Bak bak akıl mı veriyo eniştem kütüğüm odunum kalasım
Hee ,o zaman şu olsun ;
lahmacun yiyim ,kokoreç yiyim , dürüm yiyim acılı ,hepsini aynı anda yiyim mide fesatı geçirmeyim ,kilo almayım , üstüne de künefe yiyim ,olur mu :44::44::44:
Bak yaaa ,bu enişteler ne uynakımış öyle ,ders alıyom sizlerden ,2.yi doğurursam doğum sözleşmesi yapacam ; açık ve net maddelerlen ,kesin....
ben'' yetiştirilmeleri böyle ''demenin biraz çözüm bulmaya çalışmak gibi olduğuna inanıyorum , sonuçta biz kadınlar da neiller boyunca kır diziniotur evinde, erkeğine laf söyleme şeklinde yetiştirildik , ama her ne kadar istatistiklere göre türkiyede kadın hala yüksek oranda şiddet görse de , çalışan kadın ve ilerleyen kadın nesli var , bu da mı yetiştirme ya da ne kadarı yetiştirme ?
abartma büyük bedenmişş elbise ekleyebilirsin yaz geldi şöyle efil efil elbise ekle pantolon ekle saat ekle güneş gözlüğü ekle ekledee ne eklersen eklee
benim planım mangoda bir elbise görmüşdüm o kemal tancadan bir ayakkabı beğenmişdim o birdeeee parfüm 3ü ona yeter artar bile zaten parfümle ayakkabı aynı fiyattt
ben öle yapsam ooo kıyamet kopar bizim evde
bi de biz geç saate kalıyoz çocukalrı genelde daha erken yıkıyıp yatırıyorum
ya bak şimdi aklıma geldi
lan ben 97 kiloyken hamileyken bile yıkadım lan oğlanı, o ağustosun sıcağında
anacım geldi de o yıkadıydı en son hafta sonu
he anca akıl verir o öyle
kalas bile diil be bildiin kütükk
bak olacak şey iste diyom sen hala harikalar diyarından bildiriyon:97:
hala yiyim yiyim kilo almıyım diyon
sen seherindemisin aysremisin mutlusu musun da yicen yicen kilo almıcan
biz ekonomik kadınız şekerim, yediğimizi biriktiriyoz
Ben bilmiyorum canim. Merak da etmiyorum ikinci olunca noluru. Merak edenler dusunsuno zaman nasıl oluyormuş msoe çok merak içindeyim :111:
Olur bak tatliskomu bekleyelim o sarma da sarip getirir :111:Başbaşa gidelim o zaman yavrummmm ,ya da tatlişkom da gelsin onunla gidelim
Galetalar da geldin bizi keselesin mi kızzz
Cemreler ya kötü yola düştü ya da pilot oldular uçuyolar anacım ,ben hala kombi yakıyom evde
Bak bak akıl mı veriyo eniştem kütüğüm odunum kalasım
Hee ,o zaman şu olsun ;
lahmacun yiyim ,kokoreç yiyim , dürüm yiyim acılı ,hepsini aynı anda yiyim mide fesatı geçirmeyim ,kilo almayım , üstüne de künefe yiyim ,olur mu :44::44::44:
Bak yaaa ,bu enişteler ne uynakımış öyle ,ders alıyom sizlerden ,2.yi doğurursam doğum sözleşmesi yapacam ; açık ve net maddelerlen ,kesin....
he anca akıl verir o öyle
kalas bile diil be bildiin kütükk
bak olacak şey iste diyom sen hala harikalar diyarından bildiriyon:97:
hala yiyim yiyim kilo almıyım diyon
sen seherindemisin aysremisin mutlusu musun da yicen yicen kilo almıcan
biz ekonomik kadınız şekerim, yediğimizi biriktiriyoz
Bunu sevdim ekonomikiz
pek abartmadım da az abarttım 44 beden büyük beden sayılıyo biliyon
hee güneş gözlüüüü, geçen bi tane beğendiydim ya doğğru, optikte bi bakıyım şuna dedim, şak diye hüper yakıştıydı, zaten güneş gözlüüm de çalınmıştı ii olur valla
ne akıllısın sen kız, bi sürü şey öğreniyom senden
güneş gözlüü 320 den 250 ye verdiler fekat neden ucuz bu diye düşünüyorum, eski model mi ki ondan mı acaba
bu seneki modeller nasıl didemcim sen bilirsin?
