Kızlar milupanın sitesinde peynır ve yumurtayı dönüşümlü verın yazıyo siz öyle mi yapıyısunyz
Alıntı yapamıyorum bişeyler oldu, anlaşılmaz
Tatlişkom bana sağdan sağdan gelmeye başladılar artık ne yedireceğimizi düşünmekten. Gıda bişeysi beslenme uzmanı olmadığım için kafamı duvarlara vurup patlatacağım:) ben de yumurtayı hergün yedirmek karaciğerini yorar, ilerde sorun olur diye okumuştum. Ama harbîden bıktım içler dışlar çarpımı yapmaktan, ben hergün ikisini de veriyorum, bigün tam bigün yarısını bigün hiç yemiyo.. Heralde dengesini bilip formunu koruyo bizim kız:))
Ilık muhabbetine ne gülüyorum ya hala:) berfenur ben de en başını kaçırmıştım mevzunun ama ilik se düğme+ ilik ilişkisi daha uyar sanki:) ulen ouzilerin haline baya sesli gülüyorum allah günah yazmasın:) bu ne ciddiyet anacım kopenhag zirvesine geldim sandın da ağustos anneleri mi çıktı karşına:)) te allaam ya:)
Oğlum ilk defaaaa kendi başına uyudu büyüdümü ne teyzeleri
Cok begendım ama mobil sürümden baglandım beğen butonu yok.Alıntı yapamıyorum bişeyler oldu, anlaşılmaz
Tatlişkom bana sağdan sağdan gelmeye başladılar artık ne yedireceğimizi düşünmekten. Gıda bişeysi beslenme uzmanı olmadığım için kafamı duvarlara vurup patlatacağım:) ben de yumurtayı hergün yedirmek karaciğerini yorar, ilerde sorun olur diye okumuştum. Ama harbîden bıktım içler dışlar çarpımı yapmaktan, ben hergün ikisini de veriyorum, bigün tam bigün yarısını bigün hiç yemiyo.. Heralde dengesini bilip formunu koruyo bizim kız:))
Ilık muhabbetine ne gülüyorum ya hala:) berfenur ben de en başını kaçırmıştım mevzunun ama ilik se düğme+ ilik ilişkisi daha uyar sanki:) ulen ouzilerin haline baya sesli gülüyorum allah günah yazmasın:) bu ne ciddiyet anacım kopenhag zirvesine geldim sandın da ağustos anneleri mi çıktı karşına:)) te allaam ya:)
Ne güzel ya:) bizim kız 4 aylık olunca kendiliğinden yardımsız uyumaya karar vermişti ama sefamız 1 ay sürdüsonra yine kucak yok sokak yok biberon bişeyler gerekiyor illa
Cok begendım ama mobil sürümden baglandım beğen butonu yok.
Benımki şuan yanımda ağlıyo ninni soyluyorum ninnimin sozlerıde bu size yazdıklarım
Amaan çıktım mobil surumden ne begenebiliyırum ne kim var görwbiliyorum ama o mobil sürüm cok daha hızlı bu cok yavaş tel i kırasım geliyo ondan giriyorum ona ama olmuyo çıkıyorum
Amaan çıktım mobil surumden ne begenebiliyırum ne kim var görwbiliyorum ama o mobil sürüm cok daha hızlı bu cok yavaş tel i kırasım geliyo ondan giriyorum ona ama olmuyo çıkıyorum
Ule o kadar da takip ediyoruz yav:) biliyorum oğlanın büyük kızın küçük olduğunu:) ben ne de ucuz yırttım diye sevinmiştim o vakit onu dedimdi:)Kızzzz benim oğlan yeni 2 yaşını bitirdi ve ilk defa uyudu korkutmak gibi olmasın
Kız bırak kendi kendine uyumayı herşeyi rağmen inat ediyor uyumamak için
cnm bende bi chrome var: full site yaptımFull site versiyonunu seçtim ben, cepte de var butınlarım okuyucularım.. Bu daha mı zor ki? Ben de yazarlen kamser olacak gibi oluyorum da yavaşlıktan sebebi o mu ki acep?
Masaustu daha guzel bizimkine eşim konuyo çalışıyo o odada girwmıyorumGeçen telden gireyim dedim dolma parmaklarımla beceremedim hiçYapablsem an an bağlanacaktım hep
Geçtim ben de açtım kapadım oldu da hemen de beğene ihtiyacım oldu:) yok yok süpermiş çatır çutur yazılıyo mobilden:)cnm bende bi chrome var: full site yaptım
Google var : mobil sürüm yaptım
Bide safarı var : oda full site sadece resim yukluyorum diğerlerınden yuklenmiyo
Nasıl geciliyo bende bilmiyorum arada yanlışlıkla basıyorum o zamanda googke silip tekrar yukluyorum oluyo. Ben bunlarla uğraşıyorum hiç işim yokmuş gibi. Biraz once bi tencere zeytinyağlı fasulyeyı yaktım bu çocukla uğraşırken. Mutfagunda kapısını sinek girmesin diye kapattım zifir olmuş yemek ev kötü koktu
Masaustu daha guzel bizimkine eşim konuyo çalışıyo o odada girwmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?