cok buyuk cumbus olurdu reyting rekoru kirardik valla
şu ben bilmem eşim bilire topicçek katılsak ne bomba olurdu ha
yarışmacılar:
iris
tatlişkom
wavy
elaayse
MSOE
olsa sizce neler olurdu (ahanda gece gündemi)
bende yatacam sanırım :):)
Bu sefer yatiyom
kıyamam ben kız şaka yaptım ben gelin destekcisiym valla yarın okur bana ne der km bilir ama o benm şaka yaptığımı bilir yaşasın gelinler sende yaşa wavym sen eminim tatlı ve güzel bi gelnsn
gecenin bombası gece gündemi die buna derim ben allahım düşünemiorum ben eşime katılalım diorum ama biberleri yiyemezsn şut çekemezsn dio biber konusunda dayanablsem düşüncek hadi başvuru yapalım
Haklısın sizin ki daha fena..Sacma sapan iste uzme canini.
Anacim bizde kovma olayi da yok adam yayila yayila oturuyo 657 guvencesiylen
Akşam Hande'ye de bir posta ağladım zaten, sağolsun teselli etti beni. Çok sinirliyim gerçekten.. Hande de sizdeymiş, canlı şahit oldun yani olaya:)ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm , uyuduuu cincan paşa ,geçmiş ypıcam bennnn ,
mutlusu beni yok sayyyy :) istediğin kişiye saydırrzatenn değmezmişşşş üzülmene öle dedi Hande ,kötükızmış ooo , öğkk kakakmışş
topikcanlarr geçmiş yapma ile geçiyor topik hayatım benim napcasss
Bizde de onun sözüne itibar edilmez tabi.. Ben kendimi enayi gibi hissediyorum. Bir de ne de olsa çamur at izi kalsın demişler. İnsanların aklından bir an için bile ya acaba o da gerçekten öyle yaptı mı diye geçse bile üzülürüm..böyle insanlara nankör kör kedi diyoruz, hayatta başarılar dilekleriyle gönderiyoruz.
işten çıkarılan birinin sözüne ne kadar itimat ediliyormuş çalıştığın yerde, normalde basarlar tekmeyi ağlaya ağlaya gidersin.
.
canım '' besle kargayı oysun gözünü'' olmuş ama bence hiç takma kafayı.. hakettiğini bulmuş...böyle insanlar hiçbir zaman başarılı da olamazlar mutlu da olmazlar.. bence böyle bi insanı hayatından çıkarttığın için seviniyor olmalısın şuan..öyle biri için bu dakika itibariyle siniri stresi bırak ve keyfine bak :):):)
cok buyuk cumbus olurdu reyting rekoru kirardik valla
güzel miyim, sen bilirsin hani anlarsın ya?
kız seninki kıskanır be
giyersin sen bi de cicileri çıtır çıtır. ayyyyyy yanakcanım da anneannesinin ve trnaysgl ün kucağında sana gülücükler atar
Evet bbı ayar yapcam bunlara kafa kafaya tokustu rcam olup bıtcek. Masa üstnde aynı denedim. Kız bunlarla çok oyun oynuyo yapamayıncata tokatlıyorsu bunları vuran vuran bozdu demekaslında çok aktifsin forumda rahat grsen ii olurdu tabletle telefnla zorlandğnı anlarm ama masa üstnde zorlandğnı anlamadm canım benm ya ayarmı gerekio acep:44:
sen "hadi gocacım yesene şu biberleri daaaa" diye bağırırsın
adam da sana goş goş hızlı biraz tatlişkom der
senin eşin tombiş miydi- topuklularla koşarken düşün bi
(anam tam gece matrağı oldu ha, ölmeden önce son bi neşe gelirmiş ya insana)
benim gazli ve nazli bi kizim var tatlisim. Lahanayi yiyip eski gunlere donmekten korkuyorum:18:Bende emxiriyırum ara ara senın gibi düşündüm ama aslında gayet iti bi diyet bence sebze var atnı gun meyvede var istediğin kadar yıyosun. Etıde var ekmek yok ne guzel illa pilav ustu kurymu olcak. :)
Wavy mı burda ben yıne mıbil surum deyım göremıyorum beğenemiyorum gulüp ağlayamıyorumda
2012 Agustos Babalari mi kizay nedir bu eşlerden çektğmz ya benmkininde var forumu oda ona girio paylaşamıoruz birazdan elmden alır blgsayarı
Ouzi sen mersinli miydin aslen?? Sanki annem konusuyor da su limonlu lahana konusundaIgggg ekmiyom tuz limon hele kisirla bayilirim
Mutlusu canim heryrd cikiyor boyle insanlar is hayatinda insanin karsisina. Madem boyle bi insanmis ii ki de gordunbu yuzunu belki disarda girusmeye devam edcektinSaçma sapan şeyler.. ofiste kimsenin memnun olmadığı uzun zamandır işten çıkarmayı düşündükleri biri vardı. Ben memnundum, hep destekledim, korudum onu, memnun olduğumu söyledim vs. Doğum izninden döndükten sonra bir garip oldu, hiç bir işi doğru düzgün yapmıyor, yalan söylüyor, birkaç dosyada çok affedilmez hatalar yaptı. Ben yine çok kızmadım anlaşıylı olmaya çalıştım ama tavrım ister istemez değişti biraz.. En son bayağı büyük bir hata yaptı ve işten çıkarılmasına karar verildi, ben de artık korumaktan vazgeçtim.. Ama akşam öğrendimki işten çıkarılacağı zaman yapılan görüşmede arkamdan bir sürü şey söylemiş, ben ona çok kötü davranmışım, elinden işlerini almaya çalışmışım vs. vs.. Öyle bir hava yaratmış ki sanki ben kovdurdum onu.. Bu zamana kadar ona harcadığım zaman, emek hepsi boşa gitmiş..
