2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hee çok geziomkk çok eğlencelioluor bazen , :))) amahep buraya yazıom, azcık bazen başka başka topiklerede yazabilirim tabe

Gez kuzum gez gezmek senin hakkın daha gençsin abowwe kadın bizw fitne fesat karıştıryo gelme bu provakosyona ayşemm

Ahhh kuzum ya çok geçmiş olsun telaş yapma antibiotikle 2 güne toplar ateşi çıktıkca mudahale et mutlaka
Tez zamanda iyileşsin inşallah

Laaaannnnnnn sen benim g.tümü nerden gördün hıııı bi kere bugün o koca ..... 38 beden pantolon oldu naberrr
olur bende arada sallıyorum değişiyo huyları napcan g. yiyen ikinci doğurur

bende o kadarım ama 68 çekiyorum çok şükür ezerim seni demek alperenada 27 kg var offf ben ne olmuşum bee
Kimin dötü büyükkkk belli oluyor şekerim yarım kg çık seninki büyük

var ondan bende dun aldım. allah o ilaca düşürmesin bizi. yok olsun sinekler

Kız fenistil sür bişi olmaz söylediğim spreyi kullandınmı işe yaramıyormu
Ayıp etmiş vallaouzi hep belli saatlerde giriyor arka arkaya yazıyor çıkıyordu anında cevap istiyorsa bekleyecek
Aman boşverin ya kim ne hâli varsa görsün

Maşallah kuzuaAllah onu size bağışlasın hep mutlu olun inşallah
Senin kız akıllı anlattıklarına bakılırsa benim kız çok fena evin içinde dört dönüyor her yeri mosmor oldu

Canım beni de aramadılar ama ben yarın gidip yaptıracağım
Kimisi işini hakkıyla yapıyor kimisi yapmıyor onlarda para kazanıyor bizde

Selam herkese..
Bugün Ela erken uyudu, aslında yapacak bir sürü işim var ama hiç yapasım yok, biraz buraya takılıp uyuyacağım. Kaç gündür canım çıktı çalışmaktan, yorgunum..

Slm kızlar
Paticim dimek eskisehirdesin bende 4 aydır esk deyim sonunda topikte buldum esk li yaşasııın
bizde yarın olucaz aşıyı gecen ay kendim icin igne olmaya gttigmde ebe tarih vermisti cagatayin aşisı icın belkim gtmeseydm bizide cagıran olmiycaktı

ii akşmlr bn geldm oğlum uyuyr kız sabhtn bri uyumadı ateşini yeni 37ye indrdim bu akşm yne nöbetteym alsenim teşkkr ederm şu kızamık aşısı olyı ne anlmadm bn bnm ki bu ay olacak geçn ay aşı yok dediler ypmadılr 11de 9 aylık oluyrz bu arada istnbul anneleri agustosta herkz istnbulda mı eşim dn kıza çok dogum gunu prtisi ypcaz şu kadnlr kulubundeki arkadşlrınıda çğır dedi

Selam herkese..
Bugün Ela erken uyudu, aslında yapacak bir sürü işim var ama hiç yapasım yok, biraz buraya takılıp uyuyacağım. Kaç gündür canım çıktı çalışmaktan, yorgunum..
bosver gitsin ozaman insanin canı istemeyince yaptıgıda bişeye benzemiyo :)

Cnm cok gecmis olsun hemencecik atlatir ins

Toplaşıp Geliriz valla neden olmasın doğum gunu nu kutlarız harra bence bi duğun salonu tutsak topunu aradan çıkarırız

İsilik döktüler diye yaralara sıkmadım demın kıza sıktım bakalım inşallah işe yarar . Bizde boşverdik zaten her koyun kendi bacağından asılır

Selam herkese..

Salla gitsin işler hiç bitmiyor sabah topluyorum akşama aynıkendimizden vakit ayırmamız lazım demi şekerim

Bizim bugün 9 ayımız bitti yarın götürüp yaptırıcam aşısını sende yaptır canım ama şu hastalığı bir toparlasın ondan sonra

yuhhh diyeydin
hani sağlıkta dönüşüm yaptıydınız laaan
neyse daha da demiciim

alperenada çokçok geçmiş olsun kuzuya,
çabuk toparlasın kendini işallah
sen de kendine dikkat et bak meyveni eksik etme, zaten zayıflamışın
ne diyom bak ben benim çok diil bi 10 kilomu sana veriyim sen de mutlu olursun ben de
diğer 10 kiloyu da artık buluruz başka bi çıtır anneye

Kızlar milupanın sitesinde peynır ve yumurtayı dönüşümlü verın yazıyo siz öyle mi yapıyısunyz

Son düzenleme:
bana doktor yumurtayı hergün ver dedi, bende veriyorum , haşlıyorum zonra da zeytinyağı ile eziyorumo zaman damağına yapışmıyor,peynir veriyorum birde pekmez hepsi de ayrı ayrı ama yeterli yiyormu anlayamadım ,

ben hiç takılmıyom herşeyi veriyom
yemekleri de hepsini veriyom
yerse kendi bilir yemezse de
amaaan napıım ya rahat anne oldum artık
kafamda saç kalmıcak düşüne düşüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…