2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar milupanın sitesinde peynır ve yumurtayı dönüşümlü verın yazıyo siz öyle mi yapıyısunyz

Ben kıza karatay uyguluyom herün yumurta yok anacım biş olmaz protein vücudumuzun temeli belki yeni başladığında olabilir ama bizimkiler artık büyüdü

anam babam usulu beslemeye devam arkadaşım
biz hepimiz gelişme zeka geriliği mi yaşadık, ne varsa verdiler yedik
tek derdim kimyasal ilaçlar
onda da allaha emanet olsun yavrularımız

Alıntı yapamıyorum bişeyler oldu, anlaşılmaz
Tatlişkom bana sağdan sağdan gelmeye başladılar artık ne yedireceğimizi düşünmekten. Gıda bişeysi beslenme uzmanı olmadığım için kafamı duvarlara vurup patlatacağım:) ben de yumurtayı hergün yedirmek karaciğerini yorar, ilerde sorun olur diye okumuştum. Ama harbîden bıktım içler dışlar çarpımı yapmaktan, ben hergün ikisini de veriyorum, bigün tam bigün yarısını bigün hiç yemiyo.. Heralde dengesini bilip formunu koruyo bizim kız:))
Ilık muhabbetine ne gülüyorum ya hala:) berfenur ben de en başını kaçırmıştım mevzunun ama ilik se düğme+ ilik ilişkisi daha uyar sanki:) ulen ouzilerin haline baya sesli gülüyorum allah günah yazmasın:) bu ne ciddiyet anacım kopenhag zirvesine geldim sandın da ağustos anneleri mi çıktı karşına:)) te allaam ya:)

Cok begendım ama mobil sürümden baglandım beğen butonu yok.
Oğlum ilk defaaaa kendi başına uyudu büyüdümü ne teyzeleri

Benımki şuan yanımda ağlıyo ninni soyluyorum ninnimin sozlerıde bu size yazdıklarım

bızde ayın 2 sınde 9 ay asılarını yaptırdık..masallah cok sorunsuz oldu asımız ne ates ne dokuntu cok sukur artık 1 yasına kadar asımız yok..

Amaan çıktım mobil surumden ne begenebiliyırum ne kim var görwbiliyorum ama o mobil sürüm cok daha hızlı bu cok yavaş tel i kırasım geliyo ondan giriyorum ona ama olmuyo çıkıyorum

Oğlum ilk defaaaa kendi başına uyudu büyüdümü ne teyzeleri

cnm hevesnı kırmak ıstemem ama benım kı de ole cok nadır yorulursa kendılıgınden uyur ama onun harıcınde sureklı memede uykuya dalar..bende ılk zamanlar sevındım oh kendılıgınden yatıo dıe ama malesef kısa surdu..umarım senınkı uzun surer

Ne güzel ya:) bizim kız 4 aylık olunca kendiliğinden yardımsız uyumaya karar vermişti ama sefamız 1 ay sürdü sonra yine kucak yok sokak yok biberon bişeyler gerekiyor illa

Kızzzz benim oğlan yeni 2 yaşını bitirdi ve ilk defa uyudu korkutmak gibi olmasın
Kız bırak kendi kendine uyumayı herşeyi rağmen inat ediyor uyumamak için

Cok begendım ama mobil sürümden baglandım beğen butonu yok.

Benımki şuan yanımda ağlıyo ninni soyluyorum ninnimin sozlerıde bu size yazdıklarım

Full site versiyonunu seçtim ben, cepte de var butınlarım okuyucularım.. Bu daha mı zor ki? Ben de yazarlen kamser olacak gibi oluyorum da yavaşlıktan sebebi o mu ki acep?

Amaan çıktım mobil surumden ne begenebiliyırum ne kim var görwbiliyorum ama o mobil sürüm cok daha hızlı bu cok yavaş tel i kırasım geliyo ondan giriyorum ona ama olmuyo çıkıyorum

Geçen telden gireyim dedim dolma parmaklarımla beceremedim hiç Yapablsem an an bağlanacaktım hep

Sen benden önce yazmıştım:) ben de bazı msjlarda beğene 7 kere filan basacak kadar beğeniyorum yapmıyo ne adice:) şimdî de oldu:) du ben mobile geçeyim o vakit bi süre beğenmeyiveririm artık

Kızzzz benim oğlan yeni 2 yaşını bitirdi ve ilk defa uyudu korkutmak gibi olmasın
Kız bırak kendi kendine uyumayı herşeyi rağmen inat ediyor uyumamak için
Ule o kadar da takip ediyoruz yav:) biliyorum oğlanın büyük kızın küçük olduğunu:) ben ne de ucuz yırttım diye sevinmiştim o vakit onu dedimdi:)

Full site versiyonunu seçtim ben, cepte de var butınlarım okuyucularım.. Bu daha mı zor ki? Ben de yazarlen kamser olacak gibi oluyorum da yavaşlıktan sebebi o mu ki acep?
cnm bende bi chrome var: full site yaptım
Google var : mobil sürüm yaptım
Bide safarı var : oda full site sadece resim yukluyorum diğerlerınden yuklenmiyo
Nasıl geciliyo bende bilmiyorum arada yanlışlıkla basıyorum o zamanda googke silip tekrar yukluyorum oluyo. Ben bunlarla uğraşıyorum hiç işim yokmuş gibi. Biraz once bi tencere zeytinyağlı fasulyeyı yaktım bu çocukla uğraşırken. Mutfagunda kapısını sinek girmesin diye kapattım zifir olmuş yemek ev kötü koktu
Geçen telden gireyim dedim dolma parmaklarımla beceremedim hiç Yapablsem an an bağlanacaktım hep
Masaustu daha guzel bizimkine eşim konuyo çalışıyo o odada girwmıyorum

Geçtim ben de açtım kapadım oldu da hemen de beğene ihtiyacım oldu:) yok yok süpermiş çatır çutur yazılıyo mobilden:)
Yemek yanması mı? Ne çok yapıyorum ben de kurtulur bi hali var mı? Ne fena ya.. Çok geçmiş olsun..Allah ya ne yerdim olsa, yanıklı manıklı olurdu valla:) akşam sadece çorba içtim de belki az kilo veririm diye fena açım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…