Ya kizlar bodoslama bi soru bu bebelere nasil oyunlar buluyorsunuz degisik degisik
bendeki oyunlar bitti yeni oyun lazim tam yuruyemiyoryz yurutec de kucuk geliyor binemiyoruz acil yardimm
Kabul ediyo da bu sabah mesela niye kahvaltısını bitirmemiş diye cinleniyo... Ne zaman anlayacak acaba yemiyosa yemiyo, sinir yapınca tabağın bittiğini görmüşlüğü var sanki, o da ayrı çocukne güzel dönüşümlü eşin kabul ediyor benim ki hatta kabul etmez uykusundan feragat etmez : (
kalasın kütüğün önde gideniymiş lan seninki de , yok yok benimki o kadar yapmaz , hamileykene bardak bile kaldırtmıyodu lan ,emzirirken falan sürekli taciz ediyodu ; duş aldın mı ( nerden okumuşsa ; duş almak anneyi rahatlatır ,süt kanallarını açar ,bebek de huzur bulur vs.vs. ) ,yemek yedi nmi ,su içtin mi
sabah çok erken kalkıyo ,akşam da geç ve yorgun geliyo ,huysuzluğu ondan , ama söylense de her gece kalkmıştır yani ,allah için bak ,başka odada asla yatmaz ,çocuğun sesini duymam diye , hijyeni benden çok düşünür ...
Aslında benim sorunum ;fazla bıkbık etmesi ,ilgilenmemesi değil haksızlık etmeyim herife
sadece lahmacun +şalgam ...olur mu ,kabul mü
kalasın kütüğün önde gideniymiş lan seninki de , yok yok benimki o kadar yapmaz , hamileykene bardak bile kaldırtmıyodu lan ,emzirirken falan sürekli taciz ediyodu ; duş aldın mı ( nerden okumuşsa ; duş almak anneyi rahatlatır ,süt kanallarını açar ,bebek de huzur bulur vs.vs. ) ,yemek yedi nmi ,su içtin mi
sabah çok erken kalkıyo ,akşam da geç ve yorgun geliyo ,huysuzluğu ondan , ama söylense de her gece kalkmıştır yani ,allah için bak ,başka odada asla yatmaz ,çocuğun sesini duymam diye , hijyeni benden çok düşünür ...
Aslında benim sorunum ;fazla bıkbık etmesi ,ilgilenmemesi değil haksızlık etmeyim herife
sadece lahmacun +şalgam ...olur mu ,kabul mü
Anam bir onceki sf ya bakiyum dedim de ben sadece benim herifi kutuk bilirdim alayi oyleymis lan bunlarin
ne güzel cnm kıymetini bil o kadar söylensin keşke benim ki de yapsa aaaaaa keşkee :)
e biraz öledir evet
ama kendini sanıyo ki dünyanın en iyi en anlayışlı en en adamı
ve artık nerdeyse herşeyde beni suçluyo ondan arada geliyo bana
sen şunu dedin 8 sene önce bunu yaptın
zaten sen hep bölesin
herşeyin en iisini sen bilirsin
ay bitmiyo çenesi
herşeye neden ben karar veiyomuşum vs
e diyom sen ver, elinden mi alıyoz
ama itiraf etti ben de alıştım tembelliğe dedi:26:
biz aile terapisi bile aldık biliyomusun, ama bi işe yaramadı, ben kendimi daha iyi tanıdım ama o hala aynı, beni sürekli suçluyo bıktım artık
onlymine ne yapabilirim sence?
