2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Mseo cum
Evet mersinliyim bizde batirik uzerine haslanmis lahana kutsal yiyecektir ben literature bide arpacik sogan getirdim

Gunaydin gunaydin guzel anneler ve kuslari
dun gelemedik bugun insallah beraberiz cok ozledikk
muhabbetin de dibine vurmussunuzz :))

Günaydınlar herkesler, uykusuz her gece.... sonra işe gelmece...

Mutlusu benim mesaj hakkım yokmuş ne yapalım bana özel mailini at istersen

Sabah sabah tereyaglı mıhlamayı yedim. Benı lahana dıyetıde. Kurtarmazda neyyseee. Bugün alcam yarın başlıyorum. İnşallah yaparım veririm kılolarımı.

Sabah sabah tereyaglı mıhlamayı yedim. Benı lahana dıyetıde. Kurtarmazda neyyseee. Bugün alcam yarın başlıyorum. İnşallah yaparım veririm kılolarımı.

trabzonluların kuymak dediği şey mi mıhlama, çoook severim yaaa, afiyet olsun canım...

afiyet olsun yarasın mıhlamayı görnce çok canım çekio ama daha hiç yemedm ama ynede canm istedi ımmmmmmm bugün her istedğni ye o zaman yarn byük gün

günaydın herkesee alıntı yapmısdım birsürü ama daire bşk çağırınca gitti hepsi herkesi öperim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…