günaydın kızlar, benim de uykum var ve başım ağrıyorkızım gece mıkırdadı gece üçte gözlerini bir açtı yarım saate yakın salladım ancak uyudu sabah da 6 da ayaktaydı hem de ağlamaklı mızmız :2: benim koca çocukla aynı odada dahi yatmaz ben kızımın odasında çekyatta yatıyorum beyfendi çift kişilik yatakta tek başına
Gunaydin ahaliii
Bu ne bicim cuma yav pazartesi gibi
Yarin hava guzel olsa bari
gidin kendinize bi kahve yapın bol köpüklü
çok hakediyorsunuz
hadi hadi bakmayın öyle
Bana da kahve , nooluyo ,ben de hakettim , sabaha kadar nöbetteydim uçuklu uçuklu
Geçmiş olsun canım. Sabahta benim ki yataktan uçtu. Halı falanda yoktu.Dün kızı banyo yaptırırken küvete gözünü çarptıkızımın göz altı şiş ve morarmış yavrum ya
Pepikcim senin bir işin varmış tam çözemedim geçmişi tam okuyamadımdaGunaydin ahaliiiii
Cnm yaa gecmis olsun.kiyamam kucuk kuzuya. Eskiden ekmek cigneyip koyarlardi aklima geldi simdi
Şenaysen sana herzaman kolay gelsinGunaydin sekerler biz geldikk zannetmeyin bu saate kadar uyuduk :)
Alsenim gecmis olsun yarina bisiyi kalmaz prensesin artik o kadar hareketliler ki bi yerini tutsan diger tarafi carpiyor sipalar
pepikoyla tatliskomm anliyorum sizi bazen ben de bagiriyom dayanamayip onlar da bana bagiriyor sinra ya hep beraber agliyoruz ya da gulme krizine giriyoruzz :))
Hem bi de ben de 2+6 senelik evliyim len
İriscim taşındın galiba sonundaBAktım baktım , güzelmiş
Duur, bende bendeiriscan sen minik wavy albümünü gördün mü
Günaydın dicem ama öyle uykum varki. Suan içime şeytan girdi su oğlanı Allah bana bigün deli kuvveti versede ayağımdan tavana fırlatsam çiğ köfte gibi yapışsa oraya (cok uykum var saçmalıyırum mağzur gör wavyy)
Anaa wavy arkadaş değilmişiz
o foto ekleme döneminde yoktun ya sen canikom
bi sular seller gibi herkes herkesi ekledi ama sen olmayınca aradan kaçmış
yoksa her zaman arkadaşımsın canım
Evet evet ben çok boşladım bir süredir burayı
Bnde ayni durumdayim cnim sabaha krsi yttim yattigim gibikiz klkti emzirip yttim oglnuyndi suttunu verdim gidip biberonu yikaym dedim gzler kpali gidiyrdum kafami dolaba carttim kafam sisti morardi smdide kynim gelecekmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?