2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Abooo , senin işin benden zor be wavymmm

iriscan sen minik wavy albümünü gördün mü

Hemen bakıyoreeee

Taşındım canım sağol
Yavruya da geçmiş olsun ,Allah koruyor gerçekten sanırım , yoksa bunların başına gelen bizim başımıza gelse kafagöz alçıda gezeriz

alsen, senin için cilveli diyorlar
diskodan bardan çıkmaz diyorlar
herkesi kalbine kibrit çakıp
alev alev yakar diyorlar

:118:

Wavymmm nooliyi sabah sabah türküler yakıyosun

Evet evet ben çok boşladım bir süredir burayı

Heee ,boşlama öyle ama olmuyo ,kaçıyıron herşeyi

nasıl oldu araları arkadaşının?
of senin için de çok zor olmuştur birebir tanık olunca
eşinle mutlaka sonrasında konuşmuşsunuzdur, bu olay belki de sizi daha çok bağlamıştır birbirinize?

Boşanacaklar malesef. İşlemleri başlatma kaldı. Avukat araştırma, görüşme işleri ile uğraşılıyor ama bebekle zor oluyor tabi.
Aslında geçen sene sorunlar yaşamışlardı, ozaman boşansınlar istedim içten bir şekilde. Bebek yoktu ozaman. Bazı şeylerde düzelmiyor bebekten sonra düzelir inanışı yok bende. Nasip, kısmet böyleymiş ama herşeyde bir hayır var.

Tabi o dönemde işlerin çirkinleşmesini ve sonunu - bebeğin babasız büyümesi gibi şeyleri- düşününce insan ufak tefek şeylere şükrediyor ama şuda bir gerçek ki insanoğlu nankör etkisi kısa sürüyor :)

demek o kadar ciddi
kızın ailesi yok mu, ya da sahip çıkmadılar mı kızcağız bi de bu halde bunlarla uğraşıyor?

dediği gibi hayırlısı olsun

Bnde ayni durumdayim cnim sabaha krsi yttim yattigim gibikiz klkti emzirip yttim oglnuyndi suttunu verdim gidip biberonu yikaym dedim gzler kpali gidiyrdum kafami dolaba carttim kafam sisti morardi smdide kynim gelecekmis

Geçmiş olsun kızzz , kaynın neye geliyo be ,kalmaya mı ?

Benim gorumcemde de ayni durumlar var. Keske bosansa diyoruz ama onca yasadiklarina ragmen bosanmiyo da cocugu yok su anda. Benim de en buyuk korkum cocuk yapmalari. Yazik arada kalan hep cocuklar oluyor. Esler yeni bi hayat kuruyor ama cocuklarin hayati hep boluk porcuk kaliyor

irissss yeni evinde güle güle oturrr , ( dün yazmayı unutmuşum çok ayıpladım kendimi )

yarın hava güneşli hatta mevsim normalleri üstüyümüş :))

topikcanlarımmmmmmmmm tatlişkom u gördünüzmü ana kız yakıyorlar :82::82:

Bende de yok o inanış ,hatta tam tersi bence ; bozuk ilişki bebekle düzelmez , ulan düzgün ilişki bile bebekle ne hale geliyo ,hepimiz sıyırma noktasındayız

Hayırlısı olsun , daha mutlu olur arkadaşın dilerim

demek o kadar ciddi
kızın ailesi yok mu, ya da sahip çıkmadılar mı kızcağız bi de bu halde bunlarla uğraşıyor?

dediği gibi hayırlısı olsun

Eşinin ailesinde o fesatlık, ara bozma varken sonuç normal. Eşi hakkında yorum dahi yapmak istemiyorum zaten. İşte insan bebeğe üzülüyor. Geçen sene ayrılmak istediğinde arkadaşımın ailesi barıştırdı. Ondan ailesine kızgın biraz. Tabi şimdi ailesinin yanında. Sözde destekte oluyorlar ve olacaklar. Ne kadar destek olsalarda 3-4 aylık bir bebekle çok zor Allah ayrdımcıslı olsun onun ve o durumda olan tüm kadınların. Kadın olmak çok zor gerçekten.

lan fikrimin ince gülü iriscan
dün neden kaçtın erkenden
bi de dan diye gittin merak ettim

Elektrik kesildi yaaaa , asortik yerde köy hayatı yaşıyoz Güç kaynağını da yapmadılar hala ,kalıyoz öyle Yoksa gider miyim öyle veda etmeden

Sağolasın çakma Hürremimm

Onda da mı var yeni resim yaaa ,geçmiş de yapamadım ,hemen bakayım

daire üçgen ve kareee
şekiller var her yerdeeee

gör ekrandaki renkleriiiiiiiiiii
kırmızı sarı yeşiliii
diğer renkler hangileriiiiii
iştee mor ve maviiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…