uçuğun uçsun gitsin annem en kısa zamanda
ah yanımda olsanız, siz 2 dk kokoşu öperken ben size ne kahveler ne çikolatalar daaaaaaaa nerdeee
gerçi bugünlerde gelmeyin benim ev seninkinden hallice
çamaşırlar valizler ıvır zıvır ıyyyyyyyy
lan bekar evine çocukla gitmek de zor ha
cam rendesiydi zırtıydı pırtıydı herşeyi koyuyom mecburen
iriscan sen minik wavy albümünü gördün mü
Günaydın herkeseHavada kapalı ama sanırım şimdilik böyle açar gibi duruyor Bugun temizlik yapcam nede mutluyum oh
Geçmiş olsun canım. Sabahta benim ki yataktan uçtu. Halı falanda yoktu.Ben düşsem benim bile heryerim acır. Rabbim onları ona göre yaratmış çok şükür.
Pepikcim senin bir işin varmış tam çözemedim geçmişi tam okuyamadımdaOndan sana kolay gelsin. Rabbim yardımcın olsun.
Şenaysen sana herzaman kolay gelsin
İriscim taşındın galiba sonundaSana hangi iş dayanır Yeni evinizde mutlu, huzurlu günler görün inşallah. Kıpır kıpır
Duur, bende bende
alsen, senin için cilveli diyorlar
diskodan bardan çıkmaz diyorlar
herkesi kalbine kibrit çakıp
alev alev yakar diyorlar
:118:
Evet evet ben çok boşladım bir süredir burayı
nasıl oldu araları arkadaşının?
of senin için de çok zor olmuştur birebir tanık olunca
eşinle mutlaka sonrasında konuşmuşsunuzdur, bu olay belki de sizi daha çok bağlamıştır birbirinize?
Boşanacaklar malesef. İşlemleri başlatma kaldı. Avukat araştırma, görüşme işleri ile uğraşılıyor ama bebekle zor oluyor tabi.
Aslında geçen sene sorunlar yaşamışlardı, ozaman boşansınlar istedim içten bir şekilde. Bebek yoktu ozaman. Bazı şeylerde düzelmiyor bebekten sonra düzelir inanışı yok bende. Nasip, kısmet böyleymiş ama herşeyde bir hayır var.
Tabi o dönemde işlerin çirkinleşmesini ve sonunu - bebeğin babasız büyümesi gibi şeyleri- düşününce insan ufak tefek şeylere şükrediyor ama şuda bir gerçek ki insanoğlu nankör etkisi kısa sürüyor :)
Bnde ayni durumdayim cnim sabaha krsi yttim yattigim gibikiz klkti emzirip yttim oglnuyndi suttunu verdim gidip biberonu yikaym dedim gzler kpali gidiyrdum kafami dolaba carttim kafam sisti morardi smdide kynim gelecekmis
Boşanacaklar malesef. İşlemleri başlatma kaldı. Avukat araştırma, görüşme işleri ile uğraşılıyor ama bebekle zor oluyor tabi.
Aslında geçen sene sorunlar yaşamışlardı, ozaman boşansınlar istedim içten bir şekilde. Bebek yoktu ozaman. Bazı şeylerde düzelmiyor bebekten sonra düzelir inanışı yok bende. Nasip, kısmet böyleymiş ama herşeyde bir hayır var.
Tabi o dönemde işlerin çirkinleşmesini ve sonunu - bebeğin babasız büyümesi gibi şeyleri- düşününce insan ufak tefek şeylere şükrediyor ama şuda bir gerçek ki insanoğlu nankör etkisi kısa sürüyor :)
demek o kadar ciddi
kızın ailesi yok mu, ya da sahip çıkmadılar mı kızcağız bi de bu halde bunlarla uğraşıyor?
dediği gibi hayırlısı olsun
lan fikrimin ince gülü iriscan
dün neden kaçtın erkenden
bi de dan diye gittin merak ettim
irissss yeni evinde güle güle oturrr ,( dün yazmayı unutmuşum çok ayıpladım kendimi )
yarın hava güneşli hatta mevsim normalleri üstüyümüş :))
topikcanlarımmmmmmmmmtatlişkom u gördünüzmü ana kız yakıyorlar :82::82:
Msoe mesajjjjj
sana nooliyi hemşom ,girme İstanbul topikolarının arasına , haziranı bekle sen
Nediyim orada benım memleketim. Burda gircek topiko varda benmi girmşyorum. Alın benide aranıza cok garip kaldım daaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?