2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kıyamam ben kız şaka yaptım ben gelin destekcisiym valla yarın okur bana ne der km bilir ama o benm şaka yaptığımı bilir yaşasın gelinler sende yaşa wavym sen eminim tatlı ve güzel bi gelnsn

güzel miyim, sen bilirsin hani anlarsın ya?

gecenin bombası gece gündemi die buna derim ben allahım düşünemiorum ben eşime katılalım diorum ama biberleri yiyemezsn şut çekemezsn dio biber konusunda dayanablsem düşüncek hadi başvuru yapalım

kız seninki kıskanır be

giyersin sen bi de cicileri çıtır çıtır. ayyyyyy yanakcanım da anneannesinin ve trnaysgl ün kucağında sana gülücükler atar

Sacma sapan iste uzme canini.
Anacim bizde kovma olayi da yok adam yayila yayila oturuyo 657 guvencesiylen
Haklısın sizin ki daha fena..
Akşam Hande'ye de bir posta ağladım zaten, sağolsun teselli etti beni. Çok sinirliyim gerçekten.. Hande de sizdeymiş, canlı şahit oldun yani olaya:)

Bence geçmişi bırak sen de ben öyle yaptım artık, başka türlü olmuyor.. Gece kalktığımda bazen telden okuyorum geçmişi o kadar. yoksa geçmiş okumaktan başka hiç birşey yapılmıyor.
Bizde de onun sözüne itibar edilmez tabi.. Ben kendimi enayi gibi hissediyorum. Bir de ne de olsa çamur at izi kalsın demişler. İnsanların aklından bir an için bile ya acaba o da gerçekten öyle yaptı mı diye geçse bile üzülürüm..

KK'ya girmekle iyi yapmışım. Şu an itibarıyla sinirim geçmek üzere:)

cok buyuk cumbus olurdu reyting rekoru kirardik valla

sen "hadi gocacım yesene şu biberleri daaaa" diye bağırırsın
adam da sana goş goş hızlı biraz tatlişkom der

senin eşin tombiş miydi- topuklularla koşarken düşün bi

(anam tam gece matrağı oldu ha, ölmeden önce son bi neşe gelirmiş ya insana)

güzelde lafmı ballı lokmasın güzel hatunsun hakket dimi kız kıskanç adam bana orda elbisede gydirmez o ayyy hadi wavy anlat anlat çok heycanlı kızm için binerleride yerim ay ne güzeeel keşke hepmz katılsa ama tatlışkomun dediği gibi rekor kırar o gece

aslında çok aktifsin forumda rahat grsen ii olurdu tabletle telefnla zorlandğnı anlarm ama masa üstnde zorlandğnı anlamadm canım benm ya ayarmı gerekio acep:44:
Evet bbı ayar yapcam bunlara kafa kafaya tokustu rcam olup bıtcek. Masa üstnde aynı denedim. Kız bunlarla çok oyun oynuyo yapamayıncata tokatlıyorsu bunları vuran vuran bozdu demek

ayyyy tatlışkomun öle bağırdğını düşünemiom vallahada billahada sesli kahkaha attım çok yaşa sen

benim gazli ve nazli bi kizim var tatlisim. Lahanayi yiyip eski gunlere donmekten korkuyorum:18:

ay nedir bu eşlerden çektğmz ya benmkininde var forumu oda ona girio paylaşamıoruz birazdan elmden alır blgsayarı
2012 Agustos Babalari mi kiz

Igggg ekmiyom tuz limon hele kisirla bayilirim
Ouzi sen mersinli miydin aslen?? Sanki annem konusuyor da su limonlu lahana konusunda
Mutlusu canim heryrd cikiyor boyle insanlar is hayatinda insanin karsisina. Madem boyle bi insanmis ii ki de gordunbu yuzunu belki disarda girusmeye devam edcektin
Yok ya bu bilgisayarlarin hepsini toplasan bi tane etmez. Kk ya girmak bana cok zor oluyo sizdede. Ayni mi
bende de ayni sorun var. Telden cok yavas diye laptopu actim onda da takildi gunduz. Cok reklam falan oluyir yavaslatiyor bence

şu ben bilmem eşim bilire topicçek katılsak ne bomba olurdu ha

yarışmacılar:

iris
tatlişkom
wavy
elaayse
MSOE

olsa sizce neler olurdu (ahanda gece gündemi )
bu konuda hayal gucumun siniri yok

iriscanın kv de doğal olarak oğlunu izlemeye geliyor tabi
bizimki yarışırken herifine "anana bak anana, ona sinir ol o zaman daha kolay kaldırırsın şu ağırlıkları haydi carlosum" der kv de bi de anneannesi eşinin abuuuuuuuuuu bu yarışma gızıştı hayden kalkak der ve iris yine kazanır

yok kız polom .com ben bebekten o arabasından konuşuo çocuğu gibi

Ben yatayım artık kızlar, gece kaç kere kalkacağımız belli değil..
hepinize teşekkür ederim, moralimi düzelttiniz:)

iris de bakti ki iddayi tutturamiyor bi cinnet gecirip cozerdi herseyi

bu arada ayse nerdenbiliyomus bakiyim wavynin guzelligini??bizden habersiz foto mu paylasiliyo acaba

benım kocam oldursen. Gıymez topuklu kızzzz ben bosarım onu. AmN allah uzun ömür versin cumlemızee. Yok o fit. Bakkalar giderken bile parfumlenırr.

kızz senin kocanın seni kimse görmesini diye Katılmaz ki

ayyyy tatlışkomun öle bağırdğını düşünemiom vallahada billahada sesli kahkaha attım çok yaşa sen
Heee çokmu komik pıs

Ben yazana kadar mıllet cıkıyo
benim gazli ve nazli bi kizim var tatlisim. Lahanayi yiyip eski gunlere donmekten korkuyorum:18:
kaynatmış suya atınca gaz yapmazmıs

Ben yatayım artık kızlar, gece kaç kere kalkacağımız belli değil..
hepinize teşekkür ederim, moralimi düzelttiniz:)
Kızım sen beni ara bırak handeyı. Bak ben sana 1 senelik moral depolarım daha iflah olmazsınız.Kız

Kizlarsize doyum olmaz. Kizi uyuttum ortaligi topladim. Benim herif grip olmus ona bi ilac verip gece nobetine hazirlaniyim. 3ten sonra dizz dizz eder ufaklik. Yarin gorusuruz gece kuslari

kızlar ben çamaşır ascam size ii geceler ii konuşmalar yarın görüşürüz artık tatlışkom sevdiğimden öle dedim kız hadi öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…