kıs senın yuzunden herseyy senın geldiğin gun onlarda buluşmuşlardı. bizde buluşcaktık
onu bende bilmiyom, ne demek deyince bu cevabı verdi, bende o niyetle kullnıyomceydaa ben o yu anladımda p yi anlamadım
oğlana fenistil krem verdi sadece. kıza losyon verdı bide alerji şurubu
en güzeli o olur tebiuğraşma diyom yaaa ,olmadı ortalarda biyerde buluşuruz
bu bebeler avazi ciktigi kadar bagiriyor
Valla oyle canim kim tutar biziAçılıs başarıli gecmis bundan sonra bol bol gezersiniz anali kızlı oh ne guzel
Helal sana odtucanim dinsizin hakkindan imansiz gelirgunaydin sekercanlar
gecmis cok yapamadim ama alsenin MSOE cim kocalar caninizi sikmis dovecem bunlarin alayini
biliyorsunuz biz de kavgaliydik nitekim pazara kadar da konusmadik pazar gunu verdim eline destan gibi alisveris ve yapilacaklar listesi
al bunlari dedim sonra getir yerlestir bizi de anamlara birak dedim is bitince gelir alirsin dedim
hepsini bir guzel yapmis sonra geldi bizi aldi pammik gibim olmustu demekki seytan azapta lazimm
Yok be tatlisim kolikin sagi solu belli olmuyo da bazen ben yanindayken de agliyor o yuzden takilmiycam cikicam napalim en kotu cekerim saga sakinlestirip devam ederimsefan olsun cnm bizimkinin gıkı çıkmaz cok rahat zaten herhalde cok az cocuk arabada mızmızlanır.
Valla oyle bundan sonra eski ozgur gunlerime doncemEt tabi , hemen bi buluşmaca yapmaca
Yap yap ,herifi bekleme
Bak biz ana-kız gezip duruyoz , ben cumartesi korudan çıktım , 1. köprü çıkışı yokmuş artık yıldızın ordan teee 2.köprüye gittim ,kosyatağına gittim , ertesi günü küçükyalıya gittim ,geri sarıyere döndüm ,tur atıyoz kıpırımlan , ha duruyo mu ,yoooo ,arada mız mız yuvarlanıp gidiyoz
wavym demişti ,herb.ku yapıyoz herifler g.tünü yaymaya alışıyo , ver eline listeyi yapsınlar ,çok mantıklı
o çok az çocuktan biri bende , mızmızla başlıyoz ciyak makamda devam ediyoz
Yahu ne cins bebelerim var
Oğlan beşikte yatmadı normal yatağa geçtik
Şimdi kızda yatmıyor bugün uyanmış ve. Düşmüş yataktan yatağın heryeri yastıklar çevrelerim yere yorgan serdim ama yinede nasıl ağladı ne yapıcımı şaşırdım
Şimdi tekrar beşiğine yatırayım deneyeyim dedim her yarım saate bir uyandı
Acaba diyorum beşiği kaldırıp yere tek kişilik yatakmı koysam bugün aklıma geldi başka önerisi olan varmı
Yap ceyda yap iş beklemez bekledikçe birikir içinden çıkılamaz hal alır git kuzum bak işine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?