2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin canımne anlattın kızada dalgasını geçti
Hııhh sen kaytar yine anladım sen bizi görmek istemiyon
İnşallah bakıcıyı çok çok çokkkk beğenirsinde kafan rahatlar

Hadi inşallah iy temiz vicdanlı biri olsun olmazsa biz onu hallederiz merak etmee. Akçakoca nereki ta benım uykummu geldi ne anlamıyorum yazıları
Gitti 1 kilo fasulye 1 tabak kurtardım yanık kokulu

İyi işte az yemiş olursun

Hoşgeldin canımne anlattın kızada dalgasını geçti
Hııhh sen kaytar yine anladım sen bizi görmek istemiyon
İnşallah bakıcıyı çok çok çokkkk beğenirsinde kafan rahatlar

yok ben kendi kendime güldüm kız alevli meyve deyince
sen yapma bari, gelmicem dedim mi?

İyide o fasulyeden yarım su bardagı su çıktı nasıl yandı o kadar suyun kaldırma kuvvetı varda kendinimi kaldırdı acep.

yok ben kendi kendime güldüm kız alevli meyve deyince
sen yapma bari, gelmicem dedim mi?

Aklından hiç çıkmıyom wavy demi
Bugün mepgvn ile telefonda konuştuk sesi çok sıcak geldi mutlu oldum
Adreslerimizi verdik ben pek çıkamıyorum ama onun ablası bana yakın oturuyormuş ona geldiğinde uğrayacak banada

İyide o fasulyeden yarım su bardagı su çıktı nasıl yandı o kadar suyun kaldırma kuvvetı varda kendinimi kaldırdı acep.

Kızım sen git yattt

Canım arkadaşlarım topikcanlarım ben yatıyorum hepimize iyi geceler insallah cıcuklar en erken 9 da uyanır. Benımki gercekçi bi dua öle kesıntısız uykular felan yaş iş

Niyeki sıkıldınmı benden

Ben de yatıyorum dostlar
Başta alperenadanın kuzusu olmak üzere herkes sabah iyi kalksın( başka hasta kuzu vardı ve unuttumsa affola) iyi geceler

Ben de yatıyorum dostlar
Başta alperenadanın kuzusu olmak üzere herkes sabah iyi kalksın( başka hasta kuzu vardı ve unuttumsa affola) iyi geceler

Feli benimde aklıma ada geldi yaa inşallah çıcuk iyidir de kızcağızda uyur lütfen allahım iyi olsun çıcuklarımız sağlıklı olsun hepsi

Gunaydın hiççç kesintısız uyumadım hiç hemde

Günaydın
Bende, bende. Bebe birde tepiniyor. Bize tepip duruyor, koca yatağa yayılıyor. Alt pijama giydirince sabaha kesin çıkmış oluyor, kıçı başı durmuyor ki çıkıyor oda 11yada 11buçukta uyuyor 6.buçuk yada 7de kalkıyor velet kendini yetişkin sanıyor

Bizimkide emekleme pozisyonu alıp ileri geri yapıp ağlıyo kendini bişe sanıyo hasbam. Valla uyusun bende uyucam

Kızlar milupanın sitesinde peynır ve yumurtayı dönüşümlü verın yazıyo siz öyle mi yapıyısunyz
Ben hergün ikisini de veriyorum bir gün bıldırcın yumurtası bir gün tabuk yumurtası
Dr demişti bana ne
anam babam usulu beslemeye devam arkadaşım
biz hepimiz gelişme zeka geriliği mi yaşadık, ne varsa verdiler yedik
tek derdim kimyasal ilaçlar
onda da allaha emanet olsun yavrularımız
Ne biliyon belki daha ztki olcakrık da köreldik :111:
Gunaydın hiççç kesintısız uyumadım hiç hemde

Ne oldu oburcan niye yatırmadı annesini

Ben hergün ikisini de veriyorum bir gün bıldırcın yumurtası bir gün tabuk yumurtası
Dr demişti bana ne

Ne biliyon belki daha ztki olcakrık da köreldik :111:

Ne oldu oburcan niye yatırmadı annesini

ben bıdırcın yumurtası vermedim daha nasıl vericez kıs onu ve ne zaman başlıyoruz vermeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…