arkadaşlarııııııııııııııııııııııııııııım
sizi çok seviyom
ben geldim, nasılsınız?
Aslında yumurta gunasırı ama bende unutum üstüste verıyorum. Cevız pekmez yumurta peynir cicibebe hazır kaşık mama bide yarım muzPpo yoruldumyaaa. Kafam sisti.
Monu bende de sıkıntı.buun sebze corbasi ve sehriye corbasiydi kahvltiyi bulamiyorum bende hergun yumurta mi yicek...?
Valla yemeğe sonradan tuzda baharatta eklenmez kusura bakmayın eklenırde guzel olmaz bence. Zaten salçasız nasıl olacak hadi oldu salça yasak değilmi anlayamadımTuzsuz baharatsiz olmuyo da sonradan ekleniyo
Ama salca eklenmiyooo
wavy ben dedim bu dayanamaz gelir diye ( kendi kendime dedim ama)arkadaşlarııııııııııııııııııııııııııııım
sizi çok seviyom
ben geldim, nasılsınız?
Hoşgeldin tatlımmm
Anlat bakalım ne yapıyorsun oralarda gündüz gelmedin hiç
Talyam nasıl yadırgadımı yerini
wavy ben dedim bu dayanamaz gelir diye ( kendi kendime dedim ama)
Hatta arkadaşınıda getirir buraya bi topikcan daha kazanurız.( bunuda kendi kendime dedim)
Alsen bizimkide çok açsa öle ekmeğe yumurta koyup elden verıyorum ama çok aç değilse süte eziyorum yoksa öbur turlu boğuluyo.
iyiyim alsencan, Talyoşu uyuttum arkadaşım duştayken damladım hemen
keyfim yerinde sizi özledim bi bakayım dedim, herşey yolunda mı?
tatlişkom
Wavyyişkommiyiyim alsencan, Talyoşu uyuttum arkadaşım duştayken damladım hemen
keyfim yerinde sizi özledim bi bakayım dedim, herşey yolunda mı?
tatlişkom
Sen ciddimisin dalgamı geçiyon lan benleben ekmek verdiğimde bile gözümü ayırmıyom çok nadir veriyorum zaten
Wavyyişkomm
Kız bende senın ne dedini anlamadım sen kıymalı yumurtayı nasıl verıyon. Ben az bişe ekmeğe yumurta koyup verıyorum ondan sonrada yine ekmeğe peynir koyup verıyorum ıhlamur içiriyorum kuşburnu yapıyorum kıza onada verıyorum
Tereyağında kıymalı yumurta pişiriyom kaşıkla veriyorum bizim evde ekmek çok az tüketilir elim gitmiyor sanırsam hiç aklıma gelmiyor kıza vermek
Hep bana soruyodunuz felixi kim casus mu bizim bey mi ceylan kim:)))Yazıyor da ben mi atlıyorum?
afyon daha soğuk yaaa
ben kızın elbiseleri hatta şortları vs bile koydum ama şu an iki uzun kollu body üst üste uyuyo
bu arada benim afedersiniz adet abarttı, kansızlıktan mıdır nedir acaip üşüyorum. bugün 15 gün filan oldu herhalde...
bugün hasret giderdik bol bol, yarın çıkıyoruz
o arada yazıyo ceylan yazda görsün felixi.
Felixi az daha gümbürtüye gidiyodun hee sapık ilan edıyoduk seni
afyon daha soğuk yaaa
ben kızın elbiseleri hatta şortları vs bile koydum ama şu an iki uzun kollu body üst üste uyuyo
bu arada benim afedersiniz adet abarttı, kansızlıktan mıdır nedir acaip üşüyorum. bugün 15 gün filan oldu herhalde...
bugün hasret giderdik bol bol, yarın çıkıyoruz
Peki ya yaren? Bulucam bîrinî adımı temizlemek için:)))
Benim de ikk seferler öyle olmuştu.. Bir yılı birîktirmiş de toptan oluyomuş gibîydi
yok bende bi agustos anasıyım irkek degilimHep bana soruyodunuz felixi kim casus mu bizim bey mi ceylan kim:)))Yazıyor da ben mi atlıyorum?
yazdım tatlişkon gördünmü ben varikosel topiginde çok aktiftim çok şükür kızım tedavilerle geldio arada yazıyo ceylan yazda görsün felixi.
Felixi az daha gümbürtüye gidiyodun hee sapık ilan edıyoduk seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?