2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam topikolar

Yine saçmasapan bir İstanbul sabahından sesleniyorum ; ne biçim hava lan bu

Dido , sakın hava durumu bilgisi verme ,dalarım

bitti işim çok şükür ya ay dün öğleden sonra kontür kaş yaptırdım ya çok ii oldu çok mutluyummm

Bizim burdaki her fuara gelırler tellı peynır mısır unu. Tereyag. Ve fasulye alırım yoksa nerden bulcam.cokda güzel yaparım Heee. Ozaman sen peynırlıyıdd bilirsiniz. Sen nerelısın

Selam topikolar

günaydın iriscm havalara bakma artık sen hep böle bu aralar yaz gelnce mutlu olursun günaydın şekerim sanada
Bizim burdaki her fuara gelırler tellı peynır mısır unu. Tereyag. Ve fasulye alırım yoksa nerden bulcam.cokda güzel yaparım Heee. Ozaman sen peynırlıyıdd bilirsiniz. Sen nerelısın

senn zaten yapmadığn bişi yokki maşallah sus artk canm isteditatlışkom dün gece ben çamaşır astm ya kurutmalığa diilde çamaşır telne asmıştm yağmur yağmış gece

Selam topikolar

bitti işim çok şükür ya ay dün öğleden sonra kontür kaş yaptırdım ya çok ii oldu çok mutluyummm
İyi yaptın gulegule kullanicilari artık rotusa gidersin. Kaça yaptırdın
yok cnm wermem çünkü burası da kötü şu an soğuk ve kaswetli
dıdoo sen verme ben vereyim 21 derece güneşli.

günaydııınnnnnn

nabersiniz?
papatyam geldi mi arkadaşın?

geçmiş yapamıyorum affedin

dr nazo faranjit dedi, vitamin vs verdi yolladı
e niye ben öksürüyom hala yaaa

Ben mardinliyim ama eşim trabzonlu kaynanam gilde taze geldiler ev tereyağı, peynir mısır unu ve lahana sarması doluuu
Güzel yaptığına şüphem yok, şimdi olsa da yesek

Iriscan. Pazartesi istanbul 20 derece olacakmış bahar sitede gelıyomus
Olsun hıcc toplamasaydın battı balık yan gıder

günaydııınnnnnn

nabersiniz?
papatyam geldi mi arkadaşın?

geçmiş yapamıyorum affedin

dr nazo faranjit dedi, vitamin vs verdi yolladı
e niye ben öksürüyom hala yaaa

ceydam geçmş olsun kuzum ilç verdmi onları düzenli kullan inşallah geçer çok üzüldm öksürükte beter oluo ya ve kendi kendne geçiyo

Ben mardinliyim ama eşim trabzonlu kaynanam gilde taze geldiler ev tereyağı, peynir mısır unu ve lahana sarması doluuu
Güzel yaptığına şüphem yok, şimdi olsa da yesek
ekmek peki ekmek getırmedımı bir onu bulamıyorum kokusuna hasretım. bende dün lahana yaptım. İlk defa yaptım oldu. Ben sevmem diyen kocamda kalan 6 tanesi ındırmıs.

Ceydaaa geçmiş olsun vıcks öneriyorum. belki cıgerden degılde geniz akıntısı da öksürük yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…