bütün gün akrobasi yapıyom kızla
bi de bugün akşam kardeşim uğradı ona birşeyler hazırla, yemekti kokoştu derken son 3 saat nasıl geçti bilemedim
şenlikleri özledin mi?
ben kocayı bırakıp gidiyom- al dedim sana fırsat gez toz iç dinlen
sonra bana ben sosyal olamıyom istediğimi yapamıyom deme
ben evlendim evleneli cuma cumartesi kocam sabaha kadar sosyalleşir kafasına göre arkadaşlarıyla aramam bile. Nolcak gitsin kafasını boşaltsın çok yoğun çalışır ben kuzmam relaxxxbütün gün akrobasi yapıyom kızla
bi de bugün akşam kardeşim uğradı ona birşeyler hazırla, yemekti kokoştu derken son 3 saat nasıl geçti bilemedim
şenlikleri özledin mi?
ben kocayı bırakıp gidiyom- al dedim sana fırsat gez toz iç dinlen
sonra bana ben sosyal olamıyom istediğimi yapamıyom deme
Geldi babasi verdim. Ya oynuyorum yoruyorum uykudan bayiliyor zaten memede kucakta uyuyor ama yok yatiramiyorum. Hastayim bide ben stres oldukca cocuk inatlasti sanki. Uyutsun babasi az daa gelnemese iyice kopacaktim artik.
ben evlendim evleneli cuma cumartesi kocam sabaha kadar sosyalleşir kafasına göre arkadaşlarıyla aramam bile. Nolcak gitsin kafasını boşaltsın çok yoğun çalışır ben kuzmam relaxxx
her evliliğin dinamiği farklı tatlişkom, hayırlısı olsun
kocam geçmiş karşıma- bizimla değilsin sen 2.tura nasıl yükseldin hiç bu taytın üstüne bu renk bluz olmuş mu- o topuzu da hiç yakıştıramadım kıyafetinize diyo
bi saat önce de Talya'nın taklidini yapıyodu
herkese iyi geceler
yarın görüşmek üzere
Hadi bende cıkıyorum
ii geceleeeerrr herkeseee
Günaydın dicem ama öyle uykum varki. Suan içime şeytan girdi su oğlanı Allah bana bigün deli kuvveti versede ayağımdan tavana fırlatsam çiğ köfte gibi yapışsa oraya (cok uykum var saçmalıyırum mağzur gör wavyy)
Dün kızı banyo yaptırırken küvete gözünü çarptıkızımın göz altı şiş ve morarmış yavrum ya
üzülme tatlıcım, yarına bişeyi kalmaz inşallah çabuk topluyor bebikolar
Saol tatlım biliyorumda görsen dayak yemiş gibi yavrum
Bu arada insan biraz saygılı olur ya horluyorum diye insan uyandırılırmı
Dün kızı banyo yaptırırken küvete gözünü çarptıkızımın göz altı şiş ve morarmış yavrum ya
Saol tatlım biliyorumda görsen dayak yemiş gibi yavrum
Bu arada insan biraz saygılı olur ya horluyorum diye insan uyandırılırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?