Hep bu yöntemle beğenmek durumunda kalacaksam s.çtık diyorum:)
iyi geceler lanlar, naber?
....m meyve hazırlıyor- alevli olsun dedim o dalgasını geçti ama alsen ne güldüm anlatamam
size ilginç haberlerle geldim- taze gelişmeler
ayrıntıları yarın bi gün belli olacak olmakla beraber 19 mayıs- 25 mayıs arası Akçakoca'da olacağım. Var mı oralarda olan/olacak?
bi diger gelişme ise bugün arkadaşımdan bakıcı öneri telefonu geldi. yarın arayacağım kendisini, ve dönüşte tanışmaya davet edeceğim. umarım olur ya bu iş, çok umutlandım
Hadi inşallah iy temiz vicdanlı biri olsun olmazsa biz onu hallederiz merak etmee. Akçakoca nereki ta benım uykummu geldi ne anlamıyorum yazıları
Gitti 1 kilo fasulye 1 tabak kurtardım yanık kokulu
Koptum smile si böyle elini yere vura vura olandan:)He bende onun smile mi var diye sordum baktım baktım zıçan bi smile yok
Hoşgeldin canımne anlattın kızada dalgasını geçti
Hııhh sen kaytar yine anladım sen bizi görmek istemiyon
İnşallah bakıcıyı çok çok çokkkk beğenirsinde kafan rahatlar
Koptum smile si böyle elini yere vura vura olandan:)
Hoşgeldin canımne anlattın kızada dalgasını geçti
Hııhh sen kaytar yine anladım sen bizi görmek istemiyon
İnşallah bakıcıyı çok çok çokkkk beğenirsinde kafan rahatlar
İyi işte az yemiş olursun
yok ben kendi kendime güldüm kız alevli meyve deyince
sen yapma bari, gelmicem dedim mi?
İyide o fasulyeden yarım su bardagı su çıktı nasıl yandı o kadar suyun kaldırma kuvvetı varda kendinimi kaldırdı acep.
Aklından hiç çıkmıyom wavy demi
Bugün mepgvn ile telefonda konuştuk sesi çok sıcak geldi mutlu oldum
Adreslerimizi verdik ben pek çıkamıyorum ama onun ablası bana yakın oturuyormuş ona geldiğinde uğrayacak banada
Kızım sen git yattt
Ben de yatıyorum dostlar
Başta alperenadanın kuzusu olmak üzere herkes sabah iyi kalksın( başka hasta kuzu vardı ve unuttumsa affola) iyi geceler
Feli benimde aklıma ada geldi yaa inşallah çıcuk iyidir de kızcağızda uyur lütfen allahım iyi olsun çıcuklarımız sağlıklı olsun hepsi
Gunaydın hiççç kesintısız uyumadım hiç hemde
Ben hergün ikisini de veriyorum bir gün bıldırcın yumurtası bir gün tabuk yumurtasıKızlar milupanın sitesinde peynır ve yumurtayı dönüşümlü verın yazıyo siz öyle mi yapıyısunyz
Ne biliyon belki daha ztki olcakrık da köreldik :111:anam babam usulu beslemeye devam arkadaşım
biz hepimiz gelişme zeka geriliği mi yaşadık, ne varsa verdiler yedik
tek derdim kimyasal ilaçlar
onda da allaha emanet olsun yavrularımız
Gunaydın hiççç kesintısız uyumadım hiç hemde
Ben hergün ikisini de veriyorum bir gün bıldırcın yumurtası bir gün tabuk yumurtası
Dr demişti bana ne
Ne biliyon belki daha ztki olcakrık da köreldik :111:
Ne oldu oburcan niye yatırmadı annesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?