yok bende bi agustos anasıyım irkek degilim
yazdım tatlişkon gördünmü ben varikosel topiginde çok aktiftim çok şükür kızım tedavilerle geldi
Yuhhh pekmez felan yer bayılcan noluyo neyın patlamasıydı bu. Ora soğuk bi yer antalya yanardı ora donardı yakın olmasına rağmen memleketım işteheryerin havası ayrı
Ee oda yazar ama bayğdır izlemede ne hikmetse
Kız ceylanla yaren yazsanıza birinize niyetlendi felixi bakalım orucu kimde bozcak
Hatta ceylanın avatarını beğenmek kırmızı ojeli ayak resmi valla gecen dicektım değiştir midem bulanıyo görün ce yaa
Kız neyini anlatım bilmiyonmu kıymalı yumurta pişirmeyiSadece kahvaltıda kıymalı yumurtamı bi anlat bakimm tam olarak. Ben mormal yumurtaya ekmek banıp nasıl yıyosam onada öle yapıp verıyırum cok acsa yıyo ama az acsa yutamıyo o zaman çatalla exiyorum peynır yumurta felan filan
Anam orası Akdeniz değilmi ne soğuğu buafyon daha soğuk yaaa
ben kızın elbiseleri hatta şortları vs bile koydum ama şu an iki uzun kollu body üst üste uyuyo
bu arada benim afedersiniz adet abarttı, kansızlıktan mıdır nedir acaip üşüyorum. bugün 15 gün filan oldu herhalde...
bugün hasret giderdik bol bol, yarın çıkıyoruz
bilemiyorum, galiba ilk olmasından kaynaklı böyle oldu canikom
lohusalık günlerime geri döndüm yahu
Çok şükür allah size bağışlasın sizide ona. Ama yine o ayaklarrr
İyi geceler herkese:) kapanış saati geldi ancak oturabildim
Alsen hakikaten ben de ekmeği rahatlıkla veriyorum grisini gibi bisküvi yapıyorum onu da veriyorum ama kıymalı semizotunu katiyen beceremez gibi geliyo.. Ben de o mertebeye erişmek istiyorum ya.. Yolu ne?
Kız neyini anlatım bilmiyonmu kıymalı yumurta pişirmeyi
Tereyağını tavaya koyuyorsun sonra kıyma( ben kıymayı önceden fazlaca kavurup buzluga atıyorum sonra kolay oluyor) kıvamına gelince yumurtanın sarısını kat karıştır sonra oburla kaşıkla yedir yanınada ıhlamur ohh misss
Kıyma yerine peynir- dereotlu-maydanoz-katabilirsin
Oldumu şimdi
Anam orası Akdeniz değilmi ne soğuğu bu
Canım kanaman ilk günlerdeki gibi yoğunmu yoksa lekelenme tarzındamı eger öyleyse normal
Nereye gidiyonuz bakimbenim yerimde gez çok sıkıldım
Anam orası Akdeniz değilmi ne soğuğu bu
Canım kanaman ilk günlerdeki gibi yoğunmu yoksa lekelenme tarzındamı eger öyleyse normal
Nereye gidiyonuz bakimbenim yerimde gez çok sıkıldım
Arkadşın kırklanıyomu bcm ne yzun sürdü duş
yok be burası ankaradan beter
ilk günler başlangıcıymış, asıl şimdi yogun neyse inş bu hafta biter
e çıkar gezeriz inşallah- arkadaşım rapor almış ben gelcem diye 3 günbüyük sürpriz oldu
çıktı da uyudu bile lan, bu saate duş mu kalır
Eşim seyahate gittimi donardı orda biz antalyada yanarken duzluk biyer içte kalıyo alsencım orada soguk memleket
Kız biliyoz herhalde nasıl bilmem hafta sonu menumde olur genelde. Sadece kahvaltıda onumu veron demek istedim peynir pekmez vs ne zaman verıyosun
çay makinen geldi mi?
Canım benim kız keskin tatları sevmiyor pekmezi şerbet yapıyorum öle içiyor
Peynirde elimle ağzına tıkıyorum ama onuda pek sevmiyor bende peyniri yumurta yapıyorum
Cevizi meyve saatlerinde meyvesine katıyorum
Eee kahvaltıda başka ne olcak bacım biz reçel yemeyiz
Zeytin tuzlu yedirmiyoruz
Domates yeşillik yiyemez zati eeee geriye klanları veriyor işte
Sen şimdi dersin otla çöple kahvaltımı olur yapacan şöyle bazlama poğoca demiiii
Evet aldım gittim arçelik bayisinden aldım 149 a 20 lira için internetle uğraşmadım gelcek bozuk çıkar gönder felan filan amaan sinirim bozulcak aldım bayisinden
Evet aldım gittim arçelik bayisinden aldım 149 a 20 lira için internetle uğraşmadım gelcek bozuk çıkar gönder felan filan amaan sinirim bozulcak aldım bayisinden
Ankara ya taşınırsan bize bir çay yaparsın artık
Yaptın mı işlerıni git yat şekerım dinlenben yoktum ya gene konuşmuşunuz
ben yatcam çok yoruldum
hadi ii geceleer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?