2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

uykum varrrrrrrrrr, ama uyumak ta istemiyorum acaba öle bir şansımız olabilirmiy di ?
Çocuk uyumadımı ben oğlanı yıkadım yatırdım kızda oturuyo kazık çaktı sabah yine gec gideri okula alıştık zatee
Yeşil çayımı aldım bide çekirdek artık keyif zamanı
Eeee hadi konuşun kızlar
Aramızdaki fark bu ben çikolata yiyorum sen yeşil çay içiyosun ben bu gidişle o sıranın en önünde oluruk elimde bayrak irisin dediği gibi. Bugun sadece akşam yemek yedim. 1 tabak makarna ve salata

Gidiyonmu kararlımısın

e git dedin ben de gidiyom
hadi bay bay

Alsen gerçi sen emziriyon ama 5 i bi arada caylar zayıflamaya cok yardımcıymış yağ yakıyomuş ben onun 7 si biarada olanını aldım benden fazla süt gelmşyo artık o yuzden aldım

Alsen gerçi sen emziriyon ama 5 i bi arada caylar zayıflamaya cok yardımcıymış yağ yakıyomuş ben onun 7 si biarada olanını aldım benden fazla süt gelmşyo artık o yuzden aldım

Heeee sen çikolata yiyin ohhh miss ben yeşil çay içiyom da noluyor sen gayet iyi görünüyonçikolata yemeye devam
Neymiş o çay ben hiç bilmiyom:44:

Heeee sen çikolata yiyin ohhh miss ben yeşil çay içiyom da noluyor sen gayet iyi görünüyonçikolata yemeye devam
Neymiş o çay ben hiç bilmiyom:44:

Doğadan 7 otlu adı çayın normalde 5 i biaradım butun otları var artı 2 dene daha katmışlar. Cok arastırmıştım baya internette adı geçiyo aktarcı bayan bende surekli yspıp içiyorum beni o zayıflattı ama sen içme emziriyon çocugu ishal yaparbilir demişti.

Kızlar bebislere kuru fasulye nohut yeşil mercimek veriyomusunuz.nasil pisiryosnz.
Ben kiyma katihorum çorbası na cikariyo yutamiyo.disler cikmadi daha
Artık bizim yediklerimizden yeseler ben bugun ne yedirsem diye dusunmkten

Kızlar bebislere kuru fasulye nohut yeşil mercimek veriyomusunuz.nasil pisiryosnz.

Ben kıyma hariç o dediklerının hiç birini vermiyorum. Yeşil mercimeği yağmura denemiştim ama benmi yapamadım yoksa mercimekmi kabukluydu ne olmadı yiyememişti artık hayatımdan ölece cıkardım. Aslında menu yapmak kazım bebelere çorba konusunda cumku zaten kahvaltı yogurt ve meyve standart ama çorba ya benımde bi çözüm bulmam lazım. Sulu kofte , ıspanak, mercimek, sebze çorbası başka ne var bende bunlar var

9.ay dan sonra verebiliyorsun ben kendimize pişirdiğimden veriyorum sadece az tuz ve baharat hiç koymuyorum
Bizim yediğimiz herşeyi yedirdim

9.ay dan sonra verebiliyorsun ben kendimize pişirdiğimden veriyorum sadece az tuz ve baharat hiç koymuyorum

Ben bizim yediğimizi verirsem çoçuk mide fesatı geçirir bol yağlı bol salçalı yaparım hatta biber salçalıdır yemeklerım mümkünatı yok.

Yogurt tarhana sehriye corbasi ekleyblrsn.sulu kofte bildigmz gibimi yapip veriyosun.
Salcasiz diyorlr ya alsen oyuzden ayri yapıyorum. Tuzsz bahartsz kismi neysede

Kıs baharatsız yemekmi olur bee o salçada karabiberi koymadan yemek yapmak aklıma sığmazzz olmazz yemem.

Yogurt tarhana sehriye corbasi ekleyblrsn.sulu kofte bildigmz gibimi yapip veriyosun.

Salcasiz diyorlr ya alsen oyuzden ayri yapıyorum. Tuzsz bahartsz kismi neysede

Canım annemin yaptıgı salça olduğu için koyuyorum ama ben öyle çok salçalı yemek yapmam

Semizotu kullanabilirsiniz mesela bulgur pilavı yapıyorum semizotlu
Yoğurt çorbası,balık çorbası ,brokoli çorbası enginar ve kereviz kullanabilirsiniz
Bezelye havuç patates karışım yapabilirsiniz

Aklıma gelenler bunlar

Ppo yoruldumyaaa. Kafam sisti.
Monu bende de sıkıntı.buun sebze corbasi ve sehriye corbasiydi kahvltiyi bulamiyorum bende hergun yumurta mi yicek...?

Balık çorbasına başlamadım henüz. yarın brokoli yapayım gaz yapcak diye bi turlu başlamadım ama çıkarıyo maşallah enginar ve kerebizi ben ağzıma sürmedim valla hiç. Semizıtunu ince bulgurla mı yaptın. yapıp nasıl yedirdin eziyomusun blendermı yapıyosun

Kıs baharatsız yemekmi olur bee o salçada karabiberi koymadan yemek yapmak aklıma sığmazzz olmazz yemem.

Semzotu den edim yedi yedi sonund cikardi.
balikcorbasi hic yemedimkiiii bilmiom nasıl yapilir

Monu bende de sıkıntı.buun sebze corbasi ve sehriye corbasiydi kahvltiyi bulamiyorum bende hergun yumurta mi yicek...?

Ewet kahvaltı da yumurta yapmasam yedireck bisey bulamiyom
Emir yiyo Bana ooogyk geldi

Yaw bana yazışmak yetmiyo arkadaşlar bi yolu olsa yaaa
Nasıl bir yol şekerim:44:gel Ankara'ya takılalım

Bizim kahvaltımızda aynı hergün yumurtanın değişik versiyonları kıymalı rafadan dereotlu maydanozlu peynirliher sabah kuru kayısı veriyorum kahvaltımız bu kadar işte

Pilavlık bulgurla yaptım ama ince bulgur daha iyi bir fikiriyice biliyor zaten canım öle veriyorum ben hiç blendır kullanmadım artık sizde deneyin bence belki başta çıkarır ama alışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…