimdi kendisi oynuyor kızıyla, ama artık sallamaya başlasam kızı iyi olacak bu saate kadar nasıl dayanıyor anlamıyorum
Valla bende sasirdim varmis ben lahana sogan tuz limon haslamasini tv izlerken cerez gibi yiyen bir indanim heyecan yaptim simdi yarin hemen basliyom
Guzeller sohbet cok tatli ama uyumam lazim iyi geceler
lahana soğan tuz limon haşlaması nasıl oluyor cnm :)
soğanı lahanayı haşalayıp üstne tuz ekip limon sıkıp mideye indiriodur cnım
Yok dur tabletı alayım o odayı esim ele geçirdi
İyi geceler herkese..
geceleri pek giremiyordum uzun zamandır, arada telden okuyup kaçıyordum. Bugün öğleden sonra işte canımı sıkan olaylar oldu, çok sinirliyim ve mutsuzum.. Ela'yı uyuttum aslında ben de uyusam iyi olacak ama sinirden uyuyamıyorum resmen.. Sizinle sohbet edip kafa dağıtmaya geldim:)
soğanı lahanayı haşalayıp üstne tuz ekip limon sıkıp mideye indiriodur cnım
İyi geceler herkese..
geceleri pek giremiyordum uzun zamandır, arada telden okuyup kaçıyordum. Bugün öğleden sonra işte canımı sıkan olaylar oldu, çok sinirliyim ve mutsuzum.. Ela'yı uyuttum aslında ben de uyusam iyi olacak ama sinirden uyuyamıyorum resmen.. Sizinle sohbet edip kafa dağıtmaya geldim:)
Uyuyamadimmmmm
Evet ole yapiyom arpacik sogan olacak ama
Uyuyamadimmmmm
Evet ole yapiyom arpacik sogan olacak ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?