2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ppo yoruldumyaaa. Kafam sisti.
Monu bende de sıkıntı.buun sebze corbasi ve sehriye corbasiydi kahvltiyi bulamiyorum bende hergun yumurta mi yicek...?
Aslında yumurta gunasırı ama bende unutum üstüste verıyorum. Cevız pekmez yumurta peynir cicibebe hazır kaşık mama bide yarım muz
Tuzsuz baharatsiz olmuyo da sonradan ekleniyo
Ama salca eklenmiyooo
Valla yemeğe sonradan tuzda baharatta eklenmez kusura bakmayın eklenırde guzel olmaz bence. Zaten salçasız nasıl olacak hadi oldu salça yasak değilmi anlayamadım
arkadaşlarııııııııııııııııııııııııııııım
sizi çok seviyom
ben geldim, nasılsınız?
wavy ben dedim bu dayanamaz gelir diye ( kendi kendime dedim ama)
Hatta arkadaşınıda getirir buraya bi topikcan daha kazanurız.( bunuda kendi kendime dedim)

Alsen bizimkide çok açsa öle ekmeğe yumurta koyup elden verıyorum ama çok aç değilse süte eziyorum yoksa öbur turlu boğuluyo.

Hoşgeldin tatlımmm
Anlat bakalım ne yapıyorsun oralarda gündüz gelmedin hiç
Talyam nasıl yadırgadımı yerini

wavy ben dedim bu dayanamaz gelir diye ( kendi kendime dedim ama)
Hatta arkadaşınıda getirir buraya bi topikcan daha kazanurız.( bunuda kendi kendime dedim)

iyiyim alsencan, Talyoşu uyuttum arkadaşım duştayken damladım hemen
keyfim yerinde sizi özledim bi bakayım dedim, herşey yolunda mı?

tatlişkom

Alsen bizimkide çok açsa öle ekmeğe yumurta koyup elden verıyorum ama çok aç değilse süte eziyorum yoksa öbur turlu boğuluyo.

Sen ciddimisin dalgamı geçiyon lan benleben ekmek verdiğimde bile gözümü ayırmıyom çok nadir veriyorum zaten

iyiyim alsencan, Talyoşu uyuttum arkadaşım duştayken damladım hemen
keyfim yerinde sizi özledim bi bakayım dedim, herşey yolunda mı?

tatlişkom
Wavyyişkomm
Sen ciddimisin dalgamı geçiyon lan benleben ekmek verdiğimde bile gözümü ayırmıyom çok nadir veriyorum zaten

Kız bende senın ne dedini anlamadım sen kıymalı yumurtayı nasıl verıyon. Ben az bişe ekmeğe yumurta koyup verıyorum ondan sonrada yine ekmeğe peynir koyup verıyorum ıhlamur içiriyorum kuşburnu yapıyorum kıza onada verıyorum

Tereyağında kıymalı yumurta pişiriyom kaşıkla veriyorum bizim evde ekmek çok az tüketilir elim gitmiyor sanırsam hiç aklıma gelmiyor kıza vermek

Tereyağında kıymalı yumurta pişiriyom kaşıkla veriyorum bizim evde ekmek çok az tüketilir elim gitmiyor sanırsam hiç aklıma gelmiyor kıza vermek

Sadece kahvaltıda kıymalı yumurtamı bi anlat bakimm tam olarak. Ben mormal yumurtaya ekmek banıp nasıl yıyosam onada öle yapıp verıyırum cok acsa yıyo ama az acsa yutamıyo o zaman çatalla exiyorum peynır yumurta felan filan

İyi geceler herkese:) kapanış saati geldi ancak oturabildim
Alsen hakikaten ben de ekmeği rahatlıkla veriyorum grisini gibi bisküvi yapıyorum onu da veriyorum ama kıymalı semizotunu katiyen beceremez gibi geliyo.. Ben de o mertebeye erişmek istiyorum ya.. Yolu ne?

afyon daha soğuk yaaa
ben kızın elbiseleri hatta şortları vs bile koydum ama şu an iki uzun kollu body üst üste uyuyo
bu arada benim afedersiniz adet abarttı, kansızlıktan mıdır nedir acaip üşüyorum. bugün 15 gün filan oldu herhalde...
bugün hasret giderdik bol bol, yarın çıkıyoruz

Yuhhh pekmez felan yer bayılcan noluyo neyın patlamasıydı bu. Ora soğuk bi yer antalya yanardı ora donardı yakın olmasına rağmen memleketım işte heryerin havası ayrı

Benim de ikk seferler öyle olmuştu.. Bir yılı birîktirmiş de toptan oluyomuş gibîydi

Peki ya yaren? Bulucam bîrinî adımı temizlemek için:)))

Ee oda yazar ama bayğdır izlemede ne hikmetse
Kız ceylanla yaren yazsanıza birinize niyetlendi felixi bakalım orucu kimde bozcak
Hatta ceylanın avatarını beğenmek kırmızı ojeli ayak resmi valla gecen dicektım değiştir midem bulanıyo görün ce yaa

Hep bana soruyodunuz felixi kim casus mu bizim bey mi ceylan kim:)))Yazıyor da ben mi atlıyorum?
yok bende bi agustos anasıyım irkek degilim
o arada yazıyo ceylan yazda görsün felixi.
Felixi az daha gümbürtüye gidiyodun hee sapık ilan edıyoduk seni
yazdım tatlişkon gördünmü ben varikosel topiginde çok aktiftim çok şükür kızım tedavilerle geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…