2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tatlim isyeri ile ilgili ne ise degmez canini skmaya
Ben calisirkende is disinda hersey yapildigi icin can skici olay cok olurdu millet bo s bos otura otura etraga sarardi siz aslinda calisiyorsunuz bayada uzme canini

valla emdi ve sızdı artık, babası balkona çıkmıştı ona seslendim ona bile uyanmadı

oyh dizlerim çekili çekiliveriyo gali

yarın 7 de gelcekler de ben uyuyo olurum büyük ihtimalle, eşim giderken uyandırır artık baş başa kalırız

hoşgeldin... ne oldu ki bu kadar canını sıkacak?
Saçma sapan şeyler.. ofiste kimsenin memnun olmadığı uzun zamandır işten çıkarmayı düşündükleri biri vardı. Ben memnundum, hep destekledim, korudum onu, memnun olduğumu söyledim vs. Doğum izninden döndükten sonra bir garip oldu, hiç bir işi doğru düzgün yapmıyor, yalan söylüyor, birkaç dosyada çok affedilmez hatalar yaptı. Ben yine çok kızmadım anlaşıylı olmaya çalıştım ama tavrım ister istemez değişti biraz.. En son bayağı büyük bir hata yaptı ve işten çıkarılmasına karar verildi, ben de artık korumaktan vazgeçtim.. Ama akşam öğrendimki işten çıkarılacağı zaman yapılan görüşmede arkamdan bir sürü şey söylemiş, ben ona çok kötü davranmışım, elinden işlerini almaya çalışmışım vs. vs.. Öyle bir hava yaratmış ki sanki ben kovdurdum onu.. Bu zamana kadar ona harcadığım zaman, emek hepsi boşa gitmiş..

Yok ya bu bilgisayarlarin hepsini toplasan bi tane etmez. Kk ya girmak bana cok zor oluyo sizdede. Ayni mi

e haliyle sızmıştır sende dinlen artık yarın erken kalkcan bide erken gelceklermş bak otur gari baş başa hizmet et şöle gelin gibi pervane ol

Yok ya bu bilgisayarlarin hepsini toplasan bi tane etmez. Kk ya girmak bana cok zor oluyo sizdede. Ayni mi

Ben bilgisyardan da iphonedan da rahat giriyorum. Bir ara sadece normal sürüm bozulmuştu, mobilden girmek gerkiyordu o zaman sinirdi. sonra aşağıda normal sürüme geç yeri varya oraya tıkladım düzeldi, bir daha da bozulmadı. Telden girince yazması zor geliyor ama bana.

Sacma sapan iste uzme canini.
Anacim bizde kovma olayi da yok adam yayila yayila oturuyo 657 guvencesiylen

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm , uyuduuu cincan paşa ,geçmiş ypıcam bennnn ,

mutlusu beni yok sayyyy :) istediğin kişiye saydırr zatenn değmezmişşşş üzülmene öle dedi Hande ,kötükızmış ooo , öğkk kakakmışş

topikcanlarr geçmiş yapma ile geçiyor topik hayatım benim napcasss

böyle insanlara nankör kör kedi diyoruz, hayatta başarılar dilekleriyle gönderiyoruz.
işten çıkarılan birinin sözüne ne kadar itimat ediliyormuş çalıştığın yerde, normalde basarlar tekmeyi ağlaya ağlaya gidersin.

niye direk gir işte pc den daha kolaydır herhalde- bana telden çok zor olur gibime geliyo hiç denemedim.

canım '' besle kargayı oysun gözünü'' olmuş ama bence hiç takma kafayı.. hakettiğini bulmuş...böyle insanlar hiçbir zaman başarılı da olamazlar mutlu da olmazlar.. bence böyle bi insanı hayatından çıkarttığın için seviniyor olmalısın şuan..öyle biri için bu dakika itibariyle siniri stresi bırak ve keyfine bak :):):)

e haliyle sızmıştır sende dinlen artık yarın erken kalkcan bide erken gelceklermş bak otur gari baş başa hizmet et şöle gelin gibi pervane ol

bak bak nasıl da kıyıyor wavysine yarın iriscan yazdığını bi okusun sana booom booooom yapcakmış

acilen hızlı okuma kursuna yazılman gerek aysrecim, olmuyo böyle halbuki sen aktif olsan daha da canlanır topic

şu ben bilmem eşim bilire topicçek katılsak ne bomba olurdu ha

yarışmacılar:

iris
tatlişkom
wavy
elaayse
MSOE

olsa sizce neler olurdu (ahanda gece gündemi )

kıyamam ben kız şaka yaptım ben gelin destekcisiym valla yarın okur bana ne der km bilir ama o benm şaka yaptığımı bilir yaşasın gelinler sende yaşa wavym sen eminim tatlı ve güzel bi gelnsn

nedenki canm bana zor gelmio açıorum hemen geçmişten nerde kaldıysam oraya tıklayıp kaldığm yerden okuyup devam ediorum sana nesi zor gelio
Bende iphone dan giriyorum nrmal sitede cok zor ileliyorum mobil srume geciyorum o da berbat ilerliyo ama begen yok smile yok. Masa ustu ve 2 tablet hepsinden cok zor ilerliyorum inanin deli etti beni

şu ben bilmem eşim bilire topicçek katılsak ne bomba olurdu ha

yarışmacılar:

iris
tatlişkom
wavy
elaayse
MSOE

olsa sizce neler olurdu (ahanda gece gündemi )

gecenin bombası gece gündemi die buna derim ben allahım düşünemiorum ben eşime katılalım diorum ama biberleri yiyemezsn şut çekemezsn dio biber konusunda dayanablsem düşüncek hadi başvuru yapalım

Bende iphone dan giriyorum nrmal sitede cok zor ileliyorum mobil srume geciyorum o da berbat ilerliyo ama begen yok smile yok. Masa ustu ve 2 tablet hepsinden cok zor ilerliyorum inanin deli etti beni

aslında çok aktifsin forumda rahat grsen ii olurdu tabletle telefnla zorlandğnı anlarm ama masa üstnde zorlandğnı anlamadm canım benm ya ayarmı gerekio acep:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…