2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

he anca akıl verir o öyle
kalas bile diil be bildiin kütükk

bak olacak şey iste diyom sen hala harikalar diyarından bildiriyon:97:
hala yiyim yiyim kilo almıyım diyon
sen seherindemisin aysremisin mutlusu musun da yicen yicen kilo almıcan
biz ekonomik kadınız şekerim, yediğimizi biriktiriyoz

Son düzenleme:

biz kendi kendimizi yetiştirdik işte aysrem ; mecburiyetten , sosyal hayatta ,aile hayatında ,iş hayatında hep ikinci sınıf vatandaş muamelesi gördüğümüzden daha ççok efor sarfettik ,daha çok yırttık kıçımızı ,ondan bu hale geldik ...erkekler öyle mi ; herşey hazır konuldu zaten önlerine , elini bişeye sürmeden büyüdüler , evlendiler ,iki çocuk pışpışlatınca da yardım ediyom sana demeleri ondan işte ...

pek abartmadım da az abarttım 44 beden büyük beden sayılıyo biliyon

hee güneş gözlüüüü, geçen bi tane beğendiydim ya doğğru, optikte bi bakıyım şuna dedim, şak diye hüper yakıştıydı, zaten güneş gözlüüm de çalınmıştı ii olur valla
ne akıllısın sen kız, bi sürü şey öğreniyom senden
güneş gözlüü 320 den 250 ye verdiler fekat neden ucuz bu diye düşünüyorum, eski model mi ki ondan mı acaba
bu seneki modeller nasıl didemcim sen bilirsin?

Canlarim kizim uyndi yuzu guluyor bn oinu yedireyim oglumla ilgileneyim aksam girerim aertik kendinize ve bebelere cici bakin herifleride fazla kafaniza takmayin relax olun ben artik oyle yapiyorm sviym sizi bu arada ben yanakcanla elaaysheyi ozledim

Ya kizlar bodoslama bi soru bu bebelere nasil oyunlar buluyorsunuz degisik degisik
bendeki oyunlar bitti yeni oyun lazim tam yuruyemiyoryz yurutec de kucuk geliyor binemiyoruz acil yardimm

kalasın kütüğün önde gideniymiş lan seninki de , yok yok benimki o kadar yapmaz , hamileykene bardak bile kaldırtmıyodu lan ,emzirirken falan sürekli taciz ediyodu ; duş aldın mı ( nerden okumuşsa ; duş almak anneyi rahatlatır ,süt kanallarını açar ,bebek de huzur bulur vs.vs. ) ,yemek yedi nmi ,su içtin mi

sabah çok erken kalkıyo ,akşam da geç ve yorgun geliyo ,huysuzluğu ondan , ama söylense de her gece kalkmıştır yani ,allah için bak ,başka odada asla yatmaz ,çocuğun sesini duymam diye , hijyeni benden çok düşünür ...
Aslında benim sorunum ;fazla bıkbık etmesi ,ilgilenmemesi değil haksızlık etmeyim herife

sadece lahmacun +şalgam ...olur mu ,kabul mü

o zaman nasıl oluyormuş msoe çok merak içindeyim :111:
Ben bilmiyorum canim. Merak da etmiyorum ikinci olunca noluru. Merak edenler dusunsun

yazın güneş gözlüğü mü alınır kız ,ben kışın alıyom 3 te 1 fiyatına ...ama sizin adamlar sponsor alın gitsin

Ya kizlar bodoslama bi soru bu bebelere nasil oyunlar buluyorsunuz degisik degisik
bendeki oyunlar bitti yeni oyun lazim tam yuruyemiyoryz yurutec de kucuk geliyor binemiyoruz acil yardimm

benden yaratıcı bişe çıkmaz hunilim ,zaten akşam gördüğüm 2 saat kıpırı onda da klasik şeyler ,şimdilerde eve gitmeden bi de sahil turu /park vs. yapıyom , denizi menizi anlatıyom ,ağaçlar böcekler ,ben oyun oynamıyom lan sanki , normal adam gibi muhabbet ediyom

ne güzel dönüşümlü eşin kabul ediyor benim ki hatta kabul etmez uykusundan feragat etmez : (
Kabul ediyo da bu sabah mesela niye kahvaltısını bitirmemiş diye cinleniyo... Ne zaman anlayacak acaba yemiyosa yemiyo, sinir yapınca tabağın bittiğini görmüşlüğü var sanki, o da ayrı çocuk

ne güzel cnm kıymetini bil o kadar söylensin keşke benim ki de yapsa aaaaaa keşkee :)

e biraz öledir evet
ama kendini sanıyo ki dünyanın en iyi en anlayışlı en en adamı

Son düzenleme:
şalgam dedim de ; güneydeki arkadaşlara sorayım hangi şalgam daha iyi ya ,ben yazın çok alıyorum ,doğanay mı kilikya mı alayım ?

ne güzel cnm kıymetini bil o kadar söylensin keşke benim ki de yapsa aaaaaa keşkee :)

tamam yapıyo iyi hoş da ,bazen o kadar karışıyo ki ,ilgisiz bi baba olsaymış keşke diyorum , öylesi de çok yorucu inan ...bebek zaten yoruyo ,bi de adama rapor veriyosun ,menun olmuyo falan

benimkinin de etrafındaki adamların hiçbiri çocuklarını kucağına almamış , e bizimki biraz ilgili ya , bütün kadınlar buna bi gaz veriyolar "ay biz böyle baba görmedik de , kıpır senin omzunda büyüdü de , ne şanslıymış bu iriss de" vs. vs.... en son gittiğimizde , kalabalık bütün akrabalrı orda gene kv coşmuş gidiyo , ben valla çok gördüm dedim , iki abim de aynı , hem de söylenmiyolar ,seninki bi de söyleniyo dedim , oturdu kaldı

söylediği herşeyi ciddiye almıyorum ben de artık ,yoruldum çünkü , bitmiyo mevzu , söyleyeceğimi söylüyorum konuyu kapatıyorum kendimce ,ona da veriyom yapılacaklar listesini - sözlü olarak şimdilik - oyalıyorum ,naapiyim benim bile çenem ağrıyo be ona laf yetiştirmekten

optikçiler öye canım 300 tl ye beğendiğim gözlüğü pazarlıkla 130 a aldım geçen sene düşün yani inanılmaz indirim yapıolar yakışması önemli bence güneş gözlüğü eski sezonda olsa bişe olmaz bende geçen sene aldığım gözlüğümü doğumdan çıkarken taktım kafama takmışdım o ağrı ile de biryerlerde düşürmüşümmm

Anam bir onceki sf ya bakiyum dedim de ben sadece benim herifi kutuk bilirdim alayi oyleymis lan bunlarin

moralin düzeldi di mi hunilimmmm ,böyle böyle terapi yapıyoz işte kendimize ,naapacan mecbuuurrrrr

gözlüğün sezonu mu olur lan, yakışıyosa tak gitsin ,3 senedir takıyom ben
şalgam soruma ceap versene adanalıııııııı ,hanginden alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…