2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu hiç olmadı şimdi

zaten gezemezdik artık ya, teyze amca felan dicekler yakında
bi 9 sene sonra aslanım gitsin işallah amin
hee gezsin gezsin onada deişiklik olur kızını özler
anlar aile kıymetini
işallah

ben evlendim evleneli cuma cumartesi kocam sabaha kadar sosyalleşir kafasına göre arkadaşlarıyla aramam bile. Nolcak gitsin kafasını boşaltsın çok yoğun çalışır ben kuzmam relaxxx

Geldi babasi verdim. Ya oynuyorum yoruyorum uykudan bayiliyor zaten memede kucakta uyuyor ama yok yatiramiyorum. Hastayim bide ben stres oldukca cocuk inatlasti sanki. Uyutsun babasi az daa gelnemese iyice kopacaktim artik.

Evet vocuk stresi seziyo arkadaş bende uyutamam babası 2 dk uyutur

ben evlendim evleneli cuma cumartesi kocam sabaha kadar sosyalleşir kafasına göre arkadaşlarıyla aramam bile. Nolcak gitsin kafasını boşaltsın çok yoğun çalışır ben kuzmam relaxxx

her evliliğin dinamiği farklı tatlişkom, hayırlısı olsun

kocam geçmiş karşıma- bizimla değilsin sen 2.tura nasıl yükseldin hiç bu taytın üstüne bu renk bluz olmuş mu- o topuzu da hiç yakıştıramadım kıyafetinize diyo
bi saat önce de Talya'nın taklidini yapıyodu

Size demek ivanayla hakan gibi kanki olmusunuz

Günaydın dicem ama öyle uykum varki. Suan içime şeytan girdi su oğlanı Allah bana bigün deli kuvveti versede ayağımdan tavana fırlatsam çiğ köfte gibi yapışsa oraya (cok uykum var saçmalıyırum mağzur gör wavyy)

Dün kızı banyo yaptırırken küvete gözünü çarptı kızımın göz altı şiş ve morarmış yavrum ya

hoki poki yap haydi etrafında dön işte hepsi bu kadar

günaydın toppikler

Gunaydin sekerler biz geldikk zannetmeyin bu saate kadar uyuduk :)
Alsenim gecmis olsun yarina bisiyi kalmaz prensesin artik o kadar hareketliler ki bi yerini tutsan diger tarafi carpiyor sipalar
pepikoyla tatliskomm anliyorum sizi bazen ben de bagiriyom dayanamayip onlar da bana bagiriyor sinra ya hep beraber agliyoruz ya da gulme krizine giriyoruzz :))
Hem bi de ben de 2+6 senelik evliyim len

Son düzenleme:
Dün kızı banyo yaptırırken küvete gözünü çarptı kızımın göz altı şiş ve morarmış yavrum ya

Saol tatlım biliyorumda görsen dayak yemiş gibi yavrum

Bu arada insan biraz saygılı olur ya horluyorum diye insan uyandırılırmı

Geçmiş olsun sekerim bide o halinin fotosunu koy ben onu ölede cok severım hatta daha cok severım. Akşam ağzına yastık tıkacaktım senin wavy illada sustur dedi benim yontemim bu napıyım

Oğlum oturdu kucağıma smile bakıyor kahkaha atıyor bakalım hangilerini beğenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…