bende de ayni sorun var. Telden cok yavas diye laptopu actim onda da takildi gunduz. Cok reklam falan oluyir yavaslatiyor benceYok ya bu bilgisayarlarin hepsini toplasan bi tane etmez. Kk ya girmak bana cok zor oluyo sizdede. Ayni mi
bu konuda hayal gucumun siniri yok
şu ben bilmem eşim bilire topicçek katılsak ne bomba olurdu ha
yarışmacılar:
iris
tatlişkom
wavy
elaayse
MSOE
olsa sizce neler olurdu (ahanda gece gündemi)
yok kız polom .com ben bebekten o arabasından konuşuo çocuğu gibibenim gazli ve nazli bi kizim var tatlisim. Lahanayi yiyip eski gunlere donmekten korkuyorum:18:
2012 Agustos Babalari mi kiz
Ouzi sen mersinli miydin aslen?? Sanki annem konusuyor da su limonlu lahana konusunda
Mutlusu canim heryrd cikiyor boyle insanlar is hayatinda insanin karsisina. Madem boyle bi insanmis ii ki de gordunbu yuzunu belki disarda girusmeye devam edcektin
bende de ayni sorun var. Telden cok yavas diye laptopu actim onda da takildi gunduz. Cok reklam falan oluyir yavaslatiyor bence
bu konuda hayal gucumun siniri yok
iris de bakti ki iddayi tutturamiyor bi cinnet gecirip cozerdi herseyisen "hadi gocacım yesene şu biberleri daaaa" diye bağırırsın
benım kocam oldursen. Gıymez topuklu kızzzz ben bosarım onu. AmN allah uzun ömür versin cumlemızee. Yok o fit. Bakkalar giderken bile parfumlenırr.sen "hadi gocacım yesene şu biberleri daaaa" diye bağırırsın
kızz senin kocanın seni kimse görmesini diye Katılmaz kigüzelde lafmı ballı lokmasın güzel hatunsun hakketdimi kız kıskanç adam bana orda elbisede gydirmez o ayyy hadi wavy anlat anlat çok heycanlı kızm için binerleride yerim ay ne güzeeel keşke hepmz katılsa ama tatlışkomun dediği gibi rekor kırar o gece
Heee çokmu komik pısayyyy tatlışkomun öle bağırdğını düşünemiom vallahada billahada sesli kahkaha attım çok yaşa sen
iris de bakti ki iddayi tutturamiyor bi cinnet gecirip cozerdi herseyi
bu arada ayse nerdenbiliyomus bakiyim wavynin guzelligini??bizden habersiz foto mu paylasiliyo acaba
kaynatmış suya atınca gaz yapmazmısbenim gazli ve nazli bi kizim var tatlisim. Lahanayi yiyip eski gunlere donmekten korkuyorum:18:
Kızım sen beni ara bırak handeyı. Bak ben sana 1 senelik moral depolarım daha iflah olmazsınız.KızBen yatayım artık kızlar, gece kaç kere kalkacağımız belli değil..
hepinize teşekkür ederim, moralimi düzelttiniz:)
Bu saate iyi balkona cıkarıyor. Bılıyorum şeker iyi gecelerkızlar ben çamaşır ascam size ii geceler ii konuşmalar yarın görüşürüz artık tatlışkom sevdiğimden öle dedim kız hadi öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?