2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Açılıs başarıli gecmis bundan sonra bol bol gezersiniz anali kızlı oh ne guzel
Valla oyle canim kim tutar bizi
Helal sana odtucanim dinsizin hakkindan imansiz gelir
sefan olsun cnm bizimkinin gıkı çıkmaz cok rahat zaten herhalde cok az cocuk arabada mızmızlanır.
Yok be tatlisim kolikin sagi solu belli olmuyo da bazen ben yanindayken de agliyor o yuzden takilmiycam cikicam napalim en kotu cekerim saga sakinlestirip devam ederim
Valla oyle bundan sonra eski ozgur gunlerime doncem

Bu çocuk evde katiyen rahat durmuyo avaz avaz ağlıyo, kapının önüne çıkar çıkmaz sanırsın bağıran üst komşunun çocuğu.. Nezleyîm elim ayağım tutmuyo bigün evde oturalım dedim onda da uyutmaya sokağa çıkmak zorundayım.. Şaka mı bu? Böyle saplantı şekli olur mu ya?

Hergün yeni bî adet çıkarıyo düdük...bişey diil de adapte olmaya çalışırken aysel gürel ya da yıldız tilbe sapıtıklığına ulaşmaktan korkuyorum...

kk dki topik hayatım boyunca gün içindeki bildirim sayım10 u geçmes bugün 45 , naptınıs leyn fotoların altında yorumadı altında ,hemen yetişmemlasımmmm

topikcanlarımbugün boğaz havası aldık bizz,yoruldu cincan sanırım ,eve geldi , söylene söylene sızdı , bende hemen sizze koştum , kısa bir geçmiş yapıyım bakıyım

Yahu ne cins bebelerim var
Oğlan beşikte yatmadı normal yatağa geçtik
Şimdi kızda yatmıyor bugün uyanmış ve. Düşmüş yataktan yatağın heryeri yastıklar çevrelerim yere yorgan serdim ama yinede nasıl ağladı ne yapıcımı şaşırdım
Şimdi tekrar beşiğine yatırayım deneyeyim dedim her yarım saate bir uyandı
Acaba diyorum beşiği kaldırıp yere tek kişilik yatakmı koysam bugün aklıma geldi başka önerisi olan varmı

Ben yazın kuza ötle yapıyırum klima odada olynca beşiğin yatağını yere atıyorum. Güzel fikir at yer yatağına dönsun dursun. Ben beşiği yatağa sıfır çekşyorum oğlanı o tarafta yatırıyırum

Yeşil çayımı aldım bide çekirdek artık keyif zamanı
Eeee hadi konuşun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…