2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Full site versiyonunu seçtim ben, cepte de var butınlarım okuyucularım.. Bu daha mı zor ki? Ben de yazarlen kamser olacak gibi oluyorum da yavaşlıktan sebebi o mu ki acep?

Evet o çatır çatır açıyo ama kim online göremıyon smile yapamıyon resim yukleme yok beğenme yok sanki sadece ekmek yer gibi yanında bişe yok

Kiz felixi iyi ki cagirmisiz seni yaz diye sen de iyi ki gelmisin. Cok guluyom ben sana yaa tatliskom 1 sen 2, nese veriyonuz insana
Herkeslere iyi geceler bu arada. Yarin gorusuruz, uzun ve kesintisiz uykular

iyi geceler lanlar, naber?
....m meyve hazırlıyor- alevli olsun dedim o dalgasını geçti ama alsen ne güldüm anlatamam
size ilginç haberlerle geldim- taze gelişmeler
ayrıntıları yarın bi gün belli olacak olmakla beraber 19 mayıs- 25 mayıs arası Akçakoca'da olacağım. Var mı oralarda olan/olacak?
bi diger gelişme ise bugün arkadaşımdan bakıcı öneri telefonu geldi. yarın arayacağım kendisini, ve dönüşte tanışmaya davet edeceğim. umarım olur ya bu iş, çok umutlandım

Kiz felixi iyi ki cagirmisiz seni yaz diye sen de iyi ki gelmisin. Cok guluyom ben sana yaa tatliskom 1 sen 2, nese veriyonuz insana
Beğen pek beğen:))( artık benim beğenler böyle valla mobil sürüm sağolsun) renkli rüya sana da:)

hayırlı olsun inşallah:) gerçekten iyi düşününce iyinin geldiğine înanıyorum:) ( alkışlayan adam kafası) (smile de böyle yapabiliyorum mobilden)

Ben böyle yapiim artık:) arada hicap duy, tiksin, bayıl filan da yazarım daha işlevsel olur:))
Bizde seni beğendik haberın olsun bare bana dua et seni allah korusun kanserden korudum

Eeee noldu şimdi sen naptın neşe verdımız 1 2 cıkıyorum bu ne ki allahıse

Ice benımde vatızumu yukledim bak

Hadi inşallah iy temiz vicdanlı biri olsun olmazsa biz onu hallederiz merak etmee. Akçakoca nereki ta benım uykummu geldi ne anlamıyorum yazıları
Gitti 1 kilo fasulye 1 tabak kurtardım yanık kokulu

Hadi inşallah iy temiz vicdanlı biri olsun olmazsa biz onu hallederiz merak etmee. Akçakoca nereki ta benım uykummu geldi ne anlamıyorum yazıları
Ağzını açık bırakırsan o koku epey azalıyor, artık allah kabul etsin ya.. Oluyo öyle... iki çocuklu bu karışıklıkta ona şükür bence...

....m=
Sinem?
Didem?
Gizem?
Gorkem?

Hadi bakalim hayirlisi insallah gonlune gore olur

Akcakocaya hafta ici gidiyosun guzelim hafta sonu olsa iki haftasonundan birine denk getirirdik biz de karasu gezmesini. Neyse sen once su ankaradaki topiklerle gorus de
Bizde seni beğendik haberın olsun bare bana dua et seni allah korusun kanserden korudum

Eeee noldu şimdi sen naptın neşe verdımız 1 2 cıkıyorum bu ne ki allahıse

Ice benımde vatızumu yukledim bak

Senin bebelerin fotolarina bakiyodum bi kere

amin

nolmuş len öyle azıcık geçmiş yaptım da alıntıları sonra sildim sonradan gelişmeleri okuyunca- ne desem boş

o ...m eki aidiyet ekiydi anacım, yanıldın MSOEm
ankaradaki toppikler 26sında buluşalım diyorlardı, umarım pazar çıkmayız yola da gelebilirim onları da görmeye

Beğen:) ( zıçtık)
Ziçtık ne laaa
Ağzını açık bırakırsan o koku epey azalıyor, artık allah kabul etsin ya.. Oluyo öyle... iki çocuklu bu karışıklıkta ona şükür bence...
Oğlanı zor uyuttum hep onun yuzunden bide mutfak kapıdını kapatmıştım hiç almadım kokuyu
amin

nolmuş len öyle azıcık geçmiş yaptım da alıntıları sonra sildim sonradan gelişmeleri okuyunca- ne desem boş

Nolmuş ki saat 12 yu gecti wavy im bana acık konuş anlamıyorum

wavycm iyi gezmeler sana

uyku, uyku hemen gidip yatayım çok uykum geldi ama ayrılmak istemiyorum, sabahta ölü gibi kalkıyorum sonra
Kesintisiz güzel uykular hepimize inşallah (amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…