Full site versiyonunu seçtim ben, cepte de var butınlarım okuyucularım.. Bu daha mı zor ki? Ben de yazarlen kamser olacak gibi oluyorum da yavaşlıktan sebebi o mu ki acep?
Beğen:)) beğen:)) çok beğen:))Evet o çatır çatır açıyo ama kim online göremıyon smile yapamıyon resim yukleme yok beğenme yok sanki sadece ekmek yer gibi yanında bişe yok
Alıntı yapamıyorum bişeyler oldu, anlaşılmaz
Tatlişkom bana sağdan sağdan gelmeye başladılar artık ne yedireceğimizi düşünmekten. Gıda bişeysi beslenme uzmanı olmadığım için kafamı duvarlara vurup patlatacağım:) ben de yumurtayı hergün yedirmek karaciğerini yorar, ilerde sorun olur diye okumuştum. Ama harbîden bıktım içler dışlar çarpımı yapmaktan, ben hergün ikisini de veriyorum, bigün tam bigün yarısını bigün hiç yemiyo.. Heralde dengesini bilip formunu koruyo bizim kız:))
Ilık muhabbetine ne gülüyorum ya hala:) berfenur ben de en başını kaçırmıştım mevzunun ama ilik se düğme+ ilik ilişkisi daha uyar sanki:) ulen ouzilerin haline baya sesli gülüyorum allah günah yazmasın:) bu ne ciddiyet anacım kopenhag zirvesine geldim sandın da ağustos anneleri mi çıktı karşına:)) te allaam ya:)
Beğen pek beğen:))( artık benim beğenler böyle valla mobil sürüm sağolsun) renkli rüya sana da:)Kiz felixi iyi ki cagirmisiz seni yaz diye sen de iyi ki gelmisin. Cok guluyom ben sana yaatatliskom 1 sen 2, nese veriyonuz insana
Herkeslere iyi geceler bu arada. Yarin gorusuruz, uzun ve kesintisiz uykular
hayırlı olsun inşallah:) gerçekten iyi düşününce iyinin geldiğine înanıyorum:) ( alkışlayan adam kafası) (smile de böyle yapabiliyorum mobilden)iyi geceler lanlar, naber?
....m meyve hazırlıyor- alevli olsun dedim o dalgasını geçti ama alsen ne güldüm anlatamam
size ilginç haberlerle geldim- taze gelişmeler
ayrıntıları yarın bi gün belli olacak olmakla beraber 19 mayıs- 25 mayıs arası Akçakoca'da olacağım. Var mı oralarda olan/olacak?
bi diger gelişme ise bugün arkadaşımdan bakıcı öneri telefonu geldi. yarın arayacağım kendisini, ve dönüşte tanışmaya davet edeceğim. umarım olur ya bu iş, çok umutlandım
Bizde seni beğendik haberın olsun bare bana dua et seni allah korusun kanserden korudumBen böyle yapiim artık:) arada hicap duy, tiksin, bayıl filan da yazarım daha işlevsel olur:))
Kiz felixi iyi ki cagirmisiz seni yaz diye sen de iyi ki gelmisin. Cok guluyom ben sana yaatatliskom 1 sen 2, nese veriyonuz insana
Herkeslere iyi geceler bu arada. Yarin gorusuruz, uzun ve kesintisiz uykular
Beğen:) ( zıçtık)Bizde seni beğendik haberın olsun bare bana dua et seni allah korusun kanserden korudum
Eeee noldu şimdi sen naptın neşe verdımız 1 2 cıkıyorum bu ne ki allahıse
Ice benımde vatızumu yukledim bak
iyi geceler lanlar, naber?
....m meyve hazırlıyor- alevli olsun dedim o dalgasını geçti ama alsen ne güldüm anlatamam
ayrıntıları yarın bi gün belli olacak olmakla beraber 19 mayıs- 25 mayıs arası Akçakoca'da olacağım. Var mı oralarda olan/olacak?
bi diger gelişme ise bugün arkadaşımdan bakıcı öneri telefonu geldi. yarın arayacağım kendisini, ve dönüşte tanışmaya davet edeceğim. umarım olur ya bu iş, çok umutlandım
Ağzını açık bırakırsan o koku epey azalıyor, artık allah kabul etsin ya.. Oluyo öyle... iki çocuklu bu karışıklıkta ona şükür bence...Hadi inşallah iy temiz vicdanlı biri olsun olmazsa biz onu hallederiz merak etmee. Akçakoca nereki ta benım uykummu geldi ne anlamıyorum yazıları
Gitti 1 kilo fasulye 1 tabak kurtardım yanık kokulu
iyi geceler lanlar, naber?
Bizde seni beğendik haberın olsun bare bana dua et seni allah korusun kanserden korudum
Eeee noldu şimdi sen naptın neşe verdımız 1 2 cıkıyorum bu ne ki allahıse
Ice benımde vatızumu yukledim bak
Hadi inşallah iy temiz vicdanlı biri olsun olmazsa biz onu hallederiz merak etmee. Akçakoca nereki ta benım uykummu geldi ne anlamıyorum yazıları
Gitti 1 kilo fasulye 1 tabak kurtardım yanık kokulu
....m=
Sinem?
Didem?
Gizem?
Gorkem?
Hadi bakalim hayirlisi insallah gonlune gore olur
Akcakocaya hafta ici gidiyosun guzelim hafta sonu olsa iki haftasonundan birine denk getirirdik biz de karasu gezmesini. Neyse sen once su ankaradaki topiklerle gorus de
Ziçtık ne laaaBeğen:) ( zıçtık)
Oğlanı zor uyuttum hep onun yuzunden bide mutfak kapıdını kapatmıştım hiç almadım kokuyuAğzını açık bırakırsan o koku epey azalıyor, artık allah kabul etsin ya.. Oluyo öyle... iki çocuklu bu karışıklıkta ona şükür bence...
amin
nolmuş len öyle azıcık geçmiş yaptım da alıntıları sonra sildim sonradan gelişmeleri okuyunca- ne desem boş
Ziçtık ne laaa
Oğlanı zor uyuttum hep onun yuzunden bide mutfak kapıdını kapatmıştım hiç almadım kokuyu
Nolmuş ki saat 12 yu gecti wavy im bana acık konuş anlamıyorum
çekiştirmişler ya bizi onu diyom, gittim o topiği de okudum
Hep bu yöntemle beğenmek durumunda kalacaksam s.çtık diyorum:)Ziçtık ne laaa
Oğlanı zor uyuttum hep onun yuzunden bide mutfak kapıdını kapatmıştım hiç almadım kokuyu
Nolmuş ki saat 12 yu gecti wavy im bana acık konuş anlamıyorum
Hep bu yöntemle beğenmek durumunda kalacaksam s.çtık diyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?