2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar, benim de uykum var ve başım ağrıyor kızım gece mıkırdadı gece üçte gözlerini bir açtı yarım saate yakın salladım ancak uyudu sabah da 6 da ayaktaydı hem de ağlamaklı mızmız :2: benim koca çocukla aynı odada dahi yatmaz ben kızımın odasında çekyatta yatıyorum beyfendi çift kişilik yatakta tek başına

Bunların hepsinş bi odaya kapatıp uyutsak sabaha kadar acaba turlu mızmızlanırlarmın yoksaa deli deliyi görünce çomağını saklar hesaaabımıı olur

Selam topikolarımmmmmmmmmmmm

Altyandişler de geliyor , bizim evde festival havası hiç bitmiyor :118::118::118::124::124::124::111::111::111:

Bana da kahve , nooluyo ,ben de hakettim , sabaha kadar nöbetteydim uçuklu uçuklu

uçuğun uçsun gitsin annem en kısa zamanda
ah yanımda olsanız, siz 2 dk kokoşu öperken ben size ne kahveler ne çikolatalar daaaaaaaa nerdeee
gerçi bugünlerde gelmeyin benim ev seninkinden hallice
çamaşırlar valizler ıvır zıvır ıyyyyyyyy
lan bekar evine çocukla gitmek de zor ha
cam rendesiydi zırtıydı pırtıydı herşeyi koyuyom mecburen

Günaydın herkese Havada kapalı ama sanırım şimdilik böyle açar gibi duruyor Bugun temizlik yapcam nede mutluyum oh

Dün kızı banyo yaptırırken küvete gözünü çarptı kızımın göz altı şiş ve morarmış yavrum ya
Geçmiş olsun canım. Sabahta benim ki yataktan uçtu. Halı falanda yoktu. Ben düşsem benim bile heryerim acır. Rabbim onları ona göre yaratmış çok şükür.
Gunaydin ahaliiiii

Cnm yaa gecmis olsun.kiyamam kucuk kuzuya. Eskiden ekmek cigneyip koyarlardi aklima geldi simdi
Pepikcim senin bir işin varmış tam çözemedim geçmişi tam okuyamadımda Ondan sana kolay gelsin. Rabbim yardımcın olsun.
Şenaysen sana herzaman kolay gelsin
BAktım baktım , güzelmiş
İriscim taşındın galiba sonunda Sana hangi iş dayanır Yeni evinizde mutlu, huzurlu günler görün inşallah. Kıpır kıpır
iriscan sen minik wavy albümünü gördün mü
Duur, bende bende

Anamgillere uçak bileti alıp geliyom , 5 dak. müsaade

Bnde ayni durumdayim cnim sabaha krsi yttim yattigim gibikiz klkti emzirip yttim oglnuyndi suttunu verdim gidip biberonu yikaym dedim gzler kpali gidiyrdum kafami dolaba carttim kafam sisti morardi smdide kynim gelecekmis

alsen, senin için cilveli diyorlar
diskodan bardan çıkmaz diyorlar
herkesi kalbine kibrit çakıp
alev alev yakar diyorlar

:118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…