günaydın herkesee alıntı yapmısdım birsürü ama daire bşk çağırınca gitti hepsi herkesi öperim
Evet şekerim ama o beyaz unla oluyor. Aslında haklısın biz kuymak derızde asıl adı mıhlama mısır unundan yaptım ben.
Selam topikolar
Yine saçmasapan bir İstanbul sabahından sesleniyorum ; ne biçim hava lan bu
Dido , sakın hava durumu bilgisi verme ,dalarım
günaydın iriscm havalara bakma artık sen hep böle bu aralar yaz gelnce mutlu olursun günaydın şekerim sanadaSelam topikolar
Bizim burdaki her fuara gelırler tellı peynır mısır unu. Tereyag. Ve fasulye alırım yoksa nerden bulcam.cokda güzel yaparım Heee. Ozaman sen peynırlıyıdd bilirsiniz. Sen nerelısın
Selam topikolar
İyi yaptın gulegule kullanicilari artık rotusa gidersin. Kaça yaptırdınbitti işim çok şükür ya ay dün öğleden sonra kontür kaş yaptırdım ya çok ii oldu çok mutluyummm
dıdoo sen verme ben vereyim 21 derece güneşli.yok cnm wermem çünkü burası da kötü şu an soğuk ve kaswetli
bitti işim çok şükür ya ay dün öğleden sonra kontür kaş yaptırdım ya çok ii oldu çok mutluyummm
Bizim burdaki her fuara gelırler tellı peynır mısır unu. Tereyag. Ve fasulye alırım yoksa nerden bulcam.cokda güzel yaparım Heee. Ozaman sen peynırlıyıdd bilirsiniz. Sen nerelısın
Olsun hıcc toplamasaydın battı balık yan gıdergünaydın iriscm havalara bakma artık sen hep böle bu aralar yaz gelnce mutlu olursun günaydın şekerim sanada
senn zaten yapmadığn bişi yokki maşallah sus artk canm isteditatlışkom dün gece ben çamaşır astm ya kurutmalığa diilde çamaşır telne asmıştm yağmur yağmış gece
günaydııınnnnnn
nabersiniz?
papatyam geldi mi arkadaşın?
geçmiş yapamıyorum affedin
dr nazo faranjit dedi, vitamin vs verdi yolladı
e niye ben öksürüyom hala yaaa
Iriscan. Pazartesi istanbul 20 derece olacakmış bahar sitede gelıyomus
Olsun hıcc toplamasaydın battı balık yan gıder
ekmek peki ekmek getırmedımıBen mardinliyim ama eşim trabzonlukaynanam gilde taze geldiler ev tereyağı, peynir mısır unu ve lahana sarması doluuu
Güzel yaptığına şüphem yok, şimdi olsa da yesek
günaydııınnnnnn
nabersiniz?
papatyam geldi mi arkadaşın?
geçmiş yapamıyorum affedin
dr nazo faranjit dedi, vitamin vs verdi yolladı
e niye ben öksürüyom hala yaaa
Ben mardinliyim ama eşim trabzonlukaynanam gilde taze geldiler ev tereyağı, peynir mısır unu ve lahana sarması doluuu
Güzel yaptığına şüphem yok, şimdi olsa da yesek
ekmek peki ekmek getırmedımıbir onu bulamıyorum kokusuna hasretım. bende dün lahana yaptım. İlk defa yaptım oldu. Ben sevmem diyen kocamda kalan 6 tanesi ındırmıs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?