şu anki taktiğim gazına gelmemek, beni suçluyorsun sürekli ama ben de çok değiştim, eski hatalarımı yapmamak için çalışıyorum ve beni anlamanı bekliyorum sabırla dedim
yanlış mı yaptım sence:44:
kısa ve öz olarak "olur olur azcık sabır düzeliyolar ama 2. De daha beter dönuyolar 0 yardım"Bu ara herifle kavga etmeyen yok ,yakında bi üçüncü sayfa haberi gelir bizim topiktenHayırdır abcım size ne oldi
çocuktan sonra bizim ilişki giderek kötüleşti bir de kızıma kayınvalide baksın diye onlara yakın taşındık ailelerde işin içine girdi bir de benim herif anası olunca saldı kendini hiçbişey yapmaz oldu gece çocukla ben ayrı yatarım çocuk ağlasa bile gelmez h.sonu 12 ye kadar yatar ben tüm gece uyumamış olurum sabah 7 de kalkarım haliyle sinir olurum söylenirim o daha çok söylenir anası bakıyor diye üste çıkar böyle şeyler dolayısıyla epeydir sorun yaşıyorduk patlak verdi
Dr a bak erkeklere sunta dedi aramızdaa onlymineherkese merhabalar...nasılsınız:26: bazı arkadaşların yazdıklarını okudum, doğum sonrası eş ile uyumsuzluk yaşıyorlar...buna dikkat etmek gerekir, çünkü doğum yapan kadın 2 yıl sürebilen depresyona girebiliyor, ve maalesef bu dönemi atlatamayan çiftler boşanabiliyor. Bu hem hormonal hemde hayatlarına katılan minik bireyin sorumluluklarını tamamen üstlerine aldıkları için kendi ihtiyaçlarını erteledikleri , bunun yanında Türk anaların yetiştirdiği ev sorumluluğunu sadece para kazanarak olduğunu sanan eşleri de varsa ballı kaymak bol şenlikli bir ev atmosferi oluşuyor. Maalesef bir çok baba bebek sorumluluğunu asla almazlar çünkü böyle programlanmışlardır.kadın işi yada görevi olarak görüyor,eee bunun yanında klasik erkek esnekliği eklenince cinnet kıvamı bir aşk ilişkisi başlıyor. çoğu eşler ya ayrılırken yada eve bir birey geldiği zaman ''asıl şimdi tanıdım onu diyor'' aslında biz kadınların bu süreçler başlamadan önce eşimizde ki bu olumsuz davranışlarını bilinçaltında tolere ediyoruz, sonra mekanizmayı çalıştıran şartlar ortaya çıkınca dananın kuyruğu kopuyor, oysa alırken mal böyle idi,yani kısacası SUNTADAN ,MEŞE DOLABI OLMASINI BEKLERSEK,ÜZÜLEN YİNE BİZ OLUYORUZ
doğru yolu bulsun trabzonsporlu olsun inşallahelbise de istemiyom ayakkabı da istemiyom lan ,sabah uyumak istiyommmmmmm
yeğenim 3-4 yaşlarında falanken ,abim ve yengem takım tutturmaya uğraşıyolar ,abim trabzon diyo yengem feneri tutcan diyo , dedim ki ben de " yavrum sen hangisini tutmak istiyosun" el cevap ; " kumandayı tutmak istiyorum hala "
Ohhh ne güzel ne güzel , sorunlu günler bitsin gitsin inşallah
Ben bilmiyorum canim. Merak da etmiyorum ikinci olunca noluru. Merak edenler dusunsun
Olur bak tatliskomu bekleyelim o sarma da sarip getirir :111:
Bunu sevdim ekonomikiz
Hamam da sarma sefasıııı
pek abartmadım da az abarttım 44 beden büyük beden sayılıyo biliyon
hee güneş gözlüüüü, geçen bi tane beğendiydim ya doğğru, optikte bi bakıyım şuna dedim, şak diye hüper yakıştıydı, zaten güneş gözlüüm de çalınmıştı ii olur valla
ne akıllısın sen kız, bi sürü şey öğreniyom senden
güneş gözlüü 320 den 250 ye verdiler fekat neden ucuz bu diye düşünüyorum, eski model mi ki ondan mı acaba
bu seneki modeller nasıl didemcim sen bilirsin?
Anam bir onceki sf ya bakiyum dedim de ben sadece benim herifi kutuk bilirdim alayi oyleymis lan bunlarin
kısa ve öz olarak "olur olur azcık sabır düzeliyolar ama 2. De daha beter dönuyolar 0 yardım"
Dr a bak erkeklere sunta dedi aramızdaa onlymine
doğru yolu bulsun trabzonsporlu olsun inşallah
üzgünüm , 7 yaşında ve o bir fenerli ......
kıpır da doğuştan fenerli ,1907 de doğunca benim herif kendini peygamber ilan ediyodu nerdeyse tribün arkadaşlarının gazıylan
optikçiler öye canım 300 tl ye beğendiğim gözlüğü pazarlıkla 130 a aldım geçen sene düşün yani inanılmaz indirim yapıolar yakışması önemli bence güneş gözlüğü eski sezonda olsa bişe olmaz bende geçen sene aldığım gözlüğümü doğumdan çıkarken taktım kafama takmışdım o ağrı ile de biryerlerde düşürmüşümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?