İyi geceler herkese..
geceleri pek giremiyordum uzun zamandır, arada telden okuyup kaçıyordum. Bugün öğleden sonra işte canımı sıkan olaylar oldu, çok sinirliyim ve mutsuzum.. Ela'yı uyuttum aslında ben de uyusam iyi olacak ama sinirden uyuyamıyorum resmen.. Sizinle sohbet edip kafa dağıtmaya geldim:)
4ten berimiaksne benmkide paso uyudu bugün bende ona uyuz oldum çocuklar hergn yeni bişi çıkarıo başımıza uykusu gelmiştr heralde talya hanımın artık kaç saatdr ayaktaymış bak yarn sabahmı geliolar canım 6 gibi demştn dimi boş kaldıkca gel bak tamammı
peki yağ falan ekliyor musun :)
Saçma sapan şeyler.. ofiste kimsenin memnun olmadığı uzun zamandır işten çıkarmayı düşündükleri biri vardı. Ben memnundum, hep destekledim, korudum onu, memnun olduğumu söyledim vs. Doğum izninden döndükten sonra bir garip oldu, hiç bir işi doğru düzgün yapmıyor, yalan söylüyor, birkaç dosyada çok affedilmez hatalar yaptı. Ben yine çok kızmadım anlaşıylı olmaya çalıştım ama tavrım ister istemez değişti biraz.. En son bayağı büyük bir hata yaptı ve işten çıkarılmasına karar verildi, ben de artık korumaktan vazgeçtim.. Ama akşam öğrendimki işten çıkarılacağı zaman yapılan görüşmede arkamdan bir sürü şey söylemiş, ben ona çok kötü davranmışım, elinden işlerini almaya çalışmışım vs. vs.. Öyle bir hava yaratmış ki sanki ben kovdurdum onu.. Bu zamana kadar ona harcadığım zaman, emek hepsi boşa gitmiş..hoşgeldin... ne oldu ki bu kadar canını sıkacak?
valla emdi ve sızdı artık, babası balkona çıkmıştı ona seslendim ona bile uyanmadı
oyh dizlerim çekili çekiliveriyo gali
yarın 7 de gelcekler de ben uyuyo olurum büyük ihtimalle, eşim giderken uyandırır artık baş başa kalırız
Yok ya bu bilgisayarlarin hepsini toplasan bi tane etmez. Kk ya girmak bana cok zor oluyo sizdede. Ayni mi
Saçma sapan şeyler.. ofiste kimsenin memnun olmadığı uzun zamandır işten çıkarmayı düşündükleri biri vardı. Ben memnundum, hep destekledim, korudum onu, memnun olduğumu söyledim vs. Doğum izninden döndükten sonra bir garip oldu, hiç bir işi doğru düzgün yapmıyor, yalan söylüyor, birkaç dosyada çok affedilmez hatalar yaptı. Ben yine çok kızmadım anlaşıylı olmaya çalıştım ama tavrım ister istemez değişti biraz.. En son bayağı büyük bir hata yaptı ve işten çıkarılmasına karar verildi, ben de artık korumaktan vazgeçtim.. Ama akşam öğrendimki işten çıkarılacağı zaman yapılan görüşmede arkamdan bir sürü şey söylemiş, ben ona çok kötü davranmışım, elinden işlerini almaya çalışmışım vs. vs.. Öyle bir hava yaratmış ki sanki ben kovdurdum onu.. Bu zamana kadar ona harcadığım zaman, emek hepsi boşa gitmiş..
Yok ya bu bilgisayarlarin hepsini toplasan bi tane etmez. Kk ya girmak bana cok zor oluyo sizdede. Ayni mi
Saçma sapan şeyler.. ofiste kimsenin memnun olmadığı uzun zamandır işten çıkarmayı düşündükleri biri vardı. Ben memnundum, hep destekledim, korudum onu, memnun olduğumu söyledim vs. Doğum izninden döndükten sonra bir garip oldu, hiç bir işi doğru düzgün yapmıyor, yalan söylüyor, birkaç dosyada çok affedilmez hatalar yaptı. Ben yine çok kızmadım anlaşıylı olmaya çalıştım ama tavrım ister istemez değişti biraz.. En son bayağı büyük bir hata yaptı ve işten çıkarılmasına karar verildi, ben de artık korumaktan vazgeçtim.. Ama akşam öğrendimki işten çıkarılacağı zaman yapılan görüşmede arkamdan bir sürü şey söylemiş, ben ona çok kötü davranmışım, elinden işlerini almaya çalışmışım vs. vs.. Öyle bir hava yaratmış ki sanki ben kovdurdum onu.. Bu zamana kadar ona harcadığım zaman, emek hepsi boşa gitmiş..
e haliyle sızmıştır sende dinlen artık yarın erken kalkcan bide erken gelceklermş bak otur gari baş başa hizmet et şöle gelin gibi pervane ol
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm , uyuduuu cincan paşa ,geçmiş ypıcam bennnn ,
mutlusu beni yok sayyyy :) istediğin kişiye saydırrzatenn değmezmişşşş üzülmene öle dedi Hande ,kötükızmış ooo , öğkk kakakmışş
topikcanlarr geçmiş yapma ile geçiyor topik hayatım benim napcasss
Bu sefer yatiyom
bak bak nasıl da kıyıyor wavysineyarın iriscan yazdığını bi okusun sana booom booooom yapcakmış
acilen hızlı okuma kursuna yazılman gerek aysrecim, olmuyo böyle halbuki sen aktif olsan daha da canlanır topic
Ben bilgisyardan da iphonedan da rahat giriyorum. Bir ara sadece normal sürüm bozulmuştu, mobilden girmek gerkiyordu o zaman sinirdi. sonra aşağıda normal sürüme geç yeri varya oraya tıkladım düzeldi, bir daha da bozulmadı. Telden girince yazması zor geliyor ama bana.
böyle insanlara nankör kör kedi diyoruz, hayatta başarılar dilekleriyle gönderiyoruz.
işten çıkarılan birinin sözüne ne kadar itimat ediliyormuş çalıştığın yerde, normalde basarlar tekmeyi ağlaya ağlaya gidersin.
niye direk gir işte pc den daha kolaydır herhalde- bana telden çok zor olur gibime geliyo hiç denemedim.
Bende iphone dan giriyorum nrmal sitede cok zor ileliyorum mobil srume geciyorum o da berbat ilerliyo ama begen yok smile yok. Masa ustu ve 2 tablet hepsinden cok zor ilerliyorum inanin deli etti beninedenki canm bana zor gelmio açıorum hemen geçmişten nerde kaldıysam oraya tıklayıp kaldığm yerden okuyup devam ediorum sana nesi zor gelio
şu ben bilmem eşim bilire topicçek katılsak ne bomba olurdu ha
yarışmacılar:
iris
tatlişkom
wavy
elaayse
MSOE
olsa sizce neler olurdu (ahanda gece gündemi)
Bende iphone dan giriyorum nrmal sitede cok zor ileliyorum mobil srume geciyorum o da berbat ilerliyo ama begen yok smile yok. Masa ustu ve 2 tablet hepsinden cok zor ilerliyorum inanin deli etti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?