2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya sütün varsa ertele bence diyet olaylarını minnoşlar ne kadar anne sütü alsalar kardır :)

nasıl gıdıyo gunde kac kere içiyosun

günde dört kase içiyorum zoraki de olsa :) bugün sebze günümdü ıspanağı soğanla azcık yağda çevirdim üzerinede yoğurt döküp yedim.. sonra bi marul yedim iki salatalık bolca da su içtim.. bakalım 7 gün dayanabilecek miyim :)

Bende emxiriyırum ara ara senın gibi düşündüm ama aslında gayet iti bi diyet bence sebze var atnı gun meyvede var istediğin kadar yıyosun. Etıde var ekmek yok ne guzel illa pilav ustu kurymu olcak. :)
Wavy mı burda ben yıne mıbil surum deyım göremıyorum beğenemiyorum gulüp ağlayamıyorumda

Valla bende sasirdim varmis ben lahana sogan tuz limon haslamasini tv izlerken cerez gibi yiyen bir indanim heyecan yaptim simdi yarin hemen basliyom

nasıl da biliyo hiç gelememezlik yapmam herhalde ya ben de sizi özlerim de umarım hayallerim gerçek olur

Hepinizi beğendım :)

burdayım tabe

evde masaüstü var neden sen zorluyon kendini bu kadar, muhabbet yoğunken zıpla bence büyük ekrana

4ten berimiaksne benmkide paso uyudu bugün bende ona uyuz oldum çocuklar hergn yeni bişi çıkarıo başımıza uykusu gelmiştr heralde talya hanımın artık kaç saatdr ayaktaymış bak yarn sabahmı geliolar canım 6 gibi demştn dimi boş kaldıkca gel bak tamammı

İyi geceler herkese..
geceleri pek giremiyordum uzun zamandır, arada telden okuyup kaçıyordum. Bugün öğleden sonra işte canımı sıkan olaylar oldu, çok sinirliyim ve mutsuzum.. Ela'yı uyuttum aslında ben de uyusam iyi olacak ama sinirden uyuyamıyorum resmen.. Sizinle sohbet edip kafa dağıtmaya geldim:)

hoşgeldin... ne oldu ki bu kadar canını sıkacak?

Herkes lahana diyeti yapmaya başlamış. Birkaç sene önce annem de yapmıştı. Bayağı işe yaramıştı. Kilo verdikten sonra da daha dikatli yedi ve spor yaptı, tekrar almadı kiloları.

noldu kız hayırdır özel değilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…