ne ayıp yahu , birde aynı forum sitesinde yapma bari :)))
merhba kızlar dn haber veremedim 6da eve gldm elktrkler yoktu sonrada uyumuşum dn alsenn dediği gibi enf. çıktı ama çok azmış hastaneye gttğimde ateşi 40 derece çıktı hemn serum bağladılar 2 tane serum yedi kn tahlili yptılar ve soğuksu bnyosu yptılar 8 buçuk aydr kolay kolay ağlamayn kız hastaneden çıkana kdr ağladı içim gtti alperen hastanede adanın ağladıgını grünce doktorlara vurmaya başladı babasına al gt çocuğu dedim alıp parka gtrmüş parkta ynuyormuş sonra bavasınn yanına gidip ADA CIZZ HÜHÜHÜ diyip oyuna devam ediyrmuş dn gece ada deliksz uyuydu serumlr rhtlttı ama şimdi ateşi var yine ve evde tekim inş düşürebilirm ateşi
Ben yetişirim ,korkma sennnnn
O koca g.tüne kıyafet bulacağını sanıyosan çok yanılıyosun dostuuummmm
Koşarak temizlik yapmak
Burdayım hemşommmmmmmm
Geçmiş olsun canım ya ,antibiyotik falan vermedi mi madem enfeksiyon var :44:
41 kilo muuuu ,boyun kaç kız
Kimin dötü büyükkkk belli oluyor şekerimolur bende arada sallıyorum değişiyo huyları napcan g. yiyen ikinci doğurur
bende o kadarım ama 68 çekiyorum çok şükür ezerim seni demek alperenada 27 kg var offf ben ne olmuşum bee
var ondan bende dun aldım. allah o ilaca düşürmesin bizi. yok olsun sinekler
Ayıp etmiş vallaevet yalanmı konuşuyorum koskoca kadınım. gezmediği ne suluman topiği kaldı ne 2.el takas makas fıldır fıldır. kk ta tanımadığıadam yok. düşmüş ouizini peşine nerde bulmuş onu laf sölemiş iris o ouizide bizi başka topiklere kesiyoduyya ey gid eyy ne diyon ben neler biliyomDA susuyom
Maşallah kuzuaBU ARADA BİZ NELER YAPIYORUZ, BÜYÜMEYE DEVAMUZAMAYA DEVAM 6 TANE DİŞİMİZ VAR, GECE UYANMIYORUZ ARTIK, AMA BEN 2 DEFA KALKIP GECE SÜTÜNÜ İÇİRİYORUM YANİ KIZLAR DEĞİŞEN BİRŞEY OLMUYOR, BEBEİŞİNİZ UYANMAYINCA SEN MERAKTAN UYANIP KALKIP YANINA GİDİYORSUN 2-3 DEFA, BEN ÖYLE YAPIYORUM MERAK VE ÜST ÖRTME GÜDÜSÜ İLE ŞAAK DİYE UYANIYORSUN HALA GÜNDÜZ 2 DEFA OLMAK ÜZERE ORTALAMA 4 SAAT UYUYORUZ YEMEKLERLE ARAMIZ GAYET İYİ EMEKLEMEYE NİYETİMİZ YOK HOOOP YUVARLANIYORUZ HER YERE AYAĞA KALKİİİM ŞURALARI KARIŞTIRİİİM EVİ ŞÖYLE BİR DAĞITİM YOK MARKO PAŞA GİBİ OTURUP EFENDİ EFENDİ OYUNCAKLARIMIZLA OYNUYORUZ. ÇENEMİZ DÜŞÜK HA BABAM KONUŞUP SÖYLENİYOR , AMA ANLAMIYORUZ NEYE SÖYLENDİĞİNİ AMA ÇOK TATLI OLDU PIRLANTAM ÇOK FENA AŞIĞIZ KIZIMIZA...BÜTÜN PIRLANTALARI VE PAŞALARI ÖPÜYORUZ
slm
canım sıkıldı su kızamık asısı olayına ya
esımı aradım yaptıralımmı dıye bakarız dedı herzamankı gıbı
gerek varmı bılmıyorumkı
sağlık ocağını aradım anlattıgıı sorumu anladılaramı bılmıyorum ama getır yarın yapalım asıyı dedıler
yanı bukadar zorunlu bıseyse neden sağlık ocağı bızı aramıyorkı
bosver gitsin ozaman insanin canı istemeyince yaptıgıda bişeye benzemiyo :)Selam herkese..
Bugün Ela erken uyudu, aslında yapacak bir sürü işim var ama hiç yapasım yok, biraz buraya takılıp uyuyacağım. Kaç gündür canım çıktı çalışmaktan, yorgunum..
ii akşmlr bn geldm oğlum uyuyr kız sabhtn bri uyumadı ateşini yeni 37ye indrdim bu akşm yne nöbetteym alsenim teşkkr ederm şu kızamık aşısı olyı ne anlmadm bn bnm ki bu ay olacak geçn ay aşı yok dediler ypmadılr 11de 9 aylık oluyrz bu arada istnbul anneleri agustosta herkz istnbulda mı eşim dn kıza çok dogum gunu prtisi ypcaz şu kadnlr kulubundeki arkadşlrınıda çğır dedi
Cnm cok gecmis olsun hemencecik atlatir ins
ii akşmlr bn geldm oğlum uyuyr kız sabhtn bri uyumadı ateşini yeni 37ye indrdim bu akşm yne nöbetteym alsenim teşkkr ederm şu kızamık aşısı olyı ne anlmadm bn bnm ki bu ay olacak geçn ay aşı yok dediler ypmadılr 11de 9 aylık oluyrz bu arada istnbul anneleri agustosta herkz istnbulda mı eşim dn kıza çok dogum gunu prtisi ypcaz şu kadnlr kulubundeki arkadşlrınıda çğır dedi
Selam herkese..
Bugün Ela erken uyudu, aslında yapacak bir sürü işim var ama hiç yapasım yok, biraz buraya takılıp uyuyacağım. Kaç gündür canım çıktı çalışmaktan, yorgunum..
merhba kızlar dn haber veremedim 6da eve gldm elktrkler yoktu sonrada uyumuşum dn alsenn dediği gibi enf. çıktı ama çok azmış hastaneye gttğimde ateşi 40 derece çıktı hemn serum bağladılar 2 tane serum yedi kn tahlili yptılar ve soğuksu bnyosu yptılar 8 buçuk aydr kolay kolay ağlamayn kız hastaneden çıkana kdr ağladı içim gtti alperen hastanede adanın ağladıgını grünce doktorlara vurmaya başladı babasına al gt çocuğu dedim alıp parka gtrmüş parkta ynuyormuş sonra bavasınn yanına gidip ADA CIZZ HÜHÜHÜ diyip oyuna devam ediyrmuş dn gece ada deliksz uyuydu serumlr rhtlttı ama şimdi ateşi var yine ve evde tekim inş düşürebilirm ateşi
sgklı ümraniyede oturuyom burda medicanaya götrdük bn evlnmeden önce oraya gderdm annm iş bnkasından emekli çok ii davranıyrlardı doktrlrıda ii acile gtrdm med40 derece atş 400 ytl dediler serum ve kn tahlili için eşim delirdi parayı almadan da yapmıyorlar eşim kvga etmeye bşladı bnkızı aldm bi guzel kfur ettım sezgin yürü dedim afiyet hastanesine gtrdük orda ilgilndiler ama bn pk begenmedim doktoru yoksa gttiğim hastane ii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?