Çocuk uyumadımı ben oğlanı yıkadım yatırdım kızda oturuyo kazık çaktı sabah yine gec gideri okula alıştık zateeuykum varrrrrrrrrr, ama uyumak ta istemiyorum acaba öle bir şansımız olabilirmiy di ?
Aramızdaki fark bu ben çikolata yiyorum sen yeşil çay içiyosun ben bu gidişle o sıranın en önünde oluruk elimde bayrak irisin dediği gibi. Bugun sadece akşam yemek yedim. 1 tabak makarna ve salataYeşil çayımı aldım bide çekirdek artık keyif zamanı
Eeee hadi konuşun kızlar
yaaaaaa off
tmm
e git dedin ben de gidiyomÇocuk uyumadımı ben oğlanı yıkadım yatırdım kızda oturuyo kazık çaktı sabah yine gec gideri okula alıştık zatee
Aramızdaki fark bu ben çikolata yiyorum sen yeşil çay içiyosun ben bu gidişle o sıranın en önünde oluruk elimde bayrak irisin dediği gibi. Bugun sadece akşam yemek yedim. 1 tabak makarna ve salata
Gidiyonmu kararlımısın
Alsen gerçi sen emziriyon ama 5 i bi arada caylar zayıflamaya cok yardımcıymış yağ yakıyomuş ben onun 7 si biarada olanını aldım benden fazla süt gelmşyo artık o yuzden aldım
Heeee sen çikolata yiyin ohhh miss ben yeşil çay içiyom da noluyor sen gayet iyi görünüyonçikolata yemeye devam
Neymiş o çay ben hiç bilmiyom:44:
Kızlar bebislere kuru fasulye nohut yeşil mercimek veriyomusunuz.nasil pisiryosnz.
Ben kiyma katihorum çorbası na cikariyo yutamiyo.disler cikmadi daha
Artık bizim yediklerimizden yeseler ben bugun ne yedirsem diye dusunmkten
Kızlar bebislere kuru fasulye nohut yeşil mercimek veriyomusunuz.nasil pisiryosnz.
Ben kiyma katihorum çorbası na cikariyo yutamiyo.disler cikmadi daha
Artık bizim yediklerimizden yeseler ben bugun ne yedirsem diye dusunmkten
9.ay dan sonra verebiliyorsun ben kendimize pişirdiğimden veriyorum sadece az tuz ve baharat hiç koymuyorum
Bizim yediğimiz herşeyi yedirdim
Yogurt tarhana sehriye corbasi ekleyblrsn.sulu kofte bildigmz gibimi yapip veriyosun.Ben kıyma hariç o dediklerının hiç birini vermiyorum. Yeşil mercimeği yağmura denemiştim ama benmi yapamadım yoksa mercimekmi kabukluydu ne olmadı yiyememişti artık hayatımdan ölece cıkardım. Aslında menu yapmak kazım bebelere çorba konusunda cumku zaten kahvaltı yogurt ve meyve standart ama çorba ya benımde bi çözüm bulmam lazım. Sulu kofte , ıspanak, mercimek, sebze çorbası başka ne var bende bunlar var
Salcasiz diyorlr ya alsen oyuzden ayri yapıyorum. Tuzsz bahartsz kismi neysede9.ay dan sonra verebiliyorsun ben kendimize pişirdiğimden veriyorum sadece az tuz ve baharat hiç koymuyorum
Bizim yediğimiz herşeyi yedirdim
Yogurt tarhana sehriye corbasi ekleyblrsn.sulu kofte bildigmz gibimi yapip veriyosun.
Yogurt corbasını sevmedi 2 kere denedim tarhanayı bulamadım . Tavuklu şehriye yapıyorum unuttum şehriye tavuk havuç parates bazen koyuyorum
Salcasiz diyorlr ya alsen oyuzden ayri yapıyorum. Tuzsz bahartsz kismi neysede
Yogurt tarhana sehriye corbasi ekleyblrsn.sulu kofte bildigmz gibimi yapip veriyosun.
Salcasiz diyorlr ya alsen oyuzden ayri yapıyorum. Tuzsz bahartsz kismi neysede
Kıs baharatsız yemekmi olur bee o salçada karabiberi koymadan yemek yapmak aklıma sığmazzz olmazz yemem.
Canım annemin yaptıgı salça olduğu için koyuyorum ama ben öyle çok salçalı yemek yapmam
Semizotu kullanabilirsiniz mesela bulgur pilavı yapıyorum semizotlu
Yoğurt çorbası,balık çorbası ,brokoli çorbası enginar ve kereviz kullanabilirsiniz
Bezelye havuç patates karışım yapabilirsiniz
Aklıma gelenler bunlar
Kıs baharatsız yemekmi olur bee o salçada karabiberi koymadan yemek yapmak aklıma sığmazzz olmazz yemem.
Canım annemin yaptıgı salça olduğu için koyuyorum ama ben öyle çok salçalı yemek yapmam
Semizotu kullanabilirsiniz mesela bulgur pilavı yapıyorum semizotlu
Yoğurt çorbası,balık çorbası ,brokoli çorbası enginar ve kereviz kullanabilirsiniz
Bezelye havuç patates karışım yapabilirsiniz
Aklıma gelenler bunlar
Ppo yoruldumyaaa. Kafam sisti.
Monu bende de sıkıntı.buun sebze corbasi ve sehriye corbasiydi kahvltiyi bulamiyorum bende hergun yumurta mi yicek...?
Nasıl bir yol şekerim:44:gel Ankara'ya takılalımYaw bana yazışmak yetmiyo arkadaşlar bi yolu olsa yaaa
Bizim kahvaltımızda aynı hergün yumurtanın değişik versiyonları kıymalı rafadan dereotlu maydanozlu peynirliPpo yoruldumyaaa. Kafam sisti.
Monu bende de sıkıntı.buun sebze corbasi ve sehriye corbasiydi kahvltiyi bulamiyorum bende hergun yumurta mi yicek...?
Balık çorbasına başlamadım henüz. yarın brokoli yapayım gaz yapcak diye bi turlu başlamadım ama çıkarıyo maşallah enginar ve kerebizi ben ağzıma sürmedim valla hiç. Semizıtunu ince bulgurla mı yaptın. yapıp nasıl yedirdin eziyomusun blendermı yapıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?