2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

degiştirdim tatlişkom

Kız neyini anlatım bilmiyonmu kıymalı yumurta pişirmeyi
Tereyağını tavaya koyuyorsun sonra kıyma( ben kıymayı önceden fazlaca kavurup buzluga atıyorum sonra kolay oluyor) kıvamına gelince yumurtanın sarısını kat karıştır sonra oburla kaşıkla yedir yanınada ıhlamur ohh misss
Kıyma yerine peynir- dereotlu-maydanoz-katabilirsin
Oldumu şimdi
Anam orası Akdeniz değilmi ne soğuğu bu
Canım kanaman ilk günlerdeki gibi yoğunmu yoksa lekelenme tarzındamı eger öyleyse normal
Nereye gidiyonuz bakimbenim yerimde gez çok sıkıldım

Ben ekmekten çok korkuyorum evde yaptığım bisküvilerden veriyorum ekmek yumuşak kocaman koparıyor
Gibine geliyor işte dene bir bakalım belki hemen almayabilir ama birkaçkez dene bak nasıl yiyor sende rahat edersin banada dua edersin

Kız biliyoz herhalde nasıl bilmem hafta sonu menumde olur genelde. Sadece kahvaltıda onumu veron demek istedim peynir pekmez vs ne zaman verıyosun

Anam orası Akdeniz değilmi ne soğuğu bu
Canım kanaman ilk günlerdeki gibi yoğunmu yoksa lekelenme tarzındamı eger öyleyse normal
Nereye gidiyonuz bakimbenim yerimde gez çok sıkıldım

yok be burası ankaradan beter
ilk günler başlangıcıymış, asıl şimdi yogun neyse inş bu hafta biter
e çıkar gezeriz inşallah- arkadaşım rapor almış ben gelcem diye 3 gün büyük sürpriz oldu

Arkadşın kırklanıyomu bcm ne yzun sürdü duş

çıktı da uyudu bile lan, bu saate duş mu kalır

Eşim seyahate gittimi donardı orda biz antalyada yanarken duzluk biyer içte kalıyo alsencım orada soguk memleket

ben yoktum ya gene konuşmuşunuz
ben yatcam çok yoruldum
hadi ii geceleer

Kız biliyoz herhalde nasıl bilmem hafta sonu menumde olur genelde. Sadece kahvaltıda onumu veron demek istedim peynir pekmez vs ne zaman verıyosun

Canım benim kız keskin tatları sevmiyor pekmezi şerbet yapıyorum öle içiyor
Peynirde elimle ağzına tıkıyorum ama onuda pek sevmiyor bende peyniri yumurta yapıyorum
Cevizi meyve saatlerinde meyvesine katıyorum
Eee kahvaltıda başka ne olcak bacım biz reçel yemeyiz
Zeytin tuzlu yedirmiyoruz
Domates yeşillik yiyemez zati eeee geriye klanları veriyor işte

Sen şimdi dersin otla çöple kahvaltımı olur yapacan şöyle bazlama poğoca demiiii

Yok cnm demem çıcuga ne poğacası anladım sadece kahvaltını mersk ettım tahöin ettiğim gibi sen bilirsin

Evet aldım gittim arçelik bayisinden aldım 149 a 20 lira için internetle uğraşmadım gelcek bozuk çıkar gönder felan filan amaan sinirim bozulcak aldım bayisinden

bigün dediğimi hatırla
alt tarafını limon tuzuyla kaynat sabaha kadar beklet
üst tarafını da 4-5 damla çamaşır suyu dök kaynatmadan su dolu beklet
sonra binlerce kez yıka, kaynat dök kaynat dök öyle kullan

bu işlem birkaç ay sonra
bende de aynısından var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…